Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Prima experienta cu un barbat - partea a 3-a
Autor : adi_ddb10 - 2023-02-27
Citita de 5035 ori - Nota 1.37 (315 voturi)

Au trecut vreo 2 saptamani in care eu cu Daniel nu am mai discutat deloc. Sincer aveam momente cand ma gandeam cu jena la ce facusem si momente cand parca as fi zis ca as mai incerca o data.
Intr-o seara pe la 9, tocmai iesisem de la dus si ma suna Daniel:
- Salut N, ce faci?
- Salut Daniel, bine uite pe acasa. Tu ce faci?
- Uite m-am tot gandit la tine perioada aceasta si voiam sa vad ce faci? Mi-ar face placere sa te mai vad, daca este si pentru tine ok.
- Da, si eu m-am gandit la cele intamplate, cred ca una peste alta a fost o experienta placuta.
- Ma bucur ca spui asta. Ce zici, as putea sa trec pe la tine maine seara, sa bem o sticla de vin.
- Sigur, cu mare drag.

A doua zi la ora 19:00 Daniel imi bate la usa. Avea in mana o sticla de vin si un bax mic de bere.
L-am invitat inauntru, i-am prezentat apartamentul si ne-am asezat in living. Am inceput sa vorbim de ce am mai facut in ultima perioada, munca si alte generalitati.
La un moment dat imi pune mana pe picior si imi spune ca de cand am plecat de la cabana se gandeste la mine si la cat de bine s-a simtit in acel weekend. I-am zis ca si pentru mine a fost o experienta interesanta si excitanta in acelasi timp.
- In cazul acesta propun sa mergem in camera, mai sunt multe lucruri pe care as fi vrut sa le incercam in acel weekend si nu le-am facut, imi spune Daniel.
Ne-am dus in camera, ne-am dezbracat si ne-am intins in pat. M-a asezat pe burta si a inceput sa ma sarute pe spate coborand pana la fundul meu recent epilat.
Dupa ce m-a activat dandu-mi limbi in fund timp de vreo 15 minute, m-a intors pe spate, a venit peste mine si a inceput sa imi dea cu pula peste fata. Mi-a zis ca vrea sa ma futa in gura din pozitia aia asa ca m-am conformat. I-am luat-o in gura iar el tinandu-ma de par imi baga pula in gura intr-o miscare du-te vino.
Dupa care s-a dat jos de pe mine, m-am pus intr-o parte iar el s-a asezat in spatele meu. M-a pus sa imi ridic o buca iar el si-a proptit madularul sculat la maxim in fundul meu. Nu reusea sa mi-o bage asa ca s-a pus iar cu limba sa imi lubrifieze fundul. Dupa cateva minute m-a intins pe burta si a inceput din nou sa isi impinga pula in mine. Intra foarte greu, dupa cum va spuneam si in prima postare avea o pula foarte groasa. Cand a simtit ca a intrat varful s-a asezat cu toata greutatea pe mine si si-a infipt toata pula adanc in curul meu. Aveam fundul atat de largit ca imi venea sa urlu de durere. M-a lasat un pic sa ma obisnuiesc cu durerea si dupaia a inceput sa ma futa incet. Dupa vreo 10 minute a inceput sa inteteasca ritmul iar mie imi venea sa tip de placere si de excitare. Era mult mai bine la munte unde puteam sa urlu in voie, la bloc trebuia sa ma abtin de jena vecinilor.
In timp ce mi-o tragea imi spunea ca vrea sa fiu tarfa lui, sa ma poata fute cand are el chef. M-a futut pe la spate vreo 10 minute dupa care si-a dat drumul in curul meu. A scos-o si m-am pus sa ii sug pula plina de sperma. Eram atat de excitat incat voiam sa ma futa din nou. L-am lasat cateva minute sa isi revina si dupaia m-a pus capra si a inceput din nou sa mi-o traga pe la spate. Timp de aproximativ 30 de minute m-a futut pe rand in toate pozitiile. In picioare, in pat pe spate, pe fata, m-am pus pe el si l-am calarit dupa care imi spune ca daca data trecuta nu am vrut acuma nu mai scap si vrea sa is idea drumul in gura mea. M-a pus in genunchi, mi-a bagat toata pula in gura si a inceput sa ma futa ca un salbatic. Dupa cateva minute am simtit cum iese un jet din pula lui umplandu-mi gura de sperma. M-am dus la baie, m-am spalat si am revenit in camera oarecum nesatisfa...



    Login