Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataPe chat cu vecinul meu (4)
Autor : dorian85 - 2017-07-30
Citita de 5714 ori - Nota 7.54 (273 voturi)
Tudor s-a asezat confortabil pe pat, si-a pus o perna sub cap, apoi si-a ridicat picioarele paroase in sus, cu genunchii la piept si mi-a facut smechereste cu ochiul, invitandu-ma la treaba. In fata ochilor mei aveam o imagine incredibila: seducatoare, dar totusi infricosatoare.

Tudor si-a etalat feslele lui musculoase si masive, extrem de excitante, acoperite bine cu un par negru, care se indesea in zona despicaturii dintre ele acoperind anusul. Parul ma inspaimanta. Abia atunci am realizat de fapt la ce m-am angajat! Nu sunt un tip gretos, nu am retineri in legatura cu corpul uman, daca e curat si ingrijit. Pot sa sarut si sa ling oriunde fara probleme. Doar ca ma cam deranjeaza senzatia de par pe limba, fapt pe care il simtisem deja cand i-am lins lui Tudor coaiele. In plus, fiind prima oara cand intram in contact direct cu fundul unui om, nu eram sigur ca mi-ar fi facut placere mirosul si gustul unui cur paros de barbat, pe care mi-le inchipuiam dezagreabile.

Cand am vazut fundul acela mare si paros, instinctual m-am crispat si cred ca am facut o grimasa. Vazand ca ezitam sa-mi incep jobul, Tudor a incercat sa-ma incurajeze:

- “Baby, sa nu-ti fie scarba! Nu e asa de neplacut pe cum pare. Doar ai vazut ca si eu ti-am lins curul si mi-am bagat limba adanc in bijboaca ta. Si sa stii ca nu mi-a fost sila deloc. Ba din contra, mi-a placut si m-am excitat foarte tare. Ai un cur fraged si minunat, sa il tot mananci si sa-ti bagi limba in el!”
- “Inteleg Tudor, numai ca eu nu mi-am mai bagat limba in fundul cuiva niciodata si… nu stiu daca am sa ma pricep,” i-am raspuns eu evaziv. Ca doar nu era sa-i spun ce diferenta mare era intre noi: fundul meu era fin, catifelat, total epilat, iar al lui mare, musculos si paros.
- “Gurita dulce, sa stii ca sunt curat si proaspat spalat, inclusiv in cur si intre picioare. Cred ca ai observat asta cand mi-ai supt pula si coaiele. Oi fi eu doar un simplu sofer de TIR, dar sa stii ca sunt un tip civilizat si umblat prin lume, tin foarte mult la igiena mea corporala, mai ales atunci cand vreau sa ma fut.”

Argumentele lui m-au convins, asa ca m-am pus comod pe burta in fata fundului sau si am inceput sa-i sarut si sa-i ling fesele carnoase si paroase. Nu era o treaba care sa ma innebuneasca de placere, dar in cele din urma nici n-a fost asa de rau cum am crezut eu initial. Limba mea s-a obisnuit repede cu parul lui aspru si cret de pe fese, pe care-l lingeam si-l netezeam constiincios. In schimb Tudor era superincantat de jobul meu

- “Blana! Vai ce bine e! Asa Baby, linge-mi bine si cat mai apasat tot curul! Limba ta calda si catifelata e de milioane. Doamne, de cand nu am mai avut placerea asta bestiala! Cred ca de o jumatatea de an n-am mai avut o limba in curul meu.”
- “Serios, asa de mult?” m-am mirat cu naivitate.
- “Pai da, ca putine mai sunt azi pizdele doritoare sa dea limbi in cur. Eu am noroc ca am o pizdulice in Austria, la Suben, la granita cu Germania. E un ucenic in parcarea de tiruri de acolo. De fiecare data cand am drum in Germania trec mereu pe acolo, ma opresc in parckingul din Suben ca sa innoptez, iar tipul ma duce acasa la el. Eu un flacaias asa ca tine, finut, frumusel si rusinos ca o fata, dar mare iubitor de pula si de cur paros. Imi suge pula si ma linge in cur toata noaptea si nu se mai satura, iar eu imi golesc in el tot slobozul pe care-l adun in coaie o sapatamana numai pentru el. Imi place tare mult de pusti, e lipicios si dragastos ca un copil si nesatul de pula ca o vadana! Dimineata la plecare, se agata de mine, plange si nu ma lasa sa plec pana nu-l mai fut o data”
- “Ce misto!” am comentat eu excitat de povestea lui.
- Hei baby, de ce te-ai oprit din lins? Baga mare si linge-ma mai cu nadejde. Sa nu-ti scape nici un centimetru din curul meu. Gandeste-te ca pizda aia imi lingea tot curul de cateva ori pe noapte si tot mai voia! Si ce bine era! Uite, mi s-a facut pula beton amintindu-mi de el!”

Starea lui de excitare m-a incalzit si pe mine. Pe masura ce-l lingeam mai mult, ma excitam din ce in ce mai tare. Dupa ce i-am lins metodic ambele buci paroase, fara sa-mi scape nici un centimetru, mi-am facut curaj si am tras adanc aer in piept ca sa ma ocup de anusul lui complet acoperit de flocii aia negri si creti. Apoi i-am apucat fesele cu ambele maini, le-am largit cat mai mult ca sa-mi incapa fata intre ele si am inceput sa le ling pe interior.

Anusul lui Tudor era mascat de flocii aceia incalciti, care mi-au luat ceva timp sa-i netezesc cu limba ca sa pot ajunge la rozeta lui maronie si incretita. De cum am atins-o cu limba, rozeta s-a deschis usor, lasandu-ma sa intru putin cu varful limbii. Nu stiam sa fac un rimming, am vazut eu ceva in filmuletele de pe net, dar am procedat la fel ca Tudor cu rozeta mea. Invatam repede, ca doar nu eram prost!

La fiecare pasa data de limba mea, rozeta lui Tudor se deschidea cate putin, parca invitandu-ma sa patrund inautru. I-am acoperit rozeta cu saliva mea calda, care imi umplea gura din abundenta. Am fost foarte surprins sa constat ca rozeta lui nu avea un gust ciudat sau neplacut. Pe bune! Am simtit doar un gust discret, putin salciu, putin amarui, cu iz de ciocolata, greu de asemanat cu ceva. Iar mirosul degajat nu era deloc gretos. Practic se simtea mult mai tare mirosul de sapun si de trup transpirat de barbat. Fata de mirosul puternic si brut emanat de pula lui, mirosul degajat de fund era discret, usor organic fara sa fie insa fetid, dar in final era totusi foarte excitant. Eram de-a dreptul uluit de descoperirea facuta! La naiba cu prostiile spuse de altii pe net!

Lasand la o parte orice inhibitie, m-am apucat de treaba cu nadejde si am inceput sa-l ling cu putere, repede si apasat, iar Tudor in culmea excitarii gemea satisfacut :

- “Ahhh! Ahhh! Asaaaa! Ce-mi placeee! Asaaaa! Linge-ma cu toata limba! Daaa! Ce limba fantastica ai! Hai, baga-o si inautru! Fute-ma cu limba! Assaaa! Daaa! Baga-o pe toata! Vreau sa o simt pe toata in curul meu!”

Incurajat de indemnurile lui mi-am bagat limba in rozeta lui care s-a deschis primitoare cuprinzandu-o pe toata. Am inceput sa ma joc cu limba mea mica si subtire in anusul sau care s-a largit bine, incat am putut sa mi-o introduc pe toata. Faceam curse de du-te/vino cu limba in anusul sau mare si adanc. Jocul acela ma excita foarte tare si pe mine, iar gura mea se umplea de saliva pe care o indesam cu varful limbii in curul sau.

- “Asa! Daaa! Fute-ma bine! Daaa! Adanc, cu toata limba! Fute-ma! Fute-ma! Gurita, esti extgraordinar! De milioaneee! Il intreci pe Rolfy ala din Austria. Esti asa de dulce si de iubitor cu mine! Mama ce-mi ce-mi place! Asaaa! Fute-ma cat mai adanc! Esti blana, mai copile! Nu ma mai satur de limba ta minunata!”

As fi vrut sa-i raspund pe masura, pentru ca si eu eram excitat la culme, dar nu puteam pentru ca limba mea se misca cu harnicie in curul acela atat de barbatesc, imens si paros. Imi placea la nebunie sa-l fut pe Tudor cu limba in cur, sa-l fac sa geama gros, ca un animal, sa-l aud cum ma lauda si cat de mult ma dorea. Cand intram cu limba in curul lui negricios si paros nu mai simteam nici un gust, nici un miros, numai o intensa si coplesitoare placere! Eram pe punctul sa ejaculez de atat excitare. As fi stat cu fata intre bucile lui si l-as fi lins toata noapea, asa de mult imi placea. Din cand in cand Tudor isi contracta anusul si fesele, iar atunci limba si fata mea erau stranse intre ele, sporindu-mi placerea. In acele momente de emotie nu mai putea respira, muream de satisfactie si de excitare! Eram parca drogat si nu ma mai opream din lins si futut. Tudor ma subjugase definitiv, putea sa-mi faca si sa-mi cera orice!

- “Gurita esti fenomenal! Nimeni pana acum nu m-a lins si futut cu limba in cur asa cum o faci tu! Esti meserie! Mai ales ca o faci pentru prima oara. Mai copile, pur si simplu ma inebunesti! As vresa stai asa cu limba in curul meu toata noapte, dar nu ma mai pot tine. Imi clocotesc coaiele cu sloboz. Baby, casca gurita sa-ti dau sloboz gros si bun, c-am vazut ca iti place foarte tare!”

Incantat de perspectiva unei noi portii de sperma delicioasa, mi-am scos repede capul dintre picioarele lui si m-am indreptat cu gura larg deshisa catre pula in erectie maxima, ca un miel infometat la tzatza unei vaci. Imediat ce i-am cuprins capul pulii cu gura, aceasta a inceput sa vibreze si sa scuipe jeturi puternice si calde de sperma, care mi-au umplut imediat gura flamanda dupa nectarul lui. Am inghitit lacom toata sperma, bucurandu-ma de savoarea ei minunata, fara sa ma mai gandesc la Tudor. Am fos cam egoist, dar dupa atata lins de par meritam si eu un premiu mai valoros. Tudor m-a vazut cum am plecait satisfacut si mi-am lins buzele, mi-a facut cu ochiul si a zambit siret zicandu-mi:

- “Nasatulule! M-ai sarit de la portia de smantanica, dar te iert, ca ai muncit din greu si ti-ai meritata premiul. Dar vine acus si randul meu, baby si-o sa vezi tu!” m-a amenintat in gluma Tudor.
- “Iarta-ma Tudor, dar ai o seva asa de buna, ca mi-a alunecat imediat pe gat,” am mintit eu cu nerusinare.
...



    Login