Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Pe chat cu vecinul meu (1)
Autor : dorian85 - 2017-05-05
Citita de 7698 ori - Nota 5.51 (284 voturi)
Tocmai am coborat din microbuzul care ma aducea de la scoala si ma indreptam agale spre casa. Desi ne aflam in luna mai, era o zi a naibii de calda, iar la scoala am transpirat in draci pentru ca nu aveam aer conditionat. Ca sa fie si mai nasol, in microbuz a fost ca intr-un cuptor, ca nici ala nu avea aer conditionat sau nu-l pornise soferul ca sa faca economie.

Mergand pe marginea soselei l-am zarit pe noul meu vecin. Era in curte si isi spala masina. Chiar si de la distanta aceea am putut sa vad ce barbat misto era. Tipul era intruchiparea fanteziilor mele cele ma tari: brunet, inalt, musculos, puternic, cu un aspect foarte viril. Pacat ca era straight. Vecinul s-a mutat in urma cu doua luni si am vorbit cu el de cateva ori. Mi-am dat seama repede ca un tip ca el n-ar fi fost niciodata interesat de un pusti ca mine.

Ajuns acasa am dat de mancare la caini si le-am pus apa proaspata. Pe masa din bucatarie am vazut un bilet de la mama prin care ma anunta ca era plecata la prietenul ei tot weekendul. Deschizand frigiderul m-am asigurat ca mama l-a burdusit cu mancarea mea favorita, dupa care am mers la baie ca sa ma usurez.

Am facut un dus rapid si m-am imbracat cu hainele mele de “singur acasa”: niste boxeri de panza lejeri si un maieu larg si foarte decupat. Apoi mi-a incalzit la cuptorul cu microunde o bucata zdravana de pizza, dupa care mi-am luat farfuria, am mers la mine in camera si mi-am facut de lucru la calculator. Mi-am verificat e-mailurile, dar nu era nimic interesant, ca de obicei erau numai cacaturi si multe spamuri.

Dar eram obisnuit, asa ca m-am decis sa intru pe site-ul meu preferat de socializare pentru gay si sa stau pe chat room. Mi-am creat un cont acolo in urma cu cateva luni si mi-am facut un profil destul de apropiat de realitate, dar fara sa spun de unde sunt si fara poze cu mine.

Asta pentru ca locuiam intr-o localitate mica si ma cunosteam cu toata lumea de acolo. Nu stia absolut nimeni despre inclinatiile mele, desi imi doream teribil sa fac cunostiinta cu alti gay. In vara terminam liceul si voiam sa intru la facultate. Oricum, dupa bac intentionam sa ma mut la Bucuresti, sa-mi gasesc un job bun si sa-mi incep viata de gay. Dar pe moment toate erau numai visuri.

Ca de obicei, pe chat erau o multime de tipi asemenea mie. In general eu sunt mai rezervat si nu ma bag in discutiile altora, dar raspund cu amabilitate daca sunt intrebat sau solicitat. Nu mi-am propus niciodata sa-mi gasesc alesul pe net, dar era un mod comod sa fac cunostiinta si sa stau de vorba cu altii asemenea mie.

Mi-am salutat colegii de pe chat si am inceput sa-mi rontai pizza in asteptarea vreunui apel. Nu dupa mult timp am auzit sunetul care m-a anuntat ca am primit un mesaj privat:

- “Salut! Imi place profilul tau”, a postat persoana.
- “Salut!” i-am raspuns eu. “Multumesc pentru apreciere. Dar tu de ce n-ai profil?”

Am continuat sa palavragim asa aproape o ora. La inceput a fost funny, dar mi-am dat seama ca am dat peste un ciudat care-mi spunea numai ce voiam eu sa aud. Asa ca l-am salutat si am inchiat discutia, dupa care am deschis televizorul ca sa vad un meci de fotbal pe Eurosport.

A doua zi mi-am facut de lucru prin curte, m-am jucat cu cainii si fiind iarasi cald le-am facut baie cu furtunul. Din cand in cand ma uitam catre curtea vecinului in speranta ca-l voi vedea, dar fara folos. “He, he! N-ai noroc mereu!”, mi-am zis in sinea mea.

Apoi am intrat in casa, am pornit aerul conditionat si mi-am facut un dus. In timp ce ma stergeam cu prosopul m-am privit in oglina mare din hol si mi-a placut mult ce-am vazut: un baiat chipes, chiar frumusel, fara cosuri, o piele curata si un corp bine cladit, cu muschii destul de vizibili. Am inceput sa rad in sinea mea la vorbele cu care ma gratula mama: “… cuminte, destept si frumusel, cum ar trebui sa fie toti baietii, dupa care sa se omoare fetele.”

In conformitate cu principiile morale “sanatoase” ale micii comunitatii in care eram nevoit sa traiesc, fiind deja in pragul majoratului ar fi trebuit sa-mi caut o gagica si sa incep sa o pup pe obraz sau pe frunte. Dar eu i-am cam dezamagit pe toti, spunandu-le ca inca nu ma simteam pregatit sa fac acest pas important. Majoritatea m-au crezut un mare timid, iar baietii de varsta mea m-au catalogat ca un mare fraier.

In rest eram ca orice baiat din generatia mea: jucam cu placere fotbal la scoala sau pe maidanul comunal, fiind mai inalt de statura imi placea sa joc baschet si eram in echipa de lupte libere a liceului. De aceea, desi n-aveam gagica, n-am avut niciodata probleme cu baietii din generatia mea, dar nici eu nu am simtit vreo atractie speciala fata de vreunul din ei. Insa nu eram atras nici de barbatii mai in varsta, gen “daddy”. In general incercam sa nu ma gandesc prea mult la starea si inclinatia mea sexuala, cu toate ca inca eram virgin si credeam ca voi ramane asa multa vreme.

In timp ce imi puneam o alta felie de pizza la cuptorul cu microunde incercam sa mi-l imaginez pe barbatul ideal pentru mine. Pentru ca nu era nimic interesant la TV, am intrat din nou pe chat. Tipul din ziua precedenta era si el pe chat. Imediat m-a contactat la o discutie privata:

- “Salut! Ieri ziceai ca esti in cautarea unei relatii serioase, de lunga durata.”
- “Salut! Da, asa e.”, i-am raspuns eu.

Apoi ne-am lansat intr-o discutie despre atractia sexuala si despre atractia mentala, care ar fi mai importanta intr-o realatie de durata.

- “Din cate inteleg eu, tu cauti o versiune mai matura a propriei tale persoane.”, a tastat el.

Am ramas cu gura cascata. “Asa o fi oare? Avea tipul dreptate?” am cazut eu pe ganduri.

- “M-ai bagat la idei cu observatia ta.”, i-am raspuns eu dupa o vreme.
- “Mai bine, hai sa schimbam subiectul.”, mi-a spus el.
- “OK, deci ce varsta ai tu in realitate?”, am indraznit eu.
- “26 de ani, insemana prea mare pentru tine?”
- “Nu, dar aproape 18 ani, ar fi prea mic pentru tine?”
- “Pai, da. Ar fi cam ilegal, fiind inca minor.”, a raspuns el.

Luand ca pe un refuz raspunsul lui eram hotarat sa inchei discutia, cand pe monitor a aparut intrebarea lui:

- “Mai esti acolo?”
- “Da.”
- “Te-am cam suparat, nu-i asa?”, a intrebat el.
- “Da.”, am raspuns eu, fiind un tip onest.
- “Hai sa schimbam subiectul din nou.”, a propus el.

M-am uitat pe programul TV si am decis sa continuu conversatia:

- “OK.”
- “In principiu, mai tanar e foarte OK pentru mine.”, a tastat el. “Hai sa-ti zic ceva nostim. In vecini de mine sta un pusti foarte sexi, de cam 18 ani. Dar din pacate cred ca nu e atras de barbati.”
- “LOL, ai vrea sa ai cu el o relatie sau te gandesti numai la sex?”, am replicat eu, surprins de cele zise de el.
- “Daca n-ar fi minor, la cat de frumusel si de sexi e baiatul, cred ca as incerca sa am cu el o relatie mai serioasa.”
- “De ce?”, am intrebat eu.
- “LOL, pentru ca ma excita si ma baga in boala cand il vad.”
- “Asta nu-i un motiv serios.”, am replicat eu.
- “Dar, de ce?”
- “Pai, sa-ti fac si eu o confidenta. Si eu am un vecin foarte sexi, care e straight si care ma excita la culme, dar asta nu insemna nimic.”, i-am raspuns eu.

Tipul a vrut sa stie de ce ma excita atat de tare vecinul meu, asa ca am pornit o discutie despre vecinul meu. In cele din urma el mi-a spus ca din multe puncte de vedere vecinul meu seamana mult cu el. Dar eu obosisem deja sa tastez, nu mai voiam sa lungesc dicutia si i-am spus ca voiam sa inchei conversatia.

- “Vrei sa facem schimb de fotografii, inainte sa inchizi?” m-a intrebat el.
- “Nu obisnuiesc sa dau poze la necunoscuti”, i-am raspuns.
- “Dar daca iti trimit eu una , o sa te uiti la ea?”
- “Bine, am sa ma uit”, am acceptat eu.

Cand am descarcat poza lui am ramas fara cuvinte. Tipul care imi zamba din poza era chiar vecinul meu! Din cauza socului, am inchis din gresala conexiunea cu chatul.

Stateam si ma holbam la poza de pe monitor, iar scula mea se facea din ce in ce mai tare. Era Tudor Petrache, vecinul la care visam de 2 luni. Faptul ca stiam atatea despre el, ca am aflat ca era gay si ca ma placea la nebunie, m-a excitat la culme. Fara sa-mi pot dezlipi privirea de la poza lui am vrut sa intru din nou pe chat, dar scula mea in erectie maxima isi cerea drepturile.

Intotdeauna cand ma masturbez imi place sa o fac in pielea goala. Asadar, m-am dezechipat complet, m-am intins pe pat cu ochii la poza de pe monitor si am inceput sa-mi iau la frecat scula de 17 cm. Am inchis ochii si mi-am imaginat ca buzele lui groase ma sarutau cu lacomie iar mana lui putenica ma freca de zor.

Aveam coaiele tari ca niste nuci, gata sa explodeze. Am inceput sa-mi mangai pieptul cu cealalta mana si imediat mi-am dat drumul in cateva jeturi calde de seva groasa si cleioasa, care au cazut pe pieptul si pe burta mea. Respiratia mea s-a accelerat si tot corpul meu parca a luat foc. Ce mult imi placeau momentul si starea aceea cand ejaculam! Am mai stat intins pe pat cateva minute ca sa-mi revin. Masturbarea a fost numai satisfacerea unei nevoi imediate, dar dorinta de a face sex a ramas la fel de puternica.

M-am ridicat si am mers la baie sa fac un dus. Dupa ce am iesit din baie m-am privit din nou in oglinda si am fost foarte satisfacut de ce am vazut. Chiar ca eram un tip sexi, un tip “catchy”.

Mi-a venit in minte un plan viclean, sa verific daca Tudor spusese adevarul, daca chiar era atras de mine. Tot ce aveam de facut era sa-i atrag atentia asupra mea si apoi sa-i vad reactia. Asa ca mi-am pus un sort pe care de obicei nu-l suportam: unul verde inchis, foarte stramt si mulat pe mine, care imi scotea in evidenta toate formele. M-am uitat in oglinda, se vedea clar ca nu aveam nimic pe dedesupt.

Am iesit in curte si m-am dus langa gardul care ne despartea. Fereastra de la sufrageria lui era larg deschisa. Mi-am pus sezlongul de plaja in asa fel incat sa fie pe directia ferestrei sale, ca sa-i ofere vizibilitate maxima asupra mea. Apoi mi-am dat cu ulei de plaja pe corp, ca sa fiu cat mai catchy. M-am intins pe sezlong cu trupul stralucind in bataia razelor de soare si am asteptat cuminte reactia lui.

Stateam intins pe spate si din cand in cand intorceam capul spre casa lui Tudor, dar nu am vazut nici o miscare dincolo de gard. Apoi m-am intors pe burta cu fata inspre casa lui, continuand sa ma bronzez si sa-l spionez. A mai trecut ceva vreme, dar nimic. Parea mult mai greu deacat imi imaginasem.

Dupa vreo 2 ore m-am dat b...



    Login