Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataPrima data
Autor : Zzzandreiz - 2016-09-06
Citita de 7849 ori - Nota 7.51 (92 voturi)
Am citit destul de multe povestioare pe acest site referitoare la “prima dată” şi toate mi-au făcut plăcere, aşa că am decis să vă impărtăşesc şi eu cum a fost la mine “prima dată”. Povestea mea este reală, iar dacă voi mai scrie, toate vor fi.
Totul a început acum câţiva ani, când căutam pe internet material pentru un referat legat de economie. Căutarea mea a fost “actviul şi pasivul”. Atunci nu aveam cunoştiinta despre celelalte conotaţii ale acestor două cuvinte. Pentru că nu găseam ce aveam nevoie, am intrat şi la imagini să văd poate acolo am mai multe şanse. Primul lucru care mi-a sărit în ochi a fost o “bijuterie” frumoasă. Sperma i se scurgea pe căpuşorul bombat. Am rămas cu ochii pe ea şi mi se înmuiase gura de parcă aş fi văzut o lămâie. Arăta foarte apetisant. M-am uitat apoi prin casă să văd dacă vine cineva. Nu venea nimeni, eram singur acasă.
M-am aşezat înapoi pe scaun la pc şi am intrat pe site-ul de pe care poza făcea parte. Era profilul unui tip. Am găsit secţiunea cu fotografii şi am intrat, erau multe. Avea o pulă foarte frumoasă. Am început să privesc fiecare poză. Mi se sculase tare, eram excitat. Nu mai păţisem aşa ceva până acum. Mai văzusem penisuri în filme porno, dar acum parcă era altceva. Simţeam o atracţie, îmi plăcea. Probabil dacă ar fi fost reală, aş fi luat-o imediat în gură, dar nu era. Îmi venea să îmi dau drumu, dar amânam momentul, îmi plăcea acea stare de excitare.
După ce am terminat de vizionat toate fotografiile, am aruncat o privire sa văd ce mai cuprinde site-ul. Am găsit o secţiune “bărbaţi pentru bărbaţi”. Am intrat acolo şi au apărut sute de profiluri cu “bijuterii” şi funduleţe foarte frumoase şi apetisante. Îmi plăcea ce vedeam. Tot felul de “scule” de toate dimensiunile, picioare epilate şi găuri ispititoare. Eram foarte excitat. Inima îmi bătea cu putere, îmi era teama ca nu cumva cineva să ajungă acasă şi să mă prindă.
Am văzut că erau lăsate aprecieri la poze şi eram curios să văd ce cred bărbaţii despre mine, aşa că am creat un email, cont pe site şi mi-am făcut repejor câteva poze la fund şi le-am uploadat. După câteva minute încep să primesc mesaje pe privat. Eram atât de excitat, citeam mesajele “vreau să te ling în cur”, “vreau să mă înfig în tine”, “vreau să îmi dau drumu între bucile tale şi apoi să ling sperma de pe ele” şi tot aşa. Îmi plăcea foarte mult. Abia mă abţineam să nu îmi dau drumul. Apoi vine cineva acasă şi trebuie să închid tot. Stăteam şi mă gândeam cum să fac să pot vorbi în continuare când nu sunt la pc. Aşa că am instalat yahoo messenger pe telefon şi am lăsat id-ul pe site. Cine voia să mă cunoască, îl putea lua de acolo.
Mă duc într-o cameră unde să fiu singur şi mă bag în pat cu telefonul în mână. Introduceam contacte şi acceptam cereri de prietenie. Ajunsesem să am foarte mulţi bărbaţi în listă, majoritatea mai mari decât mine, ceea ce acum mi se pare normal, în condiţiile în care atunci aveam în jur de 16, 17 ani. Vorbeam foarte mult pe mess, mă masturbam la fanteziile pe care le descriau unii avându-mă pe mine în prim plan. Era ceva nou pentru mine.
Pofta şi dorinţa de a avea o pulă lângă mine pe care să o simt cum vreau eu creşteau însă din ce în ce mai tare. Aşa că am făcut planul: trebuia să mă văd cu cineva. Am început să mă bag în seamă cu bărbaţii pe mess să văd dacă îmi pot îndeplini scopul. Atunci însă am întâmpinat o mare dezamăgire. Planul nu mergea tocmai cum mă aşteptam eu. Persoane online care nu răspundeau la mesaje, altele care la un moment dat în timpul conversaţiei ieşeau de pe mess, ba că nu avea niciunul dintre noi loc şi tot aşa. Iar atunci când reuşeam totuşi să ajung la o înţelegere, aşteptam cu orele pe afară la locurile de întâlnire fără ca respectivul să vină, scuza fiind “nu am avut timp”, “a intervenit ceva” sau “am fost acolo dar nu te-am văzut”.
Elanul meu se domolise considerabil. Nu mai eram atât de încântat atunci când adăugam pe cineva în listă sau când se băga în seama cu mine. Mă mulţumeam doar cu vorbitul şi cu privitul la poze. Pofta însă devenea din ce în ce mai mare. Nu puteam să o mai potolesc. Începusem să mă frec cu degetul în anus în timp ce mă masturbam, era bine, dar parcă tot nu era suficient. Totul până într-o seară.
Primesc cerere de prietenie de la un tip, accept. Nu avea poză la profil, nu avea niciun status. Nu ştiam nimic despre el. Îi spun “Bună”, îmi răspunde la salut şi mă întreabă dacă sunt disponibil. Atunci inima a inceput să îmi bată cu putere, simţeam o emoţie foarte puternică, nici măcar nu ştiam ce să răspund. Într-un final îi spun că “da” şi mă întreabă imediat dacă pot să trec pe la el “acum”. Eram aproape speriat. Parcă nu voiam să mai merg. Totul se întâmpla parcă prea repede. Stau puţin fară să scriu nimic, apoi îi răspund “da”. După ce mi-a spus în ce zonă locuieşte m-a întrebat în cât timp ajung ca să ştie când intră la duş. Era clar pentru mine, de data asta sigur se va întâmpla. Îi răspund că ajung în jumătate de oră. Apoi, ghici ce? Mă întreabă dacă fac anal. În acel moment am fost de-a dreptul şocat. Îmi venea să scot calculatorul din priză şi să renunţ la tot planul. Simţeam că sunt depăşit de situaţie, nu ştiam ce să fac. M-am dus la frigider, am băut nişte apă rece, m-am calmat şi apoi i-am răspuns că fac, că nu este prima oară la mine, s-a mai întâmplat de vreo două ori, dar să mă ia mai uşor la început.
Am minţit, nu o mai facusem cu nimeni, dar mă gândeam că poate dacă ar şti că sunt virgin, ar renunţa şi nu ar mai vrea să ne vedem. Acum când mă gândesc, cred că i-ar fi plăcut mai mult să mă ştie virgin. Era o luptă în mintea mea, creierul îmi spunea să stau acasă, dar pofta nebună de a avea o pulă pentru prima dată era copleşitoare. Nu mai scriam nimic. Nu ştiam ce să mai zic. Îmi scrie că intră la duş şi că mă aşteaptă. Îmi lasă numărul de telefon spunându-mi să îl sun când ajung în zonă ca să mă ghideze, dar să nu sun cu privat că nu răspunde, apoi iese. Căzusem un pic pe gânduri, apoi îmi aduc aminte de prezervativ. Îl întreb repede dacă are prezervative şi îmi răspunde imediat că nu (era offline). Îi spun că dacă nu are prezervativ nu mă duc la el. Era practic singura redută a creierului meu în lupta cu pofta, redută care în cele din urmă a căzut când a spus că se duce să cumpere.
Planul era făcut, totul era pregătit, trebuia numai să urmez ce am stabilit cu el. Aşa că m-am pus să caut prin şifonier nişte haine pe care nu le purtam de obicei. Era noiembrie, era bine că puteam să pun căciulă. Mă simţeam protejat. Parcă îmi era ruşine că lumea ar fi ştiut unde mă duc eu. Îmi pusesem căciula aproape până peste ochi şi plec. A fost un drum foarte lung, deşi scurt pe ceas. Îmi veneau tot felul de gânduri. Voiam să mă întorc din drum, mă găndeam oare cum va fi, eram emoţionat că voi avea în sfârşit o pulă pentru mine. Şi din gând în gând ajung la locul stabilit. M-am uitat de jur împrejur, apoi am scos telefonul şi cu greu am reuşit să sun din cauza felului în care îmi tremurau mâinile. Îmi răspunde o voce matură şi calmă. Mă ghidează până într-un anumit loc de unde să mă poată vedea (nu mi-a spus asta prin telefon, dar am realizat eu, pentru că nu era pe direcţia pe care ulterior mi-a spus că este scara lui), apoi îmi spune să mă întorc şi m-a condus prin telefon până la scară. Pe tot drumul de acasă şi până la el mi-au tremurat picioarele şi mâinile de emoţie. Acum nu mai aveam nimic. Formez numărul la interfon şi intru.
Nu mi-a spus unde locuieşte, ci doar “urcă”. Am mers pe scări câteva etaje aşteptând parcă momentul când o uşă se va deschide… şi într-un final s-a întâmplat. Mai aveam câteva trepte până la următorul etaj. Zgomotul m-a făcut să îmi dau seama că este exact în faţa mea. Ridic capul, dar nu îl văd prea bine din cauza căciulii. Îl salut şi mă descalţ. Îl întreb dacă pot să mă duc la baie să mă schimb, iar el dă din cap că da în timp ce îşi aprindea o ţigară. Mă dezbrac şi intru în cadă. Scot duşul şi bag furtunul în fund ca să îmi fac clismă. Am repetat de 3 ori, dar nu a ieşit nimic. Aşa că mă şterg şi ies. Dau să ies, era la uşă, îmi spune să îl aştept în dormitorul din dreapta. El intră şi se mai clăteşte un pic la bijuterie lăsând uşa deschisă. Eram gol. Mă aşez pe pat şi mă gândeam dacă va intra uşor, dacă o să mă doară, dacă o să-i placă găurica mea . Iese de la baie, se şterge şi se aşează lângă mine pe pat. A lăsat lumina aprinsă doar la baie, în rest nimic, ceea ce pentru mine a fost relaxant şi m-a făcut să mă mai liniştesc. Îşi desface picioarele, ceea ce mă face să înţeleg că vrea să îl sug. Şi iată momentul mult aşteptat.
Mă pun pe burtă şi mă apropii uşor de pula lui care era lăsată. Saliva deja îmi încărcase gura. Era foarte frumoasă. Nu îmi venea să cred că în sfârşit voi simţi o pulă în gură. Mirosea frumos şi iarăşi am fost relaxat să ştiu că, la fel ca mine, este curat. Atunci am unit buzele şi într-un sărut le-am lipit de pula lui. Nu pot să descriu în cuvinte cât de mult mi-a placut. Era foarte plăcut, făceam ceva ce îmi place (repet acest “plăcut” pentru că nu pot să descriu altfel). I-am sărutat-o mult şi pe...



    Login