Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Petrecere cu seful
Autor : pussmari - 2015-09-04
Citita de 7996 ori - Nota 4.76 (111 voturi)
Numele meu este Marian si eram casatorit de cativa ani cand am ajuns din greseala pe un site porno cu filme gay. Curiozitatea m-a facut sa ma uit si spre surprinderea mea, scenele alea m-au excitat foarte tare. Am inceput sa ma uit tot mai des la scene de sex intre barbati si am inceput sa citesc despre asta. Nu ma pot plange ca nu aveam parte de sex, dar ideea de a fi eu cel futut ma inebunea, asa ca m-am hotarat sa incerc. Mi-am facut cateva poze si apoi un cont pe o retea de profil. Fiind o retea dedicata intalnirilor gay, nu am vazut nici un motiv sa ma ascund, asa ca am pus si poze in care mi se vedea fata.
Nu a trecut mult timp si sotia m-a anuntat ca seful ei da o petrecere in weekend. Firma nu este mare, asa ca de 2-3 ori pe an seful sotiei, Robert, inchiriaza o pensiune si face cate o petrecere la care sunt invitati toti angajatii si familiile lor. Robert este un tip cam la 45 de ani, inalt, brunet, necasatorit si adora petrecerile.
A venit weekend-ul si ne-am adunat cu totii la pensiune. Desi ne mai intalnisem de multe ori, atunci am observat pentru prima data ca Robert arata foarte bine, dar sotia si multi altii erau acolo, asa ca gandul asta a trecut repede. Spiritele s-au incins, s-au consumat cantitati importante de alcool si toata lumea se simtea foarte bine. Printre povesti, rasete, dansuri si pahare ochii mei tot fugeau dupa Robert si am observat ca si el venea catre mine de cate ori avea ocazia. La un moment dat, lumea a inceput sa se retraga si sotia mi-a spus ca este foarte obosita si pleaca sa doarma. Mai ramasesem putini, iar eu si Robert eram acum nedespartiti. Am inceput sa dansam din ce in ce mai apropiati si mai lasciv, ceea ce pe ceilalti ii amuza, dar pe mine ma excita. Ne mangaiam pe tot corpul si eram pe jumatate dezbracati cand Robert mi-a soptit usor la ureche ca ma asteapta in camera lui. Am crezut ca n-am inteles eu bine, dar dupa putin timp a spus ca se retrage si el si mi-a aruncat o privire care mi-a confirmat ca intelesesem bine. Eram nerabdator, dar am mai ramas cateva minute dupa care am plecat si eu.
Eram excitat dar si speriat gandindu-ma la ce va urma, dar mergeam aproape hipnotizat spre camera lui. Am batut usor si usa s-a deschis imediat, iar Robert m-a luat de mana, m-a tras inauntru si am inceput sa ne sarutam.
- De cand astept momentul asta...mi-a spus Robert.
- Cum asa? am raspuns eu putin incurcat.
- Pentru tine am facut petrecerea asta. Ti-am vazut profilul pe net si te-am recunoscut, iar de atunci ma tot gandesc cum sa fac sa fim singuri.
- Chiar nu ma asteptam sa fie asa cand mi-am facut contul ala...
- Hai sa facem un dus...am asteptat destul...
Si-a dat pantalonii jos si am ramas cu ochii la pula lui de 18-19 cm perfect conturata si erecta. M-am dezbracat si eu si am intrat amandoi in baie. Corpurile noastre ude se frecau unul de celalalt, m-a luat in brate pe la spate si a inceput se isi frece pula intre bucile mele. Eram excitat si abia asteptam sa il simt in mine. M-am aplecat usor si am simtit un deget care isi facea loc in curul meu. Era bine lubrifiat, asa ca a alunecat usor si a inceput sa se miste usor inainte si inapoi. Citisem ca s-ar putea sa doara putin la inceput, dar eu nu simteam decat placere.
Doua degete si mult lubrifiant facusera ca gaura mea sa fie pregatita. Ne-am dus in pat, m-am pus capra si am simtit cum capul pulii impingea usor penetrandu-ma, apoi mai mult si mai mult pana cand toata pula lui Robert era in mine. Era cu mult mai bine decat imi imaginasem eu vreodata si eram excitat cum nu fusesem niciodata cu o femeie. A inceput sa ma futa pe la spate, mai intai incet si mai apoi din ce in ce mai repede. I-am spus ca vreau sa il vad si am schimbat pozitia. M-am intins pe spate cu curul pe marginea patului si cu picioarele in sus, iar Robert ma apucat de glezne si m-a penetrat din nou. Mi-a departat picioarele, m-a apucat de solduri si a inceput sa ma futa nebuneste.
- O sa-mi dau drumu... a gemut Robert
- Da-ti drumu in mine...
N-am apucat sa termin ca miscarile lui au devenit mai sacadate, pula lui intra toata in mine, apoi un val cald de sperma imi inunda curul. A continuat sa ...



    Login