Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Prima muie la 40 ani de la un tanar de 20
Autor : alinx1 - 2022-03-09
Citita de 8245 ori - Nota 7.41 (44 voturi)
Chestia asta este reala .
Am tot avut fantezii sa sug o pula frumoasa inca de mic si chiar au fost cateva chestii in copilărie cu vreo 2 baieti dar nesemnificative:atingeri ,mangaieri si odata am lins putin capul pulii unui prieten. A fost superr fun dar cam atat pe atunci pentru ca din diverse motive nu am mai putut.
Acum am 43 ani dar mi se spune ca inca arat hot si mai tanar de atat , desigur căsătorit si au cam revenit fanteziile copilariei ( sau o fi nebunia specifica varstei de 40 ani :) )
Asa ca acum vreo 2 ani si avand ceva timp liber intr-o zi am inceput sa caut scule* pe diverse site-uri. Si asa am dat de vreo 2 aplicatii gay de mobil unde am si facut cont. Dupa cateva chatuieli cu diversi aroganti neinteresanti mi-a atras atenția cu un mesaj un tip. Dupa cateva vorbe am aflat ca este mult mai tanar dar avea ceva gen dady isue cum zice englishu :) ,adica vroia cu maturi. Am facut schimb de poze si dupa ce l-am vazut i-am propus instant sa imi dea o muie in masina pentru ca nu prea aveam unde. A acceptat imediat si cred ca asta cauta.
In fine fara prea multe vorbe ne-am dat întâlnire si am plecat. Deci cand l-am vazut ,dar si poate datorita hormonilor care erau la cote maxime, mi s-a intarit imediat. Avea niste buze superbe si arata deosebit iar eu aveam niste emotii ca naiba de parca eu eram cel tanar. Dar se pare ca era de inteles ,numai la mine fiind pentru prima data. Am plecat cu masina spre un loc retras si dupa ce am ajuns i-am zis sa se intinda pe spate. Cu mana usor tremurand i-am dat pantalonii de trening jos si cu toate ca era culcata aveam in fața cea mai frumoasă pula vazuta vreodata de aproape ,nepurtand chiloți. Am luat-o ușor cu mâna si m-am aplecat incet cu gura pe ea. Aveam emotii mari dar vroiam sa o simt sa ii simt gustul. Asa ca am inceput sa o ling usor catre coițe (care... ah ce superbe erau ) si inapoi in sus dupa care i-am luat-o ușor in gură . M-am jucat asa usor cu ea in gura invartind limba pe capul ei dar fara sa i-o belesc. Am observat ca incepe usor ,usor sa i se întărească si am inceput incet sa i-o belesc cu gura in timp ce incepea sa geama incet. Cred ca nu apucase sa o spele bine pe capul ei pt ca avea un gust ușor sărat dar dulce aromat in acelasi timp si mi-a plăcut enorm. Chiar vroiam sa ii zic sa nu spele capul pulii ca sa ii simt gustul dar stiu ca nu i-am zis si cred ca ii placea si lui chestia asta, sa fie gustat, sau poate efectiv nu a avut unde pentru ca era student si era de mai departe. I-am supt-o pret de cateva minute dupa care m-a intrebat daca vreau sa mi-o suga si el. Bineînțeles ca da si dupa ce mi-a supt-o si el putin m-a intrebat daca vreau sa ne sarutam. Nu mai facusem nici asta vreodată si mi s-a parut totusi putin ciudat fiind vorba de diferența mare de varsta dar si el era foarte excitat si totusi dupa cum am zis arat destul e ok si mai tanar ,cu buze inca sexy ;)
A...



    Login