Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Prima experienta
Autor : ionutz - 2016-02-05
Citita de 7902 ori - Nota 3.00 (27 voturi)
Prima experienta

Pentru a incepe sunt nevoit sa ma prezint. Numele meu este Alexandru dar prietenii cativa la numar imi spun pe scurt Alex, sunt un tip bine asta o spun eu dar nu numai si amicii mei,  clientii meu caci trebuie sa spun eu lucres cu oameni. Nu este important ceea ce fac in viata de zi cu zi dar am adaugat acest lucru pentru ca aprecierile si mai ales privirile le pot percepe mai ales cand sunt cu clientii. Nu va ascund faptul ca am muncit din greu ca sa posed un corp bine facut pentru ca natura a fost generoasa cu mine daca stau sa ma gandesc prin prisma sanatatii si aspectului in general dar a trebuit sa -l cizelez si sa-mi lucrez corpul pentru cativa ani buni drept pentru care acum ma simt bine cum sunt - culeg roadele. In schimb am obiceiul sa ma tolesc foarte bine, bine imi si place si nu este o problema petru mine, sunt in top cu moda masculina si imi aleg hainele dupa gustul meu de la marile case de moda  din Paris mai ales dar nu numai, Barcelona, Londra eu port ceea ce imi vine bine si in ton cu ceea ce se poarta. Clientii mei vad aceste detalii si toate hainele de note delicate si sobre pe tupul meu bine facut ii fac sa-si atinga delicat zonele sensibile , de doame nici nu mai vorbesc. Ce-i drept ma vad prin ochii lor pentu ca si eu sunt atras de barbatii bine facuti virili si bine educati.  Eu consider ca noi  barbatii suntem fiinte nestatornice, joaca in noi dorinte care sunt aproape aceleasi si in plus pula noastra este mereu in cautare de ceva incitant, gata sa mai incerce ceva. Am avut cateva experiente dar de ceva timp sunt singur detin o locuita draguta si tot ce imi trebuie, ies frecvent sunt destul de ocupat pentru a nu avea prea mult timp sa ma plictisesc.  Am cateva pasiuni, merg la sala, ma vad aproape regulat cu amicii si prietenii si mergem weekend-urile si concediile peste tot, am noroc de prieteni cu care imi permit multe si putem discuta si mai multe.

Eram la job si imi faceam ceea ce aveam de facut pe ziua respectiva si pula mea isi cerea dreptul, ce e drept o cam neglijasem petru ca ajungeam acasa obosit si tarziu, apoi de cum aveat timp liber ma vedem cu cate cineva si iata ca acumulasem niste tensiuni si incepeau sa se vada chiar la propriu vorbint. Am incercat sa maschez ca sa nu ma dau de gol dar imi simteam dure bilutele care aveau nevoie sa fie detensionate. Pentru moment am trecut dar nu trece mult si am fost solicitat de un domn tanar aproape de o varsta cu mine destul de inalt bine facut purta niste pantaloni negri leger sransi pe picior cu un fel un pic special de a-i pune in evidenta pula care ma facea sa cred ca era destul de dezvoltata. Am dat noroc am facut prezentarile din cate vad un barbat viril dine educat si la o privire mai apropiata vedeai bine ca arde in el ca si in mine un foc mocnit niste dorinte neimplinite. Aveam bine in nari nirosul barbatului viril dornic. Cu coada ochiului l-am vazut bine cum incerca sa isi astmpere pula pana si pentru mine a fost greu sa ma astampar. A trecut, clientul a plecat, vizita s-a terminat.  Am ramas cu gandurile mele si pula mea a lacrimat pentru ca timp cat am discutat cu el pula mea era intr-o semierectie placuta.  Cred ca m-a frapat tare faptul ca el era tuns scrut periuta si pe dreapta un pic deasupra urechii avea prins un guguloi de scama in aceeasi culoare cu fularul si totul parca cotrasta cu buzele carnoase un pic umede care si le musca din cand in cand si ochii mari si expresivi. La pausa de pranz am iesit si la cateva mese cu spatele era el care manca ceva. Am tras aer in piept si am defilat prin fata lui sa cer comanda, el m-a remarcat si el mi-a facut un semn sa vin langa el. Eu am cerut sa vina comanda la masa lui si simteam cum pula mea a devenit semierecta ma simteam bine parca imi stimula virilitatea. Mi-l imaginam in fata mea gol pusca cu pula erecta lasandu-ma sa il admir sa ii simt mirosul de pula in fierbere. La scurta vreme am devenit prieteni pentru ca eu trebuie sa ma vad des cu clientii mei si l-am invitat la mine acasa, eram emotionat dar nu am vrut sa se vada asta, nu am intors casa pe dos ca vine Paule ca asa il chiama. Simteam dorinta totusi de a pune pula pe el si cred ca si el. Eu eram imdracat in ceva lejer cu niste pantaloni care imi marca pula el era intr-un tricol si inca ceva dar decent. Am inceput sa discutam si normal ca baieti o mai dagam o mai scotem atat unul cat si celalat. El avea o voce masculina si rasuna din toti plamanii mai alec cand si-o baga. Eu imi mai controlam pula si o mangaiam usor si discret cand stateam pe canapea. Nu dupa mult timp pula mea a vedenit erecta si Paul a vazut asta si a inceput sa si-o freca usor prin pantaloni mai evident. Eu am ridicat tricoul expre sa se vada parul pubian si adbomenul bine lucret, eram amandoi excitati si se simtea mirosul de puli belite si dornice.

- Dar se pare ca suntem destul de excitati a remarcat Paul prinzandu-se de pula. Si mie mi s-a sculat doamna de nu o mai pot stapani. As fute ceva ca nu am mai prins nimic de ceva vreme. Tu cum stai cu fututul ... si a zambit in semn ca intrevede deja raspunsul.

-Rau de tot chiar vorbeam cu Vic un amic bun ca tre sa fut ceva urgent ca si el cu amica lui isi face de cap. Dar ce ce petrece barbat viguros ca tine sa stai pe dreapta. La mine este simplu am decis sa luam o pauza sa vedem si altceva.

-Ahh si eu cam la fel ….  doar ca este plecata de ceva vreme si nu am gasit o solutie …..  fiecare este acu in treaba lui poate ca a intervenit monotonia ; a zis Paul un pic stingherit. Am tacut amandoi si priveam camera care cazuse intre timp intr-o penumbra placuta. Gandurile ne fugeau care pe unde si parca complicitatea ne tragea pe fiecare in coltul sau. Eu am adus cate  un pahar de vin si am inceput iarasi numai fleacuri dar virilitatea lui ma facea sa ma excit.  Pun delicat  mana pe pula sa il intreb delicat de experientele sexuale. Vinul ne linistea si ne crestea in noi dorinte.

Eu am futut doua intr-un hotel,  ma laud...



    Login