Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataPariul
Autor : txftds - 2008-09-16
Citita de 7588 ori - Nota 7.53 (47 voturi)
Intr-o sambata seara ne-am strans cativa prieteni la obisnuita intrunire in care poker-ul facea legea distractie.Eu,vecinul meu Andy si doi colegi de servici al acestuia.Am facut cunostinta,ne-am asezat la masa,in timp ce unul dintre colegii lui Andy ma privea insistent,m-am gandit ca ar trebui sa ma port ca o gazda ,asadar il chem pe Andy in bucatarie:
-Ma ajuti putin? intreb eu.
-Sigur ca da!
-Cu ce servim baietii,tu ii cunosti maii bine,avem ceva vin daca vor sau desfacem sticla de Whisky.
-"Desfacem" ce vrei tu numai bine sa fie,spune Andy facandu-mi cu ochiu',baietii sunt de treaba ai sa vezi,poate ne "iese" ceva in seara asta!
Zis si facut,pun in pahare licoarea aceea placuta, cu un cub de gheata si restul energizant.Cristi,unul dintre cei doi zice:
-La asa ceva merge si o tigara de foi.Scoate din buzunarul sacoului un pachetel,il desface si ne intinde cate o tigara,ii multumesc insa insista sa-mi ofere un foc:
-Trebuie sa tragi" tare" si" repede" sa se aprinda,ma sfatuieste Cristi.Cand am prins tigara intre buze Cristi nu putea sa isi deslipesca privirea de la felul in care trageam din ea.Aroma era placuta,tutun de calitate dar puternic.
-Pt.seara aceasta ce se anunta palpitanta,spune Andy ridicand paharul,hai pana la "fund" baieti!
Am ciocnit paharele si am savurat bautura impreuna cu tigara de foi primita de la Cristi apoi am inceput jocul,la inceput miza a fost pe bani dar o suma decenta,usor adunasem ceva cand Andy vine cu o propunere:
-Jucam pe porunci? va tine?
-Am mai jucat asa,spune Dany,celalat coleg al lui Andy,am niste idei una si una.Incet sticla de Whisky de golise dar parca incepea sa-si faca efectul,tuturor ne era cald asa ca incepusem sa ne facem comozi,stateam la bustul gol,privind la pieptul lui Cristi ce era foarte bine facut incepusem sa ma excit putin.Cristi tot era cu ochii pe mine,zambind intreaba:
-Voi sunteti impreuna?aratand spre Andy.Noi avem doi ani de sarbatorit azi poate ne faceti un "cadou" ce ziceti?
-Noi.....mai rar sa spunem asa ! raspund eu.
-Noua ne place sa diversificam uneori,la modul "responsabil" adica "safe",facem un joc si cine pierde indeplineste "porunca"
fara discutii !
-Daca pierdem asta e! da din cap Andy.Il aprob si incep sa impart cartile.Imi ridic cartile si constat cu stupoare ca aveam doi decari carti mari,restul vai de ele.Cristi ma privea zambind parca stiind ce carti am:
-Eu vreau trei! zic eu
-Cred ca chiar "trei" vrei! imi raspunde Andy
Degeaba am schimbat cartile,aveam cea mai slaba "mana" dintre toti,ma resemnez si zic:
-Astept "porunca"!
-Ce porunca sa dam noi.....se gandea Cristi cu ochii mijiti,pai zic sa "tragem" un "carusel",daaa?
-Ce inseamna?intreb eu.
-Are sa-ti placa,relaxeaza-te.Ne-a spus Andy ca iti place sa fi legat la ochi,asa e?Uite am ceva pt tine,scoate din buzunar o esarfa pe care o impatureste si o aseaza pe marginea canapelei.
-La inceput trebuie sa incepem cu o felatie si dupa aceea vedem cum mai evolueaza lucrurile,spune Dany,ce se aseaza pe canapea alaturi de Cristi iar Andy era pe fotoliu privind cum cei doi se desfaceau la slit.Ma apropii incet de ei,parca cu un pic de teama,le trag pantalonii jos pana la glezne,Cristi avea pula deja intarita,Dany era intr-o semi erectie imi ia mana si ma indeamna sa o frec,ma conformez rapid dar nu il uit nici pe Cristi caruia incep sa io sug temeinic,apoi trec la Dany...devenise viguroasa si incep sa ma infrupt din ea cu pofta in timp ce Andy privea cu jind,parca vroind si el.
Cristi se ridica si ma leaga la ochi cu esarfa,Andy ma prinde de o mana si zice:
-Sa mergem in dormitor,avem pat de mijloc,unde ne putem desfasura in voie! Ajungand la pat imi spune:
-Aseaza-te "capra",asa... pe mijlocul patului sa putem ajunge la tine. Ma asez cuminte asteptand atingerea lor,ritmul inimii crescuse rapid si respiram din ce in ce mai des.S-au pozitionat fiecare pe o latura a patului,nevazand din cauza esarfei doar ii auzeam:
-Voi ati castigat,zise Andy,aveti intaietate!
-Sigur ca da,recunoscusem vocea lui Cristi,fac eu onorurile!
Totul va fi ok ma ,asigura el,nu te speria.
-Frumos cur are,mangaindu-ma pe buci,apoi indepartandu-le usor imi maseaza rozeta cu un deget ce cu greu intra putin.Simte ca nu am o senzatie placuta si se retrage usor.
-Destul de stramt pustiu asta! Simt apoi cum limba dadea tarcoale gaurii mele,parca incepuse sa se destinda cat de cat. Ma unge cu lubrifiant si introduce usor un deget,maseaza un pic si apoi un al doilea deget ma patrunde,,incepand cu miscari usoare de dute-vino.
-Ia-o putin si mie,zise Andy,impingandu-si pula pe buzele mele,ca am o pofta de zile mari...hai baga mare!
Incep sa o sug incet,centimetru cu centimetru,sa nu pierd nimic,Dany imi rasucea incet sfarcurile deja intarite,usor dureroase pot spune iar Cristi se pregatea sa ma penetreze.Simt cum isi potriveste pula si impinge usor pana intra capu',apoi cu miscari lente incepe sa patrunda cat mai mult in mine.
-Ohhh,daaa,promite pustiu nu...



    Login