Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Prima experienta ( real )
Autor : AndreiVld - 2019-03-03
Citita de 6917 ori - Nota 6.81 (31 voturi)
Salutari ! Eu sunt Vlad. Am 24 ani si locuiesc in Bucuresti. Am ajuns in Bucuresti datorita facultatii, dar povestea pe care o voi relata in randurile ce urmeaza nu sunt petrecute in acest frumos oras. Prima mea experienta ma avuto in orasul meu natal. Vin dintr-un oras din nord, destul de mic si fara prea multe oportunitati.

Intr-o seara linistita, navingad hai-hui pe internet, am dat peste un site de matrimoniale. Spre uimirea mea aceasta pagina de matrimoniale, avea si o sectiune pentru persoanele gay. Fiind o persoana curioasa din fire, am intrat sa vad si eu ce se petrece intr-un forum gay. Am mai auzit despre astfel de persoane dar niciodata nu am avut idee despre ce se intampla cu adevarat.
Am intrat, am citit, toata lumea interesata de toata lumea etc. De asemenea tot printre randurile respective am dat si de o renumita aplicatie pentru persoanele LGBT unde totul parea mult mai friendly si mai fast ca si comunicare. Bineinteles ca am cautat siteul respectiv, mi-am facut un cont si am inceput sa vorbesc cu lumea. Traind intr-un oras mic, “oferta” sa zic asa era una limitata. Multi au sarit direct cu “ hai sa ne vedem”, etc. Ideea de a incerca acest tip de satifacere sexuala am avuto tot timpul, dar nu am crezut ca se va materializa vreodata. Acest site totusi mi-a deschis o speranta ca voi putea sa vad cum este defapt acest lucru.
Am vorbit cu cateva persoane, care pe mine unul nu m-au atras, pana am dat peste un domn. Acest domn se numea Doru. Un domn la vreo 55 de ani ( personal am fost atras tot timpul de persoanele mature. De ce? Pentru ca sunt persoane mai molcome si mai linistite, care nu vor totul dintr-o data ), care dupa vreo 20 de minute de discutii in cadrul platformei mi-a propus sa ne vedem la el daca vreau. I-am explicat ca nu am mai facut niciodata acest lucru si ca pentru mine este o pura curiozitate. Ce mi-a placut este ca a inteles acest lucru inca de la inceput.
Am ajuns la el, am urcat sus si m-a asteptat la intrare, doar intr-un halat de baie. Am vorbit vreo 5 minute, am fumat o tigara, apoi m-a invitat in dormitor. Odata ajuns in dormitor, a inceput sa ma sarute frenetic, apoi sa coboare sa ma sarute peste tot. In acest timp il mangaiam si sarutam si eu, iar usor usor am coborat cu mana spre pula lui. Avea o pula in erectie complete, nu foarte mare si nici foarte groasa, epilata recent.
Doru vazand ca eu am ajuns acolo, m-a apasat usor pe umar cumva dandu-mi de inteles ca ar vrea sa cobor si sa o sug. De ce ziceam ca apreciez persoanele mai in varsta? Tocmai ca nu m-a luat si m-a fortat ci mi-a indicat ca ar fi bine sa . Asa ca m-am asezat pe pat, iar el in fata mea. Aveam in fata ochilor o pula de o dimensiune medie, frumoasa numai buna de luat in gura. Am inceput usor sa-l ling in timp ce o frecam, iar usor usor am luato pe toata in gura. Doru m-am ajutat lundu-ma de cap si usor facand miscari de dute vino.
Deja am inceput sa fiu si eu destul de incins. M-am dezbracat. Intre timp el s-a intins in pat pe spate si ma astepta....



    Login