Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Pe tir
Autor : lopol1221 - 2023-08-15
Citita de 7596 ori - Nota 1.55 (362 voturi)
Salutare, am tot citit pe aici cateva fantezii, fie unele din ele reale sau fictive. Tot ce urmeaza sa va scriu aici este cat se poate de real. M-am tot gandit daca sa impartasesc cu voi sau nu intamplarea mea, asa ca va invit sa cititi experienta mea.
Totul s-a inramplat pe cand aveam 18 ani, eu acum avand 26. Inca de pe la 14-15 ani am fost pasionat de masini, motoare, tiruri etc. Bunicul meu a fost sofer pe tir, cunoastea mecanica in proportie de 90%, iar cand mergeam in vacante si il prindeam acasa, il urmaream cum repara motoarele.
Implinind varsta de 18 ani, obtinand permisul de conducere, am primit de la ai mei prima masina. Nu de fite, doar un golf 5 cu care mi am facut treaba si am invatat sa conduc.
Unchiul meu era si el sofer pe tir, iar vara cand eram liber, in vacanta, terminand liceul si mergand la facultate, ma tot intreba daca vreau sa merg cu el in cursa, el facand intern. Am acceptat si am plecat.
Trebuia sa plecam din orasul nostru, catre Cluj pentru a incarca, iar apoi catre Constanta pentru a descarca. Tin minte ca transporta ceva mobila, nu mai tin minte. Unchiul meu arata destul de bine, pe la vreo 48 de ani, casatorit etc. Tin sa mentionez ca nu am avut nicio atractie pentru barbati niciodata pana in punctul in care urmeaza sa va descriu ce s a intamplat.
Dupa ce a incarcat de la Cluj, am oprit la un peco sa alimenteze, ne am luat cate o cafea si am plecat la drum. Am plecat in jur de 5 dupa amiaza, iar pe drum am vorbit fel si fel de chestii. Pe drum, s a nimerit sa mergem pe un national si sa trecem pe langa niste prostiuate. El vazand asta, imi spune ca erau destul de bune si daca era singur, se oprea sa dea o muie. Am ramas asa mirat de cele auzite si l am intrebat de ce nu e fidel ca are o sotie acasa si un copil de 4 ani ce il asteapta. Imi spune ca nu se mai intelege cu ea, nu s au mai culcat de ceva timp si e statut demult timp si simte nevoia sa se elibereze. Am mai dischtat despre viata lui intima cu cate femei a facut o, i am povestit si eu si a venit momentul sa treaca la pauza de 45. Am omis faptul ca nici unchiul meu nu a mai facut o cu barbati.
A oprit tirul intr o parcare destul de populata unde erau si alti tiristi, se da jos sa verifice remorca, marfa etc si vine inapoi in cabina. Ma intreaba daca mai vreau o cafea, avea fierbator in cabina, o prepara si incepem sa o bem.
Din vorba in vorba, imi spune ca i a ramas gandul la centurista aia si data viitoare cand mai trece, opreste la ea. L am vazut ca i se cam sculase, desi avea niste pantaloni scurti negrii si un tricou. Cred ca observase ca ma uit la penisul lui vizibil erect. Se ridica sa traga perdelele si imi zice ca el nu mai rezista si sa ies putin afara ca vrea sa dea o laba. Eu nu prea aveam chef sa ies asa ca i am zis ca poate sa dea linistit ca nu ma deranjeaza si promit ca nu ma voi uita. Desi, inevitabil, in mine s a trezit dorinta de ai vedea penisul. Eram amandoi rusinati de situatie asa ca imi spune ca sunt nepotul lui cu care poate discuta orice ai daca sunt de acord, asta ramanand intre noi, sa ii fac laba.
Eu ramasesem impietrit de situatie, la fel observasem si la el treaba asta, parea rusinat. Imi spune ca mai are 30 de minute de pauza si sa ne miscam mai repede.
Pana la urma am fost de acord. El se ridica de pe scaunul soferului, eu m am pus in fund in pat, el a venit in fata mea si si a dat pantalonii jos. In acel moment am zarit un penis destul de mare, cred ca 17 cm avea, gros putin paros. Unchiul meu avand undeva la 90 si ceva de kg cu putina burtica, mai mult fibra. Imi iau inima in dinti si pun mana pe ea si incep sa i o frec.
Stand in picioare il aud cum geme inchizand ochii si dand capul pe spate. In mintea mea era si dorinta de a o suge. In timp ce o frecam, ma masa pe par placut surprins de cum il frecam.
La un moment dat imi spune sa o iau in gura ca vrea neaparat sa fie supt. In acele momente am inlemnit asa ca am raspuns comenzii desi eram intra a o suge si nu.
Mi am luat inima in dinti, am belit o la maxim si am luat o in gura. Era prima pula din viata mea pe care am supt o. Nu imi venea sa cred. Avea un gust putin sarat, probabil de la urina, dar nu ma deranja. El era deja in extaz, foarte excitat, nu il interesa ca il suge un barbat si nu o femeie. Ma tinea de cap si ma futea in gura pana in gat. Aveam tendinta ca imi vine sa vomit dar m am abtinut
Dupa 3-4 minute de supt ma atentioneaza ca ejaculeaza, sa o scot din gura si sa o frec ca vrea sa isi dea drumul pe fata mea. Eu nu voiam asta, dar nu am apucat sa schimb pozitia ca m am trezit ...



    Login