Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Prima data, dar ...dupa 25 de ani. (partea a II-a. Dezverginarea)
Autor : mario1971 - 2016-10-24
Citita de 8826 ori - Nota 4.24 (62 voturi)
Sunt la baie de ceva timp. Ma spal de urmele lasate de George. Simt in gura gustul dulce-salciu al spermei lui. Ma gandeam sa ma spal si pe dinti dar ma razgandesc repede. Imi place gustul. Ma clatesc totusi putin si ies din baie.
- Hai ca am zis ca ai de gand sa nu mai iesi, spune George
- Eiii
- Vino langa mine
Ma asez cuminte in pat. Incepe sa ma mangaie usor.
- Cum a fost primul oral din viata ta???
- De unde sti tu ca a fost primul?
- Pai nu ai zis tu.
- Si daca te-am mintit.....haha
- Nu, sigur a fost primul, am vazut ca ai avut cateva ezitari. Stiai ce ai de facut dar se vedea ca doar teoretic. Una este sa dai si alta sa iei MUIE.
Am ramas mut pentru putin timp. Da, avea dreptate. Imi placuse dar senzatia este diferita total. Ma trezesc repede si intreb.
- Dar tu stii?
- Pai binenteles. Nu ti-am spus ca eu am inceput de mult. Eram in liceu cand am facut-o prima data cu un barbat.
- Si cum a fost???
- Ma durut putin. Mai ales ca era baut si nu a fost prea atent. Dar il cunosti bine.
- Cine este???
- Pai cu cine crezi ca m-am intalnit la nunta aia la care cantam. Cu dirigul nostru.
- Ce??? Nu pot sa cred. Adica dirigul te-a inceput pe tine??? Pai era super barbat si avea 3 copii. Nu am crezut ca poate sa ii placa de niste baieti simpli ca noi. Mai ales ca toate profesoarele erau in limba dupa el. Daca le spunea ”Hai” in secunda doi erau dezbracate.
- Da el a fost. Eram aproape corigent la matematica si cand mi-a spus ca ma vrea am zis ca nu ma mai intereseaza ce imi face. Ma dus in spatele casei unde erau niste anexe si m-a futut in cur cred ca aproape 30 de minute. Restul serii am cantat numai din picioare ca nu putem sa ma mai asez pe fund. Era si beat si m-a pus sa-i sug pula spre dimineata dupa ce mi-a facut semn sa mergem din nou in spate. Ii spuneam ”Domnul diriginte nu mai pot, ma doare” si el zicea ”Ce te doare ma? Gura. Hai termina-ma ca intreaba nevasta-mea unde sunt.” Si l-am terminat. Am fost preferatul lui pana la sfarsitul scolii.
In timp ce discutam am observat ca ii se sculase puternic pula lui George. Cred ca a fost mai mult decat o simpla relatie pasagera cu dirigul nostru. Incep sa-l fac sa uite. Ma apropii cu gura de pula lui si o iau usor la supt. Surprins putin spune:
- Da vad ca incepe sa-ti placa, puisor.
- Da. imi place.
- Bine, uite eu nu sunt asa de pornit. Ia intoarce tu spatele putin sa te mangai eu putin.
Ma fac covrig si cu gura pe pula lui ii pun la indemana fundul. Ia de pe noptiera sticluta cu unguent, toarna putin pe degete si incepe sa ma maseze ca la carte la fund. ii place ce gaseste acolo deorece spune:
- Frumos fundulet. Imi place. O sa te fut frumos. O sa-ti placa.
- Sigur....altceva ce sa spun.
Urmeaza de fapt un moment asteptat de 25 de ani. Ma intoarce cu fata in sus. Nu prea pricep ce vrea sa faca. Sunt uns si usor incalzit la rozeta. A bagat pe rand, unul, doua si chiar 3 degete. M-a durut putin si s-a retras imediat cu al treilea.
- Hai sa vedem ce facem, spune George
Stau cu fata in sus, desi ma asteptam sa fiu asezat in jos si cu ceva sub burta ca sa am bazinul ridicat.. Imi ridica usor piciarele intr-un semi-umer/craci. Aseaza cu grija capul pulii pe rozeta mea. Astept si tremur de nerabdare. Se apleaca peste mine si ma saruta frumos pe gura. Simt cum incepe sa alunece usor pula in interiorul fundului meu. Am mai incercat si eu cu degetele, cred ca toate lumea a facut-o, dar acum este altceva. Nu am control asupra penetrarii. Sunt o fetita neajutorata la bunul plac al amantului meu.
Imi spune ceva, dar nu inteleg de emotie nimic. Ma saruta din nou tandru si apasat. Urmeaza cateva momente de liniste. Am crezut ca asta este tot. Stiam ca nu este asa, dar... asa vroiam sa cred.
Deodata se incordeaza si impinge cu putere in mine.
Simt o durere ca o arsura la fund, imi place si ma doare in acelasi timp. George ma saruta si imi spune cuvinte tandre in timp ce pula lui ma penetreaza adanc in fund. Trage puternic de doua ori in sus si jos. Tip:
- Ahh......auuuu.....
Si dupa aceea:
- Daaaaaa
Gata s-a terminta cu virginitatea mea. Sunt un barbat de varsta medie care acum a facut de toate.
George isi vede de treaba si incepe sa pompeze in mine ca intr-o femeie. Ma simt confortab...



    Login