Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataplacuta intamplare
Autor : txftds - 2008-09-08
Citita de 5009 ori - Nota 7.76 (21 voturi)
Sa va povestesc fantezia mea.
Era intr-o zi tomnatica, in jur de ora pranzului cand la usa apare vecinul meu, Andy, cu o sticla de coniac in mana si imi spune:
-Salut vecine, stii ca azi e ziua mea, am venit sa te cinstesc! Chiar uitasem complet de aniversarea lui Andy si l-am poftit in casa. Dupa cateva paharele, daca eu nu prea beau, ma luase ameteala si o stare de binedispunere.
Stand langa Andy pe canapea, ii vad pula marindu-se, imi ia mana si mi-o strecoara pe sub treningul lui. Eram "blocat"de reactia sa si am vrut sa-mi retrag mana si imi spune:
-Freac-o usor, nu te speria, simti cum se intareste? mangaindu-ma la randul lui prin pantalon.
Eram cam ametit, dar foarte excitat si i-am propus sa se dezbrace complet, s-a conformat si am mers sa facem un dus. De la apa fierbinte ma excitasem puternic si il intreb:
-Vrei sa o facem?
-Bineinteles ca vreau, imi placi de mult, stiu ca esti un tip curat si ascultator. Am mers in dormitor si imi spune:
-Vreau sa fiu legat la ochi fiindca excitarea e mai mare. Ok, il leg la ochi, il asez pe marginea patului si incep sa-i masez pula ce incepea sa creasca, o ating cu varful limbii si gustul incepuse sa-mi placa, o picatura de sperma aparuse si am lins-o de parca as pierde o suta de picaturi, usor am inceput sa iau capul ce era precum o capsuna gustoasa, Andy gemea si imi impingea usor cate un deget in cur iar mie imi placea la nebunie.
-Vrei sa mi-o pui in cur? l-am intrebat, simteam cum imi zvacnea gaura doritoare de a fi patrunsa, masata de pula lui.
-Am sa ti-o bag usor, promit! imi raspunde. Ma aseaza in patru labe, isi pune prezervativul si imi da cateva limbi sa-mi stimuleze gaura apoi ma unge cu un gel lubrifiant ce-mi dadea o stare de relaxare. Abia asteptam sa ma patrunda si deodata simt capul pulii cum incerca sa-si faca loc in gaura mea ingusta.
-Daaa, ce stramt esti! urla Andy de placere.
-Iti place in mine? il intreb intorcand capul sa-i vad expresia fetei. Andy ma pompa cu putere, simteam cum imi frige curu', valuri de caldura imi treceau prin tot corpul si gemeam fara intrerupere. Nu mai contenea cu miscari de dute-vino din ce in ce mai rapide, simteam cum coaiele se loveau de bucile mele.
-Nu mai rezist mult! ma anunta Andy.
-Te rog, termina in mine, vreau sa simt cum ejaculezi in curu' meu!
-Nu, vreau sa o mai iei odata in gura, scoase pula rapid din mine si imi parea rau, isi scoate esarfa de la ochi, arunca prezervativul si imi trece pe la buze p...



    Login