Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataPrima muie
Autor : yasmin - 2018-03-02
Citita de 14139 ori - Nota 7.94 (65 voturi)
in tinerete, cativa prieteni, am avut ocazia sa facem cate ceva in grup. Am fost la o curva si ne uitam la cel care o futea, pana ne venea randul, sau o futeam toti, in gura, cur, pizda.... cateodata cand nu pica nimic, mai faceam o seara de video porno, ocazie cu care mai faceam cate o masturbare in grup. Mai tarziu ne-a venit ideea sa ne masturbam reciproc. cam aici am ajuns noi, cand pe valurile vietii s-a spart grupul, serviciu, familie, problemele cotidiene ale vietii.
Dupa un timp, am inceput sa caut pe net si in reviste sa cunosc un tip pt o leg in timp. Sa experimentez ceva mai mult decat masturbarea la care ne oprisem noi. Asa am gasit ceva anunturi, dar neseriosi. Ba nu au venit la intalnire, sau au venit dar vroiau doar sa dea o muie si pa, ma rog.
Pana la urma am gasit un tip,gay, care avea un anunt interesant mi s-a parut mie, cu nr de telefon,a vb frumos la telefon, mi-a placut pt inceput.
Am stabilit o intalnire, el mi-a zis ca nu are loc in ziua aceea, dar am zis sa ne vedem la o terasa si pe urma, cu alta ocazie mergem mai departe. Zis si facut, ne-am intalnitpe la 11, am mers la o terasa si am stat de povesti. Dat fiind ca ne-am inteles in discutii, el a venit cu ideea, sa incercam ceva, la un amic al lui, fost iubit, care nu statea departe de locul unde eram noi. I-a dat telefon, era acasa si ne primea cu placere. Discutia a fost ca vom avea parte de intimitate, sa facem ceva doar noi doi. Si uite asa, am ajuns noi la acel amic, ne-am facut comozi, ne-a servit cu o cafea si ne-am asezat la televizor la povesti. Sa ma obisnuiesc nitel cu atmosfera, sa ma relaxez, sa ma pregatesc pt ceva.
Ei au povestit ca fusesera un cuplu pentru mai multi ani, dar s-au despartit amiabil, din unele motive care nu au importanta in povestirea mea. Oricum,cand treceau unul pe langa altul se mai mangaiau, isi vb frumos, era placut sa ii privesc.
Din una in alta am povestit si eu ce facusem in urma cu ceva ani si ce as vrea sa fac mai departe. Sa gasesc un tip, sa ne vedem rar,cand pot si cand sunt excitat si sa experimentez cam tot ce se poate.
si iacata ca gazda a propus sa ne lase singuri, dar pt ca mi-a placut atmosfera, i-am zis ca nu e nevoie. Ma excita ideea sa fiu privit. In interiorul meu ma excita ideea sa fiu cu 2 dar nu am zis cu voce asta.
Am stabilit ca nu fac decat oral si sexul anal lao intalnire viitoare cand o sa pot sta si mai mult si sa ma invete sa ma pregatesc pt anal. Astea fiind zise, vara fiind, eram noi in pantaloni scurti, tricouri, lejer imbracati. Gazda era in niste chiloti mai mari asa cu crac, si fara maieu. Cel cu care am venit s-a dus sa se spele la pula si a revenit gol golut. Eu am intrebat gazda daca pot sta gol, ca ma excita ideea sa umblu gol prin casa si m-am si dezbracat.
Cand a revenit amicul s-a invartit nitel prin camera sa ma pot uita la pula lui semierecta, dar deja destul de mare dupa parerea mea si apoi a venit in fata mea. Fiind incepator mi-a zis ca o sa imi dea el indicatii ce sa fac si cand.
Mi-a zis sa pun mana pe ea, sa o mangai incet, sa ma obisnuiesc cu ea. I-am zis ca e mare, frumoasa, pielea catifelata, dar nu stiu daca o sa pot sa o inghit pe toata.
el - nu e nicio problema dragul, o sa o bag cat poti ca sa nu vomiti
eu - te rog sa ai grija de mine, multumesc
el - asa, mangaie si incepi sa sarut-o pe varf si pe lateral
el - offf ce bine e .... scoate limba si plimb-o pe gland, umezeste-o bine, linge pana la coaie asaaaaa
Gazda a venit langa noi, i-a luat-o in mana, si pe mine de cap
gazda - deschide gura si incepi si suge capul pulii....statea in spatele meu cu pula erecta in chiloti si amicul deja incepuse sa impinga in gat.....
Asa am ajuns incet incet sa fiu futut in gura.... cand o scotea scuipam pe ea, cum vazusem in filme si intra la loc.....
Mai dadea cu pula pe fata mea, impingea usor in ochi, in urechi si iar ma futea in gura. Gazda ma fixase cu o mana de barbie si una de frunta, cu ceafa in pula lui asa ca nu mai puteam sa misc in nicio parte. Cand ma inecam ii dadeam usoor palme pe fund amicului care ma lasa mai usor, sa respir.
Era tare de tot si aminceput sa banuiesc ca o sa isi dea drumul,asa ca atunci cand am avut gura libera, i-am zis ca vreau sperma pe fata si in gura.....
Nu a mai durat mult si a venit si primul jet cald din viata mea... aveam emotii, eram excitat, pozitia aia fixa ma excita si mai mult... iar atingerea spermei pe fata, a fost nemaipomenita. Era calda, moale, catifelata la atingere as zice... si gustul mi-a placut mai mult decat ma asteptam. (o precizare, eu imi gustasem propria sperma de cateva ori sg).
M-a mai futut in gura pana s-a inmuiat de tot. Si-a plimbat coaiele pe fata mea plina de sperma, amandoiluau cu degetul sperma si mi-o bagau in gura spunandu-mi sa ling si ca sunt bun de futut in gura si ca le place ca sunt pervers si mananc sperma cu pofta.
M-au eliberat din menghina si Amicul s-a dus sa se spele, iar gazda m-a intrebat daca vreau sa ma spal si daca vreau sa il sug si pe el, pt ca a vazut ca imi place pula si sperma. Acum am recunoscut ca ma excita ideea sa ii sug pe amandoi dar eram rusinat sa le cer si am intrebat daca vrea sa ma spal. a zis ca nu il deranjeaza daca ne apucam asa de treaba.
A venit spre mine, eu fiind in sezut in canapea si l-am luat de pula cu o mana, deja incepeam sa stiu ce sa fac asa cat de cat.
Era deja tare, ceva mai micuta, as zice normala. Imi placea ideea ca o sa pot sa o iau pe toata in gura si ca nu o sa ma mai inec ca inainte. L-am mangaiat pe pula, am frecat-o nitel, am mangaiat coaiele si am inceput sa o sarut. A revenit si amicul lui care s-a asezat in fotoliu ca sa ne poate vedea bine, spunandu-mi sa il sug bine si multumindu-mi ca i-am supt-o bine.
Gazda m-a luat de cap si a inceput sa ma futa in gura. De data asta oftam de placere ca era potrivita pe gura mea si nu ma mai durea nimic. Amicul a mai venit pe langa noi, se uita, mai imi dadea cate o palma usor pe obraji, si la un moment dat cand nu ma asteptam, m-a scuipat pe fata si a luat pula din gura mea si a intins scuipatul ep toata fata.... m-a excitat tare faza asta..... Amicul cand se invartea pe langa no...



    Login