Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Povestea lui Dragos (3)
Autor : dorian85 - 2016-01-12
Citita de 5724 ori - Nota 7.04 (174 voturi)
- “Salut!”
Dragos si-a ridicat capul privind in sus. Era Sergiu. L-a cunoscut pe Sergiu la un curs comun, de istoria artelor plastice. Sergiu era in anul intai si dorea sa-si ia licenta in critica si istoria artelor plastice. Pentru Dragos, era un curs de cultura generala, optional, pe care l-a bifat abia in ultimul an. Cand s-au cunoscut prima oara, Dragos era inca intr-o relatie foarte puternica cu Raul. Dragos a fost extrem de fidel cat timp a fost impreuna cu Raul, fara sa se gandeasca la altcineva.
- “Salut amice!”, i-a raspuns Dragos zambid colegului sau.
- “Am vazut ca stateai singur. Arati cam posomarat. Pot sa stau cu tine?” a zis Sergiu si tragandu-si un scaun s-a asezat, fara sa mai astepte aprobarea lui Dragos.
- “Sigur”, a incuviintat Dragos inutil, pentru ca Sergiu se asezase deja , punandu-si cafeaua si strudelul pe masa. “Dar de ce ti se pare ca as fi posomorat?”
- “Nu mi se pare. Se vede de la o posta ca ai cazut in butoiul cu melancolie!”, a raspuns Sergiu.
- “Serios? Este chiar asa de evident?” a intrebat surprins Dragos.
- “Se citeste pe fata ta. Si care-i cauza? Facultatea? Banii? Dragostea?”, a continuat Sergiu sa-l chestioneze pe Dragos.
Dragos se codea sa-i raspunda. Privind in ceasca lui de cafea pe jumatate golita, a mormait in cele din urma:
- “Dragostea...”
- “Nasol, fratioare!”, l-a compatimit Sergiu. “Ce poate fi mai rau! Am patit-o si eu!”
- “Deci, cum mai merge cu istoria artelor plastice?”, a intrebat Dragos, incercand sa schimbe subiectul. “Ai terminat proiectul despre care mi-ai povestit acum cateva luni?”
- “Da, l-am terminat asta noapte. Dar mai am doua proiecte: la filozofie si la estetica. Dar tu cum stai?”
- “Bine, abia am predat lucrarea de licenta, pe ultima suta de metri” a raspuns Dragos.
- “De ce asa de tarziu, pentru ca imi spuneai ca te-ai apucat de lucrare de aproape un an?” , a intrebat Sergiu mirat.
- “De ce? Pentru ca mai tot timpul am fost ocupat cu Ra... , cu gagica mea. Se tinea tot timpul de mine, ca un scai!”
“La naiba, era sa ma dau de gol!”, a comentat Dragos in sinea lui. “Trebuie sa fiu mai atent, mai precaut!”
- “Stii ceva, Dragos? Mie mi s-a facut cam sete. Hai sa bem o bere! Fac eu cinste, ca am terminat proiectul! Si mai discutam de una, de alta. Te mai descarci si tu, ca sa mai scapi de suparare. Ce zici?”
Dragos a devenit mai atent la Sergiu, privindu-l cu interes. Din punct de vedere fizic, Sergiu era opusul lui Raul. Sergiu era mai inalt decat Dragos, avand un corp atletic, bine facut. Era blond si purta parul tuns foarte scurt, periuta. Fata si atitudinea lui erau destul de comuna, ca a multor alti tipi din campus. Dragos isi dorea in acele momente sa interactioneze cu persoane “normale” din campus, fiind mai recomandabil pentru starea in care se afla.
- “Sigur, Sergiu! Dar lasa-mi o jumatate de ora, sa duc cartile astea la biblioteca, ca altfel nu ma primesc in examen. Unde vrei sa ne vedem?”
- “Mai bine vin cu tine la biblioteca, dupa care putem sa mergem la baruletul ala de langa facultate, de pe colt. Cred ca il stii!”
- “Da, cred ca am fost acolo de vreo doua ori. E ala cu lumina putina?”
- “Daca nu-ti place acolo, putem merge in alta parte,” a comentat Sergiu.
- “Nu, barbate, e bine si acolo. Mai ales ca faci tu cinste!”
Cei doi tineri si-au golit cestile de cafea si au iesit din cafenea. Lui Dragos ii placea de Sergiu, dar nu-si facea sperante, tipul arata prea hetero ca sa si- faca iluzii. In drum spre biblioteca au vorbit mai mult despre cursuri. Dupa ce a predat cartile la biblioteca, Dragos l-a insotit pe Sergiu catre bar.
- “Deci Dragos, cine-i gagica?”, a reluat Sergiu subiectul pentru care de fapt l-a invitat la bere pe Dragos. “E din facultate? O stiu?”
- “Adica? La ce te referi?” a replicat Dragos iritat, realizand ca Sergiu murea de curiozitate sa afle cinei “iubita” lui.
Curiozitatea colegului sau era periculoasa, s-a gandit Dragos. Dar pana la urma putea sa riste si sa-i spuna adevarul. Mai devreme sau mai tarziu tot s-ar fi aflat, mai ales ca Raul nu era o persoana prea discreta. Sergiu parea un tip OK, de incredere. Era un baiat serios si nu ar fi dus stirea mai departe. In plus, Dragos simtea nevoia acuta sa se confeseze, avea sufletul incarcat, avea nevoie de umarul unui prieten pe care sa planga.
- “Raul”, a soptit Dragos in cele din urma.
- “Raul?”, a repetat Sergiu mirat. “Vrei sa zici ca o cheama Raul?”
- “Nu, prietene.” Dragos se simtea mai bine si mai incurajat, din momentul in care a inceput sa-si dezvaluie secretul. “Raul e un baiat.”
S-a asternut tacerea intre cei doi. Sergiu meargea privind in jos, fara sa scoata nici un cuvant. Dragos astepta incordat reactia lui Sergiu. Tacerea lui Sergiu il macina pe Dragos. Se gandea ca informatia primita l-a speriat pe Sergiu, iar acesta stanjenit nu stia cum sa scape de el. Nu l-ar fi mirat pe Dragos un asemenea gest.
- “Raul ala de de la design grafic?”, a murmurat in cele din urma Sergiu.
Dragos era surprins ca Sergiu il stia pe Raul. Inainte de a-i raspunde lui Sergiu, au ajuns in fata barului. Dragos era curios daca Sergiu va intra in bar sau il va parasi, intorcandu-i spatele. In schimb, Sergiu a deschis usa barului si l-a invitat pe Dragos sa intre.
- “Hai sa ne asezam in separeul ala din spate!”, i-a propus Sergiu. “E mai intim.”
Sergiu a comandat 2 beri si a dus de la bar doua pahare cu bere. In bar era semiintuneric si se auzea o muzica discreta. Era putina lume, pentru ca era inainte de ora 18, iar clientii obisnuiti nu au inceput sa dea navala.
- “Raul, de la design grafic?”, a insistat Sergiu.
- “Da”, a incuviintat Dragos, sorbind din pahar. Continua sa-l priveasca fix pe Sergiu asteptand reactia lui.
- “La naiba! Nu-mi vine sa cred!” a raspuns Sergiu, asezad pe masa paharul din care tocmai bause. “Nu-l credeam asa o curva!”
- “Il cunosti?”, a intrebat Dragos mirat.
- “Daca-l cunosc? Oho! Si inca foarte bine! Tocmai l-am futut.”
Dragos se holba la Sergiu, surprins de incredibila informatie primita.
- “Acum doua seri”, a continuat Sergiu. “Ma plimbam prin campus dupa cina si m-a abordat tipul spunandu-mi ca sunt un baiat sexy, ca ma urmareste de mult si ca este innebunit dupa mine. Apoi m-a dus in WC-ul de la Biblioteca unde mi-a luat-o la muie, ca un meserias. L-am futut o juma’ de ora si m-am golit in gatul lui de doua ori. Imi pare rau ca-ti spun asta, dar zau, nu stiam atunci ca voi doi erati impreuna.”
Sentimentele care-l incercau pe Dragos erau un amestec de furie si usurare, dar si de neincredere, chiar si putina gelozie.
- “Ne-am despartit acum 2 saptamani. Deci, Raul avea dreptul sa faca orice. Iar tu nu trebuie sa-ti reprosezi pentru ca ai acceptat sa-i dai muie. Raul este intr-adevar meserias! Ti-o garantez eu! Insa, as vrea sa stiu daca ai acceptat sa-i dai muie din curiozitate sau esti si tu gay?”, a continuat repede Dragos.
- “Grea intebare!”, a glumit Sergiu. “Ma rog, as putea sa ma consider gay, desi imi place la fel de mult si pizda de muiere. Dar sa stii ca Raul nu e chiar genul meu. Nu ma dau in vant dupa barbati efeminati! Ma mir ca tie ti-a placut de el.”
- “La fel ca si tie si mie imi plac barbatii cu aspect normal, masculin. De fapt, cand l-am cunoscut pe Raul nu aveam prea mare experienta. Intr-un fel, el m-a scolit, m-a format, apoi totul a devenit o obisnuita extrem de placuta si nu mai puteam sa renunt. Aveam “pizda” la dispozitie la orice ora! Iar Raul este disperat dupa pula! Oricand, oricum si in orice gaura! Sa stii ca este foarte priceput, iar in pat este un maestru, mult mai bun decat o femeie! Este in stare sa mulga de sloboz un barbat de mai multe ori. Cunoaste toate trucurile ca sa te stoarca de vlaga, sa te innebuneasca si sa te faca dependent de el! E o adevarata curva profesionista!”, a incercat Dragos sa se explice. Zicand acestea, inima lui a inceput sa bata cu putere, iar scula i-a tresarit in pataloni.
Sergiu a dat din cap, aprobandu-l pe Dragos. Apoi deodata, s-a intins peste masa si a luat mana lui Dragos in mana sa, strangandu-o cu putere.
- “Dragos, imi place mult de tine!”
Dragos nu si-a retras mana. Din contra, si-a pus cealalta mana peste mana lui Sergiu, apasandu-o la randul sau cu putere. Privindu-l pe prietenul sau direct in ochii sai gri-albastrui, i-a raspuns emotionat:
- “Sa stii Sergiu, ca si tu imi placi foarte mult!”
Apoi cei doi si-au retras mainile si au privit suspiciosi imprejur. Dar nimeni nu le dadea atentie. Dragos a mai inghitit o gura de bere, golindu-si paharul, apoi s-a ridicat si i-a zis lui Sergiu:
- “Hai sa mergem la mine! Nu stau departe de aici.”
Fara sa mai zica nimic, Sergiu si-a golit paharul, apoi s-a ridicat si l-a urmat pe Dragos. Nimeni din barul acela intunecos nu putea banui ceva imoral, vazandu-i pe cei doi tineri atat de virili si de masculini parasind localul.
In garsoniera lui Dragos, celor doi baieti le-a luat numai cateva secunde sa scape de haine si sa ramana in mijloclu camerei complet dezbracati. Cei doi se sobeau din priviri admirandu-si reciproc trupurile vanjoase si atat de virile. Amandoi erau foarte excitati, cu sculele avantate in sus ca niste sulite. Sergiu a prins curaj si l-a luat pe Dragos de maini, tragandu-l mai aproape de el. Trupurile lor infierbantate au intat in contact.
Baietii s-au imbratisat, strangandu-se cu putere in bratele lor musculoase si au inceput sa se sarute cu pasiune, oftand si gemand de placere. Se strangeau in brate cu asa putere, de parca ar fi vrut sa se uneasca pentru totdeauna. In acele momente de pasiune inflacarata nu-si puneau inca problema, cine va fi deasupra si cine dedesupt. O pasiune puternica le mistuia trupurile si le era de ajuns. Amandoi erau insetati, doritori de genul acela de sex. Erau doi barbati, cu aceleasi nevoi si dorinte sexuale masculine. Cu toate ca sculele lor imense si intarite se presau reciproc, amandoi doreau acelasi lucru si se comportau ca doi barbati activi.
Dragos a facut primul pas si s-a asezat pe pat, cu picioarele larg desfacute. Coapselele si picioarele lui paroase si musculoase aratau foarte sexy si provocator. Scena i-a reamintit de prima lui intalnire cu Raul. Apoi si-a luat colosul dintre picioare in mana si a-nceput sa-l frece viguros.
Sergiu n-a asteptat invitatii speciale. S-a pus in genunchi intre picioarele lui Dragos, i-a luat pula in mana si a inceput sa i-o frece cu tandrete, sarutandu-i din cand in cand capul, rosu si bulbucat. Dragos s-a intins relaxat pe spate, cu bratele incrucisate sub cap, savurand fericit imensa placere ce izvora din pula lui excitata si rasfatata de Sergiu. Acesta a inceput sa-I linga capul pulii de jur imprejur, umezindu-l cat mai mult. Apoi a inceput sa-i linga toata pula, de sus in jos si inapoi, facandu-l Dragos sa geama de incantare. Dupa aceea a luat pe rand la lins coaiele lui Dragos, mari si paroase, ca de taur, dupa care le-a supt cu placere, savurand mirosul si gustul lor atat de masculin. Cu o mana, Sergiu mangaia pieptul lui Dragos, paros si atat de viril, iar cu celalta-i mangaia pe interior coapsele, ajungand intre cracii transpirati, imbracati cu floci negri si creti.
Cand Sergiu i-a cuprins intre buze pula intarita, Dragos a sarit in sus, excitat la culme. A pus o mana pe ceafa lui Sergiu si a apasat-o in jos cu putere. Pula lui Dragos a intrat repede in gura lui Sergiu, care a inghitit-o cu placere, apoi a inceput sa faca curse de du-te/vino pe tija ei lunga si groasa. Incet, incet, pula lui Dragos intra tot mai adanc in gura lui Sergiu, ajungand pana in gat. Dragos, fiind deja un expert in deep-throating, dorea cu diperare sa-l futa in gat pe Sergiu. Cand a simtit ca pula lui a intrat usor in gatul lui Sergiu, s-a incordat putin, l-a prins pe Sergiu de cap si a apasat cu putere. Imediat pula a intrat toata in gatul lui Sergiu, iar fata acestuia s-a cufundat in flocii grosi si aspri de pe pubisul lui Dragos.
- “Stai cuminte, amice! N-o sa patesti nimic, daca o sa ma asculti!”, i-a spus usor rastit Dragos...



    Login