Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Povestea unui bisexual
Autor : alexsilver - 2018-12-07
Citita de 12075 ori - Nota 6.13 (123 voturi)
Astăzi stau și îmi amintesc despre copilăria mea ,de serile în care stăteam afară cu baieții și cu fetele din cartier și spuneam bancuri,râdeam glumeam. De serile în care jucam fotbal cu băieții până la ore târzii sau când ne jucam de-a v-ați ascunselea. De zilele călduroase de vară când plecam cu prietenii prin pădure și ne plimbam până la lăsarea serii sau de zilele de iarnă când plecam cu sania pe derdeluș . Parcă și acum îmi amintesc primele mele vânătăi făcute la săniuș. Aceasta a fost generația cu cheia la gât ,fără telefoane și fără prea multă tehnologie.

Dar tot la fel de bine mi-l amintesc pe Radu,un coleg de la școală cu care m-am înțeles și mă înțeleg cel mai bine. Dacă faci o vizită în profilul meu ai să găsești o postare în care recunosc că în ciuda vârstei mele de 28 ani,dar abia acum îmi continui școala gimnazială. :)
Anul 2000 pentru mine a fost anul în care am renunțat la școală , iar dintre toți colegii pe care i-am avut în clasă , legătura am păstrat numai cu Radu.
Radu pentru mine a fost și este ca un frate pentru că am crescut împreună,am mâncat la aceeași masă ,am dormit în același pat,apoi crescând am încercat și "altele" mai interzise "minorilor".

Până la vârsta de 11 ani eu știam că port în pantaloni un aparat de făcut pipi,apoi să descopăr că masându-mă acolo jos îmi provoacă și plăcere. Uite așa am început să mă masturbez aproape zi de zi,iar de multe ori când nu erau ai mei acasă obișnuiam să îmi dau la labă în pat. În schimb , când erau părinții acasă , mă refugiam în baie unde mi-o frecam în voie. Până m-a prins tata în acțiune și mi-a tras o ciufuleală încât n-am uitat nici până în ziua de azi.
Dar eu tot continuam să îmi fac laba pe furiș și ajunsesem să îmi doresc să văd penisul altor copii. Vroiam să mi-o compar,vroaim să văd "cum e a altora și cum e a mea"? Dar pe a cui a altuia aș putea să o văd decât pe a lui Radu . Și am început să îmi doresc să-l văd pe Radu dezbrăcat.

La vârsta de 12 ani încă continuam să mă întâlnesc cu Radu și țin minte că într-o seară am ales să rămân la el acasă peste noapte . Radu locuia într-o casă imensă care avea 4 băi și 12 camere. Locuia împreună cu toate rudele lui și nimeni din acea casă nu a avut treabă cu mine și mă tratau toți ca pe un membru al familiei. Bineînțeles ,Radu avea camera lui.
În acea seară am mers să fac baie ,iar când am ieșit din cadă nu am mai pus nimic pe mine. M-am șters de apă ,am tras prosopul de jur-împrejur și am mers în camera lui Radu unde m-am așezat pe pat. Radu era la PC și nici nu sesizase că am intrat în cameră. Am dat deoparte prosopul lăsându-mi la vedere corpul gol-golțul și m-am făcut că mă șterg pe picioare.
Ridic privirea și Radu se uita la mine. N-am schițat nici un gest.
Apoi Radu se ridică de pe scaun ,se îndreaptă către mine și spune :

- Dar ce pulă ai !
- Adică "ce pulă am?"
- Adică mică ! Zici că-i neg.
- Hahaha! Zic eu. De parcă tu o ai mai mare.
- Logic că o am mai mare decât a ta !
- Hai,să văd !
- Ce ? Crezi că îți voi arăta pula?
- Păi dacă tot te lauzi...
- Bine,hai că îți arăt !
- Faci mișto ?
- Deloc !

Apoi îl văd pe Radu cum se îndreaptă către ușa camerei,o închide și o încuie ca să nu ne deranjeze nimeni. Apoi Radu se așează în fața mea și dintr-o mișcare își dă jos pantalonii până la genunchi.

-Naaa,ce zici ?

În pula mea,dar chiar că avea dreptate pentru că era mai dotat ca mine. Iar la 12 ani deja avea și floci blonzi în jurul penisului ce la mine era cheală.

-Vrei să o guști ? Îmi spune el zâmbind.
-Acum chiar că faci mișto de mine.
-Nu,chiar deloc. Dar am văzut pe internet cum alți băieți o sug altor băieți. Aș vrea să încerc și eu.

Tacere. Apoi îl aud pe Radu :

-Vrei să îți arăt ?
-Ce să îmi arăți ?

Apoi Radu mă cheamă la PC unde tastează un site și pune un film xxx în care văd un bărbat sugând pula altui bărbat. Imaginea m-a cam excitat,iar țurțurelul meu a cam prins viață.

-Uite,s-a și trezit ! Spune Radu râzând și arătând către puța mea.
Eu stânjenit am vrut să mă acopăr cu mâna,dar Radu m-a prins de mână și mi-a zis :

- Lasă așa,vreau să văd !
Apoi simt pe Radu cum mă pipăie la puță și a naibii puță că mai și răspundea la atingeri. Era țeapănă ca stalactita. Radu începe și freacă cu zor până am simțit o plăcere în tot corpul. Eram prea mic să îmi dau seama că de fapt a fost orgasm.

Apoi Radu îmi zice să ii fac și eu același lucru. Mă supun și ating pula lui Radu care era deja erecta și lipită de abdomen. Era mai mare decât a mea ( făcând socotelile astăzi,în jur de 14 cm avea ). Încep și îi fac laba lui Radu până îl aud cum geme ușor,apoi simt pula cum îmi pulsa în palmă și câteva picături de ceva mi-a curs pe degete.

-Ce e asta?
-Smântână ! Ia și gustă.
-Du-te dracu ! Apoi iau un șervețel de pe masă și mă șterg de acel lichid ciudat care mi-a curs pe mână.

Și așa am început noi să ne-o frecăm reciproc aproape în fiecare zi. Partea cu oralul nu a fost pus în practică în acea seară.

La 14 ani deja eram profesioniști în dat la labă. Tot pe la 14 ani avea să îmi vină și mie prima picătură de spermă și mi-a apărut primul fir de păr blond. Ce Radu avea încă de la vârsta de 12 ani. Atunci aveam un amărat de 13 cm la pulă ,ce Radu avea 16 cm și era mai groasă și înconjurată de floci negrii.
Tot acasă la Radu mă găseam când ne-am luat la labă reciproc. La un moment dat îl aud pe Radu :

-Auzi,mai ți minte când ne-am făcut prima dată laba ?
-Da !
-Mai ți minte când ți-am zis să mi-o guști?
-Da,țin minte și asta !
-Nu vrei să încerci acum?
-Ba da,as vrea !
-Atunci apleaca-te și ia-o în gură.

Chiar mă supun. Mă aplec ,o iau în gură și încep să sug ușor. Nu avea gust rău și chiar mă excita și pe mine când îi sugeam pula lui Radu. Am tot supt așa stângaci până am simțit cum Radu se eliberează în gura mea. Primul contact cu sperma lui Radu nu a fost atât de dezgustător ( cum cred unii ). Chiar mi-a plăcut și m-a excitat lichidul alb și cald în gura mea. Nu am înghițit,am scuipat într-un șervețel.

Și așa am început să îi sug pula lui Radu în fiecare zi. El îmi făcea laba,eu în schimb îi sugeam pula. În fiecare zi îmi primeam DZR-ul ( doza zilnică recomandată ) din pula lui Radu.


La 16 ani deja eram adoleșcenți în toată firea. Radu intrase la liceul de informatica,eu tot cu trei clase .
La 16 ani atât eu cât și Radu am dat de gustul pizdei.
Eu mi-am găsit o fată cu care mi-am și tras-o și am început o relație,iar Radu se iubea cu o colegă de clasă. Șase luni de zile am fost separați. Nu i-am mai luat pula la supt ,nu i-am mai dat pula la frecat.
Ne-am plimbat amândoi pula prin pizdele iubitelor până ne-am plictisit de ele și le-am dat papucii.
Apoi am început iar să mă văd cu Radu,dar și așa tot am ajuns să ne certăm. La noi în cartier tocmai ce își făcuse apariția o fată nouă. Fata era de aceeași vârsta cu noi și amândoi umblam în limbă după ea. Până am ajuns să ne declarăm război unul altuia "care o cucerește primul ". Chiar ne-am și bătut din cauza fetei. :))

Dar nici unul dintre noi nu a câștigat pizda fetei pentru că între timp fata și-a găsit pe altul. Și noi am rămas cu ochii în soare ca doi fraieri ce eram. Și ne mai certasem după atâția ani de prietenie. A urmat o perioadă în care chiar nu ne-am vorbit.


La 18 ani eram singur cuc. Prieteniile toate s-au răcit,gașca nu mai era , mulți s-au mutat din cartier,alții au plecat prin străinătate. Ajunsesem să fiu un pustnic,nu mai aveam pe nimeni în jur.
Într-o seară îmi făceam laba și mă uitam la TV când aud că sună telefonul. Răspund fără să mă uit cine suna :

-Alo !
-Ce faci?
-Radu,tu ești?
-Dar cum ți-ai dat seama?
-Ți-am recunoscut vocea.

Tacere câteva secunde apoi Radu mă întreabă :

- Mâine îmi sărbătoresc majoratul. Nu vii și tu la petrecere?

Tăcere.

-Alex ... Mai ești ?
-Mă mai gândesc dacă vin sau nu !
-Bine ! Mai gândește-te. Eu te aștept.

Am închis. De unde avea numărul meu de telefon... Pula mea,nu știu. Dar adevărul că il iubeam enorm pe Radu. Ca prieten și mai mult de atât.
În ziua următoare chiar am ales să merg la majorarul lui Radu și tot atunci am făcut și pace. Am lăsat greșelile trecutului în urmă și ne-am mai acordat o șansă. De atunci am fost din nou împreună. Am început din nou să ieșim,umblam prin cluburi și veneam dimineața rupți de beți.
Într-o dimineață reveneam de la club,eram un pic amețiți când ne oprim să ne pișăm. Îl aud pe Radu :

- Mai tii minte când mi-ai supt pula? Mmm ce bine era. Până nici Denisa ( fosta lui prietenă ) nu sugea atât de bine.

Eu nu zic nimic. Apoi continua Radu :

- Aș vrea să te fut aici,acum.

Din nou nu zic nimic și continui să mă piș. Radu care terminase de urinat se intoarce către mine cu pula încă scoasă si din pantaloni și îmi zice :

-Bă,ție ți-a afectat alcoolul vreun timpan?

Încep să râd în hohote. Apoi și Radu. Termin să mă piș,bag pula în pantoni,apoi îi zic :

- Nici eu nu m-am simțit atât de bine cu fosta prietena cum m-am simțit cu tin...



    Login