Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Plimbari (3) - David
Autor : lover09 - 2018-07-03
Citita de 4714 ori - Nota 6.72 (43 voturi)
Adormisem amandoi, David dezbracat iar eu doar cu sutienul ce inca ramasese pe mine. M-am trezit dimineata, ma uit la ceas, era aproape 6. "Ce naiba caut treaz la ora asta?" ma intreb in minte.
Ma ridic de pe pat usor usor sa nu-l trezesc pe David, imi iau chiloteii de pe jos si ii trag pe mine. Ies din dormitor si bajbai prin casa, inca pe jumatate adormit, cautand baia.
O gasesc pana la urma, intru si inchid usa. Ma asez pe wc si urinez. "Hmm, doar a zis ca sunt fetita lui, nu?" si zambesc acolo de unul singur.

Ma ridic, dau sa ies dar ma opresc. "Hai sa fac si un dus daca tot sunt aici." imi spun in timp ce ma intorc. Ma uit putin de jur imprejur, vad un sampon si un gel de dus, asa ca imi dau rapid jos sutienul si chiloteii si sar la dus.
Apa calduta imi uda parul si stau putin acolo, sub siroaiele de apa. "Nici nu m-as fi gandit ieri ca azi voi fi aici... Defapt nici nu stiu daca asta intentionam cand am iesit ieri pe usa... Adica da, poate imi imaginam cum ar fi sa-i fac o laba cuiva in masina undeva pe un drum lateral, dar tocmai mi-am petrecut noaptea cu barbatul asta la el acasa, si acum sunt sub dusul lui. Dar defapt, asta e mult mai bine decat ce credeam eu ca e posibil sa se intample, om fain David asta, chiar imi place cu el, e de treaba si face si treaba buna in pat... Ahhh si fetishurile astea care le are, excitante... auzi, sa-mi toarne ceara pe cur, pe spate... Oare ce alte idei mai are? Eh, oricum, e de treaba, am incredere in el..." ... gandurile imi treceau prin minte in timp ce eu inca eram acolo, cu capul sub stropii de apa.

Incep sa ma mangai cu degetele pe sfarcuri, apoi imi trec palmele peste buci si trag putin de ele. "Mmm, azi cred ca iar imi iau niste palme..." ... imi spun in gand, facandu-ma singur sa zambesc.
Continui sa stau cu capul sub stropii calduti si gandurile continua sa-mi treaca rapid prin minte ...
"Fain om David asta, ma mir ca n-are o femeie langa el, adica eu daca as fi o femeie de varsta apropiata cu el clar ca as fi cu el. Hmmm... oricum, se pare ca ii place sa-mi spuna ca sunt femeia lui, ah daca aveam si pizda cred ca nu ma mai lasa asta sa plec acasa" ... si zambesc iar de unul singur.
"Eh, lasa ca probabil ii place mai mult in cur oricum, si asa zicea ca nevasta-sa nu l-a lasat sa i-o bage in cur niciodata. I-o fi fost frica femeii, intr-adevar e cam groasa pula aia... A intrat cam greu, intr-adevar... M-a cam facut femeia lui ce-i drept... Oare o sa reusesc sa incalt vreuna din perechile alea de pantofi de sub pat? Nu cred, cat or fi? 36? 38? La 41 cat port eu, cam greu... poate un 38 ar merge, cine stie? Ah sa termin cu dusul asta si merg sa mai incerc." ...
"Ar fi fain sa port si niste pantofi cu toc pentru David, sa vad si eu tocurile alea indreptate in sus cand imi pune picioarele la el pe umeri, sa le vad cum se misca inainte si inapoi cand ma fute"...

Pula incepea sa dea semne de trezire, ma excitam singur cu imaginea asta mentala, eu pe spate cu picioarele pe umerii lui David, si el pompand cu patos in fundul meu. Imi trec o mana prin par si ma gandesc:
"Hmm, cam scurt, oare lui David i-ar placea sa-l am mai lung? Probabil ca da, as arata mai feminin si din fata, nu doar din spate... M-as lua o peruca faina... chiar e o idee buna, o sa-l intreb daca vrea sa ne mai vedem, si daca da atunci o sa-mi iau si o peruca. Una faina, satena sau bruneta, vad eu. Da, asa fac..."

Bucuros de ideea ce tocmai imi venise, potrivesc apa sa fie putin mai rece si am continuat dusul, totodata apa mai rece trezindu-ma din starea oarecum adormita in care eram.

"Bun, si prosop?" ... ma intreb

Ma uit de jur imprejur si vad un prosop ce parea a fi curat. Ma sterg mai intai pe par apoi pe tot corpul si imi iau chiloteii si sutienul pe mine.

"Rahat, cu ce naiba ma spal pe dinti?" ma intreb. Ma uit spre oglinda si vad o sticla de apa de gura. Imi clatesc gura cu putere vreo trei-patru minute si imi spun "Eh, pana ajung la un magazin trebuie sa fie suficient"

Plec rapid inapoi spre dormitor, zgribulit dupa atata apa rece. "Lasa ca vad mai tarziu de pantofii aia..." ... imi spun in gand.

Rapid dar cu grija ma pun pe pat, ma lipesc de David care inca dormea si trag plapuma peste mine.

- Mmmm, neata! ... zice David cu o voce groasa, uitandu-se catre mine cu ochii pe jumatate inchisi.
- Neata, David. Ai dormit bine?
- Mmmm, da, nici nu mai stiu ce am visat, da stiu ca a fost ceva frumos. ... zice David intorcandu-se pe partea lui dreapta, spre mine.

Isi baga mana sub plapuma cu care ma acopeream si imi pune mana calda pe piept, ma mangaie putin pe mijlocul pieptului, apoi incepe sa pipaie sutienul. Se ridica pe un cot si isi apropie buzele de ale mele, sarutandu-ma.

- Ti-a placut aseara?
- Oh, daca mi-a placut? Nici n-am cuvinte sa-ti spun cat de mult mi-a placut. Ce zici, vrei sa ne mai intalnim din cand in cand?
- Eu vreau, mi-a placut si mie mult de tot ce am facut ieri. Mi-a venit azi dimineata si o idee, sper ca o sa-ti placa. - zic eu si apoi imi ridic capul spre el, sarutandu-l.
- Serios, sunt curios, ce idee ti-a venit? Dau o fuga pana la baie si vin imediat inapoi sa-mi spui.

Doar saruturile acelea au fost suficiente cat sa ma excite, asa ca imediat dupa ce a plecat la baie, mi-am bagat mana in chilotei si am inceput sa-mi mangai organul.

- Bun, gata. Spune-mi draga, ce idee ti-a venit tie?
- Pai ma gandeam... daca vrei sa ne mai intalnim... sa-mi iau o peruca... ce zici?
- Mmmm, da? Asa te-ai gandit tu? Bravo, fetita mea, imi place ideea ta - zice el punandu-se inapoi pe pat, langa mine.
- Pai da, daca am vazut ca iti place sa fiu fetita, sa port sutien si rochita...
- Da, imi place, draga mea... Ce zici, nu vrei sa bei tu niste laptic de la taticu, asa, de dimineata? - intreba el mangaindu-mi un obraz.

N-am spus nimic, dar am dat jos plapuma de pe mine si m-am pus rapid intre picioarele lui, in genunchi. M-am lasat cu fata in jos si i-am mirosit adanc pula. Aroma dadea de gol faptul ca futuse ceva seara trecuta, dar si faptul ca se pisase mai devreme cand a fost la baie.
Ma apropii si vad ca preputul lui gros era inca ud, tinand inca acolo cativa stropi.
Ma apropii cu buzele si ii apuc pielea aia groasa, sug si imi trag capul in spate, intinzandu-i pielea aia pana ce a iesit dintre buzele mele. Simteam gustul ala, aroma aia de urina, dar nu-mi displacea deloc.
Repet miscarea de cateva ori, apoi ma apropii, o iau din nou in gura dar de data asta imi imping capul in fata in timp ce sug, belindu-i pula la mine in gura. Am simtit din nou gustul acela usor de urina amestecat cu pula statuta.

- Iti place, iubita?
- Mmmm, da... - zic eu, apoi i-o iau din nou in gura si i-o sug, asa moale cum era.
- Si... simti ceva mai special pe acolo?
- Mhmm smphcal? Mai special? - intreb eu scotandu-mi pula aia groasa din gura
- Da, adica... diferit.
- Pai nu stiu... stiu ca ai fost sa te pisi mai devreme, asta stiu ca am simtit aici pe domnul asta gros... zic eu zambind spre el
- Da... la asta ma refeream. Si... ce zici? Nu ti-e scarba sau ceva?
- Pai nu... - zic eu si i-o iau iarasi in gura.
- Si oare daca ai simti mai... mult... tot asa ai zice?
- Mai mult, adica sa faci aici? - zic eu aratand cu degetul spre gura mea.
- Da, fetita, stii ca vorbeam aseara ca o sa-ti mai spun pe parcurs si alte chestii pe care as vrea sa le facem... asta ar fi unul dintre ele.
- Pai daca tu vrei, facem. O sa te las sa faci la mine in gura.

Auzul acestor cuvinte din partea mea cred ca l-a excitat, pentru ca am simtit imediat cum pula a inceput sa i se intareasca. In scurt timp, ajutata si de buzele mele, pula lui era gata de atac.
Si atac a si fost, pentru ca nu i-a trebuit mult lui David pana sa-si puna mainile la mine pe cap si sa inceapa sa-si miste bazinul tot mai repede, inecandu-ma din nou cu toata grosimea pulii lui.
Nu a durat mult pana sa aud printre toata galagia pe care pula lui o facea in gatul meu un "Oooohhhhh, Daaaaaaa" gros si prelungit, in acelasi moment in care David isi infipsese din nou adanc pula in gatul meu, ramanand acolo pret de cateva secunde.
O simteam cum pulseaza intre buzele mele si stateam cuminte acolo, asteptand sa-mi dea toata sperma ce o acumulase peste noapte.
Cand spasmele pulii lui s-au potolit si apasarea puternica a mainilor lui pe capul meu a disparut, am inceput sa-mi retrag lent capul de acolo, tinandu-mi buzele lipite de pula lui. Ajuns fiind la capul pulii lui, am inghitit tot ce aveam in gura si am coborat din nou cu buzele la fel de lipite de organul lui.
Am facut asta de cateva ori, apoi m-am ridicat de acolo si m-am intins din nou langa David, cu fata spre el.

- Multumesc pentru laptic. - ii spun zambind si mangaindu-l pe un obraz.
- Oh, eu iti multumesc pentru gurita asta a ta. - zice el intorcandu-se si sarutandu-ma pe buze.

Ma ridic de pe pat, imi caut telefonul si ma intorc rapid langa David. Il deblochez si incep sa caut un loc de unde as putea cumpara o peruca. Gasesc un site, apoi ii arat si lui David:

- Ce zici, care sa o iau? Pot sa o comand aici, adica sa fie livrata la tine? Platesc cu cardul cand comand, sau mai bine iti las tie bani si luam cu ramburs, ce zici?
- Mmmm, da, sigur ca o putem comanda aici. Hai ca aduc telefonul meu si ne uitam. Asa daca nu gasim nimic acuma, ma mai uit si eu zilele urmatoare. Dar sa stii, nu trebuie sa-mi lasi bani, o cumpar eu, vrei?
- David, cum sa o cumperi tu? A fost ideea mea, o cumpar eu ca doar eu o port.
- Pai da, dar na... o porti pentru mine.
- O port si pentru mine, nu doar pentru tine. Lasa ca e bine asa.
- Bine draga.

Am gasit pana la urma o peruca cu parul saten inchis, de lungime medie si care avea o tunsoare ce statea foarte sexy peste un ochi, acoperindu-l. Am decis ca aia o vom lua, iar David a comandat-o imediat. Avea sa ajunga saptamana urmatoare, asa ca am stabilit sa ne intalnim si vinerea viitoare, asta dupa ce mi-a cerut sa raman tot weekendul la el, atat acum cat si data viitoare. Am acceptat, apoi ne-am sarutat si ne-am pipait o vreme in pat, dupa care ne-am ridicat ne-am imbracat si am mers la bucatarie sa mancam cate ceva.
- Mergem sa cumparam cate ceva? Imi trebuie pasta de dinti si mai cateva lucruri daca vrei sa raman la tine peste weekend.
- Da, sigur. Hai ca ma duc sa-mi iau o camasa si mergem. Tu vii in rochita? - intreaba el razand
- Daaaa, in rochita, cuuuum sa nu... - zic eu cu sarcasm, afirmatie urmata de rasetele amandurora.
- Bun, hai schimba-te si imediat plecam.

Mi-am luat blugii si tricoul, mi-am dat jos sutienul dar am pastrat chiloteii tanga pe mine, apoi am plecat impreuna la cumparaturi, dar am mers la Deva, am zis sa mai facem si o mica plimbare de dimineata.

Am cumparat cate ceva de-ale gurii, impartind costurile jumate-jumate, mi-am luat pasta si periuta de dinti si cateva aparate de ras de unica folosinta, vroiam sa fiu sigur ca pielea imi ramane fina tot weekendul. Am intrat si la un magazin de cosmetica, de unde mi-am cumparat un luciu de buze roz, un rimel si un creion negru pentru ochi. Deja vroiam tot mai mult sa port si o peruca pentru David. I-am spus asta, si atunci am decis sa cautam putin sa vedem daca gasim vreun magazin care are asa ceva. Nu trebuia sa fie neapa.at la fel de frumoasa ca si cea pe care o cumparasem deja, dar sa fie cat de cat ok.
Pana la urma am gasit un loc, si in urmatoarele minute am iesit de acolo cu o minunata peruca bruneta. Super... eram foarte bucuros si deja inima imi batea mai tare in anticiparea momentului cand vom ajunge inapoi acasa la David. David era si el foarte incantat, continuand sa ma numeasca fetita lui sau femeia lui tot mai des.

Am ajuns acasa si dupa ce m-am improspatat putin, facand si un dus, am mers in camera unde imi gasisem ieri rochita, grabindu-ma sa ma pregatesc pentru David.
Am gasit o pereche de chilotei tanga mai sexy in sertarul de acolo si imediat i-am luat pe mine. a urmat portjartierul si ciorapii, sutienul si o alta rochita ce o gasisem acolo. Era tot o rochita de vara, larguta, pana sub fund. Am pregatit peruca si mi-am pus-o cu atentie in fata oglinzii.
"Ohh, da... cred ca o sa-i placa lui David" imi spun in gand in timp ce aranjam parul brunet ce imi curgea lin pe umeri.
Mi-am aplicat luciul de buze, putin rimel pe gene si mi-am facut si un contur abia vizibil cu creionul de ochi.

Bun, eram pregatit. Am deschis usa, am iesit din camera si l-am strigat pe David. I-am auzit vocea chemandu-ma in dormitor, asa ca am fugit acolo si m-am oprit in pragul usii.
David statea sprijinit cu spatele la geam, cu mainile in buzunar si se uita lung la mine.

- Mmmm, o daaa, asa da, oh fetita mea, unde ai fost tu pana acum, asa de mult imi place de tine!
- Iti place? - intreb eu sprijinindu-ma cu pieptul de tocul usii si impingand fundul in spate.
- Hai vino aici. - zice el scotand mainile din buzunar si deschizandu-si bratele.

Am fugit la el si l-am luat in brate, apoi mi-am lipit buzele de buzele lui si am lasat limbile noastre sa se joace printre saliva ce era impinsa din gura lui David in gura mea. Ne-am sarutat acolo mult timp, ca doi adolescenti, pana ce tot luciul de buze disparuse, iar in tot acest timp mainile lui zburdau vesele pe sub rochita ce o purtam, mangaindu-mi picioarele, fundul, si despartindu-mi cu putere bucile.

Am mers inapoi in camera unde ma pregatisem, am luat luciul si am fugit inapoi la David. Mi-am aplicat din nou pe buze sub privirile lui pline de dorinta.
Urmatorul lucru ce l-am facut a fost sa ma las in genunchi in fata lui David si sa-i desfac rapid cureaua. I-am tras pantalonii si chilotii in jos pana la genunchi si m-am afundat direct cu gura in tufa deasa de floci ce inconjura acea minunata pula ce deja era aproape trezita.
I-am ridicat pula cu o mana si i-am lins coaiele paroase, apoi mi-am lasat limba sa alunece de-a lungul madularului lui gros, pana ce a ajuns in capat, unde a intalnit acel cap de pula gros ce deja imi era binecunoscut.
N-am stat prea mult pe ganduri, ci mi-am pus buzele in jurul pulii lui si m-am impins tare de tot, incendu-ma singur cu pula lui David. Tinea mainile pe capul meu si ma mangaia pe parul lung si brunet, fara sa fie nevoie sa ma mai apese deloc, ma inecam singur cu pula aia groasa. Luciul ce il purtam pe buze se intinsese deja pe pula lui iar eu continuam sa ma apas si sa ma inec cu ea de parca eram o curva ce se grabeste sa-si termine treaba si sa plece.

- Ahh, fetita mea, asa, ineaca-te cu pula mea, ineaca-te. - zice David excitat in timp ce eu eram cu buzele apasate in tufa lui de floci si tuseam.

Am continuat asa pana l-am terminat, apoi am continuat sa-l sug pana ce pula lui a devenit din nou moale. Doar atunci m-am ridicat din genunchi si i-am tras totodata si pantalonii si chilotii inapoi sus. I-am inchis pantalonii si cureaua in timp ce il sarutam pe gat si ii spuneam ca sunt femeia lui si ca vreau sa-i indeplinesc toate placerile.

- Mai stii ce am vorbit azi dimineata? - ma intreaba David la ureche
- Ce am vorbit azi dimineata? La ce te referi?
- Mmmm... stii tu, cand mi-ai luat-o in gura...
- Aaa, da, imi amintesc.
- Si... vrei sa facem? - imi sopteste el in continuare la ureche
- Adica sa faci tu? Iti vine acum?
- Da, imi cam vine si vreau sa fac in gura la tine, dar nu vreau sa dau si pe hainutele astea sau pe peruca, nu vreau sa ti le ud. Crezi ca putem?
- Nu stiu, cum propui sa facem asta?
- Pai... stii... ai putea sa inghiti, daca vrei...
- Te excita asta? sa inghit?
- Doar daca vrei tu inghiti, dar pe mine m-ar excita extraordinar.
- Bine, hai la baie atunci, poate totusi dam pe jos si sa nu udam covorul aici.

Ajunsi in baie, l-am intrebat:
- Bun, cum vrei sa stam?
- Pune-te in genunchi aici in fata mea, si cand vine jetul ia-o in gura si inghite pana e gata.

M-am pus in genunchi asa cum a vrut, iar in acelasi timp el deja isi deschisese cureaua si pantalonii. Si-a pozitionat pula flasca aproape de buzele mele si in cateva secunde un jet fierbinte a tasnit direct spre mine. Mi-am apropiat buzele de pula lui si i-am luat capul in gura. Il tineam acolo intre buze si ma uitam in sus spre David. Vedeam cum ma priveste peste burta lui paroasa, si ma excita la culme sa stau acolo jos in fata lui in timp ce inghiteam acel lichid fierbinte, amarui, usor sarat pe care el vroia sa ma vada cum il inghit.

- Mmmmmm ... vociferez pe un ton inalt cu gura plina, ridicand mainile.

Mi se umpluse gura si nu mai puteam sa inghit. Imediat presiunea cu care jetul imi intra in gura s-a oprit, reusind acum s...



    Login