Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Plimbari (2) - Acasa la David
Autor : lover09 - 2018-07-01
Citita de 4631 ori - Nota 6.69 (48 voturi)
Era destul de tarziu cand am ajuns la David acasa. Ne mai oprisem pe drum la o benzinarie, de unde am cumparat cateva pachete de prezervative si un lubrifiant. Ma gandeam ca probabil va fi o noapte lunga, asa ca am vrut sa fiu sigur ca vom avea tot ce ne trebuie.

David locuia intr-o casa obisnuita, modesta dar bine intretinuta. Se vedea ca era un om gospodar ce avea grija de casa lui. L-am ajutat pe David sa care de la masina cateva bagaje, apoi ne-am asezat amandoi la masa din bucatarie. A scos pe masa o sticla de visinata si doua pahare si m-a servit. Am ciocnit paharele, apoi am dat visinata pe gat, impresionat fiind de aroma puternica si foarte placuta. David a umplut din nou paharele si am mai stat putin acolo la povesti. Imi placea de David, era un om deschis, onest, amuzant, pe scurt o persoana cu care imi placea sa-mi petrec timpul, sa vorbesc, sa rad.
- David, tu esti un om tare fain, cum de nu ai o femeie langa tine?
- Pai stii cum e... defapt nu stii, esti inca tanar. Ti-am spus, nu prea sunt femei disponibile care sa stea la coada aici la poarta unui om obisnuit, trecut de prima tinerete. Eh, asta e, nu-i bai, lasa ca am eu aici singura femeie de care am nevoie. Si daca tot veni vorba de asta, hai in camera fetei mele sa-ti alegi tu ce vrei de acolo.
- Bine - zic eu luandu-l de mana si urmandu-l.
- Uite, aici e camera, aici sunt hainele si aici ai tot ce-ti trebe daca vrei sa te machiezi. Alege orice vrei tu, aranjeaza-te, fa-te fetita frumoasa si vino inapoi in bucatarie.

Eram destul de emotionat, fiind in casa unui om ce abia il cunoscusem si constientizand ca sunt pe punctul de a ma imbraca in hainele fiicei sale, dar si gandindu-ma ca probabil peste vreo ora voi fi patruns de pulocul ala gros ce il avusesem in gura mai devreme.
Totusi n-am mai stat prea mult pe ganduri, si am dat buzna in toate acele lucruri. Am gasit si un sertar cu lenjerie, dar si doua cutii cu pantofi sub pat printre altele, asa ca deveneam tot mai excitat incercand sa-mi imaginez ce va urma.
Dupa ce am cotrobait putin prin camera am dechis ca e timpul sa ma echipez. Am luat un portjarier si ciorapii ce se potriveau, ambele de culoare neagra, chiloteii am decis sa-i port tot pe ai mei, mi-am pus un sutien tot negru iar norocul facea ca posesoarea lui de drept sa aibe sani mici, asa ca nu a trebuit sa indes nimic in el. Am scos pantofii cu toc ce se aflau intr-una din cutii si am incercat sa-i incalt, dar nu am reusit, asa ca am abandonat ideea pentru moment.
Am tras pe mine o rochita de vara de culoare deschisa, cu modele colorate pe ea, apoi am trecut la machiaj.
Nu sunt vreun maestru al machiajului, asa ca tot ce am facut a fost sa-mi aplic niste ruj roz pe buze, putin creion pe la ochi. Mi-as fi pus si niste rimel dar n-am gasit, asa ca m-am uitat putin in oglinda si multumit fiind de rezultat am iesit si m-am indreptat repede spre bucatarie.
David s-a ridicat de pe scaun cand m-a vazut, a venit catre mine si fara sa spuna niciun cuvant m-a luat in brate, mi-a pus mainile pe fund si m-a sarutat apasat, lasand limbile noastre sa se joace si sa se frece una de alta intr-un dans indelungat.
Imi baga mainile pe sub rochita prinzandu-ma de fund, iar asta ma excita asa ca ii sugeam buzele si limba, adunand saliva ce se stransese intre buzele noastre.
- Hai sa mergem in dormitor - zice David intrerupand sarutul.

L-am urmat indeaproape, tinandu-l de mana. Trecand prin sufragerie, David a intins mana spre masuta ce se afla in fata coltarului si a luat de pe ea o lumanare rosie, parfumata.
- Asta e pentru atmosfera - zice David
- Mmmm, vrei sa fim romantici?
- De ce nu, esti femeia mea acum - zice David intorcandu-se catre mine si sarutandu-ma din nou

Ajunsi in dormitor, David a aprins lumanarea si a pus-o pe o masuta ce se afla langa peretele opus celui unde era patul. Era o camera micuta, asa ca lumina lumanarii umplea destul de frumos toata incaperea. S-a asigurat ca jaluzelele sunt jos, apoi a venit catre mine, m-a sarutat din nou, pipaindu-ma din nou pe fund, apoi plimbandu-si o mana peste pieptul meu, acolo unde cupele mici ale sutienului faceau doua umflaturi mici in materialul rochitei.
- Ohhh, fetita tatii, ai si tatisoare pentru mine, oh cat ma bucur ca m-am oprit azi sa te iau cu mine.
- Si eu ma bucur, David. Ma bucur ca ne-am intalnit.

I-am desfacut nasturii de la camasa, apoi l-am ajutat sa o dea jos de pe el, apoi am inceput sa-i ling sfarcurile inconjurate de parul carliontat ce se intindea pe tot corpul lui. Ofta de placere, semn ca faceam bine ceea ce faceam. Am continuat asa putin, apoi m-am lasat in jos, lingandu-i corpul, pana ce am ajuns in genunchi.
Il priveam in ochi in timp ce ii desfaceam cureaua, iar el ma mangaia pe par. I-am desfacut repede si pantalonii si i-am tras jos, cu tot cu chiloti, lasandu-l gol. L-am ajutat sa-si scoata picioarele din pantaloni si i-am dat jos si sosetele.
M-am pus in patru labe si m-am lasat jos pana ce pieptul meu atingea covorul si mi-am asezat limba pe firicelele de par de pe degetul mare de la unul dintre picioarele lui David.
Am invartit putin limba pe acolo, apoi am inceput sa-i ling degetul.
- Mmmm, fetita mea, nu mi-a mai facut nimeni asta, nici nu stiam ca imi place...

David s-a aplecat si s-a sprijinit cu o mana de fundul meu apoi si-a ridicat putin in aer piciorul pe care ma jucam eu. Vazand asta, i-am luat degetul mare in gura si l-am supt putin, apoi i-am lins si laba piciorului. Mergand cu limba in sus pe gamba lui, David si-a pus talpa din nou pe covor si s-a indreptat.
Incet incet limba si buzele mele isi croiau drum in sus pe piciorul lui David. Ajuns fiind cu gura intre picioarele lui, i-am lins scrotul paros apoi mi-am pus buzele in jurul pulii lui ce nu era inca sculata, dar se intarea tot mai mult cu fiecare moment.
- Ohhh, asa, ia-o in gura. Ia-o in gura, fetita mea.

Tineam capul pulii lui groase in gura si ma jucam cu limba sub el, iar asta a facut pula lui David sa se intareasca de tot intr-un timp foarte scurt. Am pus o mana pe ea si i-o frecam in timp ce ii sugeam capul pulii.
- Fetita, hai ridica-te de acolo putin.

M-am ridicat si l-am sarutat din nou, dupa care el m-a intors cu fata spre pat si m-a aplecat. M-am sprijinit cu mainile de pat si am stat asa, asteptand sa faca urmatoarea miscare. Imediat David mi-a ridicat rochita larguta, scotandu-mi fundul la iveala.
- Ohh, fetita mea ce sexy esti. Imi place tare mult ce ai ales sa porti in seara asta.

Mi-a mangaiat putin fundul, apoi s-a pus in genunchi in spatele meu si a inceput sa ma sarute pe fund, apoi s-a ridicat si mi-a tras o palma de cred ca s-a auzit pana afara. Bineinteles, a urmat inca una, si inca una. Gemeam la fiecare palma ce o primeam peste fund in timp ce David repeta cat de mult ii place cum m-am imbracat.
- Intinde-te pe pat, fetita. Intinde-te pe burta si baga capul intre perne. Am o surpriza pentru tine, sa nu tragi cu ochiul, bine? Sa stai acolo cu capul intre perne pana iti spun eu ca te poti uita.

M-am intins asa cum mi-a spus si mi-am afundat capul intre pernele de pe pat. Era liniste sub perne, liniste si pentru cateva momente racoare. Simteam cearsaful rece pe fata si stateam in intunericul de sub perne gandindu-ma la tot sirul de intamplari ce m-a adus aici, in patul unui barbat ce il cunoscusem doar cu cateva ore in urma. Nu numai asta, dar eram si imbracat ca o femeie, si nu orice femeie, ci femeia lui. Eram femeia lui acum iar asta ma excita la nebunie. Imi simteam pula sculata sub mine, apasata intre mine si pat, asa ca am ridicat putin fundul sa-i fac loc.
- Auu, ce... - am tresarit scotand capul dintre perne si intorcandu-ma pe o parte.
- Hai fetita, ca nu-i mare lucru. Nu se intampla nimic rau, e doar niste ceara.
- Puteai sa-mi spui, m-ai speriat ca naiba!
- Pai daca iti spuneam, nu mai era surpriza, nu?
- Of David...
- Hai, ia pozitia din nou ca vreau sa-ti mai picur putin.
- Mai omule dar de unde ti-a venit ideea asta?
- Ei, acuma si tu... Ma uit si eu la filme porno. Sa stii ca am invatat multe lucruri de pe acolo.
- Da? si ce ai mai invatat tu? - zic eu intorcandu-ma la loc pe burta si ridicand fundul.
- Na, hai sa nu zicem invatat, mai degraba am prins cateva idei. Sunt mai curios de fel, asa ca am zis ca hai sa incerc, cine stie cand mai am ocazia.
- Bine, eu ma bucur, nu zic ca nu-mi place. Poti sa-mi spui orice ai vrea sa incercam si vedem, poate punem in practica si curiozitatile tale. Doar port haine de femeie si sunt in patul tau, iar asta ma cam face femeia ta.
- Oh, da... esti femeia mea, fetita mea... - zice David continuand sa picure ceara pe fundul meu.

A continuat cu asta cateva minute, dupa care mi-a cerut sa-mi dau jos rochita. M-am conformat rapid si am luat din nou pozitia dinainte. David a continuat sa-mi picure ceara pe fund, parca tot mai excitat de gemetele pe care le scoteam atunci cand fiecare strop fierbinte imi atingea pielea. A simtit apoi stropii tot mai sus, pe spate... David isi facea de cap cu ceara aia.
Pana la urma a dus lumanarea inapoi pe masuta, s-a intors, mi-a dat doua palme zdravene peste fund si m-a intors pe spate.
Am departat picioarele iar el a venit peste mine, lipindu-si buzele de ale mele, sarutandu-ma pasional.
Mi-am bagat o mana intre trupurile noastre, i-am luat pula sculata in mana si am inceput sa-l masturbez lent. David gemea usor, fara sa intrerupa sarutul nostru, iar cu o mana mangaia sutienul ce statea strans lipit de pieptul meu.
- Ai vorbit serios cand ai spus ca pot sa-ti spun orice as vrea sa incercam? - intreba el intrerupand sarutul si ridicandu-si capul.
- Da David, am vorbit serios. Sunt pe spate in patul tau, sub tine, si tocmai ne-am sarutat in timp ce iti fac laba. Defapt inca iti fac laba, cred ca ne putem spune lucruri mai... deochiate. - zic eu continuand sa i-o frec lent.
- Bine, dar... orice, promiti sa nu te sperii? Adica daca iti spui ceva si crezi ca e ciudat sau ceva, nu te iei si pleci?
- David, poti sa-mi spui orice, doar nu sunt vreo fetita speriata. Suntem adulti, spune-mi orice vrei sa facem si daca e in regula, o facem, daca nu, nu o facem.
- Bine, dar promite ca indiferent ce ar fi nu te iei si pleci.
- Promit, David. Promit.
- Atunci iti spun. Adica iti spun un lucru acuma, si poate iti mai spun si mai incolo, vrei asa?
- Da, oricum vrei tu.
- Bine, pai... cum sa-ti spun sa nu sune deplasat... am vazut un... as vrea sa scuip in gura la tine... na ca am spus-o!
- De asta iti era frica? Pana acum nu crezi ca am avut deja saliva ta in gura dupa cat ne-am sarutat? - zic eu razand.
- Pai na, e altfel daca scuip, si mai sunt si altele dar nu-ti spun acum. Deci vrei?

N-am raspuns, dar am deschis gura si m-am uitat in ochii lui, accelerand putin ritmul cu care ii frecam pula. La inceput a lasat cativa stropi mari de saliva sa cada la mine in gura de cateva ori, si simtind mana mea strangandu-se pe pula lui, dar si auzindu-mi gemetele usoare, a prins curaj si a inceput sa scuipe de-a binelea. Am inchis gura ca sa inghit chiar in momentul cand scuipa din nou, asa ca mi-a nimerit buzele inchise. Auzind un "Mmmmm" prelungit din partea mea si-a dat seama ca poate sa continue, asa ca asta a facut, chiar daca nu am deschis gura. A facut asta de cateva ori, apoi mi-am lins buzele si am deschis gura, lasandu-l sa imi nimereasca din nou gura.
- Mi s-a uscat gura. Multumesc ca m-ai lasat sa fac asta, sper ca nu ti-a displacut - zice el razand
- Pentru mine a fost excitant, poti sa faci asta oricand vrei, nu trebuie sa-mi spui dinainte.
- Ohhh, fetita mea, unde ai fost tu pana acuma?
- Nu conteaza important e ca sunt aici acum, nu?
- Da, asa-i, si as vrea sa fii aici si alta data.
- Bine, mie imi convine, esti un barbat super fain si imi place sa fiu cu tine.
- Cat ma bucur sa aud asta, nici nu stii... Acuma ce zici, vrei sa fii femeia mea cu totul?
- Cu totul, adica vrei sa mi-o bagi... acolo?
- Da, vreau sa ti-o bag in fundulet. Ce zici?
- Pai si eu vreau, dar sa ai rabdare te rog. O ai asa groasa incat nu stiu cum o sa intre.
- Sigur, fetita, sigur ca o sa am rabdare.

Zicand asta, David s-a ridicat de pe pat, a luat prezervativele si lubrifiantul de pe masuta unde le pusese cat timp eu mai imbracam, a venit inapoi si le-a trantit pe toate pe pat. Erau cateva pachete de prezervative si doua tuburi de lubrifiant.
S-a pus pe pat, mi-a dat repede jos chiloteii apoi s-a pozitionat cu fata intre picioarele mele.
- Ce putulica faina are fetita mea - zice el razand si luandu-o in mana.

M-a strans putin de pula, apoi si-a bagat fata intre picioarele mele si a inceput sa-mi linga scrotul epilat. Si-a bagat apoi bratele sub genunchii mei si i-a ridicat pana ce fundul imi era in sus. M-a sarutat apoi pe fund si imediat si-a dus limba intre bucile mele, incepand sa ma linga direct in locul unde vroia sa-si indroduca pula in urmatoarele minute.
M-a lins putin acolo, apoi m-a stropit cu lubrifiant din abundenta si a probat intrarea cu un deget. Ajutat de lubrifiant, nu s-a chinuit prea mult.
- Mmmm, dar vad ca ai un cur stramt, imi place, abia astept sa te fut, uite fix aici - zice el miscandu-si mai rapid degetul inainte si inapoi in fundul meu. A mai pus ni...



    Login