Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Prima experienta cu un barbat - Continuarea
Autor : adi_ddb10 - 2023-02-24
Citita de 4716 ori - Nota 1.65 (293 voturi)
CONTINUARE

Dupa ce am avut amandoi orgasm am plecat imediat la baie. Ma simteam groaznic, imi dadeam seama ca tot ce facusem era doar din excitare, era un instinct animalic. Dar acel instinct a disparut imediat dupa ce mi-am dat drumul. Ma simteam ca atunci cand excitat fiind iti inseli partenerul, dar dupa ce iti faci treaba ai remuscari si regrete.
Am stat jumatate de ora sub dus ca sa ma linistesc. Cand am iesit, Daniel, ca asa il cheama, dormea.
M-am dus in living pe canapea si m-am pus si eu la somn.
Dupa aproximativ 2h ma trezesc, el se uita la televizor la meci. Incepem sa discutam despre fotbal, fiind amandoi pasionati de acest sport. Ne punem sa mancam ceva, ne-am contrazis un pic tot pe tema fotbalului dupa care imi propune sa ne uitam la un film, fiind deja seara. Ne urcam amandoi in pat, ne uitam cam jumatate de ora la film (era o porcarie SF, urasc genul ala de filme) timp in care, din plictiseala, ma intorc cu spatele la el si inchid ochii. Dupa cateva minute se apropie de mine si incepe sa imi bage mana in pantaloni, jucandu-se cu degetul pe la fundul meu. Desi cu cateva ore inainte ma simteam jalnic de ceea ce facusem, acum din nou ma excitau atingerile lui.
Era relativ intuneric in camera, doar lumina televizorului batea. I-am spus ca mi se pare foarte ciudat, niciodata nu m-a atras vreun barbat din punct de vedere sexual, dar totusi contextul asta aici ma excita foarte tare. Mi-a spus ca si pe el il excita extrem de tare gandul ca suntem doar noi doi intr-o casa la marginea padurii si ca putem face orice fara sa ne auda si vada nimeni.
In tot acest timp el s-a dezbracat incet, mi-a luat mana si mi-a pus-o pe pula lui. Ma excita foarte tare grosimea lui, pula mea fiind subtire mi se parea foarte tare sa ai pula asa groasa. Mi-a dat tricoul si pantalonii jos si m-a prins de solduri intinzandu-ma pe spate. Ma saruta pe coapse, pe picioare, imi lingea pula incet timp in care imi soptea ca vrea sa ma futa in toate pozitiile si vrea sa is idea drumul la mine in gura. Desi nu ma incanta deloc sa imi umple gura de sperma, nu ziceam nimic fiind foarte excitat dupa sarutarile lui pe tot corpul. Mi-a ridicat dupaia picioarele in sus, m-a cracanat sa poata ajunge la fundul meu care ardea de nerabdare sa ii simta limba. Vazand ca imi place, a continuat sa imi bage limba adanc si sa ma linga in fund timp de peste 20 de minute vreme in care eu imi dadeam la laba incet, pentru a nu-mi da drumul. Stiam ca daca voi ejacula nu-mi va mai trebui pula si o sa il las pe Daniel neterminat.
In timp ce lucra de zor la fundul meu cu limba, imi spune ca acum e randul lui sa stea sa fie supt. I-am zis ca nu pot sa ii dau limbi in cur dar ca ard de nerabdare sa ii sug pula. S-a ridicat in picioare, eu m-am asezat in genunchi in fata lui si am inceput sa il sug bine. Avea o pula excitata la maxim iar in timp ce i-o sugeam a inceput sa imi vorbeasca vulgar dar in acelasi timp excitant.
- Ahh ce te voi fute eu pe tine in seara asta! Iti voi da muie pana o sa imi tocesti pula, o sa te pun capra si o sa te fut in cur ca un animal si o sa imi dau drumul in gurita ta.
Dupa care m-a prins de cap si a inceput sa ma futa tare in gura. L-am impins dupa cateva secunde pentru ca nu mai puteam sa respir. M-a rugat sa nu ma supar dar e atat de excitat cum n-a mai fost de mult timp. I-am zis sa ne intindem in pat si sa continuam acolo. M-a intins pe spate, s-a pus peste mine ridicandu-mi picioarele peste umerii lui si a inceput sa se joace cu pula pe la curul meu. Vazand ca nu intra a inceput iar sa imi dea limbi in fundulet dupa care a inceput sa isi impinga usor pula in gaoaza mea. Dupa cateva minute m-a largit destul cat sa ii intre tot capul si incet incet toata pula. M-a futut cateva minute asa incet in care ma simteam super bine desi imi simteam curul foarte largit, iar dupa aceea a inceput sa inteteasca ritmul tragandu-mi-o din ce in ce mai tare. Am inceput sa tip tare, cred ca daca eram la bloc m-ar fi auzit toti vecinii. Cu cat tipam mai tare cu atat mi-o tragea mai tare. M-a futut in aceeasi pozitie timp de vreo 10 minute fara oprire, nu mai stiam efectiv cum ma cheama atat de excitat eram.
Dupa care obosind a zis sa schimbam pozitia ca nu mai poate. S-a intins pe spate iar eu m-am urcat peste el bagandu-mi pula lui in fund. Am inceput sa sar pe el placandu-mi extrem de mult cum fundul meu era penetrat atat de puternic.
Dupa ce l-am calarit vreo 5 minute timp in care amandoi tipam de placere, si-a dat drumul in mine umplandu-mi din nou fundul de sperma.
Mi-a spus ca pula lui trebuie sa ia o pauza asa ca s-a pus sa mi-o suga. Din pacate in timp ce mi-o sugea mi-am dat seama ca nu e acelasi lucru ca atunci cand ti-o suge o femeie. I-am zis sa se opreasca si sa ne linistim. Ne-am dus pe rand la dus dupa care ne-am intors in camera. Am discutat timp de 30 de minute despre ziua pe care am petrecut-o impreuna si mi-a spus ca nu si-a imaginat vreodata ca o sa fie atat de excitat cand fute un baiat. Dupa o vreme am adormit amandoi, era deja foarte tarziu.
Am adormit bustean, nu ma trezisem toata noaptea insa de dimineata, m-am trezit simtind miscare in jurul meu. Daniel se trezise si avea chef de futut. Mi-a spus cu o zi inainte ca cel mai excitat e dimineata cand se trezeste. Imi sugea pula de zor, il simteam din miscari si respiratie ca era foarte excitat.
I-am zis sa se opreasca si sa ma lase sa ma duc la baie. Mi-am facut toate tabieturile de dimineata si cand am iesit Daniel era in pat asteptandu-ma. Mi-a zis sa ma urc in pat ca inainte sa luam micul dejun avem treaba.
Nu prea aveam eu chef de nimic, era si foarte de dimineata, aproximativ 7:30, dar m-am conformat.
Mi-am dat seama de cum m-a prins de mana si m-a aruncat in pat ca era disperat sa ma futa, gand care m-a speriat putin. M-a pus pe burta, mi-a despicat bucile cu mainile si a inceput sa imi bage limba adanc in fund. Dupa cateva secunde s-a pus peste mine, si-a fixat pula la curul meu si a inceput sa intre incet. Mi-a bagat-o usor pana a intrat toata dupa care asezat peste mine si a inceput sa dea din ce in ce mai tare din fund. Incepusem si eu sa ma excit destul de tare si i-am zis ca imi place mult cand ii simt pula infipta in curul meu. Mi-a spus ca asta e foarte bine pentru ca o sa ma futa in toate pozitiile.
M-a pus dupaia sa stau capra si-a infipt din nou pula in mine si a inceput sa ma futa frenetic. Dadea atat de tare incat incepuse sa ma doara spatele. M-a ridicat din pat dupa 10 minute de stat capra si mi-a zis sa ma lipesc de perete in picioare. A venit pe la spate si a inceput sa mi-o traga iar tare in timp ce ma tinea strans de gat. In momentul acela am inceput sa tip tare de tot pentru ca eram maxim de excitat. M-a pus dupaia in genunchi si mi-a zis sa ii ling coaiele. Am inceput sa il ling, i-am luat si pula in gura si am inceput sa il sug bine de tot. Dupa cateva minute de supt m-a ridicat, m-a luat in brate s...



    Login