Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Plimbari (1)
Autor : lover09 - 2018-07-01
Citita de 5982 ori - Nota 6.69 (42 voturi)
De multe ori intru pe cate un site de intalniri, dar cine nu face asta? E cel mai rapid mod de a intalni persoane noi. Totusi, nu tot timpul stii cine se afla la capatul opus, de cele mai multe ori totul se limiteaza la cateva discutii cu tenta sexuala sau nu, sau chiar un schimb de poze. Dar de cele mai multe ori totul se opreste aici. Pot numara pe degete persoanele cu care chiar am reusit sa ma intalnesc de-a lungul anilor.
Poate din acest motiv, dar si din dorinta de aventura, uneori la sfarsit de saptamana imi petrec timpul calatorind dintr-o localitate in alta cu masini de ocazie. De obicei aleg rute mai lungi, chiar si 300km uneori.
Asa a fost si seara despre care scriu acum. Era o seara de vineri, pe la sfarsitul verii si cu toate ca statea sa ploua, am decis sa ies totusi.
Ca de obicei, m-am epilat si mi-am intins crema hidratanta pe tot corpul. Am luat apoi pe mine niste chilotei tanga, o pereche de blugi stramti, un tricou si o jacheta subtire, apoi m-am incaltat, am pasit afara pe usa si m-am indreptat spre un loc in care stiam ca oamenii mai stau la ocazie. M-am plimbat putin prin magazinele din zona pana nu a mai ramas nimeni in locul respectiv, apoi m-am indreptat in acea directie. Inima imi batea tot mai tare iar prin mintea mea treceau tot felul de scenarii despre ce mi-ar placea sa se intample, cu toate ca de cele mai multe ori nu se intampla absolut nimic cu tenta sexuala.
Ajung acolo si incep sa urmaresc masinile care treceau, cautand una potrivita pentru a face semn. Mai multe au trecut fara sa se opreasca, iar soarele deja apunea si norii se strangeau deasupra. Incepusem sa ma gandesc ca poate nu a fost o idee asa de buna si poate ar trebui sa ma intorc acasa, dar totusi decid sa mai stau putin.
La un moment dat vad ca se apropie o masina destul de incet, iar la volanul ei am reusit sa disting un barbat ce parea a fi de varsta mijlocie cu ochelari. Era o masina de om obisnuit, curata in general, doar cativa stropi de noroi intarit se puteau vedea in zona rotilor.
Fac semn si se opreste. Ma apropii de masina iar soferul deschide geamul din dreapta.
- Mergeti spre Deva? - intreb.
- Da, merg la Hunedoara, te pot lasa la Deva, sigur. Pofteste inauntru.

Deschid usa, intru in masina si plecam.
- Si? Esti din Deva? - ma intreaba dupa cateva minute de liniste.
- A, nu, am cumparat ceva dintr-un anunt de la cineva din Deva si merg sa facem tranzactia personal.
- Nu era mai simplu sa primesti pachetul prin curier?
- Eh, poate ca da, dar ma mai plimb si eu... zic eu zambind.
- Bine faci, e frumos sa te mai plimbi din cand in cand. Eu sunt David, pe tine cum te cheama?
- Eu sunt Adi, imi pare bine sa va cunosc.
- Si mie la fel

Stiind ca ne asteapta un drum de vreo 2-3 ore, mi-am dat jacheta jos, mi-am pus centura si m-am facut comod.
David era un barbat la vreo 55 de ani, grasut si glumet. Purta o camasa cu maneca scurta deschisa la culoare si niste pantaloni. Bratele le avea paroase si bronzate, iar mainile le avea mari, cu degete groase si crapate pe alocuri, parca tipic pentru un barbat muncitor ce are mare grija de gradina sau de campul sau.
Drumul a continuat tot asa, vorbeam din cand in cand diferite lucruri, David mai spunea cate un banc, radeam, mai ascultam cate ceva la radio, iarasi vorbeam si tot asa. Intre timp se intunecase si trasnete incepeau sa se auda in departare. Mai aveam cred ca mai bine de o ora pana sa ajungem. Erau destul de multe camioane pe drum asa ca mergeam destul de incet in spatele lor.

- Cred ca vine ploaia. Probabil o sa te prinda prin Deva. Ai cu ce sa te intorci? - zice David
- Cred ca da. Nu-i nimic, daca ma prinde asta e. Gasesc eu o masina sa ma intorc, nu-i problema.

Era deja intuneric si Parca de nicaieri incepuse dintr-o data sa ploua torential, asa de tare incat abia se mai vedeau stopurile masinilor din fata noastra. Nu se vedeau faruri in spate, asa ca mergeam foarte incet, cu luminile de avarie pornite. David vede un drum lateral ce probabil mergea spre niste sate si zice:
- O sa ma bag pe drumul ala si asteptam pana se mai potoleste ploaia, ce-i sigur e sigur. Te grabesti tare?
- Nu ma grabesc deloc. Asa e, ar trebui sa ne oprim pana trece putin furtuna asta.

Eram acum opriti la cateva sute de metri departare pe acest drum pe care parea ca nu circula mai nimeni. Afara ploua parca din ce in ce mai tare iar noi stateam acolo, vorbind si ascultand muzica la radio, singura lumina fiind oferita de un stalp de iluminat ce era destul de departe de masina.

- Si... vroiam sa te intreb ceva. - zice David.
- Da?
- Da... am observat mai devreme ca nu ai deloc par pe maini... sau mi s-a parut mie?
- Nu, nu vi s-a parut, si care e intrebarea? zic eu razand?
- Pai eram curios de ce, cum se face ca n-ai par?
- Dar am par, doar ca il dau jos.
- De pe brate?
- Pai da, de pe brate, de pe piept si asa mai departe.
- Interesant, pot sa vad mai de aproape?
- Da, cum sa nu... - zic eu intinzand o mana spre David.
- Hmmm, da, asa-i, nici urma de par. Placut la atingere. Si, ce zic fetele, le place sa te mangaie? - zice el atingandu-mi mana cu degetele lui.
- Da, cred ca le place, de ce nu le-ar placea, nu?
- Bine, foarte bine... Si... barbatii... ei ce zic? Le place si lor?
- Barbatii? - intreb eu incercand sa par mirat.
- Pai da, barbatii... Le place si lor sa te mangaie asa? - intreba David tinandu-ma cu o mana de incheietura si cu cealalta plimbandu-si degetele inainte si inapoi pe bratul meu, strangandu-ma din cand in cand.

N-am spus nimic si am incercat sa-mi trag mana inapoi, dar David ma tinea bine de incheietura. Am incercat sa-mi retrag mana de cateva ori, dar incet si bineinteles ca nu reuseam pentru ca David ma tinea bine de incheietura, parca tot mai strans.
- Nu mi-ai raspuns inca la intrebare. Spune-mi, le place si lor sa te mangaie asa?
- Nu stiu... cred ca da... poate... nu stiu. - zic eu uitandu-ma pe geam spre intunericul de afara.
- Dar de ce nu te uiti la mine? intreba David intinzandu-si o mana catre fata mea, prinzandu-ma de barbie si intorcandu-mi privirea catre el.

Ma uitam in jos, incercand sa evit privirea lui, dar mi-a ridicat barbia mai mult, facandu-ma sa-l privesc in fata.
- Uite cum sta treaba - zice el - e clar ca iti plac barbatii. Te mangai aici pe mana de cateva minute si n-ai zis nimic. Eu sunt singur, divortat de mai bine de un an. Pana cu ceva timp inainte de divort ma futeam cu nevasta-mea si de mai multe ori pe zi uneori, si nu trecea aproape nicio zi fara sa ma satisfaca. Am ramas obisnuit asa, imi place mult sa fut, dar un barbat ca mine, obisnuit, mult peste 50 de ani... iti dai seama ca femeile nu fac coada la mine la usa.
- Dar...
- Dar ce? Pe mine nu ma intereseaza daca in pantaloni ai pula sau pizda, doar ma poti satisface in atatea feluri... - continua el.

In acelasi timp imi duse mana ce mi-o tinea de incheietura in jos, spre prohabul lui. S-a lasat mai pe spate pe scaun si mi-a apasat palma deschisa intre picioarele lui.
- Uite, vezi? Imi place sa-ti mangai pielea fina, vezi? simti? - intreba el in timp ce imi misca palma deschisa pe pula lui ce deja era intarita in pantaloni.
- Da, simt... zic eu cu jumatate de gura.
- Ia zi-mi, te epilezi si pe picioare?
- Da, peste tot...
- Si ma lasi sa te mangai si pe picioare? Si asa ploua ca naiba afara si nici nu trece nimeni pe aici. Hai, da-ti jos pantalonii si lasa-ma sa te mangai.

Am oftat, mi-am luat mana de pe pula lui, m-am uitat putin la el, apoi mi-am ridicat fundul sprijinindu-ma cu spatele de scaun si mi-am deschis nasturele la blugi. Am facut o pauza, m-am uitat iarasi inspre David, apoi mi-am desfacut si nasturii de la slit si am impins pantalonii in jos, pana la genunchi. M-am asezat inapoi pe scaun apoi i-am impins de tot in jos. Lumina era foarte slaba, dar totusi nu era complet intuneric, asa ca David imi putea vedea picioarele destul de bine.
- E bine asa? Asta ati vrut?
- Ooohohooo, dar ce chilotei am vazut eu acolo pe tine, ia intoarce curu spre mine, sa vad mai bine!

M-am intors pe scaun, stand acum cu fundul spre David. Mi-a tras o palma tare peste fund, apoi a inceput sa le mangaie si sa le maseze.
- Pai tu ai chilotei de fetite pe tine si nu zici nimic? A dat norocul peste mine, bine ca a venit ploaia ca altfel poate nu aflam ca am o fetita cu mine in masina.
- Da, pai imi place sa-i port.
- Sigur ca iti place, fetita tatii. Ce-ti mai place tie, ia spune? Pula iti place? Eu cred ca da, dar vreau sa-mi spui tu.
- Pai... da, imi place...

David s-a repozitionat, intorcandu-se cu fata catre mine. Cu o mana a inceput sa ma mangaie pe par, apoi cu celalta mana a inceput sa-mi atinga picioarele. Ma mangaia lung, inainte si inapoi pe pulpe, pe genunchi, ocazional cobora si pe gambe, poi revenea la pulpe, mangaindu-le si strangandu-le.
- Daca tot iti place pula, vrei sa vezi daca iti place pula mea in special?

In timp ce imi punea intrebarea asta, David mi-a luat o mana si a pus-o din nou intre picioarele lui, incepand sa-si frece pula cu palma mea deschisa.
Mi-am spus in gand: "Ce naiba, doar de asta am iesit" si mi-am strans palma tare peste pula lui David. Am inceput sa fac singur miscarile acelea scurte si lente inainte si inapoi, simtindu-i grosimea pulii prin pantaloni.
- Mmmm, asa fetita mea, joaca-te cu pula mea. Poti sa o scoti din pantaloni, sa te joci mai usor daca vrei.

N-am zis nimic, dar am pus mana pe cureaua lui, am tras de capatul ei, am desfacut-o si imediat i-am desfacut si nasturele si apoi fermoarul.
Am dat sa pun un genunchi pe scaun, dar inca aveam pantalonii in jurul picioarelor si aproape ca m-am impiedicat. Mi-am scos repede piciorul stang din pantaloni, am pus genunchiul pe scaun, m-am apropiat de David si am pus mana pe umflatura din chilotii lui, strangandu-l de pula groasa. Si-a ridicat fundul si si-a tras pantalonii in jos pana deasupra de genunchi, facand loc mainii mele sa-i cuprinda mai bine pula.
Mi-am apropiat buzele de gatul lui si am inceput sa-l sarut pe gat, iar in acelasi timp mi-am bagat mana in chilotii lui. "Oh ce pula groasa" imi zic in gand. Intr-adevar David avea o pula nu foarte lunga, dar asa de groasa incat abia i-o puteam cuprinde.
David a inceput sa ofteze si sa geama iar eu continuam sa-l sarut pe gat si sa ma joc cu mana in chilotii lui. Ii frecam putin pula, apoi bagam mana in tufa deasa de floci, ajungand pana la coaie, jucandu-ma putin cu ele, apoi revenind la pula.
I-am ridicat chilotii cu spatele palmei si apasandu-l usor cu mana pe pula, i-am scos-o de tot din chiloti. Am luat-o in mana si m-am jucat putin cu ea, dupa care i-am ridicat camasa si il mangaiam cu mana pe burta.
Mi-am dezlipit buzele de gatul lui David doar ca sa le pun pe burta lui paroasa. Il sarutam si il lingeam, incet incet am ajuns la buric si mi-am bagat limba in el.
In acel moment David si-a pus o mana in spatele capului meu iar cu cealalata ma mangaia apasat pe par.
- Hai, mergi mai jos fetita mea. Stiu ca vrei si tu. Ai spus ca iti place pula, iar mie imi plac buzele tale, imi place gura ta. Hai sa le combinam si sa avem amandoi ce ne place, tu pula iar eu gurita ta.

Mi-am dezlipit buzele de burta lui paroasa doar cat sa-l intreb:
- Vreti sa spuneti ca ati vrea sa fac asta mai jos? - si imediat i-am lins burta cu o miscare lunga si apasata.
- Da, fetita tatii. Mergi mai jos si continua ce faci acuma.

Am continuat sa-l sarut pe burta dar incet incet am mers tot mai jos. Am simtit o aroma de pula statuta, usor transpirata si un iz de pisat. Am continuat incursiunea trecand cu buzele pe langa pula lui. I-am tras chilotii mai jos, David ridicandu-si f...



    Login