Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataPolitistul (2)
Autor : EdwardR - 2019-04-13
Citita de 5595 ori - Nota 7.59 (41 voturi)
Dupa sesiunea aprinsa de sex oral, politistul isi incheie linistit fermoarul pantalonilor si acum deja ma mangaia usor pe fata. El, un baiat tare dragut, cu forme masculine bine definite, brunet, ochi caprui. Parea ireal, insa eu tocmai luasem in gura penisul unui barbat adevarat!
Dupa cateva clipe de mangaieri, acesta ma trage spre buzele lui, ma saruta pasional si imi spune:
-Nu scapi asa usor de mine printisor! Vreau sa te si fut adanc si sa ma uit in ochii tai cum gemi de placere!
Cand am auzit, am simtit ca mi se taie respiratia. Eram atat de excitat de ideea sa simt penisul lui in mine, insa mi se parea imposibil ca un barbat ca el sa vrea sa penetreze, intrucat nu m-am simtit niciodata atat de dorit de cineva.
-Stiti, domnule politist, eu..
-Cristi ma cheama! Si nu ma intereseaza ce vrei sa spui. Astazi vei veni la mine si te voi fute toata noaptea! Simt ca trebuie sa te am in patul meu! Vreau sa te fac sa-mi strigi numele si sa tipi de placere cand voi fi in tine!
Dupa cateva clipe de tacere, ma mai saruta odata cu putere si imi spune sa ma duc la el acasa in 2 ore, pentru ca atunci isi termina si el tura. Era deja tarziu, insa nu ma mai interesa nimic! Vroiam sa simt corpul lui de barbat, cum pompeaza in mine si cum ma va face gem de placere.
Cat timp l-am asteptat in fata blocului, mintea mea era doar la Cristian. Corpul lui atletic, cu forme masculine bine definite, mainile lui puternice, buzele moi si catifelate..eram parca indragostit! La un moment dat, apare, imbracat in niste haine sport, dar care ii evidentiau formele lui masculine. Fara sa am prea mult timp de gandire, ma ia de mana si ma duce in pas grabit catre scara blocului. Urcam rapid in lift. Acolo, ma trage spre el, ma apuca de fund si ma saruta atat de puternic, incat parca mi-am si pierdut echilibrul pentru cateva secunde.
Ajunsi in casa, acesta ma trage din nou de mana, ma duce in dormitorul lui si ma impinge in pat. Se urca peste mine si fara sa scoata vreun cuvant, incepe sa ma dezbrace. Se dezbraca si el si incepe sa ma atinga si sa ma mangaie pe intregul corp. Eram deja excitat la maxim! Ma prinde usor de cap si incepe sa ma sarute pasional.
-Esti bine printisor? Iti place cum te sarut?
-Da Cristi, spun eu , cu un usor tremur in glas.
In timpul asta, imi ridica usor picioarele si se pune peste mine in pozitia misionarului. Eram blocat in bratele lui si nu ma puteam misca. Ma saruta pasional si imi soptea la ureche ca urmeaza sa fiu dezvirginat.
Deodata, simt cum mana lui imi mangaie fundul. Incepe sa imi maseze usor gaurica si brusc, infige degetul in mine. Tip usor, parca speriat de ce simtisem. Ma durea putin. Apoi, simt un al doilea deget infipt in mine. Brusc, senzatia devenea din ce in ce mai intensa dar simteam si o oarecare durere. Dupa ceva timp, eram deja suficient de relaxat incat sa primesc ceea ce imi promisese Cristian intr-una. Simt cum penisul lui imens isi facea loc printre fesele mele si incerca sa intre in mine. Deodata simt cum capul pulii lui intra in fundul meu si cum Cristian ma strange in brate si ma saruta puternic. Dintr-data simteam ca trebuie sa tip, dar parca nu il interesa, pentru ca pula lui deja intrase jumatate in mine.
-Gata printisor, o luam usor, nu tipa! Ai timp sa tipi cand te voi pune capra!
Dupa putin timp, simteam cum pula lui Cristian e toata in mine. Senzatia de durere incepuse sa dispara si acum era doar placere. Acesta incepea sa pompeze din de in ce mai tare. Simteam parca ca pula lui se mareste cu fiecare penetrare in mine. Eu gemeam de placere ...



    Login