Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Prima experienta cu un barbat - partea a 4-a
Autor : adi_ddb10 - 2023-03-08
Citita de 5081 ori - Nota 1.16 (290 voturi)
Au trecut vreo 3 luni de zile de la ultima vizita a lui Daniel la mine. Intre timp avusesem foarte multa treaba la munca, fusesem si promovat si mare parte din timp o petreceam la birou.
Intr-o seara mergand spre casa primesc un mesaj.
- Salut, ce mai faci?
Era Daniel. Gandindu-ma ca iar va dori sa ne vedem nu i-am raspuns. Mai trec vreo 2 zile si tot asa pe seara ma suna. Am ezitat initial sa ii raspund dar pana la urma m-am gandit ca e doar o discutie, asa ca i-am raspuns.
Am discutat timp de 30 de minute la telefon pe diferite subiecte iar la un moment dat imi spune:
- Uite la ce m-am gandit, a fost experienta foarte placuta tot ce s-a intamplat intre noi si m-am gandit daca vrei sa mergem impreuna un weekend la Sinaia. A nins zilele acestea la munte si era o idee sa facem un traseu scurt pe munte.
I-am zis ca nu prea am timp perioada aceasta, sunt destul de prins cu munca si nici nu ma atrage sa merg pe munte la sfarsit de noiembrie.
A insistat zicandu-mi ca are o cunostinta in Sinaia care are acolo un apartament de vacanta si ca putem sta de vineri pana duminica pentru ca nu va fi nimeni acolo.
Dupa mai multe discutii pe acest subiect intr-un final accept, m-am gandit ca dupa atata munca nu strica un pic de aer curat.
Vineri dupa munca ajung acasa, imi fac bagajul, a venit Daniel m-a luat cu masina si am plecat spre Sinaia. Am ajuns la locatie in jur de ora 9 seara, era un apartament cu 2 camere, foarte cochet si aranjat. Ne-am desfacut bagajele si m-am bagat la dus.
In timp ce ma dusuiam (era o cabina de dus) vad o umbra prin usa cabinei. Era Daniel care ma intreaba.
- Pot sa ma alatur si eu?
- Pai nu prea e loc aici, lasa-ma 2 minute ca ies imediat
- Sunt sigur ca gasim loc si pentru mine, ma pot lipii de tine daca e nevoie.
Stiam ce voia inca de cand mi-a propus aceasta excursie dar nu ma asteptam sa fie atat de grabit.
Intra in dus in spatele meu si se aseaza in genunchi. Imi desparte bucile si incepe sa imi dea limbi in fund. Dupa cateva minute ma intoarce cu pula la fata lui si ncepe sa imi suga pula. Eram foarte excitat, nu imi explicam cum reusea mereu sa ma faca atat de horny.
Mi-a propus dupaia sa facem schimb. M-am asezat eu in genunchi si am inceput sa ii sug pula. Imi era un pic dor de pula lui groasa si a vazut ca i-o sugeam cu pofta.
- Ai chef de pula in seara asta, te simt. Imi spune Daniel.
Nu i-am zis nimic si am continuat sa i-o sug.
Ma ridica dupa cateva minute ma lipeste de perete si isi fixeaza pula la curul meu. Vazand ca nu intra a luat gelul de dus si mi-a uns curul cu el. Dupa cateva incercari mi-a intrat pula in cur, am simtit iar o durere intensa, la fel cum simtisem prima da...



    Login