Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataPervers
Autor : IwantCock - 2010-03-19
Citita de 6406 ori - Nota 7.86 (28 voturi)
La o petrecere am cunoscut un tip ce parea foarte retras, nu foarte inalt,, cu un ten masliniu, efeminat, ce m-a abordat:
-Merg sa iau o bautura, vrei si tu? Apropo sunt Lucy!
-Salut sunt Dudu, da, raspund eu, as bea ceva tare!
-Cat de "tare" sa fie, facandu-mi cu ochiul si privind fix spre slitul meu.
-Imi plac astea tari, ii raspund eu, zambind.
Se intoarce in cateva minute cu doua pahare de vodka.
-Si mie imi place sa fie tare, atingandu-mi usor pula, dupa drinku' asta poate vrei sa ne retragem si sa continuam "conversatia", ce zici?
-Sunt de acord, unde mergem?
-Hai la mine, stau aproape!
-Ok, sa mergem.
Pe drum incepusem sa-i mangai pula prin pantalon, dar mi-a spus sa am rabdare fiindca ii distrageam atentia de la condus.
Abia asteptam sa ajungem la el. Intram si imi spune:
-Fa-te comod, cum te simti tu mai bine, uite desfa sticla asta pana ma intorc eu, trebuie sa iau ceva de la masina. Nu trec nici 5 minute ca revenise cu o punga in brate.
-Ce ai acolo? intreb eu.
-Ceva placut ai sa vezi, ma asigura el.
Scoate din punga o caserola de capsuni si un tub de frisca:
-Ia din gustul aspru al bauturii, nu-i asa? Il aprob culegand o capsuna, sorbind-o intre buze.
-Hmmm, imi faci si mie pofta cand vad cum savurezi fructul, sa mergem sa un dus sa ne racorim un pic. Am luat si capsunile cu noi.
Am intrat in baie, ce era foarte curata, incep sa-l dezbrac nerabdator, repezit, cu o graba nemarginita sa-l vad gol.
-Ai rabdare si v-a fi perfect, promit! Imi plimba aratatorul pe buze si deschid usor buzele doar sa intre un pic, deschide cabina de dus si ma invita sa intru. Apa era calduta, placuta si jetul nu era foarte puternic. Penisul imi era ca de piatra cand i-am vazut fesele rotunde, am inceput sa-l mangai iar el s-a apropiat si imi sugea sfarcurile ce devenisera tari si rosiatice. Cu o mana i-am atins coaiele ce pareau fierbinti iar cu cealalta incep sa-i frec pula incet ce se intarea parca la fiecare miscare de dute-vino. Il simt gafaind usor, vreau sa-l intreb daca ii place dar ma opreste.
-Sssst, nu spune nimic, lasa-te condus de ceea ce simti! fara cuvinte. Il aprob din ochi, il spijin de geam, ma asez in genunchi, priveam la pula lui [de vreo 16cm, subtirica, exact cu imi place mie] asteptand parca sa-mi dea voie sa o bag in gura, se uita la mine si da din cap apobator. Parca era o competitie, incepusem sa o sug foarte repede, cu o pofta de neimaginat.
-Ohh, ai rabdare te rog, mai incet, o sa o ai pe toata, promit! Iti place asa mult? Dau din cap afirmativ, gura-mi fiind ocupata cu pula lui. Miscarile de dute-vino erau naucitoare, buzele imi frigeau si mai le racoream cu cate o capsunaApoi ma ridica si imi spune:
-Suficient momentan, mai aveam un pic si terminam!
-Ce te-a oprit? il intreb eu, ai un gust foarte bun.
-Stiam, de aceea te-am invitat pe tine, dar sa mergem in dormitor!
Mai servim cate un pahar?
-Da dar sa aduci capsunile. Cand se intoarce din sufragerie ma surprinde admirandu-i cravata ce era aruncata pe jos si ma intreaba:
-Daca iti place e a ta!
-Multumesc, dar nu port... pe strada!
-Dar?
-Imi place sa fiu legat la ochi sau sa leg partenerul, ce zici?
-Hai sa vedem cum e, surazandu-i ideea duce cravata spre ochii sai. Il leg nu prea stans si il asez pe pat. Incep sa-i frec pula incet-incet, incepe usor sa se intareasca, capul incepe sa devina rosiatic, pun ceva frisca pe pula si incep sa o sug in timp ce Lucy gemea de placere, miscarile-mi sunt mai repezi, avand o pofta de zile mari.
-Gata, ajunge, imi spuse ridicandu-mi capul. Vreau sa te penetrez, ador curul tau, abia astept sa ti-o bag.
-Te rog sa fi atent cu mine avand in vedere ca asta e abia a doua oara cand o fac!
-Aha... la inceput, nu? Il aprob incuviintand din cap.
-Stai linistit, o sa-ti placa, ma asigura el. In acest timp ma leaga la ochi si adrenalina creste, inima pompeaza mai repede.
-Aseaza-te pe spate si relaxeaza-te, imi spune, apoi incepe sa-mi mangaie coaiele si pula, simtindu-i buzele ce-mi sug sfarcurile intarite, coborand usor spre buric si apoi spre pula. La un moment dat simt ceva pe buzele mele, ceva ce vroia sa patrunda, ating cu varfu' limbii si realizez ca se intorsese pt un 69, nu mai facusem asa ceva si era foarte placuta senzatia [acea de noutate], buzele lui sorbeau din pula mea cu pofta si imi placea la nebunie. Deodata imi spuse cu un ton autoritar:
-Pune-te in patru labe, relaxeaza-te!
-Dar te rog sa ai grija!
-Linisteste-te! imi spuse, simt cum mainile sale imi desparteau bucile si cum limba incerca sa patrunda in gaura mea, era o senzatie de vis:
-Ohhh, daaa, linge-ma acolo! rugandu-l sa insiste in zona aceea. Simt cum ma unge cu un deget, patunzandu-ma, masandu-mi rozeta, apoi mai introduce un deget, incepe sa-mi placa...
- Vreau sa te fut, am sa intru incet in tine, promit! Simt cum isi propteste capul pulii in rozeta mea si incepe sa impinga usor. O senzatie placuta ma invaluie, simt cum ma patrunde usor, se retrage si intra mai mult in mine.
-Ohhh, daa, gem de placere si imi ridic curu' sa simt pula mai bine cum intra in mine, asta cu siguranta ii placea si lui:
-Ohh, ce gaoaza stramta ai, ce bine e in tine, imi spune gafaind, tragandu-ma de solduri mai mult catre el. Stateam spijinit pe perna si cu mainile imi indepartam bucile parca sa fac si mai mult loc pulii ce intra destul de bine in mine. Penetrarea era din ce in ce mai rapida, curu' parca imi ardea, ii simteam coaiele lovindu-ma peste buci, deodata iese din mine si imi spune:
-Am cam obosit, ma intind si tu te urci pe mine!
-Hai si asa! Se intinsese in pat, ma urc deasupra lui, ii potrivesc pula si ma las patruns cat mai adanc, acum era randul meu sa controlez ritmul. Ma ridicam pana sa simt ca e pe cale sa iasa si apoi ma lasam in jos pana la radacina. Gafaiturile erau de ambele parti dar recunosc ca ale mele erau mai repezi si mai profunde.
-Cred ca am sa termin! imi spuse. M-am ridicat si m-am dezlegat la ochi, se ridica din pat si ma invita:
-Suge-o, fa ce vrei cu ea! Parca asta asteptam, am cuprins-o in gura si am inceput sa o sug cu pofta. Deodata simt o zvacnitura, un ohhh prelungit si gura-mi era invadata de primul val de sperma, apoi de al doilea mai putin violent ca primul si... urmatoarele! Avea un gust cam amarui cei drept dar placut. Cantitatea era impresionanta, se prelingea pe buze si apoi pe barbie iar tipul ma privea foarte satisfacut, lovindu-ma usor cu pula pe obraji iar eu cautandu-i capul sa il cuprind cu buzele inca o data. Imi intinde un prosop, ma sterg un pic si ma intreaba:
-E randul meu acum, ai vreo preferinta?
-Da! ii raspund, vreau sa o sugi. Se pune in genunchi imi prinde fesele cu ambele maini si ma trage spre gura lui pofticioasa, o inghite din prima pana la refuz, aveam o senzatie unica, necunoscuta pana atunci, pula intra in gura lui din ce in ce mai repede si simteam ca ejaculez.
-Imi vineee! strig eu. Ma aproba cu un "hmmm'' privindu-ma in ochi, ii cuprind capul si il trag spre mine mai mult cand sperma incepuse sa-i umple gura, spre surprinderea mea inghitise tot si lingea si ultima picatura de le varful pulii. Am mers impreuna la dus, ne-am sapunit, masandu-ne reciproc, mana lui insistand pe fund.
-Ti-a placut? il intreb.
-Foarte mult, chiar mai vreau! Nu stiam ce sa raspund nefiind pregatit sau mai bine spus negandindu-ma la o "reluare".
-Vedem, zic eu! Am mers apoi i...



    Login