Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Prietenul din copilarie
Autor : belphegor - 2021-12-04
Citita de 7115 ori - Nota 7.47 (62 voturi)
Cand eram mic (scoala generală cls 5-6) imi placea sa petrec timpul cu baietii mai mari de la bloc (ei fiind la liceu). Nu constientizam atractia sexuala atunci dar era un sentiment placut. Iar ei ma acceptau, ne vizitam, mai mult eu pe la ei, mai rar si dormeam, dar nici mie nici lor nu ni se parea nimic ciudat.
Am pastrat deci amintiri frumoase a unei copilarii fara internet si social media unde prieteniile erau pe bune.
Anii au trecut desigur, eu plecand din provincie la București si vecinii mei au luat-o pe diverse drumuri in viata : tari straine sau alte orase.
Unul dintre ei, Bogdan, a devenit politist si a plecat in alt oras la inceput de cariera. Acum am aflat de la ai mei ca a crescut un pic in grad si a revenit in orasul natal. Asa ca la o vizita la familie ne-am reîntâlnit.
Am fost plăcut surprins sa vad un bărbat fain, cu sotie si copil, numai ca de data asta atractia sexuală și-a spus cuvântul. Bogdan e un sexy daddy apropiat de 40 de ani (eu am 34) , e inalt si bine facut, cu o burtica atrăgătoare (nu fosrte mare dar suficient cat sa ma imaginez cum l-as calari).
Am vorbit un pic la scara, m-a prezentat sotiei si a zis ca mai ramane un pic afara la vorba cu mine sa mai depănăm amintiri la o bere băută ca pe vremuri la banca (da, baietii m-au initiat la prima bere sau prima tigara, prima pula am supt-o in schimb de la un pusti de-o seama cu mine).
Am strecurat ceva glumite gen "ce daddy fain te-ai facut", "esti barbat bine" "cred ca mor colegele dupa tine" iar el a zis ca "mereu ai avut un ceva altfel, mai cuminte" (nu eram un bad boy ca ei, pe mine totusi nu ma tachinau, nu eram nici altletic sau bun la sport, si de cand ma stiu am fost plinut, cu forme).
Dupa a doua bere i-a scăpat "mi se cam scula pula cand dormeai la noi acasa". Si de acea am înțeles după ani multi de ce nu ma lasa ss ma lipesc de el. Eu atunci voiam doar tandrete , era o prezență masculina faina , cand eram mic nu ma gandeam la pula lui, dar se pare ca ea se gandea la mine.
Si-a dat seama ca a spus o fraza problema asa ca au urmat cateva secunde de liniste insa nu l-am lasat sa zica ceva pentru ca i-am pus mana pe picior, mangaind ferm către pula si am zis "sper ca se scoala si acum".
B: "esti nebun"
Eu atunci am urcat cu mana spre pula si am dat de ceva tare. Tacea. I-am zis sa mergem in scara "vad ca nu e indiferenta, hai sa intram".
L-am tras sub scara de la parter unde e intrarea spre subsol, un loc putin luminat. Tacea in continuare dar se vedea ca respira mai intens.
Am continuat un pic sa ii masez pula prin pantaloni și m-am asezat in genunchi. I-am desfacut pantalonii si am început sa il sarut pe burtica avand o mana pe coaie si pula mereu. Cum era aproape sculata i-am scos la inceput doar coaiele pe langa chiloti. A tresarit la primul contact al limbii mele pe coaiele lui dar pula a devenit instant beton. Am putut deci sa o eliberez complet sa o iau cat pot din prima. Era inebunit. Nu am apucat sa sug pentru ca m-a prins de cap si a inceput sa ma futa in gat.
Il tineam strans de fund si era foarte fain cum fruntea mea se lovea de burtica lui cand ma muia la greu. La un moment dat am facut o pauză si m-a mai lăsat sa il sug, sa il ling de la coaie la varful pulii.
Apoi iar m-a prins de cap si a zis "vreau la tine in gat". A început iar sa dea din fund cu pula infipta in gatul meu si coaiele care se loveau de barbia mea. Nu a durat mult bineînțeles pana când i-a venit sa termine . A scos-o cateva secunde si m-a privit fara sa zica nimic dar era clar ca ma intreba "unde?". Asa că i-am luat capul pulii in gura sugand si cu o mana...



    Login