Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Pe chat cu vecinul meu (3)
Autor : dorian85 - 2017-06-20
Citita de 5845 ori - Nota 7.26 (215 voturi)
Tudor s-a aplecat si a scos din sertarul noptierei cele necesare futaiului. Imediat am recunoscut pliculetul de prezervativ, dar n-aveam habar ce reprezentau celelte doua obiecte: un flacon pe jumatate gol cu o solutie opalescenta si o sticluta mai mica de culoare maro, fara nici o eticheta. Ca sa nu ma fac de ras ca eram un ilustru habarnist n-am intrebat nimic iar Tudor, crezandu-ma un tip mai destupat la minte, mi-a intins prezervativul si mi-a spus foarte serios:

- “Ia-l baby si trage-mi-l frumos pe pula. Ce mi-ar place daca ai face-o cu gura!”

Am desfacut pliculetul, am scos prezervativul si m-am holbat ca un idiot la inelul de cauciuc. Nu prea stiam cum sa procedez:

- “Trebuie sa-l derulez?”, am intrebat eu jenat de ignoranta mea.

Hohotele lui au umplut imediat dormitorul.

- “N-ai mai folosit caciulita pana acum? Nici macar cu vreo gagica?” a intrebat el razand in continuare.

Am scuturat din cap rusinat de situatie. Tudor s-a intins inspre mine, mi-a prins capul in mainile lui ca niste lopeti si mi-a dat un sarut dulce, plimbandu-si limba prin gura mea.

- “Fuck you baby, esti chiar mai special decat banuiam eu! Un manz nepriceput,” a murmurat Tudor continuand sa ma sarute si sa ma stranga in brate cu pasiune.

Cu toata jena mea de dinainte, ma simteam minunat in bratele puternice ale vecinului meu care ma saruta cu multa lacomie si m-am lipit recunoscator de pieptul lui musculos si paros, umed de transpiratie. Apoi Tudor s-a rasucit cu mine in brate, a trecut deasupra mea, dupa care m-a pus capra in patru labe si postandu-se in genunchi in spatele meu mi-a spus:

- “Baby, de-acuma ma lasi pe mine la comanda. Iti promit ca o sa te duc in paradis. O sa te innebunesc de placere. Tot ce trebuie sa faci tu, este sa ma asculti si sa faci asa cum o sa-ti zic eu. Ai inteles, gurita?”

Am dat aprobator din cap, apoi am simtit cum mainile lui puternice mi-au indepartat fesele, cracindu-ma cu putere. Dupa aceea am simtit cu surprindere cum Tudor a inceput cu tandrete sa-mi le sarute, sa le linga si sa le muste in joaca, facandu-ma sa gem de durere. Dar era o durere dulce si placuta, o experienta noua si foarte excitanta pentru mine. In scurt timp fesele mele netede si lipsite de par au fost acoperite de saliva lui calda si de urmele rosii ale muscaturilor sale.

Limba lui umeda si catifelata a avansat usor, ajungand la rozeta mea mica si incretita. De cum a atins-o cu varful limbii, mi-am contractat instictiv fesele, strangandu-i limba intre ele.

- “Calm, baby! Stai bland si cuminte, ca nu-ti face tata nimic!” a incercat Tudor sa ma linisteasca. “Doar vreau sa ma joc putin cu bijboaca ta. Doamne, ce mica si frageda e! Cred ca o sa se desfaca ca o caisa coapta cand o sa-mi bag pula in ea!”

Apoi Tudor s-a avantat cu mult entuziasm bagadu-si toata fata intre fesele mele si a inceput sa-mi linga si sa-mi suga rozeta, care palpita inchizandu-se si deschizandu-se la fiecare atingere. Din cand in cand Tudor scuipa gros in fundul meu, impingand saliva inauntru cu limba lui mare, dupa care continua sa ma futa bine cu varful limbii. Dupa o vreme s-a oprit putin ca sa-si mai traga sufletul si mi-a zis:

- “Asta a fost de incalzire, pregatirea de inceput. Ce zici, gurita? Ti-a placut cum te-am futut cu limba in cur?”
- “Enorm !” am soptit eu gatuit de emotie si de excitare.
- “Baby, hai fii sincer cu tata! Eu am impresia ca tu n-ai mai fost futut in cur. Ca ai bijboaca neinceputa si cred ca esti virgin.”
- “Da, ai dreptate”, am recunoscut eu cu sinceritate. “E prima oara cand fac dragoste cu cineva. Pana acuma n-am mai fost cu cineva, nici macar cu vreo fata. Iar cu barbati, deloc.”
- “Fuck you, baby! Nu pot sa cred ca am asa mare noroc! Sa trag in pula si sa despic o bijboaca neinceputa!”
- “Tudore, tu esti primul barbat din viata mea, prima persoana cu care fac dragoste si trebuie sa-ti spun ca sunt foarte fericit ca acela esti chiar tu. De cand te-ai mutat langa noi am sperat in secret sa mi se intample asta. Si iata visul meu este pe cale sa se indeplineasca. Nici nu stii ce bucuros sunt!”
- “Iuhuuu! Futu-te, sa te fut, mai copile! Ce poti sa-mi faci! De ce nu mi-ai zis asta de la inceput? Ca sa stiu cum sa te iau! Ca daca nu-mi ziceai, sa stii ca te-as fi luat tare din prima, la cat de statut si de pornit sunt. Riscam sa te sparg, sa te doara ca naiba si sa te fac sa suferi. Dar nu vreau asta baby, pentru ca esti asa de dulce si de naiv. Imi doresc ca dezvirginarea ta sa fie cel mai frumos si cel mai important lucru care ti s-a intamplat, sa o tii minte toata viata.”
- “Daaa! Asta imi doresc si eu, de cand te-am cunoscut!”, am exclamat eu incantat de vorbele lui.
- “Pai atunci, sa nu mai pierdem vreme si sa trecem la treaba!”

Tudor a inceput sa se foiasca pe la spatele meu. Curios, am intors capul si l-am vazut cum si-a tras tacticos prezervativul peste pula lui imensa. Dupa aceea a desfacut flaconul, a turnat in palma cateva picaturi de lichid si a inceput sa-si unga pula acoperita cu cauciuc, masandu-o bine. Vazandu-ma ca il priveam cu interes, Tudor m-a lamurit:

- “Asta e lubrifiant. Ca sa alunece mai usor pula in curul tau si sa te doara mai putin. O sa-ti ung si tie bijboaca. Iar in sticluta asta am ceva special pentru cei ca tine, cei care n-ati mai simtit pula in cur ori aveti bijboaca prea ingusta. E poppers, original, o adevarata minune. L-am adus din Germania din cursele mele. Costa ceva pentru ca e original si nu fake, dar merita toti banii. Il mirosi putin si imediat iti dispare orice teama, te simti minunat, esti vesel, ti se largeste bijboaca de sa bagi pumnul in ea si nu te mai doare nimic!”

Apoi am simtit cum Tudor mi-a uns bine rozeta, dupa care si-a bagat un deget in fundul meu si a inceput sa-l roteasca cu putere largindu-mi anusul. La inceput nu prea mi-a placut, dar n-am comentat, pentru ca treaba s-a schimbat. De fiecare data cand degetul lui imi apasa bumbul prostatei simteam curenti puternici care imi strabateau tot corpul si ma excitam foarte tare. Ce misto era! Apoi Tudor si-a mai pus niste lub pe degete si a inceput sa ma penetreze cu doua degete, apoi chiar cu trei. Deja simteam o oarecare durere asa ca am gemut putin, dar placerea si excitarea erau mai puternice.

- “Stiu ca doare putin, dar trebuie sa o fac, ca sa-ti largesc cat mai mult bijboaca, ca sa intre mai usor pula in ea”, a comentat Tudor. “Cred ca esti bine pregatit. Ia de aicea si trage pe nas cu putere de cateva ori.”

Am executat ordinul si am inspirat de cateva ori vaporii care se degajau din sticluta. Am simtit o aroma dulce, usor fructata si imediat m-au cuprins caldurile. Orice jena sau inhibitie au disparut ca prin farmec si ma simteam colosal. Ma incerca o usoara mancarime in fund si eram nerabdator sa fiu tras in pula.

Ca prin vis am realizat ca Tudor si-a proptit capul urias al pulii intre fesele mele, apoi a impins cu putere penetrandu-mi anusul. Pe moment am simtit putina durere, care a disparut imediat iar eu am inceput sa rad prosteste, fara nici un motiv. Tudor n-a tinut cont si a continuat sa impinga pana cand pula lui a intrat toata in fundul meu, iar coaiele lui paroase s-au lovit de fesele mele bine gresate cu lub. Apoi s-a oprit putin si m-a intrebat:

- “Cum a fost? Te-a durut?”
- “Un pic, dar mi-a trecut imediat.”
- “Asta a fost de la poppers. O sa mai stam asa un un pic, ca sa se obisnuiasca bijboaca ta cu pula. O sa mai inspiri oleaca de poppers si dupa aia o sa ti-o trag la buci pana o sa-ti ia curu’ foc. Ce zici, gurita?”
- “Asa sa fie! Tu esti bosul.”
- “Pai, da. Imi place ca te-ai prins, manzule,” mi-a raspuns Tudor si a inceput sa rada satisfacut.

Dupa aceea, Tudor si-a reluat jobul, m-a prins de umeri si a inceput sa ma pompeze metodic. La inceput mai lent, apoi dupa ce fundul meu s-a obisnuit cu pula lui, Tudor a marit viteza si intensitatea futaiului. Ce placere!

Am tot citit si am auzit ce colosal te simti cand esti futut in cur de un meserias. Dar nici in visele mele cele mai minunate nu mi-am inchipuit ca la primul meu futai, la dezvirginare, o sa fie asa de bine. Pe masura ce efectele acelei substante inhalate treceau, simteam cu adevarat in mine carnatul acela gros care se misca ritmic ca un piston. Ma durea putin, dar placerea deosebita simtita de mine la fiecare trecere a pistonului peste prostata compensa acel neajuns. Iar dupa ce sfincterele mele s-au relaxat si largit suficient, a disparut ori ce disconfort. Numai placere, care se intensifica cu fiecare cursa facuta de pula lui Tudor in fundul meu.

Cat despre Tudor, el era in al noualea cer! Gemea satisfacut de fiecare data cand pula lui ma izbea ca un un berbece, iar coaiele lui tari si paroase se loveau de fesele mele lunecoase. Din cand in cand, Tudor se apleca peste spatele meu si-mi saruta ceafa, iar eu imi intorceam capul spre el ca sa-i primesc sarutul lacom si senzual. Era fantastic de bine: cu pula bagata in mine pana la refuz si cu gura lui mozolindu-ma cu pasiune. Eram cu totul topit si pluteam in alta lume. In culmea extazului mi-am dat drumul si am ejaculat cu putere pe cearceaful de sub mine, exclamand fericit:

- “Vai de capul meu! Ce bine poate fi! Tudore, esti fantastic, esti clolosal! Cred ca voi innebuni de placere!”
- “Ma bucur, gurita dulce ca ti-a placut asa de tare! Sa-ti fie de bine, ca vad ca te-ai golit de sloboz! Uite acus imi vine si mie randul.”

Gemetele lui Tudor s-au intensificat, la fel si izbiturile de piston date de pula lui. Picuri grei si calzi de sudoare cadeau de pe fruntea lui pe spatele meu incins de excitare. Apoi am simtit ca si-a extras pula din curul meu, si-a scos prezevativul si mi l-a plimbat putin pe la nas, iar dupa aceea m-a tras din nou in pula, continuand sa dea repede din fund.

Imediat a inceput sa geama gros, ca un taur in calduri, apoi m-a prins strans de umeri si m-a izbit puternic cu pula, facand sa se zguduie patul de sub noi. Apoi am simtit ca pula lui a inceput sa zvacneasca ritmic, iar in interiorul meu se varsa un lichid cald care avansa tot mai adanc. Tudor a chiuit victorios, dupa care, epuizat de efort s-a prabusit cu tot trupul sau masiv peste mine, zicandu-mi:

- “Iuhuuu! Ce misto a fost! Hai, spune-mi, tie ti-a placut cum te-am tras in pula?”
- “Enorm! Demential! N-am cuvinte. Daca nu te-as tine in spate as zice ca inca plutesc in paradis.”
- “Baby, nici nu ti dai seama ce dulce ai fost si ce bine ma simt acum dupa ce te-am futut, chiar daca abia mai respir. M-am culcat peste tine pentru ca imi tremurau picioarele de efort si de excitare. “
- “Stai linistit, ca nu ma deranjeaza. Poti sa stai cat vrei. Mi-ar place sa stai asa o vesnicie, culcat peste mine si cu pula infipta in fundul meu pana la radacina!”
- “Gurita dulce, ai o bijboaca de milioane, mica si frageda, ingusta si totusi primitoare. Cred ca e cea mai valabila bijboaca pe care am futu-o pana acum si vreau ca de astazi sa fie numai a mea.”
- “Tudore si eu imi doresc asta enorm. Ce fericit pot sa fiu!”

Multumit si pe deplin satisfacut, Tudor a inceput sa ma sarute lacom pe ceafa si pe gat muscandu-ma usor. Incantat si fericit am inceput sa ma misc sub el, iar parul lui aspru care ma freca pe spate ma excita la culme. Am inceput sa gem de placere si sa-mi misc fundul inainte si inapoi. Imediat carnatul lui care se inmuiase a revenit la viata si a inceput sa se intareasca in mine, crescand tot mai mult.Tudor gemea incantat de miscarile mele continuand sa-mi mozoleasca ceafa si gatul, sa-mi striveasca intre degete sfarcurile intarite de excitare. Dupa care a inceput si el sa dea din cur, sa ma pompeze lent si profund, ca un inceput de futai. Iar eu eram din nou in paradis.

Incet, incet ne-am incins din nou amandoi. Apoi, Tudor m-a luat in brate si s-a rasturnat pe spate, continuand sa ma futa de jos in sus. Era o poziti noua si necunoscuta mie, dar foarte excitanta.

Dupa o vreme ne-am intors pe o parte, in pozitia 66, ca sa stam cat mai comod. Tudor si-a bagat o mana pe sub capul meu iar cu cealata mi-a ridicat in sus piciorul de deasupra, ca ca ma penetreze mai adanc.

- “Baby, hai tine-ti tu singur piciorul in ...



    Login