Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Povestea celor doi calatori bulangii
Autor : alexsilver - 2023-02-23
Citita de 4134 ori - Nota 7.09 (70 voturi)
Bun, deci aceasta ar trebui sa fie continuare fanteziei "Mihai - colegul de la scoala".


Si cand in fantezia precedenta va dadeam asa mari sperante despre ce mare baiat fermecator este Mihai, despre ce stie el sa faca, cum aduce la orgasm pana si un barbat... Totul in ciuda varstei sale... Dar dintr-un simplu macho stie sa devina si un mare bulangiu si toate acestea avea sa imi dovedeasca intr-o zi cand am plecat impreuna cu Mihai intr-o calatorie de cateva zile pe jos, prin paduri, sate, pe coclauri....

Pana aproape de punctul nostru de pornire am ales sa mergem cu un autobuz care face legatura intre mai multe sate si comune din afara. Doar ca acele comune , va spun sincer, sunt populate 80% de tigani. Inainte sa il cunosc pe Mihai eu mai obisnuiam sa merg de unul singur prin aceste locuri, pe jos sau cu bicicleta. Eu cunoscand bine locurile, am desenat un traseu in aplicatia de orientat astfel incat drumul trebuia sa fiu sigur. Cel putin asa credeam eu. Mihai mereu a zis ca are o problema cu tiganii dupa ce, in urma cu ani, cativa tigani ar fi furat de la el. Dar poate experienta care a urmat l-a facut pe Mihai sa isi schimbe parerea.

Intr-una dintre statii vad cum in autobuz urca trei colorati din acestia si se aseaza chiar pe locurile din fata noastra. In autobuz nu eram decat eu, Mihai, doi bosorogi preocupati de un ziar de la Kaufland si acesti trei tigani care s-au asezat pe locurile din fata noastra. Si bineinteles, soferul.

16-20 ani, mai mult nu le dadeam astora trei. Galagiosi ca naiba dar aratau si bine iar eu imi faceam fel si fel de scenarii in cap. Apoi cand unul dintre ei ( cel mai mic la varsta) si-a dat jos tricoul ramanand la bustul gol scotand la iveala parca bucata din corpul lui Mihai ( doar ca ciocolatiu) m-a facut sa ma exist la maxim. Avea un corp bine facut pentru varsta sa, patratele si bicepsi, fara prea mult par cu exceptia celor cateva fire de par de la abdomen in jos. Tiganul acesta singurul care nu avea stare, parca suferea de ADHD pentru ca mereu se ridica din scaun, facea flotari, tractiuni la bara de mare bazat ce era. Arata si bine, da-l in pula de tigan .. Ce mi-as fi tras-o cu el. De ce nu, poate si cu ceilalti doi...


La un moment dat tiganusul observa ca ma uitam la el, mai ales la muschii lui, apoi merge la ceilalti din gasca si-i spune unuia ceva la ureche. Apoi precum la telefonul fara fir afla si al treilea, apoi unul dintre tigani se intoarce catre noi si sprijinindu-si mana pe marginea spatarului de la scaun , ne intreaba :

- Ba, voi doi sunteti bulangii?

In gandul meu "aoleu, se vede asta?

Mihai in schimb :

- Despre ce vorbesti?

Apoi tiganul care era in bustul gol imi spune :

- Lasa ba, ca te-am vazut cum te uitai la muschii mei. Ce, vrei sa mi-o sugi?
Apoi vad cum scoate din pantaloni o ditamai pula ciociolatie cum era si corpul, inconjurata de floci mici si negri, iar capul semi belit era umed. Se vedea ca era excitat si trebuia neaparat sa se descarce. Imi venea sa i-o sug acolo, dar inghit in sec si ma uit in alta parte.

-Ce, nu va place? Nu vedeti ce fete de bulangii aveti? Zice unul dintre tigani care statea pe scaunele din fata noastra.

Oare chiar se vedea ca suntem doi bulangii? Ma rog... mai ales eu?
Insa nici nu i-am bagat in seama, ne-am vazut de treaba noastra, iar tiganii vazand ca nu acordam atentie, ne-au lasat in pace.

Ajungem la comuna Tarlungeni unde coboram din autobuz apoi 4 km , pana la satul unde se imbuteliaza si apa cu acelasi nume ( Zizin), a trebuit sa mergem pe marginea un drum judetean asfalt. Drum judetean care de la iesirea din statul Zizin continua sub forma de firestier si care urma sa ne duca prin zone mai putin populate. Prin vai, dealuri, paduri si trecere prin Muntii Intorsurii pana pe partea cealalta, la Vama Buzaului unde pe drum aveam si aici parte de privelisti de vis acompaniat de muntele Ciucas in apropiere. Chiar simteam nevoia de asta dupa pandemia de covid.

Dar asta nu inseamna ca ( inca) nu ma gandeam la pula tiganusului din autobuz, cat de mare avea pula... Mmm, deja ma apucase erectia doar gandindu-ma.
Apoi intram in padure si ajungem intr-un loc in care se faceau exploatari forestiere si era atat noroi pe jos incat, daca intrai acolo cu picioarele , iti ramaneau papucii in noroi. Nu vreau sa povestesc ce am patit cand am fost cu bicicleta aici, cu mult timp inainte de aceasta drumetie. Dati-va singuri seama.

Vrand sa evitam noroiul de pe drum, am ales o varianta alternativa, prin padure, care nu este drum marcat, insa mai bine asa decat in noroi pana la genunchi.
Tot mergand prin padure, anungem intr-un loc in care niste baieti taiau copaci cu drujba. In timp ce incercam sa trecem pe langa ei, observasem ca erau doi dintre cei trei baieti din autobuz : tiganul de 16 ani pe care l-am vazut in autobuz cu pula scoasa si inca unul care statea pe scaunul din fata noastra si avea cred ca 18 ani.
Tiganul de 16 ani, catre noi :

- Ce faceti aici? Ati venit sa primiti pula? Se vede ca v-a placut ce ati vazut in autobuz.

- A, nu... Incep eu. Apoi am incercat sa ii explic cum am incercat sa evitam noroiul de pe drum, ca etc.

-Lasa, lasa! Stiu eu ca voi doi vreti pula. Se vede pe fetele voastre ca sunteti doua curve muiste in cautare de pula.
Vorbele astea ma excitau, trebuie sa recunosc.

Apoi tiganusul de 16 ani imi fute un pumn in stomac de m-a facut sa imi taie respiratia si m-am aplecat cat pe ce sa vomit. La care tiganusul :

-Vad ca iti place sa stai aplecat. Atunci ia de aici si suge.
Apoi vad cum isi scoate din pantaloni pula ciocolatie pe care am vazut-o in autobuz, ma prinde de cap si ma infige cu capul in pula lui care nu era sculata inca. Avea flocii transpirati iar contactul cu pula lui ( si mirosul, de altfel) m-a facut sa ma excite la maxim.

- Hai, ia-o in gura si suge frumos ca o curva ce esti.

Apoi o iau usor in gura, incet, apoi incep sa savurez fiecare bucata din pula sa. Am inceput sa o ling, sa il ling la coaie pana am simtit cum pula incepe sa prinda viata si ajunge la o mandrete de pula de vreo 17 cm, groasa vreo 5. Atat de mare...

-Asa curva mica, suge-o! Spunea tiganusul in timp ce ma apasa cu mana pe cap pentru a intra pula si mai mult in gura. La un moment dat simt cum ma prinde de cap cu ambele maini si incepe sa ma futa in gura. Eu il las sa preia controlul si i-am lasat pula mare sa imi umple toata gura. In timp ce ma futea adanc in...



    Login