Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataPartea intunecata a lui Nathaniel
Autor : pdtesticul - 2015-04-04
Citita de 3489 ori - Nota 8.04 (25 voturi)
Povesti din testicul va prezinta poveste : Partea intunecata a lui Nathaniel

Eram in festivalul de muzica care s-a tinut in Riga acum trei ani. Eu cu Zac, Harry, Kim, Nathaniel si Betty, am fost cazati la o cabana inafara orasului, restul pe la pensiuni din partea de est a capitalei. Dirijorul venea din cand in cand pe la noi sa se asigure ca nu ne-am uitat instrumentele pe undeva sau daca studiem si noi putin pe partituri. Dintre toti sase care eram acolo niste dezmatati, Nathaniel si Kim erau cei mai cu capul pe umeri. Kim pentru ca era nou venita in orchestra noastra si pentru ca era totodata si noua iubita a lui Harry si nu-si mai permitea din prima sa se ambaleze in petreceri, probabil vroia sa-i arate lui Harry ca e fata la locul lei. Nathaniel era cel mai ciudat. Nu prea avea niciodata chef de distractii din alea exagerate. El mereu era baiatul cu glumele. El turna mereu in pahare. El mereu era ultimul care culca pe toti si se asigura ca totul sa se termine in nuante bune.

Revenind la prima caracteristica: glumele lui, erau mereu acompaniate de gropitele alea simpatice si de zambetul sau care nu denota decat rusine. De cate ori rade cineva la glumele lui, se vede cum i se rosesc obrajii. Offf! Toti baietii erau frumusei, toti erau bine-facutei, chipesi, dar motivul pentru care l-am ales pe Nathaniel ca protagonist pentru noua mea poveste din testicul, este ca nu m-am asteptat de la el niciodata sa faca ceea ce a facut in cele doua saptamani la Riga.

Zac mi-e cel mai bun prieten. Ne cunoastem de la gradinita si am crescut mereu impreuna. El canta la violoncel, eu la vioara. Pe Betty o cunoastem din colegiul de muzica pe care l-am facut la noi in tara, chiar in Berna. Si asa s-a legat o prietenie intre noi de la 17 ani si pana in prezent. Chiar daca avem in medie cam toti 27 de ani, si au trecut deja zece ani de cand ne cunoastem, tot mai petrecem cam tot timpul impreuna si ne distram de ne rupem pe baute. Pe Harry, Kim si Nathaniel ii cunoastem de la conservator. Nathaniel a fost in anul II cu Betty. Relatia nu a durat decat trei sau patru luni. Cand am intrebat-o pe Betty de ce s-au despartit, mi-a zis doar ca Nathaniel nu e cel pe care il credem noi ca e, dar nu s-a sinchisit sa-mi dea mai multe detalii. Cum nu eram prea interesat de ceea ce a vrut sa insemne asta am si uitat, lucrurile s-au aranjat de la sine si uite-ne ajunsi in Riga, unde aflu eu adevarul despre cine e Nathaniel.

Joi dimineata. Ma duc la baie sa-mi fac igiena matinala. Bat la usa:

– E cineva?
– Da! raspunde Nathaniel din ‘nauntru. Se auzea ca face dus. Intra! Eu oricum fac dus, n-o sa ma vezi, stai calm.
– ‘Neata Nate! zic eu intrand in baie.
– ‘Neata!

Imi pun prosopul langa chiuveta, imi pun pasta pe dinti, las tubul pe raftul de la oglinda, imi ud putin periuta si incep sa-mi spal dintii. Baia era foarte mica si compacta. O oglinda cu chiuveta pe mijloc, pe dreapta cabina de dus, pe stanga toaleta si intr-un colt asezat la fel de compact un bideu. In timp ce ma spal pe dinti, ma tot uit cu ochii intredeschisi de la somn prin baie sa mai fac un schimb de imagini cu mediul inconjurator, sa ma trezesc putin. Usile de la cabina de dus erau aburite si tot ce puteai vedea era o silueta blurata care statea dreapta cu fata la perete, asta o puteai deduce oricum. Cu periuta care imi umbla prin gura ma duc pana la mine in camera si iau boxa Beats, o aduc in baie, imi instalez repede Iphone-ul si dau drumul la muzica. Incepem cu XXYYXX. Dau tare asa cum imi place mie sa rasune prin toata camera. Nu mai auzeam nimic, nici apa care curgea in dus, nici periuta care mi se invartea in gura, nimic. Era un inceput de dimineata frumos, dar nu la fel de frumos ca ceea ce a urmat in cateva minute. Termin sa-mi spal dintii, imi clatesc gura si dau sa ma spal pe fata. Cum stateam aplecat in chiuveta cu fata, dau sa ma ridic si cine credeti ca-mi statea la spate? Nathaniel. Ma privea cu niste ochi foarte agresivi. Incep sa rad si dau sa ma intorc cu fata catre el. Nude!

– Pff, scuze! Ia si te imbraca! Ii zic eu , simtind cum imi navaleste o cisterna de sange in obraji. Puneti ma prosopul pe tine!

Ma intorc cu spatele la el si il vad prin oglinda ca imi zambeste simplu si dragut, dupa care se intoarce si pleaca din baie. Ce dracu sa fi fost cu Nate in dimineata aceea? In fine. Dupa micul dejun mergem cu toti la opera pentru repetii. Aveam premiera in seara aia. “Fantoma de la opera” avea sa faca furori cu o orchestra ca a noastra. Si dupa cum am afirmat a si fost. Dupa concert, toata lumea isi iesea din piele de fericire si strigam cu toti in cor in timp ce mergeam cu autocarul spre pensiuni. Pe noi ne ducea la cabana ultimii, pentru ca era in partea cealalta a orasului fata de unde erau cazati majoritatea din orchestra. Eu cu Harry si Zac radeam ca nebunii, si faceam haz de necaz pe seama lui Betty, pentru ca a gresit o nota la a doua parte a concerului. Si tot fredonam repetat exact partea la care s-a incurcat. Nathaniel se uita pe geam si cu fata sa care dadea de inteles ca e si el atent la ce faceam noi acolo. Noi trei in picioare, Betty cu Kim, una langa alta razand in unison cu noi si Nate in spatele lor, care desi zambea usor la isteria noastra, ochii sai il dadeau de gol ca se gandea el la ceva, ca il macina ceva.

Ajungem la cabana, mergem la masa, mancam si ne strecuram fiecare in camera lui. Spusesem ca facem toti cate un dus, ne schimbam in ceva comod dupa care in cam o ora ne intalnim sa-i dam o bauta. Zis si facut. Intr-o ora ne adunam in camera lui Harry si Kim. Fiind camera dubla, era cea mai mare si era perfecta pentru o petrecere. Am baut atat de mult Martini si bere nefiltrata de ne-au sarit capacele. Zac venise cu propunerea sa tragem cateva fumulete pentru un relax mai productiv si acceptam cu totii inafara de Nathaniel. El a refuzat cu tarie, cu motivul ca nu a luat droguri niciodata si ca nu vrea sa incerce. Am stat vreo jumatate de ora sub efect high, dupa ce m-am scapat la cinci fumuri, amestecul cu alcool si-a zis cuvantul. Fug imediat la baie si decartez “cu pofta” tot ce-am consumat pana atunci. Ridic capul, si ma uit in oglinda la mine. Aveam tipicii ochii rosietici, alb la fata de parca imi dadeam duhul. Ma simteam mai bine oricum. Toata treaba asta cu amestecul ma obosise si deja vroiam sa merg la somn. Ma duc debusolat pana in camera. Imi iau periuta de dinti. Imi pun pasta pe ea si ma intorc in baie deja spalandu-mi dintii. Dupa ce termin, imi ud fata cu apa rece pana imi revin aproape total. Ridic capul din chiuveta si la spate imi sta Nathaniel.

– Ben, esti bine?
– Da frate! rad. Aoleu ce bauta am tras! Sper sa ma trezesc cu capul mai limpede maine dimineata.
– Hai sa te duc in camera.

Dupa tonul cald si protectiv pe care imi vorbea, inima mi-o lua deja la galop. Imi apuca mana dreapta si si-o duce dupa gatul lui. Mi-am dat seama ca ajutorul lui imi era bine venit atunci pentru ca desi vomitasem inca nu aveam destula putere in picioare sa merg drept pana in camera. Ajungem la mine in camera.

– Stii cum se zice, mahmureala cu bautura se duce. Hai sa dam inca doua paharele peste cap si hai la somn.
– Hai baga acolo ce mai este!

Se intoarce rapid cu doua pahare de martini si le dam la fel de rapid peste cap.

– Hai frate, ca a fost frumos azi. Ma duc sa ma culc ca nu mai pot. Mersi ca m-ai adus in camera.
– Cu placere. Noapte buna.

Se indeparteaza spre iesire, tine usa intredeschisa cu mana dreapta de parca urma s-o inchida, dar a uitat ceva si tot se uita la mine prin camera.

– Ben.
– Aaa?
– Esti bine?
– Da frate, sunt bine. Stai calm. Mersi.
– Vroiam sa-mi cer scuze pentru dimineata.
– Frate e bine, stai chill!

Mi se facuse dintr-o data mai rau. Apoi imi revin. Am inceput sa ma uit la el cu asa o ardoare de al imbratisa.

– Ben.
– Da Nate.
– Ridica-te.

Corpul meu s-a ridicat incet de pe pat de parca nu-mi mai apartinea.

Nathaniel a inchis usa si s-a apropiat de mine.

– Ridica mainile.

Mainile mele faceau ce au zis buzele lui. Mi-a luat tricoul de la poale si m-a dezbracat de el. Dintr-o data nu mai eram cu capul limpede. Oare nu-mi revenisem de tot?

– Ben saruta-ma.

Ce credeti ca am facut? Pfff! Obviously! Mi-am pus mainile in jurul abdomenului sau si am inceput sa il sarut in slow motion. Chiar daca eram foarte ametit, vedeam cum statea fara nici o reactie in fata mea. El doar dadea comenzi.
– Ben iti place ceea ce faci acum?
– Da!
– Ben.
– Da! Ii raspund in timp ce il sarutam pe gat.
– Atunci ai la dispozitie cat timp vrei tu, ca sa faci ce vrei cu mine dupa care vine randul meu sa fac ce vreau cu tine. Esti de acord?

Nu inteleg de ce in acel moment nu-mi puteam pune intrebarea ” Ce se intampla? Ce-i cu el? Ce-i cu propunerea asta?” Tot ce vroiam sa spun era un gigantic “da”.

– Da!

Intr-o secunda Nathaniel m-a luat de gat cu bratul sau stang si m-a impins in pat. S-a pus deasupra mea si a inceput sa ma sarute pasional. Ma saruta pe gat in jos, pe piept, abdomen.

– Acum e randul meu! Ridica mainile!

Sa-mi f*t un pumn in cap daca imi aduc aminte cand a fost randul meu. Nu mai stiu ce era cu mine atunci. La fel ca prima oara mainile mele au primit singure comanda.
Nate a scos de sub patul meu doua esarfe cu care mi-a legat mainile de colturile patului. Nici nu mai avea rost sa ma intreb ce cautau esarfele alea acolo. Eu doar urmaream unde duce scenariul. Nate sa pus in fata mea in picioare la baza patului si a inceput sa se dezbrace de blugi, uitandu-se nestingherit la mine in ochi. Privirea lui ma plesnea pe fata. Ochii lui negri imi pompau ritm in inima. Si-a dat blugii jos si i-a aruncat jos la usa. A ramas in chilotii albi si tricoul negru. Mi se uscase deja toata saliva din gura. Penisul meu nu-mi mai incapea in pantaloni. Si pentru ca nu mai eram cu tricoul pe mine, penisul mi se ivise afara din pantaloni. Nate continua sa ma incolteasca cu privirea, dar unde aveam sa fug? Eram legat de pat. Si-a dat chilotii jos si p*la ii atarna serioasa intre picioare asteptand cred si ea o comanda ca sa “se scoale”.

– Ben, implora-mi p*la sa se scoale. Spune-i ca o vrei la tine in gura.

Trebuie sa recunosc ca desi eram distrus de placerea ochilor mei, incepea sa ma inspaimante noua atitudine a lui Nate. Unde au disparut zambetul si gropitele si vocea calda a lui Nate? Ce era cu fata asta a lui serioasa?

– Nathaniel iti vreau tot penisul la mine in gura. Te rog.
– Atunci vino dupa el.
– Sunt legat. Nu pot.

Nate urca pe pat si vine peste mine. Isi pune mana dupa ceafa mea si cu cealalta mana isi introduce penisul la mine in gura. Mare afacere am facut cu el. Eram rastignit...



    Login