Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataPrima data si din pacate si ultima :(
Autor : PaulG - 2009-04-08
Citita de 9035 ori - Nota 8.19 (47 voturi)
Sunt dintr-un oras de provincie. Am 37 de ani, casatorit, un copil. Ce vreau sa va povestesc s-a intamplat demult.Nu e o poveste aiurea ci una reala. Aveam 20 de ani si eram in armata. La o unitate de elita din Bucuresti, Garda Nationala. Fiind fost sportiv de performanta, aratam foarte bine, inalt, bine facut , musculos. De aceea am fost ales sa fac armata acolo. Evenimente deosebite, ceremoniale pe aeroport, Garda de onoare.
Pana am ajuns in armata nu am mai chochetat cu ideea de a ma gandi macar la o relatie cu un alt barbat. Eram privilegiat ca si sportiv, am avut multe fete, puteam agata aproape orice tipa , chiar si pe cele mai dificile. Viata mea a fost o distractie continua.
Acolo in unitate, dupa catvea luni bune cand era deja caporal veteran, aveam in pluton un nou venit. Cred ca il chema Gabriel. Un baiat bine facut, curat, modest, linistit. Aflam ca tipul stia sa faca masaj foarte bine. Mai face pe la soldati prin dormitor. Masaj si atat. Intr-o seara a venit la mine la pat si m-a intrebat daca vreau sa imi faca si mie un masaj. Am acceptat bineinteles. Totul ok. avea maini bune si chiar se pricepea. Stateam pe burta relaxat. Era vara si eram doar in boxeri aceia bleu de armatai. Era deja tarziu, stingerea se daduse demult, cei din jurul nostru adormisera deja (sper). La un moment dat ma intorc pe spate iar el continua sa ma maseze. Ma simteam foarte bine, relaxat. Deodata simt cum mana lui ajunge si peste penisul meu. Intai cu atingeri usoare asa ca si din gresala dupa aceea cu apasari mai ferme. Am ramas blocat. Nu stiam cum sa reactionez. Imi venea sa il pleznesc dar , adevarul e ca imi placea. Am tacut. Mi-era teama sa nu ne vada ceilalti din dormitor dar era intuneric si toti dormeau. Imi batea inima cu putere.
Am avut o reactie si am pus mana stanga peste chilotii lui. Statea pe pat langa mine. Am inceput sa ii frec penisul prin chiloti. simteam cum se intareste. Nu imi venea sa cred ca eu, heterosexualul convins care primea scrisori de la cate 4-5 tipe o data, fac asa ceva. Era o senzatie foarte ciudata. Deodata cel care dormea in patul de langa mine s-a intors catre noi. Am retras amandoi mainile foarte repede si el s-a ridicat si s-a dus in patul lui. Nu am dormit toata neoapte. Aveam in minte multe contradictii.
Ziua nu s-a intamplat nimic. Seara , eu m-am retras sa dorm intr-o alta incapare a unui pluton care era plecat intr-o aplicatie pe 2-3 zile. Era un dormitor lung cu vreo 40 de paturi etajate. Mam dus chiar in ultimul pat. Nu se vedea nimic de la usa mai ales ca era intuneric. Stateam singur acolo. Seodata imi vine un gand. Il chem pe soldatul care era planton si il trimit dupa Gabriel. Sa ii transmita sa vina pana la mine.
Vine in graba si ma intreaba cu ce ma poate ajuta. I-am spus ca mai vreau un masaj. Nu stiu cum de am avut curajul sa o fac.
A acceptat.
Era si el in boxerii de armata ca si mine. Ma pun pe pat cu fata in jos, el se pune langa mine si incepe sa ma maseze. Fusese zi de dus si amandoi eram curati.
Am povestit aiurea de tot felul de tampenii.
Ma intorc pe spate. El imi masa pieptul si abdomenul.Foarte delicat si lejer.
Imi ia bratul drept si incepe sa il maseze. Mana mea a ajuns exact in poala lui. Imi batea inima mai sa imi sparga pieptul. Am inceput sa il mangai pe piept. Dupa aceea am coborat si am inceput sa ii mangai penisul prin boxeri. Simteam cum se intareste. Am bagat putin mana pe langa boxeri si am atins pentru prima data penisul unui alt barbat. Era o senzatie euforica. Parca nu mai eram eu. Intre timp si el a inceput sa imi frece penisul prin boxeri. Aproape instant, penisul meu era beton.
Am incercat sa ii dau jos boxerii dar erau prinsi su snur. A simtit ce vreau sa fac si m-a ajutat el. S-a intins si a desfacut snurul. eu am inceput sa ii dau jos boxerii. Cand am vazut ca ma ajuta, imi era clar ca si el dorea lucrul asta. A iesit la iveala ditamai penisul. Am inceput sa il mangai. Era cald si tare. Imi dadea o senzatie foarte placuta. Mi-a dat si el jos boxerii mei si a inceput sa mi-o frece. Totul a fost fara nici un cuvant. Amandoi eram stanjeniti. Eu eram la prima experienta si ceva im spunea ca si el era tot la fel. M-am ridicat putin si m-am aplecat cu gura catre penisul lui in timp ce il frecam. Era ca un magnet. Cand eram deja la un pas ca sa incep sa il iau in gura, el m-a oprit. Am incercat sa fortez dar mi-a pus mana pe cap si nu m-a lasat. Am renuntat si am incercat sa ii ghidez capul lui catre penisul meu dar tot fara succes. Am continuat atunci sa ne frecam reciproc si nu a durat mult si am explodat amandoi deodata. A fost un orgasm e...



    Login