Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Prima data cu tatal meu
Autor : Mihaibros - 2019-10-21
Citita de 10720 ori - Nota 4.84 (79 voturi)
Aceasta este o poveste reală între mine și tatăl meu când am împlinit vârsta de 18 ani, voi schimba numele atât al meu cât și al tatălui meu.
Tatăl meu muncea mult și venea rareori acasă.
Când am împlinit 18 ani a reușit sa vina sa petreacă timp cu mine, împreună și cu mama mea.
Ne am distrat ce ne am distrat și la un moment dat eu m am dus sa ma joc pe pc, aveam un scaun fără spătar.. Mama mea se culcare și tata a ales sa doarmă la mine, ca să mai stam de vorba una alta.. Cand întra în camera mea, se lune în spatele meu și ușor se apropie punându și mâinile le umărul meu, și s a apropiat atât de tare încât pe spate i am simțit forma penisului lui, era moare și destul de mare inițial, dar eu m am aplecat, mai cocoșat asa sa ii simt penisul și mai bine și tata nu s a mișcat, deci cred ca și el voia, după care m am uitat și zâmbea
Tata : ce faci, te joci? Nu ești obosit? Eu ma duc sa ma culc
Eu : bine noapte bună, și m a pupat pe obraj și eu fiind pe scaun jaf el un picioare m a strâns în brate, dar penisul lui era fix lângă pieptul meu, și s a retras repede, și a dat jos blugii și a rămas într-o pereche de boxeri albi albi pe el și atât.
Eu m am băgat imediat în pat fiind îmbrăcat destul de gros cu pijamale, dar tatăl meu în loc da adoarmă langa mine, s a pus pe a doua saltea cu picioarele întinse langa capul meu și eu cu picioarele întinse spre capul lui, și am adormit amândoi. Peste 3 ore în miezul nopții se făcuse foarte cald, era iarna și soba duduia căldură, iar eu m am dus sa beau un pahar cu apa, iar când m am băgat în pat tatăl meu este tot învelit cu plapuma, dar după câteva secunde și a dat jos detot și a rămas pe spate cu ambele mâini la ceafa.. Eu " cea mai buna poziție de blow job."
Mă pun să mă culc dar nu ma ia somnul asa ca aprind veioza de lângă pat și ma pun sa umblu pe telefon pe YouTube..
Dar cu coada ochiului drept vedeam penisul tatălui meu prin acei boxeri albi, se vedea foarte clar penisului, acesta era îndreptat în sus puțin la stânga și se vedeau perfect și formele testiculelor lui, erau destul de mari. La un moment dat tatăl meu, cu o mana ramane la ceafa iar cu cealaltă puțin și a atins penisul în somn, astfel încât testiculul lui drept a ieșit din boxeri. În prima faza era foarte bine epilat iar testiculul atârna mult și era destul de mare iar eu m am apropiat de penisul lui sa îl vad mai bine... Da era testiculul lui drept, epilat, foarte lăsat în scrot și destul de mare, cred ca abia mi ar fi întrat în gura, iar când m am apropiat am văzut forma și celui de al doilea testicul al lui, dar acela era încă în boxeri, asa ca cu un deget de la mana stânga l am atins pe testiculul drept, era o piele foarte fine iar când l am atins de 2 sau 3 ori, celalalt testicul se mișcă în boxerii lui, am pus pana prin boxeri și pe el si eu eram foarte excitat dar în momentul acela tatăl meu, posibil deranjat de lumina veiozei, s a trezit, iar eu m am prefect ca stau pe telefon, iar el cu mana dreapta își ridica boxerii puțin în sus iar cu cealaltă mana își introduce la loc testiculul care ii ieșise din boxeri, totodată și a aranjat și lenisulul în sus înspre buric, aproape ieșea din boxeri, imediat mi am făcut curaj și pentru prima data cu mana i am luat testiculele tatălui meu în mână, în același timp, pe ambele, erau foarte mari și lăsate atunci el a a trezit
Tata : Fiule, ultimele 10 minute nu am dormit deloc și am simțit fiecare mișcare pe care ai făcut-o,. Îmi explici și mie de ce mi ai scos testiculul din boxeri și l ai mângâiat? De ce ai făcut asta? Zâmbind ușor
Eu : nu eu l am scos, tu te ai scărpinat în somn la penis și a ieșit singur și na.. L am văzut și am pus mana puțin pe el atât
Tata : dar fiule, ai și tu testicule, poți sa ți le mângâi singur
Eu : chiar dacă am făcut 18 ani nu le am asa ca tine
Tata : cum ca mine?
Eu : asa mari și lăsate, nu as vrea sa știu cum arata penisul tău dacă testiculele le ai așa mari...
Tata : dar cum le ai fiule? Și penisul mic și testiculele mici?
Eu : nu chiar mici, dar nu asa mari ca testiculele tale și ca penisul tău.. Pfoai ce vorbim noi acuma...
Tata : este în regula ( îmi pune mana dreapta pe picior)... Dar de unde spui tu ca am penisul mare? L ai văzut vreodată?
Eu : nu dar m am uitat la el prin boxeri și era mort și cred ca avea cel puțin 15 sau 17 cm, nu vreau sa îmi imaginez cât este în stare erecta.
Tata : da.. Ai dreptate, cred ca ai putut sa observi destul de bine prin boxeri mărimea lui, e una mare..
Eu : l ai măsurat vreodată în stare erecta, cât are?
Tata : ultima data l am măsurat acum 8 ani aproape și avea 21 de cm.... Dar nu era asa gros ca și acum.. Asta contează fiule la un penis, grosimea contează mai mult.
Eu : cât te gros e?
Tata : acum când e în stare normala destul de gros, dacă vrei încearcă sa îl prinzi cu totul prin boxeri, dar te rog sa nu îmi dai jos boxerii ca și asa dacă se trezește mama ta va fi scandal mare.
Eu : deci pot sa pun mana pe el, sa îl înconjor puțin?
Tata : Dar repede
Cu mana dreapta ii apuc penisul tatălui meu, era foarte moale, deci era mort dar era aproape de doua ori cât penisul meu în stare erecta în grosime.
Eu :... Mmm, wow, ce gros este dar este și foarte moale tata, de ce nu ți se face tare mai ales când cineva străin pune pana pe el?
Tata : am o vârsta și se face tare mai greu, trebuie sa fie o persoana inteligenta ca să îmi facă erecția acestui penis fiule..
Eu : Dar testiculele? Cum le ai așa?
Tata : asa cum?
Eu ( luându-i ambele testicule în palma) uite asa.. Mari și lăsate, extrem de mari.
Tata : asa le am avut întotdeauna, mari și lăsate și mi a plăcut sa am grija de ele, eu ma epilez mereu în zona asta. Uneori când sunt plecat de acasă și mai am gânduri erotice, îmi mângâi testiculele.
Eu : eu nu le am asa mari..si sunt mai apropiate și nu sunt asa lăsate
Tata : dacă tot vorbești atât de mult despre forma testiculelor, fiule fa ți curaj și arată-mi le și mie, sunt tatăl tău, ești exact ca mine, cu doua testicule și un penis, indiferent dacă este mai mare sau mai mic..
Eu : îmi este rușine, nu pot.
Tata : atunci ți le arat eu prima data și după tu,
Eu: nu este nevoie...
Tata... Zâmbind ( cu o mana trage de boxeri în sus și cu cealaltă își scoate pe rand testiculele după care ambele mâini si le pune pe după gat)...
Tata: uite, eu asa le am
Testiculele tatălui meu erau de culoare pielii lui, nu alba dar nici negra, erau asa o culoare frumoasa, erau mari și lăsate, iar timp de 3 minute cât ma uitam la testiculele lui, nu știu cum și le ridica și le lasă în jos
Eu : cum îți ridici testiculele și le lași din nou în jos?
Tata : știi acel moment când ejaculezi? Dacă faci asta în poziția în care sunt eu, asa îți fac testiculele.
Eu :nu știam.
Tata : acum, arată și tu testiculele tale și sa vad de ce zici ca sunt mai mici ca ale mele.
Eu : îmi dau jos pantalonii de pijama și rămân în chiloți de aceia mai vechi, atât penisul cât și testiculele mele erau îngrămădite în chiloți. Tata se ridica puțin in fund iar eu ma pun în genunchi în fata lui tremurând tot, atunci tata, îmi da jos detot chiloții și îmi vede atât penisul cât și testiculele, era prima data când ma vede asa.
Eu :... Tata ai spus doar testiculele,.. De ce ai făcut asta? Ai vrut sa vezi cât de mic e penisul meu? ( penisul meu atunci în stare normala măsură cam 12 cm)
Tata : nu nu, la vârsta ta, fix asa eram și eu, dar cu timpul atât penisul cât și testiculele mele s au mai dezvoltat dacă ai viata sexuala activa.
Eu : eu am încercat sa îmi acopăr penisul cu mana imediat.
Tata : fiule, tu la vârsta asta încă este virgin? Îmi dau seama după acea mila urma de pielita de langa gland, zice tatăl meu.
Eu : da sunt virgin.
Tata : dar măcar ai făcut vreodată sex oral? Sau cineva ție?
Eu : nu...
Tata : ultimul act sexual cu penetrare fiule l am avut acum 6 luni și ultimul sex oral acum 4 luni.
Eu : și de aceea ai testiculele asa mari și lăsate? Fiindcă nu ai mai făcut sex?
Tata : nu știu, nici nu m am mai masturbat.
Eu... Nici eu de aproape o săptămână..
La un moment dat eu rămân gol în fata tatălui meu mai vorbim ce mai vorbim, și el a rămas de atunci cu ambele testicule pe lângă picior, pe după boxeri, și eu ma mai uitam cu coada ochiului la ele, erau atât de frumoase. Și la un moment dat, eu am avut erectie, penisul meu era aproape efect total, dar am reușit sa pun o perna pe el ca plapuma era jos data de el.
Tata : fiule, ai erectie?
Eu.. Da, lasă că trece
Tata... Este mai bine sa te termini, dacă vrei aprinde pc ul și încearcă sa îți termini treaba.
Eu : nu pot aici de fata cu tine.
Tata își bagase înapoi testiculele acelea mari înapoi în boxeri și îmi spusese ca se duce la baie.
Eu bine... ( ii văzusem doar testiculele dar nu și penisul și asta aveam de gând, sa ii vad penisul)
Ajunge tata la baie, iar ușa crăpata puțin iar wc fix cum deschid ușa. Aștept 1 minut sa între tata iar când deschid puțin ușa, tatăl meu terminase de făcut pipi, boxerii lui erau la nivelul gleznelor, o mana avea sub testicule iar cu o mana își scutura bine penisul. Ceea ce m a mirat este ca tragea de pielea penisului de sus pana jos, era prima data când ii vedeam penisul. Era ca atunci când i l am văzut prin boxeri, lung și gros. Sa zic avea aproximativ 16 cm, în stare normala
Culoarea penisului era foarte frumoasa, lucioasa. Nu ma văzuse dar eu întru în baie și ma prefac ca vreau sa ii ridic boxerii fiindcă ii căușe pana la glezne, în momentul ala se întoarce cu fata la mine u, rămân șocat 2 minute iar el la fel, închid repede ușa băii și ma aplec sa ii ridic boxerii, ma plec ii ridic iar când ridic capul mai sus, întregul sau penis, cu glandul descoperit de pielea în stare moarta, alături de testiculele lui mari, în fata ochilor mei, îmi zâmbește și îmi spune.
Tata : aranjează cum îți aranjezi tu penisul și testiculele
Eu i le am aranjat în asa fel încât sa para mai bombat locul și ma îndrept cu el în dormitor sa ne culcat.
Era ora 5 dimineața aproape. Ma pun lângă el pe aceeași saltea, destul de mica, foarte mica, el se pune în spatele meu iar pe o parte cu fundul aproape de penisul lui. Salteaua era atât de mica încât nu aveam loc amândoi, dar am vrut sa rămân lângă el. La scurt timp de apropie de mine, și pe fund, pe fesa dreagă simt corpul penisului tatălui meu, iar el cu mana dreapta o pune peste piciorul meu și ma mângâia. Nu am crezut asa ceva.
Eu după 3 minute aveam erectie foarte mare iar tatăl meu dintr-o data își pune mana pe penisul meu pe chilot și spune
Tata este destul de mare fiule, cu siguranță o sa mai crească atât penisul cât și testiculele, o sa arate ca ale mele.... Eu mi as fi dorit.
Tata : ai avut erectie ca te am atins cu penisul?
Eu.. Da..
Tata : ești cumva gay, fiule?
Eu am rămas șocat... I am sunt ca sunt bisexual
Tata.. Si eu am fost bi, ala 22 de ani am avut primul contact cu un băiat
Eu... Aa...
Tata... Vrei sa îl ai tu pe al tău cu mine?
Eu.. Nu... Scuzze
Tata se pune fata mea și mi a spus ca nu o zică nimănui iar eu am acceptat.
Tata s a pus cu fundul pe penisul meu, eu eram în chiloți el în boxeri, era un fior în mine de placere maxima.
Apoi tata se da jos și rămâne în picioare eu ma pun langa el pe marginea patului și cu buzele ușor i am atins glandul penisului, se vedea foarte ușor toate formele penisului, și testiculele lui.
Cu puțin curaj am tras boxerii detot în jos,, tata era epilat peste, pe corp. Penisul lui era asa lung și gros, aproximativ 16 cm, dar nefiind efect, era foarte foarte moale și îmi plăcea sa îl trec pe lângă obrajii mei.. Despre testiculele lui nu mai vorbesc, erau lăsate și mari, iar când punem mana pe penisul lui se ridicau și coborau, îmi plă...



    Login