Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Poveste de la munte (3)
Autor : bigsuck - 2016-04-07
Citita de 7835 ori - Nota 6.02 (46 voturi)
În timp ce Gabi înghițea cu sughițuri sperma caldă și cleioasa, iar pe lângă pula ce-i largise gaoaza se prelingea cleiul colorat de genul cafelei cu lapte, afară se auzi glasul unui bărbat care potolea câinele ce lătra.
În scurt timp lumina care pătrundea pe ușă fu acoperită de trupul unui bărbat și se auzi glasul de mai înainte cuprins de mirare :
- Iirraa! Ce futai văd ochii mei! Bade Mitică, dar știu că bine vă mai e!
- Hai taci, intră și leapada-ți țoalele de pe tine și treci să-ți golești și tu coaiele, că băiatul e nesătul de pula!
Fără să mai aștepte alt îndemn, Radu, unul din ciobanii de la turmă, a fost imediat în pula goală și se aruncă între picioarele lui Gabi, înlocuindu-l pe Ghiță.
Fără a se sinchisi de sperma colorată cu căcat ce ieșea din găoaza lui Gabi, Radu își infipse pula în gaura deschisă prin acea mizerie de spermă și începu să dea din cur icnind sacadat, în timp ce coaiele lui Mitică erau supte cu poftă de Gabi.
Ghiță se duse la hârdăul în care se ținea apa, de unde luă apă într-o bardaca și ieși afară să se spele la pula.
În scurt timp și Radu își vărsă șuvoaiele de spermă în curul nesătul al polițistului și se ridică dintre picioarele lui, urmându-l pe Ghiță.
Eliberându-se de sub curul lui Mitică, Gabi se ridică amețit, rasufland greu, ca după un drum lung.
Ușurat, Mitică îl bătu peste ceafă zicând :
- Așa băiete, ai să fii muierea noastră deseară, iar acum treci și te spală la cur, să te avem proaspăt.
Așa gol, Gabi ieși și el afară, cu pula baloasa, pentru că și el ejaculase în timp ce era futut.
În scurt timp cei patru inși se așezară la masă, după care Radu plecă cu mâncare la cei doi ciobani rămași cu turma.
Mitică și Ghiță se apucara de treburi pe lângă stână, în timp ce Gabi se odihnea în coliba stânei.
Seara, după ce-a venit turma și fură toate treburile puse la punct, cei cinci ciobani, dezbrăcați în pulele goale îl inconjurara pe Gabi care era și el gol, în genunchi, luând toate pulele în gură, sugându-le. Fiind toți excitați, îl luară la pula pe rând, orgia prelungindu-se până la orele trei din noapte.
Mulțumiți și obosiți se culcara toți șase în patul larg încăpător.
În zori, ciobanii se treziră și se apucara de treburile zilnice, după care Ghiță cu Radu și Stan plecară cu turma, la stână rămânând Mitică și puștiul de 14 ani.
- Nea Mitică, mie mi s-a sculat iar pula, zise Stan. Eu mă duc să-l fut pe polițist în gură, că tare-mi place cum mi-o suge!
- Du-te Stane, dă-i lăpticul de dimineața, că o să vin și eu să-l iau la pula!
Fiind doar în izmene, Stan și le-a lepădat rămânând în pula goală. Avea dracul de copil o pula destul de mare pentru anii lui, iar flocii castanii ce-i împodobea pula, arătau că era destul de matur și potent sexual, chiar dacă în restul timpului el era luat la pula de cei patru ciobani. O singură dată își varsase și el sperma în curul lui Radu, însă de atunci, acesta nu-l mai lăsase sa-l fută, Stan folosindu-se de oile pe care reușea să le prindă și să le ia la pula. Dealtfel obiceiul de a fute animalele de la stână era împământenit între ciobani, nu de puține ori Stan surprinzându-l pe Mitică în timp ce-o futea pe Margareta, măgărița turmei.
Cu pula sculată, Stan intră în coliba stânei și se așeză călare peste capul lui Gabi care dormea cu gura căscată și îi bagă pula în gură. Simțind intrusul în gură, Gabi începu să sugă ca un copil ce sugea țâța mamei lui. Excitat, Stan începu să dea din cur astupand nasul lui Gabi cu flocii. Lui Gabi îi plăcea atât de mult să sugă pula, încât nu mai conta că cel care-l futea în gură era un puști de 14 ani, important era să ejaculeze cât mai multă spermă, și în ciuda faptului că era un copil, parcă avea izvor de spermă în coaie.
Fiind treaz de-acum, Gabi îl strângea pe Stan de buci indesandu-se cu gura cât mai adânc între pulpele lui Stan.
Gemând de plăcere, Stan a ejaculat puternic în gâtul lui Gabi, provocându-i lui Gabi o erecție puternică. După ce termină de ejaculat, Stan se ridică de pe gâtul lui Gabi și când a văzut ce pula erecta avea acesta, se repezi cu gura în ea, făcându-l să ejaculeze rapid, Stan înghițind lacom sămânța polițistului.
Ușurați amândoi, se îmbrățișară și se sărutara îndelung.
Se îmbrăcara și ieșiră afară.
- Ei, cum e, te-ai ușurat mânzule?
- Ne-am ușurat amândoi, răspunse Stan. I-am supt-o și eu lui Gabi!
- E bine, e bine, aprobă Mitică, dar acum trebuie să mă ușurați și pe mine! Haideți cu tata să vă dea tata pula!
Urmandu-l amândoi în colibă, Mitică își dădu izmenele de pe el și se trânti cracit pe pat, iar cei doi începură să-i sărute și să-i lingă pula. Când ajunse la momentul ejacularii, cei doi nu prinseră momentul și pula își împrăștie spuma albă în flocii bogați de la pula și de pe burtă. Gabi și Stan începură să culeagă sperma din floci cu limba și cu buzele.
- Vă place mânjilor, tare vă mai place! Mai târziu vă ia tata la pula pe amândoi că are tata pula pentru amândoi !
- Tată, începu Gabi să se alinte, mai lasă-mă să te ling în găoază, că-mi place foarte mult gustul flocilor dintre buci!
- Gata puiule, începu și Mitică să intre în joc, linge-ma în cur, bagă limba adânc să simtă tata plăcere, iar tu Stanica treci din nou la pula și mi-o suge!
Întorcându-se cu curul în sus, Mitică își expuse găoa...



    Login