Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataPrima data, la munte
Autor : serfd2003 - 2009-08-03
Citita de 9579 ori - Nota 7.94 (35 voturi)
Discutam de ceva timp cu un baiat, pe mess, care era activ. Eram virgin, destul de circumspect sau chiar fricos. Nu atat de relatia in sine ci pentru ca se putea afla si chestii de genul asta.
Dupa cum spuneam, vorbeam de cateva saptamani cu acest tip, ba chiar discutasem si la telefon, impartasisem fantezii si ma intelegea intru totul. Intr-o seara, ne gasim pe mess si ma inteaba dc vreau sa merg la munte cu el si inca un prieten, tot activ. A zis ca ma intelege foarte bine, dc refuz si nu se supara. Mi-a zis doar ca poate ar fi bine pt mine sa cunosc doi baieti de genul asta sis a stau pur si simpu de vorba. Daca ma voi simti pregatit sa fac ceva bine, dc nu tot bine.
Stau putin si ma gandesc, timp in care mii de scenarii imi treceau prin cap. Sunt convins ca si lui. Ii marturisisem ca dc ar fi sa o fac…as fii destul de pasional…mi-ar placea sa fiu luat la pula practic, ca o curva, chiar de mai multi! La asta sunt convins ca se gandea.
Ma hotarasc, destul de repede, convins ca dc imi va placea ce se intampla, voi merge mai departe. Baiatul acesta, Cristi, avea 25 de ani, terminase facultatea, lucra in bucuresti si statea intr-un apartament in dristor. Prietenul lui, Alin, era din Constanta, fost coleg de facultate cu Cristi si trecea prin Bucuresti sa il (ne) ia la munte. Cei doi aranjasera pentru cateva seri la o penisiune foarte frumoasa si foarte retrasa, la Sinaia. Urma sa plecam joi in jurul pranzului sis a ne intoarcem duminica seara. Era grozav, era vorba de 3 seri!
Ma intalnesc joi in jurul pranzului cu cei doi, in fata caminului din regie. 2 baieti foarte draguti, inalti, aratosi ce ar fi reprezentat o partida buna pentru orice fata! Eu aveam sa indeplinesc rolul acesta, la acel sfarsit de saptamana.
Unul din multe lucruri care m-au suprins extraordinar de placut a fost discretia baietilor. In drum spre sinaia, discutam de diverse si intr-un final ajungeam tot la sex. Cu toate astea, cei doi se opreau din discutie cum vedeau ca sunt reticient. Ma intelesesera foarte bine!
Intr-un final aveam sa ajungem la pensiune, un loc foarte frumos, destul de retras cu toate ca era destula lume, printre care multe pizde ff bune, fapt ce ma excita si ma facea sa cred ca si eu sunt ca ele, doar am venit cu doi barbati, nu?
In pensiune, din cauza aglomeratiei, trebuia sa impartim o singura camera, cu un singur pat. Un pat enorm insa, in care incapeu lejer 4-5 persoane. Camera avea tv, o masa si o baie micuta dar cocheta.
In seara ce a urmat, am luat masa in restaurantul pensiunii si am urcat in camera cu o sticla de vin. Am inceput sa bem, iar discutiile erau tot mai interesante. Acum a fost momentul in care cei doi au aflat cu adevarat ce mi-ar placea sa fac…Le spusesem cum mi-ar placea sa fiu considerat curva lor, cum ma excita fetele de la pensiune, in sensul ca vreau sa fiu ca ele, aduse aici doar pentru a fi futute, pozitii si lucruri de acest gen. Vinul si povestile mele ii facura pe cei doi sa isi doreasca foarte tare sa ma futa, insa mi-au marturisit ca vor face asta doar dc imi doresc.
Un pic ametiti si dornici, ne hotaram sa facem un dus, impreuna, cabina dusului fiind destul de incapatoare. Atunci i-am vazut pentru prima data pe cei doi dezbracati. Cristi avea o pula superba, nu foarte lunga dar destul de groasa, tocmai buna. Alin in schimb avea un madular destul de lung si niste coaie foarte frumoase, care atarnau foarte excitant. Ambii erau rasi, nu complet insa, fapt ce ma excita la maxim. Pulilele lor semisculate ma duceau cu gandul la o muie care avea sa le transforme pulile si adevarate instrumente de tortura si placere. Era foarte excitat cum le simteam usor pulile pe pielea mea, pe bucile mele.
Cei doi au observant cat de excitat si fermecat eram de corpurile lor, dar nu au actionat, pentru a nu ma forta sa fac ceva ce nu vroiam cu adevarat. Cu toate astea, le-am pus mana pe puli, sub pretextul ca trebuie sa ne spalam bine inainte de culcare . Ii frecam usor, moment in care pulile lor cresteau si eu tremuram de placere. Si ei ma spalau “pe spate” alunecand uneori cu degetul catre curul meu. De cateva ori am simtit degetele lor in curul meu, fapt ce ma excita teribil. Ne oprim insa, poate din cauza stangaciei mele. Iesim din dus, ne stergem, mai mult eu pe ei (sau pe ele :P) si ne asezam in pat pentru ca ce-I drept eram destul de obositi.
Noaptea a trecut imediat, iar a doua zi coboram la masa de pranz. Mancam iar mai apoi, urcam din nou in camera. Cei doi vin cu ideea sa mergem pe munte, dar eu gasesc un motiv sa raman acasa. Au vrut sa ramana cu mine, dar le-am explicat ca mai am ceva treaba pe laptop, vrajeli d-astea. Sunt convins ca s-au prins de fapt ce aveam in minte.Ma uit pe geam si ii vad ca se urca in masina si pleaca. Ma duc sa ma aranjez in baie, cum trebuie pentru prima seara in pula.
Undeva in jurul orei 18 apar si baietii si coboram la cina. Aici bem un pahar de vin, iar cheful meu, urca la cote apoteotice, dc mai era cazul. Urcam in camera si terminam rapid o noua sticla de vin. Cristi era la masa si din vorba in vorba da drumul la un film porno cu niste tipe super, si imi spune ca stie ca ma excita.
Incep din nou sa am emotii insa le spun ca nu vreau sa mai tina cont de faptul ca e prima data si vreau sa mi-o traga asa cum i-ar trage-o unei pizde luate de pe centura. Le spun ca vreau sa simt ce simte o curva fututa de doi golani si sa nu tina cont ca sunt virgin, sa imi faca ce vor! Din acel moment lucrurile s-au schimbat total. Asta era lucrul pe care cei doi vroiau sa-l auda.
Imediat Cristi s-a ridicat si a lasat sa cada pantalonii scurti desvelind superba lui pula, la scurt timp urmand si Alin. “Vrei sa te futem zici?” spuse Alin. “Da, vreau sa va simt adanc, indiferent de gaura”.
“ia treci fa incoa” tipa cristi la mine. Era tot ce vroiam sa aud. Imi era greu sa cred ca vor fi perversi dar imi doream atat de mult lucrul asta. “Treci si linge-mi coaiele!”. Ii simteam coaiele pe buzele mele iar pula mi se zarea in dreptul ochilor. Un miros incredibil, ce ma facea sa o doresc in mine. Intre timp, Alin ma lua de ceafa si spuse sa deschid gura mare. Il asculta si deodata ii simt pula in gatul meu. Un gust extraordinar! Pana atunci nu stiam ce pierd. Aveam sa devind disperat dupa supt puli. O bagam si o scoteam usor din gura, tinandu-mi buzele lipite de capul pulii.
“ia-o si suge-o cum trebuie, da-te-n pula mea de pizda obosita ce esti!” tipa cristi, in timp ce alin isi scoase pula din gura mea si imi dadu o flegma fix pe buze. I-o iau usor la laba lui cristi si ii ling coaiele dulci si mari. Intre timp, alin se aseza pe pat si astepta sa ma indrept spre el. Dupa vreo 5 minute de muie continua de la cristi, ma scoate si ma arunca spre pat, unde Alin ma astepta sa il il ling in cur.
“Ia-mi degetele de la picioare in gura si cand termini vreau sa ma lingi in cur si sa o iei la laba.” Asa am facut. I-am luat degetele in gura pe rand, cei doi razand de mine si spunand ca sunt o curva penala. Ma indrept mai apoi cu gura in curul lui Alin si simt un gust foarte misto. Curul lui era atat de gustos, nu vroiam sa ma mai desprind de el. Intre timp ii frecam usor pula si aveam grija sa nu se usuce, pentru a se simiti bine!
Intre timp cristi se juca cu niste crema la curul meu si isi baga 2 degete in continuu. Ma simteam ca in paradis. Simteam cum tragea usor de gaoza mea, sa o largeasca si din cand in cand imi futea cate o palma tare pe buci.
“Vrei fa sa ti-o dau la buci?” “Da, fute-ma te rog”, ii spuneam eu scotand usor gura din curul lui Alin. “Vrei sau nu”?! “DA!! Rupe-mi gaoaza! Baga-ti toate pula in curul meu. Si tu, alin, ia-ma draq la pula cum trebuie. Imi tragi la muie sau nu?” Rau faceam ca ma revoltam in fata l...



    Login