Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Prietenul
Autor : Mihaibros - 2022-03-07
Citita de 7198 ori - Nota 6.41 (49 voturi)
Eu cu Ionut suntem prieteni de vreo 4 ani, ne-am cunoscut intr-o intalnire prin prieteni de familie. In acest moment eu am 23 de ani iar el face in curand 16. Ne cunoastem foarte bine, vorbim aproape orice, ne jucam pe calculator. Acum aproape 2 saptamani in Februarie, era o zi foarte calduroasa de vineri si stabilisem cu Ionut sa ne vedem ce timp la mine pentru ca parintii mei urmau sa plece si ramaneam singur cu Ionut si puteam sa mai vorbim despre sex si futut. Ionut ajunge la mine pe la ora 13 iar parintii mei au plecat la scurt timp, 15 minute aproximativ. Ionut are 1.75-1.80, 70 de kg si face sala de vreo 6 luni, arata bine pentru varsta lui. In timp ce vorbeam cu el despre ceva fotbal ma intreaba :
Ionut - Ti-ai masurat pula vreodata ?
Eu am inceput sa rad si i-am spus : De ce intrebi ?
Ionut : Sunt curios, cred ca la varsta ta o ai mare rau.
Eu: Poate da..si usor ma scarpinam la pula si in zona coaielor.
Ionut: Eu cred ca o am mica pentru varsta mea, sculata are doar 16 cm, vrei sa vezi ?
Eu: E bine ma 16 cm dar hai arata.
Ionut se ridica in picioare si usor imid isi da jos pantalonii pana in vine si ramane in chiloti, se vedea clar cum pula lui era asezata peste coaie si erau ingramadite intr-o pereche stramta de chiloti .
Ionut isi da pana la urma jos chilotii si iese la iveala o pula semi-erecta de aproape 14-15 cm si 2 coaie ce-i drept marisoare, atarnand aproape egal .
Eu : Nu iti face griji ca e perfect.
Ionut : Pot sa vad si la tine ?
Am stat ceva pe ganduri stiind ca este minor si nici macar nu facuse 16 ani dar era foarte curios.
Intr-un final mi-am dat jos pantalonii si boxerii si ii scot doar pula care la mine era moarta total si avea undeva la 12-13 cm, capul belit, grosuta.
Ionut: Mama frate...a ta e moarta si e cat a mea sculata aproape..vai, abia astept sa trec de 20 de ani sa o am ca tine.
Eu: Meh, nu mi se par cine stie ce.
Ionut a intins mana sa mi-o atinga, a atins-o putin cu degetele capul pulii deja belit, am simtit acea catifea pe pula si un fior de placere dar m-am dat in spate si i-am spus : Stai cuminte ma !
Ionut: Doar suntem prieteni si baieti , nu ? Ce ai tu am si eu, pot sa o mai vad o data ?
Eu imi scot iar doar pula si stau la jumate de metru de el sa mi-o analizeze si la un moment dat se apropie rau de tot cu ochii si ma intreaba : - Mai esti cumva virgin ? Ca o ai foarte belita , mai belita ca la mine
Eu : Normal ca nu mai sunt, dar nu te intereseaza pe tine la varsta asta aceste lucruri si mi-am bagat pula inapoi in chiloti si mi-am tras pantalonii, lasandu-mi pula la vedere prin pantaloni, ceva iesit in afara. Insa ce-i drept incepuse sa mi se scoale fiindca atunci cand mi-a atins-o mi-a placut . Dupa 20 de minute ne bateam la misto, stil wrestling si tot dadea sa imi atinga pula, la scurt timp a intins mana si m-a apucat usor de coaie tragand usor de ele in jos si l-am intrebat ce vrea exact si de ce ma tot atinge acolo si mi-a propus sa mi-o frece si m-a rugat sa il las macar 2-3 minute sa faca ce vrea el cu pula mea si daca nu mi se scoale ma lasa in pace si am acceptat. M-am intins in pat, mi-am dat jos tricoul si am ramas doar in pantaloni lungi de trening , el era in stanga mea si mi-o mangaia prin pantaloni si in 15 secunde mi se facuse aproape beton, m-a lasat in pula goala, mi-am dat jos detot pantalonii si boxerii si el statea in genunchi si mi-o freca, pana la jumatate , ii era frica sa o beleasca pana jos la coaie, lucru ce i-am zis sa o faca dar el o belea pana la jumate, sincer imi placea rau cand altu imi facea laba, usor scoteam sunete de placere si ma uitam la el cum se uita la pula mea si era excitant si l-am intrebat daca lui i s-a sculat si mi-a zis ca nu ..si de aici mi-am dat seama ca pasiv.
Eu: As vrea sa mi-o atingi cu buzele, bag-o in gura usor, cat poti.
Ionut: E foarte groasa, nu cred ca pot.
Eu i-am pus mana pe cap, pe ceafa si usor l-am tras spre pula mea, si Ionut doar punea buzele pe pula mea, o pupa usor si se simtea extrem de bine si l-am rugat sa imi dea o limba pe pula si s-a conformat si la un moment dat reusise sa imi ia capul pulii in gura, mai mult nu putea sa ia in gura, nu ma deranja lucrul asta, sugea cum putea , dar o sugea. La 30 secunde i-am propus un scurt deepthroat si el stia ce inseamna, intre timp , cu o mana il mangaiam pe fund si reusisem sa ii bag pana in chiloti si ii mangaiam gaura curului, micuta, se vedea ca e virgin si nu si-a bagat nimic in cur. I-am spus sa se intinda pe pat, sa deschida gura cat poate de mult si sa stea relaxat cu maxilarul ma privea in ochi si i-am introdus capul pulii in gura, si i-am spus : cand nu mai poti sa respiri , ma impingi cu mana de abdomen, si m-am pus sa ii fac deepthroat, usor ii bag primul sfert de pula in gura, intrase usor, apoi ajunsesem la jumate si Ionut deja lacrima usor si i-am zis : Mai bag ? Poti ? si a dat din cap ca da, si mai bag un sfert de pula, aproximtiv 70-80% din pula mea era in gura lui , si ram...



    Login