Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Pe chat cu vecinul meu (2)
Autor : dorian85 - 2017-05-12
Citita de 6837 ori - Nota 7.30 (220 voturi)
Am patruns in camera usor, fara sa mai bat la usa ca sa nu-l trezesc pe Tudor si m-am asezat pe jos langa canapeaua pe care dormea linistit. In camera se simtea mirosul atragator degajat de trupul lui, un amestec de sapun antibacterian si transpiratie masculina, pe care-l inspiram cu aviditate. Mi-am intins mana si i-am mangaiat delicat pieptul acoperit de o blanita neagra si creata. Pentru ca Tudor a ramas cufundat in somn am continuat sa-i dezmierd pieptul musculos si puternic. Mangaindu-l tandru cu varful degetelor i-am simtit pielea calda si imi venea sa-i sarut pieptul acela viril ca sa-i simt gustul pielii bronzate, doream teribil sa-i acopar cu sarutarile mele lacome tot trupul acela atat de sexi, care ma innebunise de doua luni.

Nu m-a lasat inima sa-l trezesc. Arata atat de dulce si de inocent cum dormea cu fata destinsa si senina. In timp ce-i mangaiam delicat parul de pe piept mi-am amintit ce a scris Tudor pe chat despre vecinul lui sexi si atragator.

Sedeam pe jos, cu capul rezemat de canapea langa picioarele lui si-i urmaream ca vrajit miscarea ritmica a pieptului in timp ce respira in somn. Apoi filmul s-a rupt. Cred ca am adormit si eu.

Am simtit ca o mana ma zgaltie usor de umar, iar o voce barbateasca dar amabila mi-a zis:

- “Hei, prietene, trezeste-te!”
- “Da, da! Sunt treaz!” am raspuns eu inca buimac, incercand sa deschid ochii si sa realizez ce mi s-a intamplat.

Am auzit un chicotit abia retinut si imediat am deschis ochii trezindu-ma. Ma doborase somnul si am atipit pe jos. Eram intr-o camera straina, langa vecinul meu Tudor, dar apoi brusc mi-am amintit tot ce s-a intamplat cu mine mai inainte. Eram speriat, ma simteam vinovat si teribil de jenat.

- “Eu,…, aaa..., eu, …”, am incercat eu sa leg cateva cuvinte.
- “Fii calm! E OK! Totul e OK!”, l-am auzit pe Tudor zicand.

L-am privit in fata si atunci am inteles sensul vorbelor despre ochii care te citesc pe dinauntru. Mi-am plecat privirea jenat, neputand sa-l mai privesc direct in ochi. Tudor s-a ridicat si s-a asezat pe canapea, facandu-mi semn cu palma sa iau loc langa el. Docil, m-a asezat langa el in locul indicat. Ne desparteau numai 2-3 centimetri si simteam caldura emanata de trupul lui viguros, iar spatiul dintre noi s-a umput repede de o energia ciudata care se degaja din trupurile noastre.

- “Tudor, eu…, aaa…, adica…”, am incercat din nou sa leg o propozitie cat mai inteligibila, dorind astfel sa-i servesc o explicatie.
- “Sst! Sst!” Ducandu-si degetul la buze Tudor mi-a cerut sa ma opresc din balbaiala mea penibila. “Vorbim mai tarziu”, a continuat el

Chicotind si facandu-mi smecherste cu ochiul Tudor s-a ridicat in picioare. Privindu-l de jos in sus, abia atunci am realizat cat de inalt era tipul. Apoi Tudor m-a luat in brate, iar eu infiorat de placere am simtit caldura degajata de trupul lui viguros, i-am simtit muschii puternici ai bratelor si aroma lui masculina atat de provocatoare. Tudor s-a dus in dormitor cu mine in brate si m-a asezat cu grija pe patul care emana mirosul lui atat de masculin si de excitant. M-am intrebat atunci cati baieti au mai fost in patul acela? Dar dupa ce Tudor s-a urcat posesiv peste mine nu mi-a mai pasat de loc, intuind ca viata mea avea sa se schimbe total in patul acela.

Emotionat de situatie am incercat sa spun ceva, dar Tudor mi-a facut din nou semn cu degetul la buze ca sa tac. Dupa aceea a inceput sa ma sarute lacom cu buzele lui umede si ferme, lasandu-ma fara rasuflare. Buzele mele s-au deschis primitoare, imediat limba lui mi-a invadat gura impletindu-se cu limba mea si i-am simtit gustul lui atat de special care, m-a excitat la culme. Era primul meu sarut adevarat, care as fi vrut sa nu se mai termine. Infiorat de placere l-a strans pe Tudor in brate cu toata puterea si am continuat sa ma bucur de dulceata sarutului sau pasional, sugandu-i cu lacomie buzele si limba, care a pus stapanire pe gura mea insetata.

Deodata Tudor si-a intrerupt sarutul si s-a ridicat in cot pe o parte studiindu-ma cu atentie. Privirea lui s-a oprit la pantalonii mei negri si stramti, care in varful umflaturii proeminente dintre picioare aveau o pata umeda si lucioasa. Faptul ca n-am fost in stare sa ma contolez m-a coplesit de rusine.

Am vrut sa ma scuz. Dar Tudor a chicotit amuzat, mi-a facut cu ochiul, apoi tuguindu-si buzele mi-a facut iarasi semn sa tac. Jena mea era imensa, eram rosu la fata de rusine, dar el s-a aplecat nepasator si m-a sarutat parinteste pe obraz in semn de consolare. Dupa aceea, ca sa fie mai convingator, si-a apropiat fata de umflatura umezita a pantalonilor mei si a inceput sa-o sarute, apasandu-si buzele cu putere de scula mea intarita. Dupa sarutul lui lacom si atat de posesiv, gestul acesta surprinzator a fost prea mult pentru mine, un biet novice, un putoi incepator si lipsit de experienta sexuala. Cu tot efortul de a ma abtine, coaiele nu m-au ascultat si mi-am dat drumul de nenumarate ori, golindu-ma de sperma in pantaloni.

Gafaiam de excitarea generata de ejaculare si muream de rusine ca mi-am dat drumul in pataloni, ca un bebe in pampers. Insa Tudor nu era derajat de loc. S-a ridicat in genunchi, m-a desfacut la fermoarul de la pantaloni si mi i-a dat jos de pe mine, lasandu-ma in fundul gol. Apoi s-a aplecat din nou si a inceput tacticos sa-mi curete cu limba coaiele si scula naclaite de sperma. Eram in al noualea cer si imediat scula mea s-a inaltat semeata ca un catarg. In timp ce el imi lingea si imi sugea scula si coaiele, eu ma chinuiam sa-i desfac catarama de la centura ca sa-i eliberez pula. In cele din urma am reusit sa-i dau jos blugii aceia uzati de munca.

Dupa ce l-am dezbracat de pantaloni m-a izbit un miros puternic si barbatesc de pula, iar eu apropape instinctiv m-am rasucit sub el pana cand gura mea a ajuns intre picioarele sale flocoase. Imediat i-am luat pula in gura si am inceput sa o sug exact ca un vietel tata unei vaci. Mirosul acela barbatesc s-a transformat brusc intr-un gust care mi-a invadat gura si m-a cucerit definitiv. In sfarsit simteam si eu gustul de pula atat de laudat.

Tudor a chicotit din nou de lipsa mea de pricepere si de experienta, dar fara sa-mi faca reprosuri sau comentarii rautacioase, apoi a inceput sa de usor din cur, miscandu-si pula prin gura mea intr-un du-te/vino lent. M-am prins imediat (ca doar nu eram prost!) si m-am conformat, strangandu-mi buzele in jurul pulii sale. Tudor, incantat ca am inteles miscarea, a inceput sa dea ritmic din cur si sa ma futa in gura, avand insa grija sa nu intre prea mult ca sa nu ma inec.

Eram in al noualea cer, nu mai puteam de bucurie si de placere ca eram futut, iar Tudor o facea cu atata pricepere si multa grija. Am fost foarte norocos ca la primul meu futai am avut parte de un barbat experimentat si cu mult tact. Pentru ca eram in pozitia 69, Tudor mi-a luat scula in gura si a inceput sa mi-o suga ca un profesionist dorind sa-mi sporeasca placerea. Era o lectie utila si necesara mie, care nu mai facusem nicidata sex oral cu barbat. Fiind supt si futut de Tudor in acelasi timp m-am excitata din nou atat de tare, ca mi-am dat drumul direct in gura lui fara nici un avertisment.

Dar Tudor nu s-a suparat. A primit toata sperma mea cleioasa in gura, apoi s-a rasucit, m-a prins de cap si a inceput sa ma sarute, varsandu-mi in gura toata sperma pe care am ejaculat-o. Dupa aceea am inceput sa ne sarutam si sa schimbam intre noi acel fluid (mai tarziu am aflat ca jocul cela erotic se numea cumswaping).

A fost ceva colosal sa-mi simt sperma in gura amestecata cu gustul de pula a lui Tudor, o aroma asa de placuta incat n-am cuvinte sa o descriu. Dar eu imi doream mai mult, doream ca Tudor sa ma futa si sa-si goleasaca coaiele mari si negriciose in gura mea, sa-i inghit sperma si sa ma imbat de gustul ei:

- “Tudore, eu…, adica…”
- “Sst! Sst! Fara vorbe! Stiu ce vrei.”

Fara sa mai spuna nimic, Tudor m-a incalecat si s-a asezat cu fundul peste pieptul meu, apoi mi-a ridicat putin capul si l-a apropiat de pula lui zdravana si negricioasa cu un cap mare si umflat de culoare rosie. Tentatia era ata de mare, incat din instinct am deschis gura si am inceput sa ling pula aceea fantastica. Si o faceam ca un meserias. Nici nu stiam ce talente nebanuite zaceau in mine! Apoi am luat-o in gura si am inceput sa-mi misc capul cu miscari usoare de du-te/vino care incepusera sa-mi placa teribil. Gustul acela de pula era ata de provocator, ca ma scotea din minti.

- “Deschide gura mare, respira numai pe nas si lasa-te condus de mine! Daca te doare sau nu mai poti, sa-mi spui imediat”, mi-a spus Tudor.

Dupa aceea m-a prins cu amandoua mainile de cap, si-a bagat pula adanc in gura mea si a inceput sa ma futa. La inceput mai lent, apoi din ce in ce mai repede si mai tare. Ritmic, capul pulii sale se izbea de gatul meu si ma lovea cu putere. Dar nu-mi pasa de loc, desi loviturile pulii sale ma dureau un pic.

Eram atat de fericit ca Tudor ma futea, incat dintr-un elean sincer i-am imbratisat curul, stragand cu putere fesele lui puternice si paroase. Dintr-o data, fara nici o intentie, pula lui imensa a lunecat in jos in gatul meu, iar buzele si nasul mi s-au oprit in tufa lui neagra si transpirata de floci. Brusc mi s-a taiat respiratia si am simtit o durere apasatoare in capul pieptului. Precaut, Tudor s-a oprit din futut, a slabit stransoarea mainilor sale, apoi a inceput lent sa-si scoata pula din gura mea.

N-am vrut sa-l opresc pe Tudor din actiune, asa ca n-am reactionat negativ si nici nu i-am reprosat ceva. Asa ca Tudor si-a reluat cursa in sens invers, bagandu-si pula pana la capat in gatul meu, iar gura mea s-a oprit din nou in flocii sai desi. Apoi a repetat de mai multe ori miscarea, iar eu m-am obisnuit repede cu ea.

Nu ma mai durea nimic, gatul meu se largise, incepusem sa invat sa respir, dar totusi nu-mi placea prea tare sa fiu futut in gat. Faceam eforturi mari sa-mi opresc senzatia de voma cand capul pulii se izbea de omusor inainte sa-mi intre pe gat, iar eu salivam atunci abundent. Gura mea se umpluse de saliva. O parte din ea imi intra pe gat impinsa de capul pulii, iar alta imi iesea printre buze, cand pula facea miscarea inversa de iesire. Nu era prea placut pentru mine.

Insa Tudor era in extaz. Incepuse sa-si intensifice miscarile, gafaia sacadat, gemea de placere si dadea din cur din ce in ce mai repede. Incepusem sa fac spume la gura, care mi se prelingeau in jos pe barba si pe piept. Tudor dadea din cur cu mult avant, se uita la mine si radea incantat. Dupa o vreme am simtit ca pula lui s-a ingrosat mai tare, iar venele ei au inceput sa pulseze cu putere. Tudor a gemut adanc, m-a izbit cu putere insurubandu-si bine pula in gatul meu, dupa care am simtit-o ca a zvacnit de cateva ori, apoi ceva caldut si cleios s-a scurs in stomacul meu.

Imediat dupa aceea Tudor si-a retras pula din gatul meu ramanand numai cu capul pulii in gura mea si am mai primit cateva jeturi de sperma. In sfarsit am simtit gustul sevei lui Tudor. Era pur si simplu fantastica, cu totul diferita de a meu. Sperma lui era mai groasa, mai vascoasa si avea un gust minunat, ca de paine proaspat scoasa din cuptor. Absolut divin!

Dar nu am apucat sa ma bucur prea mult de ea. Imediat, epuizat de efort, Tudor s-a prabusit peste mine cu toata greutatea trupului sau masiv, mi-a luat capul transpirat in palmele sale batatorite de munca si a inceput sa ma sarute cu lacomie. Iarasi am amestecat intre noi saliva plina de sperma, bucurandu-ne amandoi de gustul ei atat de minunat.

Tudor nu mai putea de fericre. Ma tintuise sub el cu trupul lui masiv si ma saruta cu sete, pur si simplu imi devora buzele si imi sorbea respiratia. Ametit de bucurie l-am luat in brate si mi-am incolacit picioarele peste ale lui, strangandu-l cu putere ca intr-un cleste. In acele clipe de maxima intensitate voiam sa ma contopesc cu el, voiam ca Tudor sa intre in mine cu tot tupul lui minunat. Printre sarutarile patimase amadoi gemeam cu putere de fericiti ce eram.

Iar Tudor era in continuare atras de trupul meu. Sarutarile lui au...



    Login