Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

plictiseala
Autor : metalliku - 2014-08-13
Citita de 3377 ori - Nota 4.93 (15 voturi)
Se intampla ca stateam in casa si ma plicitseam de moarte , afara frig , ploaie si stateam pe net sa-mi caut ceva de lucrat.
Stateam pe mess,nu era foarte multa lume dar vad ca imi scrie un tip pe la 40-50 de ani . Incepea sa-mi placa de el desi era cu 20 de ani mai invarsta ca mine dar avea niste vorbe care iti intrau pe sub piele.
Dupa cam 1 ora jumate de chat mi-a propus sa ne vedem sa bem o bere . Nu am stat mult pe ganduri am acceptat deoarece de 2 luni nu am mai fost cu nimeni nu m-am mai intalnit cu nimeni si chiar imi era dor de o joaca:).
Intalnirea era prgramata la ora 17 pe o terasa nu foarte la vazul lumii . La ora 17:05 imi fac aparitia la acea terasa , ma pun la o masa comand , nu apuc bine sa gust din bere ca din spate se aude o voce .
Hey tu ! Stai singur la masa? nu vrei sa vi aici la masa mea? "era el la o masa ferita de un gardulet"
Ma ridic , deja picioarele incepeau sa mi se inmoaie.Ajuns langa el ma pun la masa ciocnim odata ,bem o gura de bere dupa care se scuza ca trebuie sa mearga la toaleta.
Se ridica , pleaca iar eu il urmaream.
Era imbracat in niste pantaloni de piele ,mulati pe fund , si un tricou mai largut care sa acopere burtica . ps.pana atunci nu mi-am dat seama ca imi placeau hainele de piele
Venind inapoi s-a asezat langa mine si mi-a spus ureche ca ii place foarte mult de mine si ca ar da orice sa se poata juca cu mine , eu am dar un acord subtil dupa care el m-a sarutat pe gat nu foarte lung.
Dupa ce am terminat berile mi-a propus sa mergem la el . Ne-am urcat intr-un taxi , amandoi in spate unde ii vedeam reactiile de nerabdare . La inceput am simtit mana pe picior , ma mangaia tandru apoi tot mai sus.
Ajuns la el m-am facut comod el zicand ca merge sa se schimbe.I-am spus sa nu schimbe pantalonii de piele ca imi plac foarte mult, apoi a zambit si mi-a spus : - Interesant , atunci iti fac o surpriza, asteapta putin.
Dupa 2 minute revine in camera cu 2 geamantane pline cu diverse accesorii printre care si haine de piele/latex si-mi spune ca daca doresc facem niste jocuri interesante.Ardeam de nerabdare deoarece imi doream sa incerc cat mai multe .
Am acceptat repede.
Vazand ca am acceptat si i-am precizat ca poate face orice cu mine mi-a spus sec :
-Dezbraca-te si pune-te pe burta pe pat!
Am facut ce mi s-a cerut apoi am simtit o pleznitura pe fund si cateva cuvinte.
-TU FACI CE-TI ORDON EU SI NU COMENTEZI.!!!AI INTELES???
am raspuns Da am inteles!
-NU ASA SE RASPUNDE! SE ZICE DA STAPANE!!!
da stapane
-ASA
dupa ce s-a jucat cu biciul pe fundul meu mi-a pus o masca de latex , o zgarda . Simteam cum ma trage spre el si am mers incet cat m-a tras.
-STOP.!!!
-TRECI SI LINGE-MI PICIOARELE!!!
Zis si facut , m-am aplecat si am inceput sa-i sarut picioarele sa-i ling degetele si sa urc spre pula.m-a lasat. Cand am ajuns aproape de pula mia ordonat sa-l ling in cur. S-a pus pe un fotoliu cu picioarele in sus sa pot sa am acces la toata splendoarea lui , Dupa cateva minute ma opreste ma trage in lesa pana in alta camera unde ma leaga de calorifer cu o sfoara nu puteam misca.! Incepuse sa imi loveasca fata cu pula lui semierecta apoi mi-a bagat-o in gura.Era buna,un gust bun , dupa putin timp mi-a luat capul in mana si a inceput sa ma futa in gura cu viteza pana cand mi-a bagat-o in cat pret de cateva secunde si si-a dat drumul in gatul meu.Dupa ce i-am curatat bine pula a iesit din camera lasandu-ma legat de calorifer.Am stat acolo ca...



    Login