Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataPrietenie...dar cu beneficii
Autor : dan04_buc - 2014-08-29
Citita de 5071 ori - Nota 7.90 (62 voturi)
Sunt sau am fost un tip hetero convins. Toate au inceput, o continuare si poate si un sfarsit.
Despartit de prietena mea, cu care am petrecut cativa ani minunati, cu pasiuni comune, cu lungi nopti de amor, cu sex pe plaja, in masina, in mare, cu sentimente investite. Dar cum spuneam, exista si un sfarsit. Ruptura s-a produs brusc. Acum, dupa ani, analizez ca eu am fost de vina...
La cateva luni, dupa despartirea mea, eram impreuna cu cel mai bun prieten al meu, un tip cu 4 ani mai mare ca mine. Si el, ca si mine, tradat in dragoste, incerca sa uite totul cu o sticla de tarie. Acest lucru ma deranja. Il vedeam cum se degradeaza zilnic. Durerea mea era mai mica, fata de a lui. Nu imi petreceam noptile cu sticla de gin langa mine, cu scrumierele pline de chistoace si ochii inrositi de plans.
Doream sa-l ajut, sa treaca mai usor peste acest moment, incercand sa petrec mai mult timp langa el, sa nu-l las sa bea acel pahar in plus, pahar care il baga intr-o depresie si mai adanca. Uneori, in weekend ramaneam la el.
Ametiti de atata tarie, ii propun sa terminam paharele de gin tonic, sa ne facem un dus si sa ne bagama la somn, a doua zi dorind sa-l scot din starea lui cu o iesire in oras. Dupa dusul lung, m-am bagat langa el in pat. Adormise. Dormea adanc, linistit. Am adormit instant.
Dormeam, visam frumos. Visam ca faceam sex cu fosta mea prietena. Simteam o caldura in corp, o excitare. Visam acei sani frumosi, acel fundulet care imi provoca placere ori de cate ori intram in el. Visam ca termin si instinctual am dus mana jos, sa o strang, sa nu ejaculez. Credeam ca am polutie. Nu mai eram la varsta la care sa am astfel de trairi. Am pus mana pe el....si m-am trezit instant. Limba lui, buzele lui imi sarutau glandul, apoi o inghitea toata.
L-am impins speriat. Nu avea inclinatii spre sexul cu un barbat. Cu o mana ferma m-a impins la loc, pe spate. Mi-a pus mana la gura si a continuat ce incepuse. Sentimentele mele contradictorii au fost invinse de placere, de placerea unui oral, facut cu stangacie, dar cu dorinta de a ma face sa ma simt bine. Mi-am scos penisul din gura lui, in secunda in care jeturi puternice de sperma ieseau din mine. L-am stropit pe fata, pe buze. A adunat putina sperma de pe buzele lui si a bagat-o in gura.
- Esti gustos, stii asta? Ajuta-ma sa ma termin!
In timp ce-mi producea placerea, si-o freca de zor, sa termine. L-am masturbat incet. Era prima data cand atingeam un alt barbat. Eram emotionat de ceea ce se intamplase, dar imi doream sa-l termin. A venit si finalul, cu o ejaculare abundenta. Am adunat putina sperma de la el si i-am dat sa se guste.
- Esti la fel de gustos ca si mine?
- Nu, tu chiar esti un dulce!
- Trebuie sa discutam,...



    Login