Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Pe nisip
Autor : valis69 - 2020-02-19
Citita de 4928 ori - Nota 5.86 (36 voturi)
1900 vara. intre Mamaia si Navodari era o zona de plaja marginita de o padure boschetoasa loc de ... orice v-ati imagina, dar bantuit des si de jandarmi si de lucratori la varii constructii.
Cu chef de un 3-some pun prosop la umbra unui copac langa ce era drum la capat de plaja. Un tractor cu remorca in care erau 3 muncitori trece pe drum si ocupantii incep sa se manifeste:
- Poponarule! Sa te fut muistule!
Citind o carte ridic doar degetul aratator catre ei.
Nervos unul mai solid si brozat zice tractoristului : "Nea Vasile opreste sa-i dam o lectie curvei asteia!"
- Ii aratam noi cine cui da muie!
Si sar din remorca cei 3...
Stomacul mi se facuse ghem asteptandu-ma sa iau o bataie zdravana, dar apropiindu-se in sorturi se vedeau deja umflaturi care m-au facut sa ma "ud" deja!
Cel solid si bronzat s-a postat in genunchi in fata mea si a scos o belita semi-erecta dandu-mi cu ea peste nas!
- Suge tarfa!
incercand sa ma "adun" am realizat ca nu-i vad pe ceilalti 2. Erau in spatele meu. Unul mai subtirel imi departase brusc picioarele, iar cel mai mic de statura dintre ei, dupa o flegma incepuse a-mi fora gaozu cu un deget.
Un val de caldura interioara ma lua si am prins cu buzele pula din fata mea!
- Uite ce-i place curvei pula! a zis solidu
In timpu asta micutu descoperise sprayu de protectie solara si , pozitionandu-l la curu meu , l-a folosit de "unguent", bagand apoi cate 2-3 degete pt largire!
Ocupat cu pula care incepea sa se intareasca tot mai mult in gura/gatul meu m-a surprins durerea placuta a penetrarii de catre micutz. O pula zdravenica de 18-19 ma fora adanc trecand si de al doilea sfincter, fapt ce mi-a adus o mictionare imediata pe prosop.
Subtirelu care imi tinea de forma picioarele desfacute acu, observa si - S-a excitat tarfa!
Solidu cu pula in gatu meu raspunse razand: S-o vezi cand o rupe nea Vasile!
Micutzu, probabil mult statut, si-a dat drumu in prez (le aveam pe prosop langa mn) in vreo 3-4 min. A iesit lasandu-mi gaozu pulsand in soare, iar ultimul jet l-a eliberat pe spinarea mea, storcand apoi si prez tot acolo.
Locul l-a luat repede subtirelu care ,surpriza!, avea si ceva bile!
Am gemut de....senzatie si solidu a folosit asta ca sa intre cu totul in gatul meu frecand coaiele grele de barba mea.
Micutu se dusese la tractor, am inteles cand am auzit vocea lui "nea Vasile" - dar va simteti bine cu tarfa asta baieti!
Subtirelu a iesit din curu meu, care "multumea" ca scapase de bile si a ejaculat mult si el pe spatele si bucile mele, trecand iar la am tine picioarele departate, desi nu credeam sa mai fie cazu! Urma sa aflu...
Solidu mai sa ma inece cu un prim jet de sperma cleioasa si-a scos pula din gatul meu continuand sa "borasca" pe capul si spatele meu, apoi sa-si stearga pula de fata mea.
Surprins de abundenta spermei am fost chiar socat de ce incerca sa-mi rupa curu! Vasile avea o mataranga peste 20, dar f.f. groasa! Subtirelu asezat pe gleznele mele, imi tinea bucile departate, iar solidu a mai dat jeturi din spray in gaura deja violata! Cand Vasile m-a patruns am avut senzatia ca-mi intra in sira spinarii si am ramas fara aer!!
Instant am scapat pe pr...



    Login