Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataPrima oara sex cu un negru
Autor : ciprianp - 2011-02-02
Citita de 23510 ori - Nota 8.11 (2099 voturi)
(partea I)
Barbatii de culoare, dar nu cei de abanos, africani, ci aceaia mai ciocolatii din America, cu talie inalta, muschii elastici si alungiti, cu pielea fina si mata, deci acesti “negri” m-au atras din totdeauna. Am avut nenumarate vise si fantezii erotice cu baieti de culoare, evident sportivi sau chiar, mai bine, gimnasti. Din nefericire pentru mine, in lumea gimnasticii masculine, numarul lor era destul de rar, iar la noi in Europa erau chiar foarte putini gimnasti de culoare. Mai vedeam cativa la Campionatele mondiale, desi fiind o competitie de top, la ea nu prea aveau acces gimnasti de culoare din tari latinoamericane. Acestia veneau mai degraba la concursurile de Grand Prix, sau la Internationalele de Gimnastica. Deci de aceea nu am avut sansa sa fac sex cu un barbat de culoare pana la varsta de 20 de ani.
Dar intr-o zi a rasarit soarele “de ciocolata” si pe strada mea!
Era in ultimul meu an de profesionism, inainte de retragere, la Campionatele Internationale ale Romaniei de Gimnastica, competitie majora in calendarul Federatiei Internationale si la care participau sportivi valorosi din Europa dar si de pe alte continente. De obicei erau invitate si federatii de gimnastica din tari cu gimnastica in dezvoltare, dar mai ales din “tarile prietene”, excomuniste. In acel an invitata speciala a fost Federatia Cubaneza, care avea legaturi de prietenie traditionale cu Federatia Romana de Gimnastica. Invitatia cuprindea si un cantonament comun de pregatire inaintea competitiei. Cubanezii au sosit cu toata gasca: baieti si fete , seniori si juniori (era o ocazie care nu trebuia ratata!). Cu tot cu staful tehnic era cea mai numeroasa delegatie dupa cea a Romaniei.
Pregatire comuna dura de cateva zile si era mare iures si aglomeratie la Sala Sportuilor Olimpia din Ploiesti, locul traditional de desfasurare a acestei competitii. De dimineata pana seara se succedau antrenamentele pe serii si categorii, sala fiind un furnicar.
In sfarsit, aveam ocazia sa lucrez cu gimnasti de culoare, majoritatea baietilor fiind negri si mulatri, cu niste trupuri de vis, frumoase si bine lucrate. Lucrand impreuna, salivam de pofta si nu ma mai saturam sa-i admir. Dar ce folos! Cubanezii mai erau sub dictatura regimului comunist a lui Castro si nu imi venea sa cred ca vreunul ar fi gay dar inca sa recunoasca asa ceva. Doar asa a fost si in Romania cu doar cativa ani inainte! De aceea nu ratam ocazia si de fiecare data cand se retrageau la vestiare ma infiintam si eu acolo, dandu-ma obosit si dorind sa ma racoresc la dus. Dusul a fost o imprudenta fatala: de atatea trupuri minunate de baieti de ciocolata, m-am excitat foarte tare si am fugit repede in vestiar cu prosopul acoperindu-mi “rusinea neascultatoare”. Spre seara vestiarul s-a mai golit asa ca am decis sa fac si eu un dus ca lumea. Crezand ca nu mai e nimeni am intrat fara nici o grija si am inceput sa ma spal. Deodata am observat ca in colt, la cel mai indepartat dus se spala un barbat. Si era de culoare!! Ura!! Vazand ca apele siroiau peste fata lui si nu ma putea vedea m-am mutat langa el. Surpriza mare! Era Ernesto …, un renumit gimnast cubanez, cativa ani multiplu campion national, dar si cu rezultate internationale frumoase la mondiale, Grand Prix-uri si competitiile panamericane. Il stiam de cand activa ca gimast, eu fiind atunci junior. Intre timp s-a retras, devenind antrenor. Nu credeam ca ma cunostea prea bine asa ca nu m-am formalizat si am inceput sa ma holbez la el fara rusine, avand totusi grija sa-mi stapanesc trairile si starea de excitatie. Doar un pic, asa de frumusete, ata cat sa nu se creada ca mi-a murit “onoarea” .
Ernesto, era un barbat absolut superb, avea circa 26-28 de ani, de inaltime medie, cam cat mine, de culoarea ciocolatei cu lapte, cu muschii alungiti si eleganti, fara sa fie exagerati, un corp perfect proportionat, un spate larg si musculos, un piept generos, un abdomen plat si alungit, tapetat cu pachetele, picioare ferme si bine imbracate cu muschi, brate lungi rotunjite de muschi puternici, un cap viril dar frumos, acoperit cu par scurt si foarte inelat. Deoarece nu mai era sportiv activ, trupul sau nu mai era epilat, asa ca pe picioare, fese, piept si abdomen avea o pilozitate marunta si creata, specifica barbatilor de culoare. Ce mai, era divin! Stateam nemiscat sub apa calduta a dusului si nu imi mai dezlipeam ochii de la el. Deodata si-a scos capul de sub suvoiul dusului, si-a sters fata si zarindu-ma cum il sorbeam din priviri mi-a zambit amical si m-a salutat.
- Salut, foarte bun este dusul acum! Face bine la muschi si relaxeaza. Place si la tine? Ernesto vorbea o engleza cam stricata, cu un puternic accent hispanic, dar oricum inteligibila.
- Da, dupa atatea ore de antrenament dusul acesta este o minune, domnule Ernesto.
- Tu cunosti la mine? Stii cine este eu? Ma bucur tare foarte mult!! Nu m-am asteptat la asta, aici in Romania si la Europa in general! Tu esti cine?
- Domnule Ernesto, ati fost un campion, va cunosc de foarte multi ani, de la Mondialele de la Birmingham si Paris, de la Grand Prixu-rile de la Moscova, Cottbus si Budapesta. Pe vremea aceea eram junior, dar va urmaream evolutiile cu mult interes. Ma numesc Vicentiu Manea, Vic cum ma cunosc prietenii gimnasti.
Ernesto a iesit cu totul de sub dus si mi-a strans mana barbateste in semn de apreciere si prietenie.
- Cred ca cunosc putin la tine. Cred ca te-am mai vazut pe afara. Erai tu prieten micut a lui Andy si Vitaly ? Spune la mine Ernesto, nu domnule. Daca vrei, prieteni fim!
Asocierea mea cu fostul meu iubit Andy si cu prietenul sau ucrainian Vitaly, nu parea sa fie de bun augur. Nu credeam ca relatiile mele sentimentale ajunsesera publice, mai ales in lumea gimnasticii, deoarece tot timpul am fost extrem de prudenti si de discreti. Si oricum nu aveau cum sa se afle pana in Cuba! Era dubios!Asa ca, precaut, am batut in retragere, vrand sa termin discutia.
- Bine Ernesto, putem fi prieteni! Eu am multi prieteni gimnasti peste tot, nu numai Andy si Vitaly, imi place sa fiu prieten cu marii campioni pentru ca am foarte mult de invatat de la ei. Andy, Vitaly dar si multi altii, au fost pentru mine niste maestrii, niste profesori! Acuma te las sa iti termini dusul!
- Stai, stai Vic! Nu suparat pe mine! Eu apreciat mult ca tu inca junior, fost prieten cu asa mare campioni. Si admirat mult asta la tine! Uite, eu inca nu vorbit personal cu nici unul din ei iar tu prieten cu ei de la juniorat.
- OK, dar oricum am terminat dusul!
Dar cubanezul nu s-a dat batut. M-a apucat strans de mana dreapta si privindu-ma patrunzator si staruitor, m-a surprins cu rugamintea sa:
- Vic, asteapta inca putin, termin si eu dus si mai vorbim. Mie tare mult place de tine. Am vazut astazi ce bine lucrezi, un mare talent esti tu. Numai un moment! Rugaminte mare, sa speli spatele meu un putin. OK?
Nu puteam rata asa ceva! Sa-l spal si sa-l mangai pe spate pe marele Ernesto! Am acceptat imediat si am umplut buretele cu propriul meu spumant.
- Intoarce-te cu spatele, Ernesto!
Acesata s-a executat docil iar eu am inceput metodic sa-i frec spatele cu buretele imbibat pana la refuz cu spumant placut mirositor. Sovoaiele de clabuci parfumati se scurgeau provocator si contrastant de-a lungul spatelui sau ciocolatiu, masiv si musculos, terminandu-se intr-un paraias ce se pierdea printre fesele rotunde, ferme si usor paroase, atat de apetisante ca ma abtineam cu greu sa nu le musc putin. Am inceput sa-i masez umerii si ceafa, iar Ernesto gemea incantat de placere.
- Asa, foarte bine este, apasa mai tare, ah es muy bonito, Vic nu te opri, place mult la mine, ah! Asa, muy bonito, mai jos pe spate, ah draga Vic, es una locura muy dulce!
Din cand in cand, in efortul masajului, cocoselul meu intarit si avantat bataios in sus se lovea involuntar de fesele lui Ernesto, dar acesta nu zicea nimic sau se prefacea ca nici nu a simtit. Banuind ca exclamatiile si gemetele de placere tot mai dese aveau si alta cauza decat masajul, m-am uitat spre anteriorul lui Ernesto si am vazut ceva incredibil, un falus negru si imens, depasind usor 25 de cm. Eram lamurit.si incantat. De acum Ernesto era al meu! Trebuia sa fie al meu!
Deodata din vestiar s-a auzit galagie si voci vesele de baieti. Brusc, Ernesto a intors clapeta dusului pe apa rece si un suvoi de gheata ne-a cotropit pe amandoi. La fel de repede sculele noastre au revenit cuminti la starea de repaus, si am iesit stergandu-ne energic cu prosoapele. In vestiar un grup de baieti cubanezi, foarte tineri, toti ciocolatii, atletici si frumosi se dezechipau de zor pentru dus. La vederea lui Ernesto s-a starnit un entuziasm general:
- Hola Ernesto! Hola el campeon! Hola jefe! Hola capataz! Como fue tu ducha? Fue bueno en la ducha?
- Hola muchachos! Si, la ducha era muy agradable!
Zicand chestia cu dusul minunat, Ernesto s-a intors spre mine, mi-a zambit si mi-a facut cu ochiul in mod complice.
- Chicos, sin ruido! Ir rápido en la ducha ! Voy a esperar el autobús !
Odata cubanezii intrati la dus, Ernesto s-a apropiat de mine, m-a prins amical de umar si zambindu-mi foarte prietenos mi-a soptit:
- Draga Vic, te rog vii la mine seara asta! Camera 118, Hotel Central ! Vreau vorbim si cunoastem mai bine! OK Vic? Te rog, fara refuz!
- OK, Ernesto, la ora 20 voi fi la tine! Hola Ernesto!
- Hola, querido amigo!
Frematand de nerabdare, la ora 20 fix m-am infatisat in fata usii cu numarul 118 si am ciocanit usor, dar plin de speranta.
- Si, quién es? Cine este?
- Sunt eu, Vic!
Usa s-a deschis putin si am zarit capul zambitor a lui Ernesto.
- Hola! Intra dragul meu Vic, te asteptam!
- Hola Ernesto! Bine te-am regasit!
Intrand de-a binelea am observat ca Ernesto era complet dezbracat, avand pula usor excitata si ridicat la orizontala, de parca se pregatise deja pentru vizita mea. Camera era aranjata pentru ce doream noi: pe canapeaua din fata ferestrelor era intins un cearceaf alb in loc de cuvertura iar patul era desfacut si pregatit de culcare. Pe masuta din fata canapelei se gasea o sticla de Havana Club originala, doua pahare cu pai, pline cu o bautura maronie, cuburi de gheata si lamaie, o sticla inceputa de Coca Cola, un bol cu cuburi de gheata si o farfuriuta cu lamaie si limeta. Din ce era pe masa am banuit ca Ernesto preparase in pahare renumitul cocteil Cuba Libre. Foarte inspirata alegere, Cuba Libre era unul din cocteilurile mele preferate: usor alcoolizat, foarte parfumat, tonic, acrisor si racoros. Ideal pentru o partida de amor!
De cum am intrat, Ernesto mereu zambitor si foarte fericit se invartea nerabdator pe langa mine ca un titirez. Fara nici o vorba sau introducere m-a imbratisat strans si a inceput sa ma sarute pasional si disperat ca si cum facea asta pentru prima oara. Limba lui mare dar catifelata imi matura gura ca un sarpe in cautarea prazii iar buzele lui groase si carnoase imi storceau si ultima farama de rasufare. Gura lui Ernesto atat de flamanda, mirosea usor a citrice si alcool semn ca deja se cinstise putin, ca sa prinda curaj, dar nu ma deranja, ba chiar asa era mai excitant. Apoi, tot pe muteste, mi-a dat jos tricoul si fiind tot in picioare a inceput sa-mi sarute pieptul jucadu-se cu sfarcurile mele deja intarite. Ernesto se incalzise deja iar pula lui neagra si uriasa se avata in sus trecand de buric. In sfarsit, oarecum satisfacut, Ernesto a prins glas:
- Aii, mi querido chico, como puede ser dulce!!
- Ernesto, in engleza, din spaniola cunosc foarte putin!!
- OK, dear Vic, ziceam eu, ca tu esti tare dulce, baiat drag al meu!
Apoi Ernesto a trecut in spatele meu, m-a luat in brate si plin de infocare a inceput sa-mi sarute ceafa si umerii in timp ce degetele sale lungi si puternice imi striveau sfarcurile. Pula lui tare si noduroasa se freca provocator de fesele mele imbracate excitandu-ma si pe mine. Ernesto a coborat cu sarutarile in jos pe spate muscandu-ma in joaca, din cand in cand si mormaind foarte satisfacut „muy dulce, aii muy dulce!” Apoi foarte rapid mi-a dat jos blugii si boxerii, dezvelindu-mi fesele roze si bucalate ca niste piersici de vara. Ernesto era in al noualea cer:
- No puedo creer ! Un culo divino e maravilloso !! Draga Vic, eu este foarte nerabdator intru cu berbec al meu in asa cur minunat!! Querida polla, mucha suerte para usted ! Adica, cat mare noroc la pula mea draga!
Apoi Ernesto a ingenunchiat si cu disperare, cu infometare a inceput sa-mi framante fesele cu degetele sale puternic, sa le sarute cu buzele sale groase, sa le linga si chiar sa le muste usor. Era nebun de fericire si nu mai putea de placere :
- Aii, querido, esta noche, esto culo maravilloso será sólo para mí !! Vic, baiat al meu dulce, haide sa cunosti pe „mi carnero loco”, adica berbec al meu nebun, deci draga mea pula. Pune mana pe el! Nu musca! E mare si frumos, tare si puternic, sparge orice si va da la tine in seara asta muy feliz! Estoy muy seguro!
Ce puteam face cu acest entuziast frumos si nebun? Intr-adevar, avea o pula extraordinara, colosala, neagra ca abanosul, extrem de lunga dar potivit de groasa, tare si pietroasa, cu pielea fina si catifelata, pe sub care pulsau groase vinele intortocheate dandu-i un aspect noduros. La indemnul inflacarat a lui Ernesto, i-am apucat pula fierbinte in mana si am simtit cum sangele clocotea navanic in vine facandu-o sa pulseze plina de nerabdare. Era minunata si doream nespus sa o iau in gura.
- Vic draga, vino aici pe canapea langa mine. Haide sedem putin si sugi putin pula la mine. Tare mult doresc ca sa sugi pula la mine! Sa vezi, va fi bine si tare foarte mult o sa placa la tine! Estoy muy seguro!
- OK, Ernesto si eu imi doresc sa-ti gust pula si sa ti-o sug. Trebuie sa recunosc ca inca nu am supt o pula atat de mare ca a ta. In plus inca nu am facut-o cu un barbat de culoare. Este prima data si sunt un pic emotionat dar si foarte curios.
- Tare mult ma bucur Vic draga, ca sunt primul barbat negru care va fute la tine. Sunt mandru ca asa dragut si frumos baiat este futut prima data de negru ca mine! Promit la tine sa fut bine si mult, mult, sa fac tare foarte fericit, sa nu uiti niciodata pe Ernesto cel Negru. Estoy muy seguro!
Fara sa mai lungesc discutia noastra atat de pasionala si de excitanta, sezand langa Ernesto care isi ridicase piciorul drept pe canapea, indoindul de la genunchi ca sa pot sa ajung eu mai usor si mai comod la pula sa, i-am luat-o in mana si am inceput sa-i ling varful adunand cu limba picaturile cleioase si salcii din mierea pasiunii care se adunasera acolo Aveau un gust minunat, diferit de ce mai gustasem pana acum. Poate era din cauza rasei. Nu stiu sigur. Apoi cu varful limbii am decalotat complet glandul im...



    Login