Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataprima experienta.
Autor : skorpion - 2009-05-29
Citita de 8693 ori - Nota 7.90 (20 voturi)
Inca de la 16 ani eram tentat sa vorbesc cu persoane gay pe internet. Imi placea limbajul trivial, si plus de asta vroiam sa im fac prieteni gay, sa vad cum sunt ei, sa vad cum e viata lor. Cautand chaturi, si siteuri gay, si intrand acolo, am descoperit un tanar de 18 ani, din zona mea, si am inceput sa vorbim.
Dupa mult timp de vorbit pe internet, ne hotarasem sa ne intalnim, sa ne cunoastem mai bine. Zis si facut... in urmatoarea zi urma sa mergem la un suc. I-am zis ca ne intalnim la un local stiut de amandoi, si sa aiva in mana un ziar, ca sa il recunosc.
Cand l-am vazut, deja am simtit fiori in tot corpul, era un tip bine facut, dragut, si cu un par lung splendid. Am tot povestit , si am decis sa ramanem prieteni buni, relatandu-mi ca si el e la inceput, si nu stie exact ce isi doreste. Am devenit cei mai buni prieteni, si ne ajutam mereu cand unul din noi intra in probleme. Trecuse mai bine de un an, si ma simteam foarte atras de el... foarte dornic de al atinge, de a cere mai mult. Prietenia dintre noi, facuse sa apara sentimente intre noi, si amandoi ne doream sa fim unul pentru celalalt , sa ne imbratisam, si sa petrecem clipe romantice impreuna.
Intr-o zi de primavara, a venit la mine cu un inel, si ma intrebat daca accept sa fiu barbatul lui... Am ras si am acceptat sa pornim o relatie. Acum trecuse mult timp de cand ne stiam, si inca nu incercasem nimic impreuna , asa ca ne-am hotarat sa mergem undeva la munte, si sa inchiriem o cabana, unde sa fim numai noi doi. Acum ne iubeam mult, si ne doream sa fiu unul in bratele celuilalt. Sa ne sarutam, si sa ne strangem in brate. sa ii simt respiratia , sa ii simt mirosul , si sa adormim imbratisati.
Plecati la munte, ne-am imbulgarit putin copilareste, si am mers sa facem un dush impreuna. Era prima seara in care ii puteam simtii corpul cald langa mine. Seara in care puteam sa ii ating buzele cu ale mele, si il puteam ingrijii spalandul pe spate, si sarutandul. Era superb.. doar eu si el, iae apa curgea peste noi. A fost cea mai frumoasa clipa din viata mea , si im venea sa il inghit cu totul de drag ce imi era.
N-eam asezat pe pat , amandoi goi, si sarutandu-ne ne masam coaiele si pula unu altuia...L-am sarutat pe tot corpul, si coborand in jos, am ajuns la pula, Avea o pula minunata. Nu prea mare , cu un cap perfect rotund, si doua coitze mari . Am inceput sa ling coaiele, pula, si sa fac cercuri concentrice. Am luat-o usor in gura si am inceput sa o sug. Ma prins cu mainil...



    Login