Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataPrima intalnire cu Danut
Autor : ciprianp - 2010-05-31
Citita de 28953 ori - Nota 7.51 (2204 voturi)

Era in iulie imediat dupa sesiune. Cristi, bunul meu prieten, ne propune o iesire la Padurea Baneasa. Zis si facut, o gasca de sapte studenti la drept (4 baieti si 3 fete) tocmai scapati de sesiune ne imbarcam in autobuzul de Baneasa si campam poiana intr-o poiana superba. In timp ce fetele pregatesc masa noi, baietii, punem de o miuta. Apare o probelma, suntem 4 baieti si nu ne potrivim pentru meci. Avem nevoie de ajutor. Nici una din fete nu vrea sa stea in poarta. Parlamentari indelungi. Deodata, de la un grup din vecinatatea noastra se ridica un baiat masiv si solid, gen “rugby”, care ne cere perimisiunea sa joace . Il cheama Danut. Il acceptam cu entuziasm si incepem meciul. Dupa cateva minute eu, ( ma cheama Vic ) trag un sut zdravan intr-o radacina ascunsa in iarba si brusc ma prabusec secerat. Am uitat sa va spun ca eram descult.
Schiopatand, dar fara sa ma doara inca, am abandonat si m-am apropiat de patura. Fetele au sarit sa ma consoleze, dar eu “barbat” fiind m-am dat tare. Insa chiar nu ma durea prea tare. Am rugat-o pe Ramona sa imi ia locul, dar din grupul vecin s-a oferit un alt baiat. Partida a continuat iar eu am urmarit desfasurarea meciului de pe patura, fiind “ranit“. Ma fascina Danut, noul jucator, care era un atlet desavarsit. Era inalt, bine cladit, cu musculatura reliefata prin tricoul sau mulat de culoare rosie si un sort la fel de mulat de culoare alba prin care se distingea clar ca purta jock strap.
A bagat un gol si plin de fericire a venit la noi. I-am oferit un pahar de bere si amabil, m-a intreabat de picior. I-am spus ca incepe sa ma doara din ce in ce mai tare si ca a inceput sa se umfle.
Atunci mi-a luat laba piciorului si a inceput sa o examineze cu atentie. Mi-a spus ca este student la medicina in ultimul an si ca se specializeaza in chirurgie – ortopedie. Apasand pe laba piciorului, care se umflase si devenise vinetie, am scos un tipat de durere.
“E fracturat !”, a conchis sec. “Trebuie pus in ghips cat mai urgent. Am venit cu masina, este parcata langa Gradina Zoologica. Imbraca-te sa te duc la Spital. Fara comentarii!”
Am fost foarte surprins de tonul sau foarte categoric, dar durerea nu imi dadea loc de intors. “Sa mergem”, i-am spus si am inceput sa ma imbrac. “Tu nu te imbraci?”, l-am intrebat. Mi-a raspuns ca lucrurile sale sunt in masina.
Am pornit agale spre masina, dar dupa cativa pasi durerea din picior nu ma mai lasa sa merg.
“E clar, a spus Danut, nu mai poti sa calci, am sa te iau in brate pana la masina”.
Pentru el, un barbat de circa 90 de Kg, unul de numai 70 de Kg nu era o povara prea mare asa ca a continuat drumul cu mine in brate. Ma tineam strans de gatul sau vanjos si simteam o placere ciudata, ca atunci cand eram copil mic si tata ma plimba in brate.
Totusi efortul era destul de mare iar Danut a inceput sa transpire din greu, tricoul sau ud imi uda si mie pieptul si mijlocul. Cand a inceput sa gafie i-am propus sa ne oprim pentru o scurta pauza. Tocmai am ajuns intr-o mica poiana plina de iarba proaspata si moale, inconjurata de tufe imense.
A acceptat rasufland cu usurare. Dandu-mi drumul, in cadere m-am frecat de mijlocul sau si am simtit intre picioarele sale ceva ca un par intarit. Mi-am arunat repede ochii si am vazut prin sortul stramt o umflatura imensa.
Danut mi-a surprins privirea uimta iar eu, coplesit de imaginea atat de provocatoare, nu am mai rezistat si hipnotizat i-am pipait cu mana sortul umflat. Brusc, fara sa ma priveasca in ochi, Danut m-a strans la pieptul sau masiv iar eu am inceput sa il imbratiez patimas.
Am inceput sa ne sarutam ca doi nebuni. Gura lui frumoasa imi sorbea orice respiratie iar limba lui lunga si aspra imi ravasa cu nesat toata gura. Fara sa isi dea seama ma strangea in brate cu multa ardoare iar oasele mele trosneau in bratele lui puternice.
Incet, m-a lasat in jos pe iarba, fara sa ma slabeasca din sarutari, iar el s-a pravalit peste mine cu corpul sau masiv. Am simtit o apasare foarte placuta, iar mainile mele incercau cu disperare sa il dezbrace de tricou. A facut o scutra pauza din sarutul sau indelung, si-a dat jos tricoul, sortul si suspensorul ramanand in pielea goala, iar apoi cu multa blandete m-a dezbracat si pe mine.
Doamne, ce corp minunat avea: spatele, larg si bine reliefat de muschi, cu un perisor fin de culoarea bruna iar pieptul masiv ca de halterofil era acoperit de un par negricios si cret ce se continua peste abdomenul bine marcat si acoperit de aceeasi blanita moale si deasa. Din blana rasarea falnica, ca un sceptru, pula lui mare si intarita, cu o maciuca rosie, imensa, cat o patlagica coapta.
Nu am mai rezistat, m-am asezat culcat intre coapsele lui solide, m-am aruncat cu nesat si am cuprins maciuca in gura, fara sa imi dau seama cat de mare era! De abia puteam sa o cuprind in gura. Aproape era sa ma sufoc! I-am apucat apoi maciuca intre buzele mele umede si flamande si am inceput sa o dezbrac de piele ca pe o imensa banana. Limba mea se plimba cu nesat peste rotunjimea intarita si impingea cu putere preputul cat mai jos. Am inceput sa simt in cerul gurii un gust ciudat, picant si foarte excitant, in timp ce imi frecam cu multa pasiune limba de maciuca lui rosie si umflata. Apoi cu varful limbii i-am desfacut usor crapatura din varful pulii si am inceput sa o sug cu nesat. Am simtit imediat ca pula lui sa rascolit si dupa cateva ventuze au inceput sa iasa cateva picaturi dintr-un un suc usor si dulceag, care mi se prelingea pe limba. Nu era mult dar era atat de lipicios si extrem de excitant
Intre timp Danut mi-a cuprins capul intre picioarele lui musculoase si paroase, iar cu mainile ca niste lopeti mi-a apasat capul tot mai tare peste pula pe care o lingeam plin de extaz.
Am simtit pe data cum maciuca mi-a lunecat usor s-a dus puternic, in jos pe gat. Apoi, Danut a inceput sa pompeze din solduri cu o miscare de dute-vino, bagand si socotand usor maciuca din gatul meu sufocat.
Am simtit ca nu mai am aer si mi-am smuls capul din stransoarea picioarelor sale. Atunci m-a prins de subsuori si m-a tras incet, peste pieptul sau blanos, inspre gura. Simteam, cu o placere nebuna, cum pula lui intarita se zbatea sub pieptul, apoi burta si apoi fesele mele.
Mi-a prins capul in mainile sale si a inceput sa ma sarute patimas. Imi sorbea respiratia iar buzele lui mi le striveau pe ale mele. Era cam nears iar barba si musta usor mijita ma zgariau si imi dadeau niste fiori de placere, de mi se ridica parul pe spate. Apoi a inceput sa ma sarute patimas pe gat si sa imi apuce intre dinti lobul urechii in timp ce limba lui aspra imi inspecta cu ardoare adincimea urechii. Simteam ca inebunesc de placere si ma miscam spasmodic, in sus si in jos, peste tupul lui imblanit.
Cu palmele lui late el ma mangaia pe spate si pe buci pe care mi le framanta ca pe o coca. Incet, am simtit cum pula sa ca un par, incerca sa imi desafaca fesele si sa ma patrunda. Se izbea repetat de bucile mele, ca un berbece care vrea sa sparga portile unei cetati. Dar… difrenta era prea mare! La acea vreme, eram prea stramt pentru o asemenea maciuca. Degetele sale m-au patruns si explorau curioase in adancimea anusului meu. Era clar ca nu ne potriveam.
Atunci m-a cuprins strans in brate si s-a intors peste mine. Statea deasupra mea cu pula intarita si inrosita de atata frecat, ca o sulita gata de atac. S-a asezat in genunchi si mi-a apasat capul cu forta peste pula lui . M-am ridicat in sezut ca sa ma poata patrunde mai bine si fericit i-am cuprins-o pe toata in in gura. Aceasta s-a dus repede in jos pe gat, frecandu-se de omusorul meu. Eram inebunit de placere. Cu multa blandete dar si cu fermitate, imi tinea capul apasat peste pula lui iar din solduri si fund pompa de zor cu multa vigoare prin gatlejul meu. Am invatat repede sa respir. Cand o scotea pe jumatate iar maciuca ei imi ajungea din nou in gura inspiram puternic pe nas , iar cand aceasta luneca in jos pe gat expiram in blana transpirata in care imi cufundam narile. De placere si efort, Danut traspirase iar sudoarea i se scurgea prin blanita corpului la radacina pulii. Fata mea se scufuna regulat in parul negru si sarmos, inmuiat acum de o sudoare cu un miros ce ma ducea pe culmile placerii.
Treptat, miscarile lui au devenit din ce in ce mai rapide, iar maciuca pulii ma izbea din ce in ce mai violent in omusor, ca un berbece. Din nou eram pe punctul sa ma sufoc, cand am simtit cum pula lui se incordeaza si brusc o scoate pe jumatate ca maciuca sa ajunga astfel in gura. Imediat am simtit un jet puternic si caldut ca se loveste de cerul gurii mele incercand sa lunce in jos pe gat.
“Sa nu inghiti, sa nu inghiti!”, mi-a strigat Danut ragusit de efort, printre gafaielile lui sacadate. Am inchis repede gatlejul incercand sa cuprind in gura jeturile lui repetate. Cred ca a ejaculat de cinci-sase ori, cam cat o cescuta de cafea . Gura imi era plina de samanta lui.
Am tras repede aer pe nas, iar el m-a ridicat brusc pana la gura lui. Apoi spre surprinderea mea mi-a deschis gura cu gura lui puternica, sorbind tot ce tineam cu atata grija. Limbile noastre s-au amestecat cu vioiciune plimband dintr-o gura in alta placuta licoare. Ingiteam si unul si altul, imbatandu-ne amandoi de placere. In acest timp palmele lui fierbinti se miscau cu repeziciune peste trupul meu, framantandu-ma ca pe o coca de paine.
Epuizat de placere si efort s-a prabusit apoi pe spate, in iarba inalta si moale, tragandu-ma peste el. Simteam cum pula lui, inca tare, zvacnea spasmodic sub burta mea ce vibra de placere. Am simtit atunci un curent care m-a patruns din crestet pana in varful picioarelor si mi-am dat drumul cu forta. Samanta mea tasnea, inecandu-se in blana asudata a lui Danut.
“De ce nu mi-ai spus ca vrei sa iti dai drumul?” “Nu am mai rezistat, mai ine...



    Login