Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataPrima oara
Autor : mihaimiha0 - 2021-06-16
Citita de 7188 ori - Nota 7.74 (61 voturi)
Aceasta este doar o fantezie, ca sa continui vreau sa va stiu punctul vostru de vedere, Sincer nu suntem profesori de limba roamana sa scriem corect gramatical, dar sunt de acord cu ideea ca nu trebuie sa existe dezacorduri grave in scriere. Scri o litera o cratima gresit nu e capat de tara, eu nu pretind ca sumt profesor si am scris perfect asa ca nici voi nu as vrea sa pretindeti ca sunteti, asta doar in cazul in care sunteti si a-ti facut o facultate iar atunci va accept criticile si observatile.
5 ani, atat am putut auzi, 5 ani , 2 cuvinte grele care la prima vedere nu înseamnă nimic, dar pt mine incepea o noua etapa din viata, am sa stau 5 ani pentru ca am furat statul, contabilitatea.. am crezut ca reusesc sa fentez sistemul dar pana la urma el m-a invins.
Ok nu e asa rau,poate ies in 2 ani daca sunt baiat cuminte..etc, acestea erau gandurile mele. Inchisoarea nu era una din cele mai rele dar nici nu puteai considera ca era o vacanta...era o inchisoare punct. Primele zile au fost ok, acomodarea invatarea cu noile reguli, nu am iesit deloc, poate imi era frica ca primesc o bataie gen initierea noiloi pestisori, asa ni se spunea, sau poate din cauza filmelor vizionate unde ma asteptam sa fie un negru in baie si sa ma rupa in bataie dar nu era nimeni, era ok, nimeni nu te deranja cel putin asa era in primele zile, recunosc nu ieseam deloc din camera, totul era digitalizat, erau camere peste tot, gardieni, nu prea aveai ce face fara sa atragi atentia, dar torul s-a scimbat cand am primit un coleg in camera, atunci am aflat ca poti face rost de orice in inchisoare,totul are un pret, dar cea mai mare greseala a fost sa ii povestesc ce si cum, stiti voi.. hei de ce esti imchis, ce ai facut..intrebari banale dar daca nu sti sa raspunzi totul se intoarce impotriva ta, asa a aflat ca am nevasta, ca eram contabil... si cel mai important ca vroiam sa ies anticipat daca sunt un copil cuminte, pentru o purtare buna.
Totul a inceput intr-o dimineata cand m-am trezit si am simtit ceva dubios deasupra mea, bine nu era mare lucru, Adi ,am uitat sa va zic cum il cheama, si-o freca de zor,ok nu fac tamtam pana la urma suntem barbati si aveam nevoie de laba, care app ii duceam lipsa, dar cel mai mult ii duceam lipsa femeii mele, ce puteam face decat sa inghit in sec si sa ma prefac ca dorm, pana la urma Adi termina labuta coboara in pula goala si se spala la chiuveta.
- Buna dimineata frumoaso, imi zice el vesel, si profitand ca e gol, nu rateaza momentul de a imi arata toata pula belita aflata in semierectie.
- -Hei ce faci, imbracate, ce e cu tine, o fac eu pe suparatul dar spre surprinderea mea nu imi displacea, adica pana la urma si eu sunt barbat si nu ma deranjeaza sa stau gol in fata cuiva.
- Ce e draga nu iti place pula mea?
- Aaa nu sunt gay... no offence.ii zic eu iritat.
- Hahaha nu te-am intrebat asta, nimeni de aici nu e gay, toti au femei acasa sau iubite, dar din cand in cand simtim mevoia sa facem sex urgent si toti ne ajutam unii pe altii, nu e un lucru rau, nimeni nu e fortat, vrei bine, nu vrei foarte bine.
- Ok ok , am inteles eu nu vreau mimic, ok?
- Acum nu vrei dar iti mai dau maxim o luna, sa vedem atunci ce va zice pula ta, de cand nu ti-ai mai dat drumul?
- Nu conteaza, hai sa plecam e timpul mesei.
Adi a inceput sa rada si nu a mai zis nimic, la fel si eu, am trecut peste momentul asta dar eu ma gandeam la ce mi-a spus, avea dreptate, pula mea vroia sa ejaculeze si nu stiam ce sa fac, cum sa fac, nu vroiam sa o fac la dus sau in pat, la dus eram supravegheati, da era un individ mascat la usa si ne urmarea , peste tot era cimeva si ne urmarea, intimitate zero, iar in pat nu vroiam sa ii dau idei colegului. Seara , vorbeam amandoi despre vrute si nevrute, dar pula mea era bat, nu reuseam sa ma calmez, nu vroia sa ma asculte, Adi observa ca pantalonii mei nu vor sa stea pe mine si cineva vrea sa iasa din ei si ma abordeaza direct.
- Vad ca cineva vrea sa iasa afara si imi face semn la pantaloni.
- Adi !!! Nu e ok ....da asa e dar tot nu e ok.
- Oo ba da e, e chiar normal doar ti-am zis , toti avem novoie de intimitate, daca vrei ma duc sus si te las in pace sa rezolvi problema.
- Nu pot., ii răspund eu putin timid.
- De ce?
- Poi nu sunt singur, nu am o femeie sau stimul sexual sa ma termin, si ideea de a face laba langa un batbat nu imi surade.
- Daca promiti ca imi vei ramane dator, pot sa te ajut, tinand cont ca nu am unde sa plec pentru a te lasa singur.
- Stai ce?
- Haide ti-am zis ca e in regula, nimeni nu judecă pe nimeni si stiu exact cum sa am grija de cei noi, sa zicem ca e specialitatea mea.
- Stai ce? Eram foarte confuz, nu ma gandeam o secunda sa fac ceva cu un barbat.
- Uite, pot fi fetita ta in seara asta, pot sa te sug cum nu ai mai fost niciodată supt, si inca ceva, pot sa pun pariu cu tine pe orice ca oralul primit de la mine nu se conpara cu nimic.
- Orice? Il intreb mai mult din curiozitate.
- Ooo nu ai zis nu... imi place, da dragule, orice.
- Stai...m-a prins, nu aveam ce sa mai fac iar pula mea nu vroia deloc sa se linisteasca, daca accept sa fiu supt cum iti raman dator?
- Poi simplu sa faci si tu la fel cand simt nevoia. Si cand ma gandesc ca dimineata ti-am dat o luma..
- SA TI-O SUGGG!! Da dar nu pot sa ma controlez, nu e ca si cum ppt sa decid, dar sa ti-o sug!!!
- Ce credeai naivule))) urmat de un ras puternic, bani? Nuu dragule, aici toti avem nevoie de sex si vrem sa facem sex, asa ca intr-o zi esti fetita cealaltă zi esti activ...daca ma intelegi, repet toti facem asta si nu te judeca nimeni. Ai nevoi, trebuie sa le rezolvăm cumva, iar daca nici noi nu stim cum sa rezolvam problemele, atunci cine?
- M-am gandit, daca castig pariul nu ti-o v-oi suge deloc, am crezut ca scap asa.
- Eee nu merge chiar asa, iti dau ragaz un timp dar tot vei trebuii sa imi iei pula in gurita si sa inghiti lapticul meu cald, cum voi face eu chiar acum, si se da jos din pat se pune in genunchi si imi trage pantalonii jos fara sa mai zica nimic.
- Stai ca nu suntem intelesi cu pariul, ce faci?
- O ba da, de supt nu ai nimic impotriva sa te sug, doar conditiile, lucru care nu ma deranjeqza sa le rezolvam in timp ce te sug si se arunca spre pula mea care se incorda puternic in mainile lui.
- Ahhh Adi, il prind de cap si gem puternic, nu credeam ca e asa de placut sa fi supt de un barbat, simteam cum limba lui se joaca pe capul pulii, cum o mangaie, cum capul vrea sa ii ajunga pana in fundul gatului, incercam sa fiu lucid si sa continui discutia.
- Ok daca recunosc ca ma sugi mai bn...aha , ma aproba Adi cu pula in gura, nu te sug o luna, dar tu trebuie sa ma sugi zilnic.
- Nu doar supt o sa fie dupa o luna.., oprindu-se pentru a se arunca asupra coaielor si ce le sugea iar limba le gadila, ce frumos se juca cu ele, in timp ce mana imi freca puternic pula., eu eram curios si deja nervos ca nu stiam ce vrea de la mine, iar pula deja ma durea.
- Adica ce vrei sa fac dupa o luna.
- Sa fi tarfa mea cum si eu sunt a ta luna asta si poti sa mi-o tragi si in cur, unde vrei ,cand vrei dupa care se arunca asupra puli sugandu-ma si frecându-mi-o destul de tare.
- Pot sa te fut? Eram surprins.
- Da, oricand vrei tu.
- Acum? Uitasem complet de partea in care o sa fiu tarfa lui o luna de zile.
- Accepti pariul? Imi zise el zambind?
- O luna pentru o luna, am inteles.
- Sunt tarfa ta o luna dupa care tu esti,daca recunosti ca sug mai bn decat nevasta ta, ok?
- Si daca nu sugi?
- Atunci imi oferi maine un oral si gata.
- Si nu stie nimeni?
- Dragule, urmat de un ras, toata lumea stie, toti din inchidoarea asta fac sex intr-un fel sal altul, nimeni absolut nimeni chiar si gardienii fac macar un oral cu alti barbati, nu te va judeca nimeni.
- Ok atunci vreau neapărat sa simt ceva stramt altfel nu pot sa imi dau drumul, de acord, luna asta vei fi tarfa mea dupa care voi fi tarfa ta, daca castig, daca nu te rezolv maine si gata.
- Cum ma vrei stapane? Era vizibil satisfacut de ce auzise.
- Capra curvo, in capul meu era doar sa fut, sa ejaculez, ma gandeam ca rezolv eu cumva luna viitoare sa scap de datorie, iar un oral rapid nu era un sfarsit de tara.
Adi s-a conformat si s-a lipit de perete, dându-și jos pantalonii rămânând in pula goala, avea o gaura frunos rasa, curata, era tot ras, picioare fine si doua buci foarte moi, daca ii vedeam doar fundul nu credeam ca e barbat, puteam jura ca e o pizda, ii bag un deget umed in cur, sa verific daca totul e ok si chiar era , curat frumos parfumat, si exact cum vroiam eu, foarte stramt.
- Ahh tarfa mea, te umplu in seara asta, iar pula si-a facut loc usor in funduletul lui, nu mai conta pentru mine ca fut un barbat, pentru ca fundul acela era de vis, apropo niciodată nu mai futusem in cur, doar pizda deci puteam spune ca eram de doua ori virgin..o data la barbati si alta ca fac anal. El s-a aplecat spre perete, arcuindusi trupul, oferindu-mi o priveliste bestiala, cu o mana si-a desfacut fundul si ma lasat sa intru tot, am gemut amandoi, il tineam strans si il pompam usor, pentru a se obișnuii curul lui cu pula mea, scuipam de fiecare data pe pula pentru ai umezii gaoaza si a avea placeri mai intense.
- Mai tare vreau, te rog stapane fute-ma mai tare, si cu mana a inceput sa isi frece si pula, gemând si strângând din fund.
Adoram cum il simteam, chiar nu mai simtisem asta niciodata,era ceva nou si imi placea, am crescut ritmul, coaiele mele il loveau peste fund, urmate de nenumărate palme, eram constient ca aud toti si vad ... dar daca era ok de ce nu. Gaura lui era stramta, fierbinte si deja rosie, il futeam deja de 10 min si parca regretam ca nu am încercat asta niciodata, imi placea, dupa o runda puternica de futai, ma opresc adanc in el, șoptindu-i la ureche ca vreau sa ii umplu gura.
O scot din curul lui si ma asez in pat, pula arata super rosie, iar gura lui ma linisteste un pic, saliva imi alunga durerea si simt cum se relaxeaza in gura lui, il tin de cap si incep sa il fut dur, vroiam sa ejaculez mai repede.
-Asa curvo fi pregatit sa inghiti tot, fara sa mai astept o aprobare ma ridic in picioare si incep sa il fut fara mila in gura, fara sa ma opresc explodez in gura lui cu 2 jeturi puternice de sperma urmate de altele, efectiv eram in al noulea cer.Adi foarte atent imi suge si linge fiecare picatura, iar la sfarsit isi deschide gura arătându-mi toata sperma in gura lui, dupa inghite tot, si mi arata gura goala.
- Wow ai fost fantastic Adi. Chiar nu regret nimic.
- Ai vazut, ti-am spus eu, deci am castigat pariul?
- Hehe, recunosc ca ai fost bestial, nu regret, cred sper sa fi bland cu mine dupa ce trece luna asta.
- Binenteles, daca tot ne-am imprietenit pot spune ca ai un gust bun, se vede ca nu ai ejaculat de mult timp, a fost foarte mult si cremoasa.
- Aaa nu stiu ce sa zic, daca esti ok ma bucur, apropo daca vrei sa iti dai drumul fa-ti laba, iti dau voie, nu trebuie sa te mai ascunzi.
- Merci, într-adevăr chiar vreau!
- Sti ce daca tot am fost dezvirginat hai sa o fac complet, stiu ca avem o intelegere si am sa respect dar vreau sa vad cum e tot sa stiu la ce sa ma astept macar partial.
- Stapane vrei sa imi sugi pula? Pentru ca nu am nimic impotriva.
- Da vreau, si vreau sa ma futi in gura tare.
Eram curios, cred ca ma luat valul ca pe romaneste m-am trezit futut in gura in secunda doi, o avea deja tare, era intins cu fata in sus si eu peste el, sugand pula unui barbat. Am inceput cu linsul coaielor,ok eram stangaci, dar vedeam ca geme deci cred ca era ok, erau un pic transpirate...



    Login