Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

poveste reala
Autor : labalaba - 2012-01-01
Citita de 8996 ori - Nota 6.75 (36 voturi)
salut, ma numesc Ionut, am 18 ani, iar prima mea experienta sexuala cu un barbat a avut loc acum 1 luna. M-am hotarat sa va impartasesc experienta mea si voua, pentru a vedea daca am fost suficient de "curva" sau trebuie sa mai exersez la acest capitol.
Eu de fel sunt un tip grasut, numai pasiv si ma atrag barbatii maturi, trecuti de 35-40 de ani.
Dupa indelungi cautari l-am gasit pe george, un tip de 39 de ani, inalt, bine facut, activ, ce cauta un baiat tanar, pasiv, gras, practic ne-am potrivit de minune.
Am hotarat sa ne vedem in orasul meu la un hotel, intrucat niciunul dintre noi nu aveam loc, iar el se putea deplasa cu mai multa usurinta dintr-un oras in altul decat mine.
A venit ziua in care hotarasem sa ne vedem, el deja se cazase la hotel, m-a sunat sa vin si eu, mi-am facut aparitia in aproximativ 30 de minute, tremuram, inima imi batea cu putere - am uitat sa va mentionez ca george este un tip care mi-a spus de la inceput ca vrea sa fiu curva lui si o sa se poarte cu mine ca si cu o curva, iar asta pe mine ma excita si mai tare.
Am ajuns in fata usi, am ciocanit, george mi-a deschis usa, iar eu am ramas mut, era complet gol, iar pula pe care nu o mai vazusem pana atunci, pentru ca el a spus ca vrea sa fie surpriza, era una imensa, nu mai vazusem niciodata o asemenea pula. Am intrat in camera, george a inchis usa si a inceput sa imi vorbeasca direct ca unei curve:
-dezbracate imediat, dai jos tot de pe tine si vi aici in genunchi, aici in fata mea! acum!
-pai stai.. (m-am trezit cu o palma peste fata). m-am conformat mam dezbracat si m-am pus in genunchi in fata lui. dintr-o data mam trezit cu imensitatea lui de pula in gat, primul instinct a fost sa o scot, dar nu puteam, ma tinea ca un animal si fara sa vreau lam muscat cu dintii. A urmat alta palma peste fata care pur si simplu m-a lesinat.
- nu meriti sa sugi pula, curva imputita, cand sugi nu musti, iti arat eu tie!
M-am speriat, nu stiam cat de departe se va ajunge, era prima mea experienta si deja devenise o tramura, dar adevarul este ca imi placea, adoram sa se poarte cu mine ca si cu o tarfa.
M-a trantit pe pat, mi-a turnat lubrifiant intre buci si am simtit cum ma maseaza si dintr-o data simt un deget cum intra in gaura mea stramta, deja ma durea dar stiam ca, curand va urma si cel de al doilea deget, apoi cel de al treilea si tot asa.
Dupa ce ma largit am simtit ca vrea sa inceapa sa isi bage pula in mine si deja tramuram, in momentul ala am primit 2 palme peste cur! Am urlat, si in urmatorul moment am simtit capul pulii cum se sprijinea in gaura mea, am simtit cum incepe sa intre, parea ca nu doare chiar asa de tare, aproape ca intrase toata si nu ma durea foarte rau, probabil pentru ca ma largise inainte destul.
A inceput sa pulseze, iar acum am inceput sa simt adevarata durere, urlam iar el tipa si mai tare si ma lovea peste buci:
-curvo, nu ti-a placut in gura, acum rabda in cur ca de aici nu mai ies decat cand vreau eu.
Eu deja nu mai aveam glas, el continuand sa ma futa diabolic.
La un moment dat am simtit pula cum se mares...



    Login