Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataPolitistul (3)
Autor : EdwardR - 2019-04-13
Citita de 4811 ori - Nota 8.11 (37 voturi)
Dupa primul numar de sex intens, eu eram deja obosit. Cristian insa, imi tot soptea in ureche ca o sa ma futa din nou, de data asta si mai tare ca in primul numar. Imi placea ce spunea, insa eram cuprins si de putina teama, pentru ca ma gandeam ca nu mai pot sta capra inca 20-25min si sa ma si penetreze salbatic asa cum imi promitea.
-Ah, printisor mic, iar mi se scoala pula! Ce-ar fi sa te pui in pozitie ca sa ti-o mai bag odata?
Eu ezit , spunandu-i sa mai asteptam putin, pentru ca am obosit, insa el nu parca nici nu intelegea ce ii spuneam. Fara sa asculte rugamintile mele, isi infige brusc, 2 degete in fundul meu. Simteam cum ceva ma face din nou sa tip si sa gem de placere. Deodata, ma trage din nou intr-o pozitie de capra, imi trage fundul spre marginea patului si fara sa mai stea pe ganduri, isi infige pula lui imensa in mine. Deodata, simt cum raman fara aer si incep sa tip de durere dar si de placere in acelasi timp.
-Nu tipa, ca oricum nu scapi! spuse el, in timp ce simteam cum isi infige mai adanc penisul in mine.
Vazand ca ca nu ma pot abtine sa nu tip, din cauza ca el pompa din ce in ce mai tare in mine, simt cum imi blocheaza gura cu mana!
-De ce nu esti cuminte si nu ma asculti? Ti-am spus sa taci si sa accepti ce-ti dau, acum m-ai suparat si nu te mai las pana nu imi dau din nou drumul in tine!
Simteam cum ma futea din ce in ce mai tare, o scotea toata, apoi o baga din nou, mai tare si mai tare. Eu eram rosu tot si totusi, imi placea atat de mult incat simteam cum imi dau drumul. Deodata, simt cum tasnesc jeturi de sperma din penisul meu.
-Asa iubire.. te-ai excitat atat de tare? Bravo.. da-ti drumul ca imediat te umplu si eu!
Nu termina bine de spus, ca deodata, simt cum ma impinge in pat, pe burta si fara sa o scoata din mine, ma umple cu jeturi puternice de sperma. Gemeam...



    Login