Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Povestea lui Dragos (2)
Autor : dorian85 - 2015-12-30
Citita de 5986 ori - Nota 7.15 (192 voturi)
Raul s-a culcat peste trupul lui Dragos, care inca mai respira greu si a inceput sa-l liga cu o pofta nestavilita, avand grija ca nu cumva sa-i atinga pula, care fremata de excitare. Dupa aceea i-a ridicat bratele lui Dragos, si-a cufundat fata in causul paros si transpirat al subsuorilor, inspirand cu putere mirosul degajat de ele, apoi le-a lins meticulos. Surprins placut si extrem de excitat, Dragos si-a apucat pula in mana si instinctiv a inceput sa o frece.
Raul i-a indepartat mana si unduindu-se ca un sarpe s-a lasat mai in jos pe trupul lui Dragos, pana cand pula acestuia i-a atins bucile rotunde si catifelate. Dragos i-a apucat bucile lui Raul pe care a inceput sa le framante cu palmele lui puternice, apoi a intrat intre ele despicandu-le, si-a umezit doua degete in gura lui Raul si le-a bagat adanc in curul acestuia. Raul gemea incantat si strangea din cur cand era penetrat si masat de degetele lui Dragos. Ca raspuns, Raul a inceput sa suga pe rand sfarcurile negre ale lui Dragos, sa le muste usor, sa-i linga areolele, bucurandu-se in acelasi timp de placerea masajului pe care degetele lui Dragos il faceau in gaura lui. Raul si-a continuat mozolelala, lingand metodic si constiincios tot pieptul paros a lui Dragos, care gemea fericit si incantat de bodylickingul facut de prietenul sau.
Cand Raul a fost sigur ca Dragos nu mai era in pericol sa se goleasca, i-a luat din nou pula in gura si a acoperit-o pe toata cu multa saliva. Apoi, stand cu spatele la Dragos, s-a ghemuit peste mijlocul lui, astfel incat pula acestuia sa ajunga intre bucile lui. Raul s-a lasat incet in jos, iar pula lui Dragos i-a despicat bucile lui Raul, ajungand pana la gaura curului, care statea intredeschisa, frematand in asteptarea strapungerii. Imediat Dragos si-a impins cu putere bazinul, iar capul bulbucat al pulii sale a intrat cu totul inauntru. Raul a scancit de durere si a incercat sa-l opreaca pe Dragos din penetrare, apasandu-i coapsele cu ambele maini. Nervos, Dragos i-a dat mainile la o parte si la randul sau l-a prins de mijoc si l-a tras in jos pe pula lui intarita, ca intr-o teapa, pana cand a intrat toata in curul lui Raul. Miscarea fiind rapida si violenta, Raul a gemut cu putere din cauza durerii provocate de pula aceea dura, imensa si groasa.

- “Fara galagie baby, ca ne-aud vecinii!. Nu te mai vaicari atata, ca o fata mare, ca nu mai esti virgina de mult! La cata pula au intrat in pizda ta pana la mine, n-ar trebui sa mai simti nimic! Iar acuma, lasa-ma pe mine sa fiu sef! Parca asa ne-a fost intelegerea! Sa stii, in pula mea, ca am de gand sa fiu Seful pana la capat!“
Apoi cu o miscare brusca, Dragos s-a rostogolit si fara sa-si scoata pula din curul lui Raul, l-a pus pe acesta in patru labe, iar el a venit deasupra lui. Imediat Dragos a inceput sa dea din cur si sa-l pompeze cu sete pe Raul, care luat din nou prin surprindere, gemea si se vaicarea de durere. Cuprins de frenezie, Dragos il futea cu putere pe Raul, facand sa se zgaltatie patul la fiecare izbitura aplicata de pula lui ca un berbece. Stand capra, pe genunchi si pe coate, Raul suporta tot mai greu apasare trupului lui Dragos, care statea peste spatele lui. Curul lui Raul, spart de pula lui Dragos, era efectiv in flacari. Durerea acuta de la inceput s-a transformat intr-o arsura profunda, care se amplifica cu fiecare cursa facuta de pistonul din curul lui. Desi tremura din toate inchieturile din cauza greutatii lui Dragos, iar curul lui era demolat de pula acestuia, Raul era super incantat si fericit de “pedeapsa” pe care cu furie nestavilita i-o aplica Dargos. Coplesit de placere Raul a inceput sa-si frece pula micuta si subtirica. Cu fiecare lovitura aplicata de pula Dragos, Raul simtea ca aceasta inainta tot mai adanc in curul lui, ca si cum s-ar fi marit, iar excitarea lui a cresct pana la ejaculare. In culmea extazului, Raul si-a dat drumul golindu-se de sperma si a inceput sa-si contracte spasmodic tot curul, strangand ca intr-o menghina pula lui Dragos.
- “Sa-mi bag pula baby, ce misto e! Baby, continua tot asa, strange-mi pula in pizda ta ingusta, mulge-mi-o cu putere, ca sa ma golesc si eu! Fuck you! Asa! Asaaa! Ce bine e! Fuck! Ce priceputa esti, draga mea! Acumaaa! Ahhh!”
Gemand de placere, Dragos a explodat cu putere in curul lui Raul. Acesta simtea sperma lui calduta avansand tot mai adanc in curul sau. Dupa primul jet, Dragos a reinceput sa dea din cur si sa-l izbeasca cu sete pe Raul, pe masura ce se golea de sloboz, umplandu-i toate maruntaiele cu samanta lui de barbat statut. Raul se topea de placere simtind cum seva aceea calda si cleioasa avansa tot mai mult in ineriorul sau, iar Dragos continua sa-l futa cu indarjire. Raul nici nu a realizat cand a terminat Dragos de ejaculat, pentru ca acesta continua neobosit sa-l futa cu sete. Pula lui luneca mai usor in curul lui Raul, iar placerea era imensa la amandoi. In cele din urma, Raul s-a prabusit epuizat, avandul pe Dragos lipit de spatele lui si cu pula bagata toata in curul sau. Dragos continua sa-l futa, ca si cum nu putea sa se mai opreasca.
- “Oau, baby! Fuck you! Ce strasnic futai!”, a mormait ragusit Dragos la urechea lui Raul, in timp ce-si freca pieptul paros si transpirat de spatele lui. “Ai fost minunata baby, o adevarat experta, iar pizda ta efectiv m-a innebunit! Mi-ar place enorm sa fii fetita mea, sa te fut zi si noapte, sa fii numai a mea. Ce zici baby, ti-ar place sa fiu armasarul tau si sa-ti dau pula multa, oricand vei dori tu?”
- “Daaa! Bineinteles! As da orice sa fiu a ta, iar tu armasarul meu naravas, sa-mi futi pizdulicea nesatula la orice ora din zi sau din noapte!”, a raspuns Raul extaziat, strivit fiind de greutatea trupului de deasupra lui, care continua sa-l futa cu pasiune. “Asa! Asa! Nu te opri! Fute-ma cu putere, iubire! As vrea sa stai cu pula in mine o vesnicie”, a gemut el innebunit de placere, continuand sa-i dea contre lui Dragos si sa-i stranga ca intr-o menghina pula inca destul de puternica.
Dar Dragos nu avea nevoie de incurajarile lui. Placerea de al fute in cur pe Raul era atat de noua si de mare, incat nici nu se gandea sa se opreasca din futut. Contrele meseriase pe care Raul le facea cu pula lui Dragos, sperma pe care o golise in curul acestuia, actionand ca un lubrifiant fantastic si usurand pompatul, au facut ca Dragos sa-si reveni rapid si sa fie din nou armasar infocat. El a accelerat pompatul si a marit intensitatea loviturilor de berbece. Raul plutea de fericire pentru ca nu mai simtea nicio durere, doar o placere uriasa, care-l coplesea cu totul. Nici macar greutatea barbatului care il apasa nu o mai simtea. Numai si numai o placere colosala, care sporea cu fiecare lovitura data de pula lui Dragos.
Acesta, lac de transpiratie, respirand cu greu, continua sa-i aplice lui Raul lovitura dupa lovitura, bucurandu-se ca fetita de sub el era innebunita de placere si-i strangea cu pizda, pula lui imensa si intarita ca un par! Dragos a continat sa-l futa pe Raul pana cand a simtit ca-i vine din nou slobozul. Atunci a gemut cu putere, si-a insurubat pula in curul lui Raul pana la coaie si a inceput sa ejaculeze cu forta, jet dupa jet. Oftand de placere, Raul primea fericit samanta lui Dragos, care continua sa inainteze din ce in ce mai adanc, umplandu-i tot curul largit de atata futai.
In cele din urma, sleit de vlaga si epuizat de efort, Dragos s-a oprit din futut, si-a scos pula din curul lui Raul si s-a intins pe spate langa el, iar acesta a ramas in continuare culcat pe burta, respirand cu greu. Pula lui Dragos, inca tare si in putere, acoperita cu sperma din curul lui Raul, statea alungita peste burta lui paroasa, zvacnind de placerea futaiului avut. Dragos a intins o mana si a mangaiat dragastos bucile lui Raul, rotunjite, netede si catifelate, ca de femeie si aplecandu-se catre el a inceput sa-l sarute cu delicatete pe gat. Raul, fiind inca in culmea excitarii, nu putea sa-si stapaneasca suspinele de placere, fara sa banuiasca nici o secunda, ca pentru Dragos a fost pentru prima oara cand a futut in cur un baiat.
Raul s-a intors catre Dragos zambid fericit, apoi recunoscator fata de cel care i-a oferit acea colosala placere, s-a aplecat catre pula lui si a inceput sa o sarute si sa o linga dragastos. Cu mult devotament si daruire, Raul a lins-o metodic pe toate partile, iar la final a luat capul pulii si la supt putin, ca pe o acadea. Dragos gemea de placere, simtind buzele si limba catifelata ale lui Raul, iar pula lui semierecta s-a reinsufletit, pulsand de nerabdarea unui nou futai.
- “Baby, tu chiar ai de gand sa ma innebunesti?”, a intrebat incantat Dragos. “In pula mea, ce priceputa esti! Continua tot asa baby, nu te opri!“
Raul era super incantat ca a reusit sa readuca la viata, pula aceea minunata, care l-a facut atat de fericit. Cu cat o lingea mai pasional, cu atata pula lui Dragos se facea mai mare si mai puternica. Ca sa-i faca placerea mai mare, Raul a inceput sa-i linga si coaiele paroase, care atarnau relaxate sub pula, iar Dragos a inceput sa geama si sa gafie excitat. Incantat el s-a intins comod cu mainile incrucisate sub cap si a inchis ochii lasandu-se cuprins de o imensa placere, care-i invaluia tot trupul, in timp ce buzele si limba lui Raul il lingeau peste tot, de la buric si pana la coaie.
Brusc, Dragos a sarit in sus cand a simtit ca degetele lui Raul s-au strecurat printre bucile sale, incercand sa-i penetreze gaura.
- “Ce pula mea vrei sa faci? Ce cauti cu degetele in curul meu? Ai de gand sa ma futi cu ele, curva ordinara?”
Fata lui Dragos s-a schimonosit de furie, iar vocea lui a devenit aspra si grava. Era prima oara cand cineva i-a atins anusul, iar de penetrare, nici nu se putea vorbi. Dragos se simtea efectiv violat. Cu toate ca era gay si a mai facut sex cu barbati, el a fost cel activ, el a fost mereu cel care a futut. De cateva ori Dragos a avut ocazia sa fie lins in cur si i-a placut enorm, dar rimmingul nu se compara cu o penetrare. Raul se uita la fata lui Dragos cu disperare si teama.
- “Iubirea mea, te rog sa ma ierti! Eu credeam ca o sa-ti placa sa-ti masez funduletul. Aveam de gand apoi sa-ti dau limbi acolo. Te rog mult sa ma ierti si sa nu mai fii suparat pe mine!”
Nervos Dragos s-a ridicat din pat si cu pula sculata ca o sulita s-a indreptat catre frigider. Apoi a luat o bere din frigider si a tras o dusca zdravana. Din pat, Raul il urmarea pe Dragos, admirandu-i trupul superb si pula lui impresionanta. Din ochii frumosi ai lui Raul au inceput sa curga lacrimi fierbinti.
- “Dragos, te rog mult sa ma ierti! Iubire, chiar nu am vrut sa te supar! Imi pare asa de rau!”, l-a implorat Raul cu o voce plangareata.
Dragos s-a intors langa pat, si-a apucat cu mana libera pula intarita si l-a plesnit cu ea peste fata pe Raul, de mai multe ori. Acesta a scancit de durere, iar lacrimile au inceput sa curga suvoi pe obrajii lui. Apoi Dragos a lasat pe masa sticla de bere, l-a apucat pe Raul de ceafa si i-a apasat fata de pula si coaiele lui transpirate. Cand Raul a deschis gura incercand sa protesteze, Dragos si-a bagat repede pula in gura lui si a impins-o cu violenta pana i-a intrat pe gat. Raul a simtit ca se sufoca si a incercat sa-si elibereze capul din mainile lui Dragos, dar el a mentiunt apasarea, patrunzand cu pula tot mai adanc in gatul lui Raul, iar fata acestuia s-a infundat in blana lui groasa de floci. Raul se zbatea si grohaia inabusit de pu...



    Login