Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataPrima oara sex cu un negru (2)
Autor : ciprianp - 2011-05-04
Citita de 14663 ori - Nota 8.11 (1960 voturi)
(partea a II-a)
Stateam pe canapea tolanit in bratele lui Ernesto cu capul rezemat de pieptul lui puternic si larg savurand linistit deliciosul cocteil Cuba Libre. In timpul acesta Ernesto ma mangaia pe piept cu mana ramasa libera si ma saruta din cand in cand tandru pe crestet. Ma simteam extraordinar de bine in bratele calde si primitoare ale acestui barbat frumos si puternic, atat de entuziast si de seducator, de-a dreptul excitant. As fi vrut sa nu se mai termine acele momente magice de tandrete.
- Querido Vic, sunt tare foarte fericit cu tine in brate, as vrea sa stau asa cu tine toda esta noche maravillosa! Vino, vreau sa sarut mult la tine, mi chico dulce y hermoso!
M-am rasucit in bratele lui Ernesto iar acesta a inceput sa ma sarute tandru si sa ma mangaie dragastos. Buzele lui groase si catifelate, cu aroma de lamaie, mi le striveau pe ale mele intr-un sarut pasional si rascolitor. Desi Ernesto era de culoare, deci poate mai putin rafinat in „art of love”, sarutarile sale erau extraorinar de senzuale si de calde, delicate dar excitante. Nimeni pana l-a el nu m-a sarutat atat de placut, era un adevarat „master of kissing!” Nu ma mai saturam de sarutarile lui, as fi vrut sa tina cat mai mult, eram pe culmile extazului!
- Draga Ernesto imi place foarte mult cum ma saruti! Esti un adevarat maestru!
- Claro que si! In Cuba toata lumea cheama la mine „Maestro de la irresistible beso” sau „El Campeón del amor”! Am glumit la tine, mi dulce e ingenuo amigo ! Tu tare foarte mult placi la mine! Daca s-ar putea as duce pe tine la mine in Cuba si as face pe tine sotie al meu! Si acolo as saruta pe tine zi si noapte, hasta el infinito.
- Ce frumos si ce bine ar fi, draga Ernesto! As vrea ca sarutarile tale fierbinti sa dureze o vesnicie!
- OK, querido Vic! Tu chiar vrei fii sotie drag al meu?! Daca asa va fi, eu muream de fericire! As vrea sa sarut si sa tin pe tine in brate pana la moarte al meu! Mi dulce esposo!
- Stai linistit Ernesto! Astea sunt numai niste vise frumoase! Ce sa facem noi in Cuba? Parca spuneai ca „es muy peligroso”! Dar mi-ar place sa fii barbatul meu, recunosc asta! Esti atat de tandru si de cald, atat de iubitor si de protector, cum nu a mai fost nici un barbat cu mine!
- Aii!! Tu faci nebun de fericire pe mine!! Daca vrei tu, fugim amandoi in lume si casatorim! Uite, la Olanda! Acolo gay poate sa casatoreasca!!
- Si din ce o sa traim? Eu vreau sa devin student si sa–mi fac o cariera, nu voi putea trai toata viata din gimnastica! Tu ai spus ca mai trebuie sa-ti dai licenta la Facultatea de Sport!
- Asta nu e problema! Facem gimnastica, facem show si demo, fim antrenori de fitness ori de gimnastica! Ernesto poate sa castige multi bani pentru sotie al sau si tu vei putea face estudios en la universidad!!
- Vise! Sweet dreams, draga Ernesto! Dar imi esti asa de drag cand iti faci planuri de viitor cu mine!! Vino mai bine si saruta-ma, imbratiseaza-ma, iubeste-ma cum stii tu mai bine! In seara asta sunt numai al tau!
- Aii, mi dulce Vic, mult adevar este la tine! Vino, sa ne iubim! Hai sa mergem la pat! Vreau sa iubesc la tine tare foarte mult, regulat, frumos, ca pe un adevarat sotie al meu! Dios, dame fuerzas para hacer de este chico guapo feliz!
Zicand acestea, Ernesto m-a luat in brate sarutandu-ma pasional, m-a dus si m-a asezat pe patul dinainte pregatit, intinzandu-se langa mine. Apoi, imbratisandu-ma strans si lipindu-si intregul corp de al meu a inceput sa ma sarute cu caldura, metodic, calm si linstit, ca si cum si-ar fi iubit sotia! In bratele sale puternice, calde si protectoare, sub ploaia de sarutari si mangaieri ma simteam chiar ca o sotie, iar el se comporta ca un barbat si sot adevarat! Ce dulce nebunie!!
Ernesto era un amant desavarsit si stia sa-si faca partenerul fericit! Era un barbat de vis pe care orice gay pasiv si l-ar fi dorit de sot! In acea seara m-a imbratisat cu caldura si mi-a sarutat fiecare centimetru din trup, din crestet si pana la talpi! Cuprins de o placere nebuna mi-am abandonat trupul fierbinte de excitare, lasandu-l prada buzelor sale senzuale si lacome, palmelor sale puternice dar delicate in acelasi timp! Au trecut zeci de minute de mangaieri si de sarutari!
- Mi dulce chico, vienen con tuyo culo maravillosa para prepararla para la penetración!
Sosise in sfarsit momentul atat de dorit de amandoi! Ambii eram incalziti, extrem de excitati si nerabdatori! Ernesto mi-a ridicat picioarele cu genunchii la gura, etalandu-mi fundul la dispozitia sa.
- No puedo creer! Un culo divino e maravilloso!! Ernesto vrea sa manance pe el tare foarte mult! Ernesto este mucha hambre !
Dornic si inflacarat, Ernesto a inceput cel mai salbatic dar si cel mai excitant rimming de care am avut parte pana atunci. Limba lui mare si catifelata, buzele lui groase si umede, ma sarutau, ma muscau, ma lingeau, ma penetrau intr-un joc innebunitor si excitant! Ernesto era intr-adevar tare flamand, muncind de zor zeci de minute ! Apoi a depus saliva si a introdus-o prin rozeta cu degetul aratator, masandu-mi foarte bine interiorul. Dupa o vreme a repetat cu doua degete, apoi cu trei, largindu-mi foarte bine sfincterele si pregatindu-ma pentru falusul sau urias. Degetele sale lungi ajungeau pana in dreptul prostatei, masandu-o cu putere, facandu-ma sa gem fericit. In cele din urma a reusit sa-si introduca patru degete, rasucindu-le usor iar eu eram in culmea excitarii si tipam incet de placere!
- Aii, mi dulce chico, ce apetittoso esti cand gemi tu de placere! Faci pe mine y mi carnero loco sa nu mai putem, sa nu mai avem paciencia ! Draga al meu carnero loco a sosit momento mágico ca sa cunosti tu cel mai hermoso y atractivo culo. Dulce Vic, lasa fundulet larg deschis si nu strange tu! Asa! Es perfecto! Pune picioarele tale la umerii mei! Daca doare la tine, spune imediat!
- Draga Ernesto, te rog sa o facem cu protectie!
- Si, con la protección, mi querido, si claro! Ernesto baiat fin este si cunoaste bunele reguli! Puede comenzar, mi querido?
Fara sa mai astepte raspunsul meu, am simtit brusc cum falusul sau urias mi-a strapuns rozeta alunecand cu viteza inauntru iar dintre fese s-a iscat o durere surda dar suportabila. Apoi cu multa tandrete si grija a inceput sa intre si sa iasa incet, asteptand ca sfincterele mele sa se obisnuiasca cu dimensiunile colosale ale "berbecelui" sau. Din cand in cand, se apleca mult peste mine si imi saruta dragastos ochii sau gura. In scurt timp m-am acomodat iar durerea initiala a disparut facand loc unei placeri deosebite. Simteam ca sunt pe cale sa ma indragostesc de acest barbat de ciocolata nebun si frumos, care prin tandretea si pasiunea lui speciala stia sa ma seduca! Ernesto a simtit ca incepe sa-mi placa si a accelerat pompatul, intrand cu toata pula in mine, pana la radacina! Era nemaipomenit de bine si de placut! Coplesit de excitare, i-am imbratisat cu bratele fesele musculoase si ferme, ajutandu-l la pompare si-l tineam strans peste mine cu pula intrata pana la radacina! Perii lui pubieni, aspri si foarte creti se frecau de fesele mele fine si proaspat rase, starnindu-mi senzatii fantastice.
Ernesto a intetit ritmul si a sporit apasarea, s-a lasat tot mai tare peste mine, iar picioarele imi erau lipite intre piepturile noastre, cu talpile in sus. Atunci s-a ridicat putin, stand usor pe varfuri, sprijinindu-se in maini ca la flotari, astfel incat pula lui intra perfect perpendicular, la verticala, in fundul meu! Ernesto era foarte incantat de pozitia realizata si a inceput sa pompeze rapid in mine, facand flotari! Acum pula lui era un adevarat berbece, care intra si iesea din mine intr-un ritm accelerat.
- Aii, mi dulce bandido, esti tu extraordinario, place tare mult la mine! Demult eu nu mai futut asa un culo maravilloso! Place si la tine, dulce Vic?
- Dragul meu Ernesto, esti fenomenal! Imi place tare mult cum ma futi! Ai o pula extraordinara si un talent deosebit! Esti minunat dragul meu, continua tot asa! Paga-o pe toata, pana la radacina, cu putere! Vreua sa o simt intreaga in mine ! Doamne, ce bine poate fi!
Eram amandoi din ce in ce mai excitati! Gafaiam sacadat si gemeam amandoi de placere!
- Ah!! Ah!! Vienee!!! No puedo seguir de semillas! Mi amor, casco de boca grande! Quiero borrar el semilla en ti, mi dulce y grande amor!
De abia am apucat sa deschid gura larga, ca Ernesto indepartandu-si repede prezervativul a inceput sa trimita salve repetete de samanta groasa si calda peste fata mea. Mana lui tremura de emotie si excitare asa ca tirul era imprecis. Doar cateva picaturi au nimerit tinta!
- Dulce Vic, por favor, perdóname ! Lasa, recuperez eu samanta, iar la tine, como compensación, dau pula sa sugi! Ernesto stie ce place mult la iubitul sau!
Grabit, Ernesto a inceput sa-mi linga fata si sa recupereze samanta risipita, apoi luandu-ma in brate mi-a sigilat gura cu buzele sale, golind in gura samanta recuperata. Am inghitit-o pe toata incantat de gustul ei minunat si am continuat sa ma sarut cu Ernesto! Ametit de iubire pluteam, eram in alta lume! Deodata, parca curentat, m-am descatusat de tensiune si am juisat la randul meu in jeturi prelungi si groase.
Apoi Ernesto s-a desprins din imbratisare si s-a asezat comod, aducandu-mi la gura pula sa uriasa si neagra, cu varful rosu de atata frecare. Fiind deja nebun dupa ea nu am asteptat alte invitatii si am luat-o repede in gura. Era inca fierbinte, suficient de ferma si de groasa ca sa imi starneasca placeri de nedescris! Am inceput sa o ling, sa o sarut, sa o sug, sa mi-o frec de buze, de ochi, de fata, era o nebunie totala, nu mai stiam ce se intampla cu mine, atata eram de excitat. Cred ca mai bine de 15 minute m-am bucurat de ea si am facut cu ea tot ce-am vrut, Ernesto ca un sot iubitor, lasandu-ma sa-mi satisfac capriciul sexual.
Incet, incet, am ajuns sub Ernesto, cu capul in dreptul pubisului sau, acesta ridicandu-se usor pe genunchi astfel incat pula lui uriasa si ferma sa ma poata penetra perfect pana in gat. Am deschis larg gura si am inceput sa inghit falusul urias care ca un sarpe lacom disparea in mine. Apoi Ernesto a inceput pompatul, iar berbecele lui urias ma patrundea pe gat in jos, pana aproape in stomac. Pompatul era lin si delicat ca sa nu-mi provoace durere iar atunci cand slabeam stransoarea bratelor care-i cuprindeau fesele, Ernesto isi scotea falusul cu totul, permitandu-mi sa respir liber pe gura. Foarte repede ne-am acomodat si am facut un deep throating fenomenal, desi intial amandoi eram convinsi ca nu voi putea inghiti niciodata colosul de peste 25 de cm.
- Dragul meu Ernesto, iti place asta! Pentru ca mie, da! Nu credeam ca voi fi in stare, cu pula ta atat de colosala!
- Claro que si, mi novio fenomenal! Nimeni nu a facut asta la mine, pana acum! Tú eres el rey del amor! Dios, cat de tare foarte mult iubesc acum pe tine! Mai vreau, mai facem, daca si tu vrei!
Drept raspuns am apucat iar in gura minunata lui pula, inghitindu-o pe toata si am inceput sa ne iubim din nou! In timp ce Ernesto ma lucra pasiune si mult elan, am simtit cum i s-a accelerat respiratia, si-a contractat puternic fesele, bagandu-si cu putere toata pula in mine, pana la radacina. Apoi a gemut doborat de fericire :
- Grande Dios, no creo que sea mayor la felicidad !
In acel moment ceva cleios si cald mi-a invaluit gatlejul, lunecad in jos pe esofag. Ernesto ejacula si jubila fericit, jucandu-se cu pula lui, usor si delicat, prin gatul meu avid si insetat. Ma simteam extraordinar, si-l tineam pe Ernesto strans, apasat peste mine, dorind ca pula lui sa ramana asa, infipta mereu. Dar, grijuliu sa nu ma sufoc, Ernesto a extras-o, permitandu-mi sa respir, apoi indatoritor si coplesit de...



    Login