Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

PRIMA DATA CU FRATELE ADINEI
Autor : saqqqara - 2009-07-07
Citita de 12220 ori - Nota 7.48 (27 voturi)
Sergiu este primul si deocamdata singurul barbat care a ajuns cu pula in gaoaza mea, pe care mi-a dezvirginat-o la scurt timp dupa ce ma combinasem cu sora sa Adina. Se intamplase spre sfarsitul unei petrcerii desfasurata in patru, transformata intr-o orgie pe cinste, la care aniversam cei 19 ani implinitzi de Sergiu. Bine incinse de votca si coniacul ingurgitate din belsug, la care se adauga futauri stropite din plin cu sperma, Adina si nelipsita ei prietena Relly, au considerat ca sunt discriminat, eu fiind singurul din gasca care nu gustase si din delicatesele unui futai anal, Sergiu primind sarcina sa-mi faca inceputul.
Acesta bisexual, in pofida varstei inca relativ fragede in comparatzie cu noi ceilaltzi, era bine antrenat in domeniu, iar in seara acea de pomina, cu toate excesele facute, se tzinea bine, propunerea facandu-l sa-i sticleasca ochii:
- Iar place rangii mele sa-i intre in cur, numai sa vrea si barosanul, a chicotit perevers si s-a apropiat de mine fara jena, in pasi de dans, incercand sa-ma ia in bratze si sa ma pipaie pe buci.
Ametit de bautura, incercarea mea de a ma eschiva a fost mai mult decat de forma, avand in vedere ca de la inceput am simtit o atractzie speciala la vederea pulii sale monumentale, pe care sincer vorbind, vroiam sa o cunosc mai bine, iar Adina si Relly il incurajau in veselie sa mi-o traga.
- Hai pustiule, fa-l curva ta, nu vezi ce cur nesimtzit are, arde-l in gaoaza, la cat este de ordinar o sa-i placa!
Mai mult in gluma am cedat imbratisarilor lui dragastoase, lasandu-l sa-mi morfoleasca bucile, pe care din timp in timp le cracana, incercand sa-mi bage si un deget in gaoaza. Dar ce a ce a ajuns sa ma incinga de a binelea, infrangandu-mi orice rezistentza, a fost cand a inceput sa-si frece pula de unul din bulanele mele, repede lasand-ma prada poftelor lui Sergiu, care simtzindu-mi slabiciunea m-a sarutat apasat pe gura, devenind stapan pe situatzie.
M-am intors cu fatza spre el si l-am luat in bratze, incecand sa-l sarut si eu pe piept, dar nerabdator Sergiu mi-a impins capul intre cracii, pe care i-a rascacarat larg, soptindu-mi poruncitor:
- Hai borfasule, sa vedem cum stii sa dai si tu o muie!
M-am lasat pe vine si am inceput sa-l sarut, incepand de la radacina pulii, intarita ca un par, lingandu-l pe vana pulii, apropiindu-ma incet de capul ei nesimtzit de mare, pe care l-am belit, l-am lins jur in prejur cu pofta, apoi am coborat spre coaie, morfolindu-le intre buze, repetand acest ritual de mai multe ori. Sergiu, din ce in ce mai incins, si-a luat pula intr-o mana, a belit-o zdravan de cateva ori si a inceput sa ma plesneasca cu ea peste obraji sau sa-si o frece de buzele mele, dupa care m-a apucat cu celelalta mana de par si cu o miscare brutala mi-a bagat in gura capul noduros, nefiresc de mare, pe care eu am inceput sa-l sug cu placere.
- Hai fa ciocul mare si brusc si-a pompat pula mai mult de jumatate, incepand sa ma futa in gura la modul cel mai ordinar. Repede m-am obisnuit cu dimensiunea mareatza a matarangii lui, din ce in ce mai dornic sa-mi patrunda cu ea cat mai adanc. Din ce in ce mai excitat, ii prindeam pielea pulii intre buze, belind-o cat puteam de mult, facandu-l pe Sergiu sa geama din ce in ce mai tare.
Dupa aceea m-a rasturnat pe unul din bratele canapelei, intors cu fatza in jos si a tras-o pe Adina spre curul meu.
- Hai sor-mea, da-i o limba, fa-i gaoaza bec!
Aceasta s-a conformat imediat, lingandu-ma si lucrandu-mi gaoaza cu degetele, pe care si-le umezea in gura, pentru ca apoi sa le roteasca in rozeta curului, care simteam cum cedeaza usor, usor, eu fiind strabatut de placeri, pe care, pana atunci, nu credeam sa le pot avea.
Sergiu statea in picioare, privind satisfacut cum Adina imi pregatea curul, el lundu-si pula la laba, pe care o belea la greu, dupa care a dus-o la gura Adinei, care a flecmat-o din plin si i-a acoperit-o cu saliva.
Brusc a inceput sa ma plesneasca cu sete pe buci si sa-si frece repede pula pe deschizatura curului, intre care isi belea capul pulii, insistand din ce in ce mai mult. Intregul meu corp era scuturat de fiori calzi, cuprins deja de dorintza sa-mi umple curul cu pula lui.
Apoi, fara menajamente, cu o mana mi-a imobilizat gatul, blocandu-mi brutal orice miscare si mi-a bagat in gaoaza capul noduros al pulii. Intai am crezut ca mi-o va rupe, simtind o durere ascutita, dar ca...



    Login