Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Prima mea noapte cu Giani si Seby (1)
Autor : topboy - 2018-02-01
Citita de 7752 ori - Nota 5.49 (192 voturi)
Continuare la “In seara cand l-am cunoscut pe Giani” (1) si (2)

M-am trezit strans in brate si lac de transpiratie. Cateva clipe am fost confuz, n-am stiut unde ma aflam si cine era barbatul musculos de langa mine care ma tinea in brate si sforaia usor. Apoi totul a inceput sa se clarifice si am realizat ca dormeam cu capul bagat in subsuoara paroasa a lui Giani si cu fata lipita de pieptul lui imblanit. Apoi foarte repede mi s-au derulat in minte toate scenele traite de mine in seara aceea: cum am fost agatat de Giani in barul acela, cum m-a sedus si m-a adus la el acasa, cum mi-a dat sa beau whisky si m-a ametit, cum m-a vrajit cu povestile sale si m-a convins sa-i devin fetita, cum i-am supt pula si l-am lins in cur, cum m-a futut in cur si in gura, golindu-si slobozul lui gros in mine si cat de misto a fost totul.

Rememorand intamplarile pula mi s-a facut beton, am simtit din nou fluturi in stomac si mancarimi in fundulet. In timpul acesta, Giani a tresarit si s-a miscat usor, rasucindu-se pe o parte. Am profitat ca si-a luat bratele de pe mine si m-am strecurat usor de langa el. Imi era foarte sete, aveam gatul uscat si ma cam durea de la cata pula a bagat Giani in el. M-am ridicat usor din pat, avand grija sa nu-l trezesc si m-am dus la baie. Am baut pe nerasuflate 2 pahare de apa, ca sa-mi potolesc arsita din stomac. Privindu-ma in oglinda am vazut pe fata cativa stropi din sperma lui Giani care se uscasera demult. M-am aplecat si m-am spalat pe fata inviorandu-ma putin.

Abia atunci am realizat ce transpirat eram si ca n-am facut dus in ziua aceea, mai ales dupa futaiul demential pe care mi la tras Giani. Imediat am intrat in cada si am dat drumul la dus. Sedeam in cada iar ploia calduta a dusului cadea binefactoare peste trupul meu framantat si invinetit de degetele si dintii lui Giani. Stateam cu ochii inchisi si ma bucuram de efectul revigorant si purificator al apei cand am auzit usa baii deschizandu-se. Mi-am scos capul de sub jetul dusului si am vazut intrand in baie o silueta barbateasca in pielea goala. S-a uitat la mine mirat si surprins, apoi mi-a soptit:

- “Salut, pustiule! Scuze, dar trebuie sa ma pis! Tu vezi-ti de treaba ta, ca termin acus.”

Era Seby si aveam ocazia fericita sa-l admir in pielea goala, in toata splendoarea lui. Era un barbat tanar bine facut, tot atat de inalt ca si Giani, dar nu atat de masiv, cu un corp perfect proportionat, muschii alungiti si fermi, fara sa fie foarte pronuntati. Avea si el par pe corp, usor incretit, de culoare castanie, mai ales pe piept, abdomen, fese si picioare, dar nu asa de abundent ca la Giani. Pilozitatea lui perfecta, era atata cat sa-l faca mai viril si mai sexy. Seby avea un cap frumos cu par castaniu si cret, ochii mari si caprui, iar gura lui avea buze pline si senzuale. Se purta usor nebarbierit, ca sa para mai macho. Cat despre dotarea lui, totul la superlativ. Scula lui mi se parea la fel de mare ca si a varului sau, poate nu atat de groasa, dar la fel de vanjoasa si noduroasa, arcuita ca o radacina de copac.

Seby a terminat de pisat si s-a intors catre mine cu pula semierecta. Eu il sorbeam din ochi incantat de imagine. Tipul mi-a vazut privirile lacome si mi-a facut smechereste cu ochiul, apoi a inceput lent o laba provocatoare,fixandu-ma cu privirea. Ingiteam in sec si nu aveam ochi decat pentru pula lui. Seby s-a apropiat incet de mine si m-a intrebat, zambind viclean:

- “Nu-i asa ca ti-ar place sa te joci cu ea si sa mi-o iei la muie?”

Am inghitit in sec si am dat din cap afirmativ.Apoi am deschis larg gura si m-am aplecat peste marginea cazii ca sa ajung la pula lui. Seby si-a impins in fata bazinul frecandu-si pula teapana si fierbinte de buzele mele uscate de dorinta. Am apucat-o delicat cu o mana si am inceput sa-i ling capul ca pe o acadea. Dupa aceea l-am luat intre buzele mele pe care le-am strans in jurul lui si l-am decalotat cu grija. Imediat Seby si-a impins pula in gura mea, pana cand capul ei bombat mi-a izbit uvula si amigdalele. Avand experienta anterioara cu pula lui Giani, am preluat initiativa si am inceput eu sa i-o sug cu putere, facand curse repezi de du-te vino pe pula lui vanjoasa si noduroasa. Dupa o vreme, Seby m-a apucat de cap si a inceput sa ma futa bagadu-si pula adanc in gatul meu. Dar n-a reusit sa dea din cur decat putin pentru ca usa baii s-a deschis cu zgomot si am auzit vocea rastita si baritonala a lui Giani:

- “Ce pula mea faceti voi aici?! Va futeti fara stirea mea? Si tu vere, te-ai apucat sa-mi futi muierea fara sa-mi ceri voie, chiar din prima noapte?”
- “Vericule, zau nu-s eu de vina! Eu am venit la baie numai sa ma pis si l-am gasit aici facand dus. Tot timpul cand m-am pisat, pizda asta a ramsa cu ochii beliti la pula mea. Atunci l-am intrebat, asa in gluma, daca vrea muie de la mine si a fost de acord. Ce era sa fac? Stii si tu cat de mult imi place sa fut in gat si sa dau muie. Doar nu era s-o las nefututa, daca asta voia si ea?!”

Eu am inlemnit de groaza si de-abia mai puteam respira. Inima imi bubuia asa de tare in piept incat aveam impresia ca o auzeau si ei. Ma asteptam la tot ce pute fi mai rau: sa ma ia Giani la pumni si la suturi, sa ma bata bine si apoi sa ma dea afara din apartament in curul gol, ca sa fiu de rasul lumii. Am inchis ochii si mi-am facut cruce cu limba in cerul gurii, asteptand sa se pravalesca peste capul meu pumnii grei si puternici ai lui Giani. Dar el a continuat furios sa-I certe pe varul lui facand abstractie de mine:

- “Asta nu-i o scuza sa-mi futi muierea! Cred ca ti-ai dat seama inca din crasma ca voiam sa-l fac muierea mea. Proprie si personala! Ai inteles, bou nesatul de futai?”

Seby, cu privirea atintita in jos, vinovat si rusinat, a aprobat dand din cap. Furios Giani a continuat scandalul :

- “Si de ce pula mea te-ai intors acasa? Parca era vorba ca nu mai vii in seara asta si ma lasi sa-mi vad linistit de treaba?”
- “Da, nene! Dar putoarea aia si-a gasit alta pula. Dupa ce mi-a mancat si baut toti banii, mi-a zis de la obraz ca-s nespalat si miros ca un vacar. Ca eu altceva nu stiu decat sa-i dau pula si s-o iau la futut, ca nu o scot la distractie, ca-s taranoi neducat.”
- “Asa, si?”
- “Si s-a ridicat repede de la masa si a iesit afara din restaurant. Acolo o astepta un papitoi cu barba si cercei in urechi, s-a urcat in mertanul lui si dusa a fost. Dumnezeii si grijania masii de curva, nestula de bani si distractie!”
- “Vezi ce-ai patit daca nu m-ai ascultat? Ti-am spus eu sa nu te cuplezi cu pizde de-astea pretentioase, cu studii, intelectuali de cacat, bulangii cu ifose! Ca astia pe langa pula si futai, vor distractie, cluburi, concedii la mare si cate altele, care te costa o groaza de bani. Nu castigi tu intr-o luna, cat pot ei sa-ti toace intr-o noapte! Ia mai dai in pula nostra de gaozari!”
- “Ai dreptate, nene! Iarta-ma ca nu te-am ascultat. Dar mi-a placut de el tare mult, ca arata bestial, stie sa vorbeasca frumos si suge pula ca nimeni altul. Are o pizda ingusta, ca un degetar si e disperat dupa pula. Cand l-am cunoscut, l-am futut in toate gaurile pana la ziua si tot mai voia pula de la mine! La plecare, mi-a zis ca-s cel mai valabil barbat cu care s-a futut pana atunci. Am crezut ca o sa mi-l fac nevasta. Dar n-am avut noroc.”
- “Asa … Si de ciuda ai vrut sa-mi iei muierea la futut!”
- “Nu, vericule! Zau, a fost ceva pe moment, nu am gandit cu capul.”
- “Hai ca esti prost! Sigur ca ai gandit, dar cu capul ala belit dintre picioare! Norocul tau ca fetita asta e de milioane. E dulce, cuminte si ascultatoare, fara pretentii, nu face nazuri si e de-a noastra, fata de cartier. Nu-i asa, baby?”

Ascultam uimit dialogul celor doi si m-am mai linistit. Nici vorba de pumni si cafteala! Din contra, Giani m-a laudat, a apreciat munca depusa de mine si m-a promovat pe post de nevasta, chiar inainte sa ma anunte personal. Am respirat usurat si i-am spus:

- “E asa cum spui tu, Giani!”
- “Ti-am spus eu! Draga, fa-mi si mie loc langa tine ca sa ma speli un pic.”

Giani a intrat langa mine in cada, iar eu am inceput sa-i spal bine trupul acela masiv si paros, mirosind puternic a transpiratie si sex. I-am sapunit temeinc fiecare parte a corpului, insistand la buci, pula si la coaie, fiind direct intersat sa fie curate. Apoi l-am luat la fracat cu buretele, pana i s-a inrosit pielea. Giani grohaia satisfacut ca un mistret, rasucindu-se pe toate partile, ca sa nu ratez nici un centimetru din trupul lui. Seby s-a asezat comod pe tron si se uita cu mult interes la noi. La sfarsit am pornit dusul si Giani a inceput sa se clateasca, nu inainte sa-i ordone lui Seby:

- “Si tu ce stai cu gura cascata si belesti ochii la noi? Treci la bucatarie sa pregatesti o gustare ca sunt mort de foame, dupa care o sa trecem la dormitor sa ne sitim bine toti trei. Merti si tu o consolare dupa ce-ai patit. Nu-i asa, baby?”
- “Cum zici tu, Giani. Sa fiu sincer si eu sunt cam flamand. N-am mai bagat nimic in gura de la pranz,” am raspuns eu timid.
- Cum adica? Mincinosule! Da pula mea ce a fost? Ca mi-ai luat-o in gura de nu stiu cate ori si tot te plangi de foame?”

Dupa care Giani a izbucnit in hohote de ras, incantat de gluma facuta. Seby i-a tinut isonul, fericit ca a scapat numai cu o besteleala, apoi a tulit-o pe usa afara. Iar despre mine, ce sa va mai zic? Am ras si eu, ca sa nu pic de fraier!

Giani a iesit din cada, s-a sters meticulos cu prosopul pe tot trupul lui musculos, si-a dat din abundenta cu spray, mai ales pe la pula, coaie si fese, dupa care ai iesit din baie. Am profitat de ocazie ca sa-mi termin si eu dusul, apoi am revenit in camera, dar era goala. Am auzit voci da la bucatarie si m-am indreptat catre ea. Acolo in pielea goala, Seby si Giani trebaluiau de zor, iar pe masa frumos aranjata erau tot felul de farfurii cu mancare.

- “Ai aparut si tu, baby? Hai ia loc aici intre noi, ca imediat terminam de aranjat masa,” m-a invitat amabil Giani.

...



    Login