Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Povestea lui Dragos (1)
Autor : dorian85 - 2015-12-17
Citita de 9075 ori - Nota 6.76 (235 voturi)
Dragos era un baiat frumusel de 24 ani, gay, care tocmai terminase facultatatea si se pregatea sa sustina examenul de licenta . Isi dorea sa lucreze in publicitate si chiar a primit o oferta de job in domeniu. Ar fi trebuit sa fie vesel si fericit, dar era trist. Incearca sa treaca peste despartirea de prima lui relatie serioasa pe care avut-o pana atunci, care a durat doi ani. Raul, fostul sau iubit, era un tip deosebit, la care a tinut enorm. S-au cunoscut la facultate lucrand la un proiect comun, din cadrul unui program de formare si orientare profesionala. Raul specializandu-se in design, iar Dragos in grafica, aveau totusi multe cursuri si activitati comune.
Intr-o astfel de activitate, Dragos a trebuit sa faca echipa cu un student de la design, pentru un proiect de publicitate pe care trebuia sa-l realizeze. Fiind ocupat pana peste cap cu proiectul sau, Dragos n-a avut timp sa-si bata capul cu alegerea unui partener de proiect, asa ca a lasat un mesaj la avizierul facultatii. Intr-o dupa amiaza, in timp ce lucra la proiect, Dragos s-a pomenit cu un baiat destul de dragut, care l-a anuntat ca a citit anuntul si ca ar dori sa fie partenerul lui la acel proiect. In scurt timp, parteneriatul lor profesional din cadrul proiectului a evoluat catre o relatie intima de dragoste, devenind apoi un cuplu.
Dragos era un tip bine: avea 1,80 m, cantarea 70 de kg si se mentinea in forma facand sport, mai ales jogging si ciclism. Avea ochii verzi, era tuns scurt, iar la corp era potrivit de paros, cu un aspect viril. Desi nu avea nevoie, se radea zilnic, pentru ca-i placae sa aiba fata neteda si catifelata. Totusi, in restul corpului nu se radea. Avea pieptul acoperit cu par negru si cret, care coboara ca o fasie pe burta in jos, pana la buric, apoi se ingroasa in zona genitala devenid o tufa neagra si sarmoasa de floci, continuandu-se pe coapse si pe picioare. Era bine dotat cu o pula de 18 cm, niste coaie voluminoase si niste buci musculoase si ferme. Nimic la el nu dadea de banuit ca ar fi gay: nici atitudinea sau comportamentul, nici miscarile corporale, vocea sau tonul si nici felul in care se imbraca. Aparentele era de barbat obisnuit. Numai putine persoane stiau despre el ca era gay.
Raul era opusul lui Dragos, fiind stereotipul de homosexual. Avea parul netet si lung, pe care il purta de obicei legat la spate intr-o coada de cal. Era mai scund si mai subtire decat Dragos, avea o fata draguta si delicata, pe care incarca sa o faca mai atragatoare schitand tot felul de gesturi efeminate. Avea niste buze rosii si carnoase pe care le tinea usor tuguiate, iar sprancenele erau usor pensate, fara nici un fir de par intre ele. Trupul sau era lipsit de pilozitate masculina pentru ca se radea si se epila foarte des, chiar si in zonele cele mai intime. Pula lui era mica si subtirica. Raul era innebunit dupa tipii in contrast cu el, musculosi, parosi, virili, asa cum era Dragos.
Prima lor intalnire a avut loc in atelierul de proiecte al Departamentului de design grafic. Dupa ce au facut cunostiinta si au schimbat cateva informatii, Dragos l-a acceptat pe Raul ca partener. Acesta nu a piedut vemea. La cateva minute dupa ce s-au apucat de treaba, Raul a stabilit pimele contacte fizice cu Dragos, punand mana pe bratul lui, pentru a-i atrage atentia asupra unui aspect sau altul. Desi nu era sigur de orientarea sexuala a lui Dragos, faptul ca acesta l-a acceptat ca partener de proiect si i-a zambit cu sinceritate, a fost suficient pentru Raul.
Dragos nu si-a retras bratul si nu a schitat nici un gest de respingere la avansurile discrete ale lui Raul. Mai tarziu, in dupa-amiaza aceea, Raul statea aplecat asupra plansetei de proiectare desenand ceva. Dragos il urmarea cu atentie stand aproape in spatele lui, iar Raul a simtit caldura emanata de trupul sau viguros. Intentionat, Raul si-a impins fundul in spate, apasand usor cracii lui Dragos. Spre surprinderea si imensa satisfactie alui Raul, Dragos a raspuns imediat cuprinzandu-i mijlocul cu ambele brate si apasandu-se cu toata greutatea peste el. Noroc ca in acel moment erau numai ei doi in sala. Raul a simtit cum crestea si se intarea umflatura dintre picioarele lui Dragos si a gemut usor cand acesta a inceput sa-si frece umflatura intarita de fesele lui. Incurajat de gemetele incantate ale lui Raul, Dragos si-a bagat o mana pe sub tricoul lui Raul si i-a strivit sfarcurile intre degete, iar acesta a inceput sa scanceasca si sa suspine. Dar din pacate nu au mai putut continua pentru ca in sala au intrat cativa studenti. Cat au mai stat acolo erectia lui Dragos nu a scazut, iar gandurile lui Raul erau numai la ce ar fi putut face cu Dragos in pat.
In cele din urma s-au oprit din treaba si au iesit in oras la o pizza. Acolo au mai discutat putin despre proiect si etapele pe care trebuiau sa le parcurga, apoi fara nici o alta introducere, Dragos i-a propus lui Raul sa-l insoteasca in garsoniera unde locuia. Evident ca Raul a acceptat imediat si la scurta vreme au ajuns acasa la Dragos. Garsoniera era de fapt o camera la mansarda intr-un bloc vechi, dotata cu o baie micuta.
De cum au pasit inauntru, Dragos l-a imbratisat pe Raul si a inceput sa-l sarute cu sete, presandu-l de usa camerei. Raul se topea de placere in stransoarea puernica alui Dragos. Acesta, fara sa-l lase din brate, l-a dus pe Raul catre canapea, l-a culcat pe spate si s-a intins peste el, continuand sa-l sarute patimas.
Dupa ce si-a potolit setea de sarutat, Dragos a coborat de pe Raul si s-a asezat pe canapea respirand accelerat. Raul s-a asezat langa el si nu-si mai putea lua ochii de la umflatura din pantalonii lui transpirati, care creste tot mai uriasa.
- “Oau!”, a exclamat Raul admirativ. “Te stiu de ceva vreme Dragos, te-am vazut deseori prin facultate, dar n-as fi crezut niciodata ca esti gay! Arati a barbat adevarat, 100% hetero.”
Dragos si-a bagat o mana intre coapsele lui Raul, l-a apucat de coaie, l-a strans usor si razand incantat i-a raspuns:
- “Cine ar rezista la un corp asa misto ca al tau?”
Raul a geamut de placere si a inceput la randul lui sa frece cocoasa uriasa ce se ivea din pantalonii lui Dragos.
- “Dar cine ar putea rezista la asa o scula?”, s-a intrebat el. “As putea sa pariez oricat ca e colosala, asa cum o simt eu acum!”, a adaugat el, lingandu-si buzele carnaoase.
- “O sa afli imediat, baby.”, i-a raspuns Dragos. “Dar as vrea sa te vad in toata splendoarea ta! Fara textile!”
Raul si-a scos tricoul de matase destul de feminin, aratandu-si pieptul lipsit de par si usor transpirat. Dragos s-a aplecat si i-a luat sfarcul drept intre buzele lui, l-a supt usor, apoi a inceput sa-i linga areola, iar cu mana bagata intre cracii lui Raul il strangea de coaie. Coplesit de placere, Raul si-a last capul pe spate, si-a descheiat cu repeziciune blugii sai stramti cu talia joasa, ca de gagici, apoi si-a saltat putin fundul si si-a scos pantalonii. Dragos statea nemiscat si-l privea incantat pe Raul, cat de garabit sa-si etaleze trupul.
- “Fuck you! Porti chilotei roz cu dantela, ca o curvulita!” a exclamat Dragos putin surprins.
Dragos nu si-ar fi inchipuit niciodata ca un barbat s-ar putea imbraca cu chiloti roz de matase, de gagici. Dar asa era Raul si daca voia sa faca sex cu el trebuia sa se imapce cu gusturile lui ciudate. Incantat de uimirea lui Dragos, foindu-se si miscandu-si fundul dezgolit, Raul i-a raspuns zambind provocator :
- “Si nu doar roz, cu dantela!” Intorcandu-se brusc cu fundul catre Dragos, a continuat: “Sunt tanga, de matase, cu snur intre buci!”
De sub chiloteii minusculi Raul isi arata in toata splendoarea lor bucile pline si rotunde, netede si catifelate, ca de femeie. Socat, Dragos s-a holbat cateva minute la fundul lui Raul, dupa care fiind curios, si-a bagat degetul aratator sub snurul elastic al chilotilor, a tras de el scotandu-l dintre buci, l-a intins bine, apoi brusc i-a dat drumul. Snurul s-a repliat cu repeziciune, lovindu-l pe Raul.
- “Au! Nu stii sa te porti cu o doamna!”, a scancit Raul. “Da’ sa stii ca mi-a placut, golanule!”, a glumit el.
Dragos l-a pleznit in gluma peste buci, iar Raul si le-a scuturat in mod obraznic. Era de domeniul evidentei ca Raul a ales rolul de gagica, iar Dragos urma sa fie barbatul activ, dominant. Raul s-a asezat din nou langa Dragos, si-a bagat o mana intre picioarele lui a inceput sa-i maseze umflatura care devenise mai mare si foarte tare. Tuguindu-si buzele, Raul a comentat:
- “Ce scula frumoasa ai, armasarule! Pot sa o vad? Te roooog muuuult, Dragos!”
- “Absolut! Chiar poti sa te joci cu ea, sa mi-o lingi si sa mi-o sugi!“ a raspuns Dragos, facandu-i cu ochiul lui Raul. “Si am putea face chiar mai multe. As vrea mult sa–mi bag pula in gatul tau!”, a continat el ranjind parsiv.
Dorind sa nu mai piarda timpul, Dragos a inceput sa se dezbrace. El si-a scos tricoul, iar Raul a ramas cu ochii lipti de pieptul si abdomenul lui paros.
- “Oau! Asa, da barbat!” a exclamat Raul admirativ, sorbindu-l din priviri pe Dragos, in timp ce continua sa-i maseze cocoasa uriasa dintre picioare.
Dragos s-a lasat pe spate scotandu-si pantalonii, iar scula lui intarita impingea cu putere panza subtire si transpirata a chilotilor sai albi, gen militar.
- “Mama, ce mult imi plac izmele tale de panza! Sunt asa de barbatesti!” a comentat incantat Raul, tuguindu-si din nou buzele admirativ.
- “Da, imi place sa port boxeri de panza, izmene cum le zici tu, pentru ca imi lasa pula si coaiele in libertate, fara sa le stranga!”
Extaziat, Raul si-a bagat imediat mana in izmene, i-a apucat pula dura si groasa, scotandu-o pe jumatate in afara si a inceput sa i-o frece cu pasiune. Dragos, statea intins pe spate incantat, lasandul pe Raul sa-l admire si sa-l masturbeze in voie. Desi a mai avut iubiti care au fost innebuniti dupa pula lui mare si groasa, admiratia sincera si atat de puternica a lui Raul il excita foarte tare pe Dragos. Coplesit de placere si sedus de trupul acela atat de masculin, Raul a ingenunchiat intre picioarele intinse ale lui Dragos si a pornit cu o mana sa-i mangaie dragastos parul negru si des de pe piept si abdomen, iar cu cealata mana a continuat sa-i masturbeze pula iesita din izmene. Dupa aceea s-a aplecat usor si a inceput sa-i sarute si sa-i linga pieptul, coborand incet si lingand tot parul de pe burta, pana la elasticul de la chiloti, pe care l-a apucat cu dintii si a inceput sa traga de el in jos. Apoi luandu-si mana de pe pula lui Dragos, a tras mai cu putere de elastic, eliberandu-i coaiele mari si paroase. Pe masura ce el tragea cu dintii de izmene, nasul si buzele lui Raul se frecau de coaiele acelea umflate si transpirate. Dragos si-a ridicat fundul in sus pentru ca Raul sa poata sa-i scoata mai usor izmenele si numai in cateva secunde acesta si-a ridicat capul victorios cu izmenele lui Dragos in gura. Incantat, Raul si-a frecat de fata izmenele umede, inspirand cu pofta mirosul lor aspru, dur, de pula si de coaie transpirate.
- “Oau! Ce mult imi place mirosul asta puternic, de barbat excitat! Pentu mine, e cel mai minunat parfum!”
Cei doi complet dezbracati au inceput sa faca sex. Raul a luat pula lui Dragos in mana lingandu-i ca pe o inghetata capul mare si ingrosat. Apoi l-a luat in gura, strangand cu putere buzele in jurul pulii. Dragos a gemut excitat simtind limba lui catifelata si umeda, cat si buzele acelea calde si carnoase. Raul a coborat cu buzele in jos, pana cand capul pulii lui Dragos a ajuns in gatul ingust si lunecos. Dragos era foarte incantat de profesionalismul cu care Raul ii sugea pula si era nerabdataor sa-l futa in gat. Ca sa-i faca mai mult loc, Dragos si-a indoit picioarele cu genunchi in sus, apoi sprijinindu-se pe talpi si-a ridicat bazinul in sus si a incercat sa-si bage pula cat mai adanc in gatul colegului sau, gemand de placere. Dar brusc, Raul si-a retras capul scapand pula din gura. Picaturile groase de saliva amestecata cu lichid preseminal se scurgeau de pe ea in tufa creata de floci de pe burta lui Dragos.
- “De ce, pula mea, te-ai oprit?!”, s-a rastit Dragos la Raul. “Ce, pula mea, vrei sa faci? Ia-o imediat in gura si suge-mi-o! Casca gura mare si lasa-ma sa ti-o bag toata pe gat! Ce-ai crezut ca o sa-ti fac? La ce naiba ai venit aici, daca nu vrei sa ti-o trag?” Fata frumoasa lui Dragos se incruntase intr-o grimasa nervoasa, iar pula lui intarita vibra de excitare.
- “Mai baiatule cu pulanul mare”, i-a raspuns Raul cu o voce melodioasa, extrem de feminina. “Mai intai trebuie sa stabilim niste reguli...”
- “Ce reguli? Ai innebunit? La mine in pat tu vii cu reguli?!”, a intrebat nedumerit Dragos. “Tu ai venit aici ca sa-mi sugi pula si amandoi sa ne simtim bine! Asa ca nu pricep, in pula mea, despre ce reguli vorbesti?”
- “Pai tocmai despre asta e vorba!”, i-a raspuns Raul calm, luandu-I in mana pula umeda si lunecoasa si frecandu-o cu multa tandrete. “Cat timp eu iti sug pula, eu decid cand si cum o fac. Eu hotarasc, daca si cat cat de mult sa mi-o bagi pe gat. Oi fi tu barbatul care imi da pula la supt, iar eu cel care o ia la muie, dar eu trebuie sa decid. In cele din urma, e gatul meu in care vrei sa-ti bagi pula!”
Lui Dragos nu-i venea sa creada ce-a auzit! Se uita surpins si enervat la muistul din fata lui care-i facea laba cu multa sarguinta, dar in acelasi timp, cu o vocea mieroasa de muiere care doreste pula, voia sa decida el, ce sa faca si cum faca.
- “Decizi pe dracu’! Futu-te-n cur sa te fut! Cine, pula mea, te crezi? Trebuie sa-ti aduc aminte ca, in cele din urma, e vorba de pula mea. Fara ea, ai suge un cacat!”
- “Ca ai adus vorba de futut, Dragos. Hai sa nu ne mai contram degeaba ca, in cele din urma, amandoi avem de pierdut. Hai sa cadem la pace: cat priveste muia, lasa-ma pe mine sa decid, iar cand o sa ma futi in pizda, tu o sa fii seful. Facem targul?”
Desi a spus-o la injuratura, Dragos nu a mai futut in cur pe nimeni pana atunci. Habar nu avea cum era sa futi in cur, cat de mare putea fi placerea. A avut multe fantezii despre asta, dar nu a incercat niciodata. Pana atunci a dat muie la mai mu...



    Login