Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataPrima data
Autor : amircea95 - 2020-04-12
Citita de 7575 ori - Nota 7.63 (56 voturi)
Prima mea experienta.
Imi cer scuza daca introducerea este prea lunga, sper sa nu fie plictisitoare.
Am sa relatez prima mea experienta sexuala din viata mea, chiar daca aceasta a fost cu un barbat.
Am 18 ani, sunt prins cu febra examenului vietii, Bacalaureatul.
Eu un provincial, am făcut liceul in alta localitate, in general pe timpul scolii am stat la internat deoarece cei 50 de km nu i puteam face zilnic, avand in vedere ca trebuia sa schimb si trenul ......
Dar acum cu examenele veneam dimineata si plecam dupa examen acasa.
Azi am dat proba la limba si literatura romana, proba orala. Am așteptat toata ziua sa mi vina randul la examen, am reusit sa termin cu proba orala, dar din pacate nu mai aveam cu ce merge acasa ne mai avand tren decat undeva pe la ora 23.00, asa ca ma hotarasc sa ies la ocazie, pana in localitatea apropiata de unde aveam tren ceva mai devreme undeva pe la ora 19.00
Zis si facut, am iesit la sosea si am facut cu mana, a doua masina a si oprit, erau doi barbati, bine structurati, spicuiti, bruneti, cam la 30 de ani, cu super masina la vremea aceea un Cielo nou nout.
Am spus pana unde merg la care soferul mi a spus sa urc, dar avea un accent usor dubios, parea ceva turcesc, arabesc.
Tot drumul am fost bombardat cu intrebari destul de personale, insa in scurt timp am ajuns la gară.
Mi am luat bilet si am mers pe peron deoarece trenul atunci gara, pe peron putina lume, mentionez ca neavand nici o experienta sexuala nu ma interesa nimic de genul si nici nu ma gandeam sa ma uit in jur dupa lume, eram doar fericit ca terminasem cu examenul pe ziua asta si cu brio.
Ma urc in trenul gol, imi caut un loc unde ma asez si ma cufund in gandurile mele.
Vis a vis de locul meu se aseaza un tip cam la 23 de ani, blondut, imbracat intr un trening verde smarald cu ceva dungi albe si rosii.
Avea o privire senina care nu te ducea cu gāndul la nimic rau....
Imi zambeste si incearca se se bage in vorba cu mine.
Incepem si povestim diverse chestii despre lume, despre soprt, el povestindu mi ca face gimnastica si chiar imi arata ridicandu si bluza si tricoul, abdomenul lui cu patratele. Eu ma apropiam de statia unde trebuia sa cobor dar cumva imi placuse discutia cu acel tip. Dau sa ma ridic de pe bancheta si sa ma pregatesc sa cobor, iar el scurt ma invita sa merg 1 statie mai departe cu el daca doresc sa bem ceva si sa mergem intr un local sa ne distram ca doar am cu ce sa ma intorc si mai tarziu acasa.
Nu stiu unde mi a fost capul, parca eram drogat de discutia cu el si am acceptat invitatia lui. Am mai mers o statie am coborat si acolo mi a spus ca el.sta la un hotel de langa gara, si sa.mergem sa se schimbe si el si ca dupa vom merge sa bem ceva.
Am ajuns in camera lui, eu eram oarecum stanjenit insa el era foarte relaxat si dezinvolt.
Cum am ajuns in camera el a inceput sa se dezbrace de trening ramanand intr un tricou alb si o pereche de chiloti albi care se mulau foarte bine pe trupul lui, scotand in evidenta fiecare grupa de muschi.
Nu pot spune ca imi displacea imaginea doar ca nu eram obisnuit sa vad un strain ca se dezbraca in fata mea, eu uitandu ma destul de fix la el imi spune ca merge sa faca un dus si daca doresc sa ies in oras cu el ar fi bine sa fac si eu unul ca imi da el haine curate sa nu mergem cu ce aveam pe noi ca a fost o zi lunga.....
Incepe sa mi scoata ceva haine din valiza lui si imi arata spunandu mi ca sa incerc sa vedem daca imi vin.
Vreau sa imi dau si eu tricoul de pe mine si sa l incerc pe al lui, dar el se apropie de mine si pe motiv ca ma ajuta ma atinge intr un mod in care toti nervii din mine parca au reactionat, iar pielea mi s a facut ca de gaina, mirosul pe care l emana ma facea sa nu ma mai gandesc la nimic.El observand asta incepu cu toata palma sa ma "maseze"sa ma frece pe piept ca sa mi dispara senzaria respectiva.
Mi se parea ciudat insa parca nu puteam reactiona si senzatia era foarte placuta, avea o atingere placuta.
Scurt isi dadu tricoul jos, iar chilotii pareau mai umflati si imi spuse ca el intra sub dus, cand s a intors cu spatele spre mine parca si chilotii disparuse de pe el iar spatele drept si cu muschi, fesele lui bombate si musculoase, picioarele lui epliate pareau a fi acoperite de o piele fina, alba si laptoasa.
Nu mi venea sa cred ca sunt in camera cu un barbat gol, nici prin cap nu mi trecuse pana in acel moment ca ma poate excita un barbat, dar se pare ca incepusem sa am erectie.
El a intrat sub dus si a lasat usa de la baie deschisa si tot povestea cu mine, rugandu ma sa stau in usa la baie sa ne vedem pe motiv ca totusi sunt strain si sa nu fug cu lucrurile lui.
Daca initial ma uitam in alte direcții, am inceput sa ma uit la el cum era plin de spuma si cum se spala iar pula lui era din ce in ce mai erecta si fara par, iar coaiele imi pareau ca fiind imense pe langa ale mele.
Incepusem sa ma gandesc ca ar trebui sa plec, parca imi era rusine, dar ceva ma tinea in loc, iar eu ma uitam si mai insistent la el.
El dandu si seama imi spune pe un ton destul de hotărāt sa ma dezbrac si sa merg sa fac dus sa ne spalam reciproc pe spate.
Parca hipnotizat de ceea ce vedeam, de situatia in care ma aflam, de senzatiile si gandurile pe care le aveam atunci, fara sa stau pe gānduri ma dezbrac si merg lāngă el sub dus, unde imi intinde gelul de dus si imi spu e sa l spal pe spate.
Am luat gelul si mi am pus in palme si am inceput sa l masez usor pe spate de la gat in jos insa fara sa cobor mai jos de brau, mirosul trupului lui, mirosul parfumului cu care a fost dat parca ma inebunea.
El se intoarce spre mine imi prinde o mana iar cu celalta mana ma prinde de ceafa si se apropie de buzele mele sarutandu ma usor eu dorind sa ma retrag insa el țināndu ma destul de strans ma trase si mai aproape de el.
Senzatia era intensa, tremuram, imi era teama, dar imi placea.
Ma saruta apasat, cu limba care se plimba in gura mea de parca nimic nu o oprea. ma tinea acum cu o mana dupa gat iar cu celalta de mijloc cat mai aproape de el.
Pula lui parca era un obstacol intre mine si el o simteam dura si fierbinte, apa ne biciuia pe amandoi, iar eu tremuram din ce in ce mai tare.
Ne am sarutat pret de cateva minute asa pana cand el imi lua fata in palmele lui si uitandu se in ochii mei imi zamdeste si imi spune ca avem toata noaptea la dispozitie si sa nu ma tem ca o sa fie bine.
Nu stiu de ce dar l am crezut.
A luat gelul de dus si si a pus in palme si a inceput sa ma spele peste tot, nelasandu ma sa ma spal eu.
Mi a spalat tot trupul usor, masandu ma si uneori sarutandu ma pe gat, umeri, spate......
Mi se parea ca a trecut o vesnicie de cand facea asa ceva, dar lui ii facea placere.
In tot timpul asta uitasem de tot de lumea asta. Parca traiam in alta lume.
Dupa ce m a spalat peste tot mi a prous sa mergem in camera.
Acolo a scos o sticla de ceva tarie si mi a zis sa iau o gura sa ma relaxez ca sunt stresat.
Ma uitam la el, la trupul lui lucrat, mi se parea ireal ceea ce faceam.
Am baut o gura de ta...



    Login