Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Poveste de la munte (4)
Autor : bigsuck - 2016-04-09
Citita de 7623 ori - Nota 6.74 (38 voturi)
O să sărim peste timp, timp în care Adriana a avut parte de momente fierbinți cu tatăl și fratele său, dar și cu oricine îi pica cu tronc, astfel că într-o întâlnire cu un turist străin, francez, englez, naiba știe ce naționalitate avea, dar ce n-au putut face pulele pe care le frecase până atunci, a putut face pula acelui turist, astfel că la trei ani de la întâlnirea cu pula, a rămas însărcinată, dând naștere la două fetițe gemene, blonde, făcând notă discordanta atât în familie cât și în sat.
Se punea problema măritișului ei, astfel că trebuia să i-o agațe cuiva de gât și proști se găseau destui în acea comunitate de munte.
În acel sat trăia o familie cam săracă cu duhul, care avea doi băieți, flăcăi de-acum, care lucrau la pădure ca tăietori de lemne ( exploatare forestieră). Tatăl lor ieșise la pensie din același domeniu de activitate și ducea o viață destul de grea cu nevasta care nu era mulțumită de nimic.
În privința sexului, băieții erau zero barat, pentru că nu știau decât pădurea și cârciuma.
Într-o zi, mama băieților, Vera, l-a surprins pe băiatul cel mai mic dintre ei cum futea o găină și atunci s-a gândit că trebuie neapărat să-l însoare. Cum erau destul de săraci, nu le trebuiau nuntă, ci i-au adus-o ca nevastă pe Adriana.
Aceasta s-a mutat cu cele două fetițe la bărbatul găsit.
Dar nu se putea să fie liniște în casă cu așa nevastă nesatula de pula, pentru că Ion, bărbatul ei, n-o satisfăcea, pula lui de mărime medie ejacula rapid, ceea ce ducea întotdeauna la scandal.
Vecin cu ei erau doi frați cu vârste apropiate de a lui Ion, care nu erau însurați, dar care aveau niște pule foarte doritoare de pizda. Fiind prieteni, n-a durat mult până ce Nelu și Augustin au sărit în ajutorul prietenului lor, spre marea bucurie a Adrianei, care se futea cu cei doi în prezența bărbatului ei, acesta stand pe un scaun și labagindu-se uitându-se cum cei doi i călăreau femeia.
Nu după mult timp, excitat de pulele care le aveau cei doi futangii a început să le pupe coaiele celor doi în timp ce aceștia o futeau pe Adriana. E de la sine înțeles că cei doi erau mulțumiți de aportul lui Ion la futaiul lor.
N-a trebuit mult ca Ion să fie și el luat la pula de cei doi frați.
Ceea ce trebuie precizat, e că cele două fetițe în vârstă de cinci ani, asistau de multe ori la scenele de sex multiplu din casa lor.
Astfel au aflat și cei doi bunici de împrumut ce se petrecea în casa fiului lor. Bineînțeles totul a ieșit cu scandal, Vera având o gură cât jumătate de sat. Nelu, Augustin și Adriana erau toți trei în pielea goală, iar Ion era cu pula scoasă din pantaloni când a intrat Vera peste ei. Fetele rămăseseră cu bunicul Haralambie în cealaltă parte a casei, să nu asiste la cearta ce se desfășura în camera orgiei.
- Văleu, ce-mi văd ochii Maică Precista! Nu v-ar fi rușine să faceți așa spurcaciuni și mai ales în fața copilelor! Adriano, numai tu ești de vină că nu te mai saturi de bărbați!
- Ce vrei mamă soacră, fii-tu e de vină, că nu știe să fută, de-aia mă fut cu bărbați care au pule, nu râma ca Ion!
În timpul ăsta Nelu și Augustin, fără nicio jenă, își frecau pulele sculate, iar Vera nu se putea stăpâni să nu privească la acele pule tinere când dădea din gură.
Aceștia văzând cam ce o frământă pe Vera, intervenira:
- Ia mai taci mătușă și nu mai fi așa tare-n clanță, că vedem că-ți lucesc ochii când te uiți la pulele noastre. Cred că bădia Haralambie n-a avut scule ca ale noastre și cred că tare ți-ar mai plăcea să strapungem pânzele de păianjen care s-au strâns la pizda matale!
- Aaa-ra, nu v-ar fi rușine să-mi spuneți așa măscări!
Nelu se apropie de ea, îi luă o mână și i-o puse pe pula lui.
- Ia zi mătușă, de când n-ai mai simțit așa ceva în mână?
Se apropie și Augustin și îi puse și el pula în mână, iar glasul Verei se înmuie și involuntar mâinile începură să se miște de-alungul celor două pule.
- Hai mătușă, treci în pat să te iau la pula, îi zise Nelu.
Împinsă ușor de la spate, Vera se întinse în pat, ridicându-si poalele peste cap, ascunzându-si fața. Cum femeile nu prea poartă chiloți la țară, Vera își dezveli pizda flocoasa, între floci zarindu-se crăpătura roșiatică ce nu mai simțise demult o pula pătrunzând în ea.
- Ia uite Ioane, pe-aici ai ieșit tu și frat-tu. Cred că n-ai mai văzut pizda mă-tii de când ai ieșit prin ea! Acum am să-mi bag pula în ea și poți să-mi zici tată de-acum!
Pe un fotoliu, Augustin o cracise pe Adriana și o luase la pula de se zguduia fotoliul sub ea.
Ion se apropie de Nelu și se uita cum pula acestuia intra in pizda mă-sii printre flocii ce începeau să incarunteasca. Pula intrase toată și cum nu mai avea loc să vadă, Ion se duse în spatele lui Nelu uitându-se printre picioarele lui cum pula îi făcea curse, coaiele zbătându-se și lovind bucile Verei plescăind zgomotos. Uitându-se și văzând coaiele flocoase cum se zbăteau, se aplecă si începu să lingă perineul flocos ce facea legatura cu găoaza.
Sub asaltul limbii lui Ion, Nelu iuți mișcările și în scurt timp ejacula în adâncul pizdii Verei, care începuse să geamă de plăcere. Nelu scoase pula cu sperm atârnând baloasa din capul pulii, iar Ion se repezi și i-o luă imediat în gură sugând cu poftă.
- Acum treci și linge-o și pe mă-ta în pizda să nu pierzi bunătatea de smarcuiala, îi zise Nelu.
Vera încercase să se ridice, dar Nelu o împinse înapoi zicând :
- Stai acolo să te curețe Ion cu limba, că tare-i mai place smorcaiala din coaie!
- Vai di mini, cum să-mi vadă baietul meu pizda, nu se poate!
- Taci și stai acolo, că a văzut cum te futeam, lasă-l să te lingă.
- Când văd pizda asta așa flocoasă, mi s-a sculat pula și aș vrea s-o fut și eu, zise Ion.
- Atunci treci și-o fute, zise Nelu.
- Aauu, nu se poatiii! Cum să mă fută băiatul meu? Nuuu!
- Taci și stai liniștită, că doar nu-ți rupe vreo mână, îi zise Nelu încălcând-o pe cap și astupandu-i gura cu coaiele.
Apucând-o pe mă-sa de picioare și punându-și-le pe umeri, Ion bagă pula în pizda naclaita de sperma lui Nelu și nu se opri din futut până nu-i umplu pizda mă-sii cu spermă.
- Ei, cum a fost, o întreabă Nelu.
- A fost foarte bine, demult îmi doream să mai fiu futută!
- De câte ori vrei pula-n pizda, să știi că eu și Gusti suntem gata și în ultimă instanță, te poate fute și fii-tu, Ion. Dar Vasile ce face, el nu fute? Ia să încerci și cu el, că-i ditamai zdrahonul!
- Ohoo, și ce pula bună are, intră Adriana în vorbă, stând înfiptă în pula în brațele lui Augustin
- A dracului cățea, te-ai...



    Login