Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataPrietenie...dar cu beneficii (partea a-2-a)
Autor : dan04_buc - 2014-09-01
Citita de 4187 ori - Nota 7.76 (63 voturi)
In prima parte este prezentata interactiunea dintre 2 barbati, ambii hetero, in urma unor probleme sentimentale.

Cine crede ca un barbat care plange este mai putin barbat, se inseala. Incarcatura emotionala te face sa reactionezi, in intimitate, in nenumarate feluri.

Dimineata trecea in liniste. Ne sorbeam cafelele in tacere, fara sa pomenim de momentele anterioare. Eram fastaciti, usor excitati si niciunul nu dorea sa faca primul pas, pas care oricum a fost facut. Momentul sexual a fost unul fugar, stangaci, dar plin de emotie si dorinta. Ma simteam dorit, dar refuzam sa cred ca pasiunea facuta pentru mine este reala. Credeam ca a fost doar strict sexual. Nu eram pregatit sa accept acest tip de relatie, neavand fantezii cu barbati.
- Ce este cu tine? De ce esti tacut? Am gresit cand ti-am spus ca te-am dorit?
Intrebarea m-a luat prin surprindere. Nu stiam ce sa-i raspund. Ma uitam in ochii lui si ii citeam dorinta lui de a ii aproba gesturile.
- Crezi ca e in regula ce s-a intamplat intre noi? Crezi ca a fost doar de moment sau ai repeta?
- Tu ce crezi? Lasa-ma sa-ti arat!
Am inceput sa zambesc. Ma provoca. Este limpede ca a fost mai mult de o dorinta. Incepea sa simta ceva pentru mine? Este periculos...doi barbati...
Am stins tigara fumata jumatate. Am sorbit ultima gura de cafea si m-am ridicat din fotoliu.
- Ma duc sa-mi fac un dus, apoi faci si tu si mergem in oras. Ti-am promis ca azi te scot din casa.
Am intrat sub dus. Apa calduta ma facea sa-mi recapat energia. Nu eram obosit, dar ma simteam epuizat psihic. Se intamplasera prea multe in prea putin timp. Confuzia incepea sa dispara. Ma simteam iarasi eu. Dar, mi-a placut ce am primit. Daca ar fi sa se repete, cum sa reactionez? Sa-l las sa ma sarute? Nuuu..Asta nu....Starea de excitare incepuse sa-mi provoace o erectie frumoasa. Am inceput sa mi-o mangai incet, sa o frec incet. M-am lasat pe spate si am inceput sa ma masturbez, cu ochii inchisi, amintindu-mi de seara trecuta. Atent la trairile mele, m-am trezit cu el langa mine. Imbracat cu un sort si un tricou de casa. A intrat in cada, langa mine.
- Ti-a placut, crezi ca nu stiu ca ti-a placut?
Si-a apropiat incet buzele de ale mele. M-a sarutat....si am acceptat. S-a uitat la mine si a prins curaj. Sarutul s-a transformat in unul pasional. S-a dezbracat rapid de hainele ude si le-a aruncat langa cada. A inceput sa coboare cu sarutul lui pe gat, spre piept, coborand usor sprea abdomen. Eram excitat si doream sa-i simt gura cum ma cuprinde, cum il linge. Nu am mai avut rabdare si i-am impins capul jos. L-a cuprins cu buzele si a inceput sa-l linga incet. Se pare ca dorinta lui crestea. A inceput sa ma suga usor, bagandu-l incet in gura, cuprinzandu-l cat mai mult. Am inceput sa-l fut incet. Ii placea. Gemea si se uita in ochii mei. Penisul lui era erect si pulsa usor. Ma excita imaginea. I-am facut semn sa iesim din baie. Ne-am sters cu prosopul, superficial si ne-am grabit catre dormitor.
M-a impins pe spate, s-a urcat langa mine si a inceput sa suga cu pofta. Penisul lui era tare. Am intins mana si am inceput sa-l mangai. S-a asezat confortabil, intr-un 69, lateral, sa pot avea si eu acces. M-am trezit sarutandu-i penisul, incet, simtindu-i gustul. Nu era rau. Gustul meu mi-l stiam. De multe ori, cand ma masturbam ma excitam cand imi simteam gustul. L-am luat in gura incet, si-l sugeam usor, mangaindu-i coaiele pline de dorinta. Am inceput sa-l ling, pe toata lungimea, sa-i sug coaiele incet. Nu credeam ca pot face asta. Nu mi-am imaginat niciodata ca pot face asta. Nici nu mi-am imaginat ca pot face sex cu un barbat.
Ma sugea din ce in ce mai tare, mai repede, lingadu-ma cu pofta. M-am urcat pe el si am inceput sa-l fut tare. Gemea simteam ca-mi vine. M-a prins de fund si m-a tinut apasat, captiv, pana mi-a golit tot, a curatat si ultima picatura. Zambind, imi spune:
- Ti-am spus ca esti gustos.
M-am dat jos de pe el si i-am zis:
- Acum este si randul meu.
- Nu este obligatoriu sa ma termini asa. Nu este obl...



    Login