Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Paco Monaco il fute pe Printul Orasului
Autor : sachansan - 2016-09-21
Citita de 3135 ori - Nota 4.17 (18 voturi)
Cum ar fi daca Paco Monaco ar fi fost gay si ar fi vrut sa-l reguleze pe Printul Orasului si nu pe Printesa Orasului? Fantezie inspirata de Masinaria Rock’n’Roll.

Paco umbla pe strazi fara tinta. Atat de aproape de Zonele interzise celor ca el, ar fi trebuit sa fie nebun sa mearga mai departe. Un zambet ciudat ii lumina buzele pentru o fractiune de secunda. Si ce daca Orasul Gagiilor nu era pentru un golan ca el? Acum, el avea ceva ce ei nu stiau, si acum putea merge oriunde vroia, fara nimeni care sa-l poate strange de coaie si trimite inapoi in vagauna unde se nascuse, in ciuda lumii crude al carui copil nedorit era.
Ezita cu degetul aratator pe buton. Cata pula trebuise el sa suga pentru Casca? Dar meritase fiecare gram de muie pe care-l daduse pe gat fara sa protesteze. Acum urma ca EL sa fie Regele, sa se plimbe prin Orasul Gagiilor cum dorea, si sa ii fie lui luata pula la supt. Acum era puternic, acum putea avea tot ce-si dorea.
Doar ca nu vroia sa repete experienta de prima data cand incercase Casca, si se trezise calarind o scroafa jegoasa la Slimy Mary’s. Cat timp zburase, crezuse ca il fute pe insusi Printul Orasului, supus asezat in patru labe, sa si-o ia in cur de la mataranga magica a lui Mucho Muchacho, alter ego-ul superstar al lui Paco Monaco. Si totul se simtise ca si cum ar fi fost real, si avusese cel mai tare orgasm din cei 20 de ani ai lui, sau cel putin asta credea el ca era varsta lui reala, nu ca ar fi avut un document de identitate care sa demonstreze asta. Pe toti dracii, era asa de sigur de varsta lui, cum era de faptul ca il chema Paco Monaco.
Fusese grozav prima data cu Casca, si de atunci visase sa aiba Casca lui, sa nu se mai trezeasca luand la pula vreun golan sau vreo golanca arzandu-si creierii la Slimy Mary’s. Acum, vroia sa il gaseasca pe el, pe insusi Printul Orasului, si sa zboare langa el. Fantezia putea deveni realitate, era nevoie doar ca Paco sa il gaseasca pe Ingerul lui de Gheata, sa il convinga ca Mucho Muchacho era barbatul de care el, Printul Orasului, avea nevoie sa ii penetreze gaozul stramt si sa il duca in paradis.
Tot ce avea nevoie era sa il gaseasca. Paco pasi din intuneric spre lumina, intr-una dintre Zonele cele mai afluente ale Orasului, acolo unde vedete isi frecau coatele cu miliardari, prizau praf de cea mai buna calitate, topaiau toata noaptea in cele mai bengoase cluburi si se trezeau mereu in pat cu altcineva, cel putin la fel de frumos, bogat sau influent ca si ele.
***
Roland privea plictisit prin geamul limuzinei. Casca discret, desi nu era nimeni cu el in vehicul, cu exceptia soferului, si se gandi daca nu era mai bine sa traga un pic pe nas inainte de a intra in club. Poate papagalii care populau cluburile noapte de noapte aveau o sansa sa para mai putin plicticosi. Stia ritualul pe de rost. Vreun tip nou, dornic de afirmare, cu pretentii de model, urma sa vina spre el, mimand stapanire de sine si incredere perfecte, doar ca sa se slugarniceasca pe langa el. Roland urma sa catadicseasca sa il bage in seama, tipul facea miscarea, soptindu-i la ureche cum avea sa i-o suga toata noaptea, si Roland spunea “da”, ca doar nu era sa refuze un oral, chiar asa. Apoi aterizeau amandoi in apartamentul de lux al lui Roland, prizand si band pana la loc comanda, apoi urma oralul, de multe ori acceptabil, si poate si un pic anal, daca tipul vedea ca nu il poate face cu gura, si se gandea ca poate punandu-si curul la bataie avea sanse mai mari.
Totul se termina cand Roland, plictisit de incercarile tipului de a-l impresiona, decidea sa i-o traga tare, in cur sau in gura, si sa termine odata cu show-ul ala jenant. Nu era vina tipilor, nu. Pur si simplu, Roland nu era atat de narcisist incat sa ii faca placere sa si-o traga lui insusi. Toti vroiau sa fie ca el, cel mai tare supermodel in existenta, si se chinuiau atat de tare sa il imite, incat si reuseau, datorita avansului in chirurgie plastica si metabolizantelor care le puteau modela trupul sa semene cu cel al unui zeu.
Doar ca Roland stia ca toti sunt falsi, si ii compatimea. Ii compatimea pentru ca ei cheltuiau averi sa semene cu el, si tot nu reuseau sa fie decat niste biete clone. Secretul successului lui Roland era ca el asa se nascuse, frumos, perfect, fara sa fie nevoie sa faca cel mai mic efort sa arate cum arata. Isi respecta corpul si frumusetea, atat cat era posibil in vremurile decadente pe care le traia, dar el era REAL. Si exact asta nimeni nu ii putea da.
Cobori din masina, cand soferul opri si se grabi sa ii deschida portiera. Ca din pamant, doi bodyguarzi isi facura aparitia langa el. Roland trase aer in piept, decis sa isi joace rolul, inca o data. Dintr-o data, auzul fin prinse un sunet care suna foarte mult cu un fluierat. Intrigat, se opri si privi spre stanga, spre multimea adunata sa priveasca celebritatile intrand in “Visul American”, cel mai in voga club din oras. Cineva aparent reusise sa evite cordonul care ii tine ape gura-casca departe de stabii veniti sa se distreze, si acum il privea pe Roland, cu ochi hipnotici, adanci si intunecati precum pacatul.
- Ay, papi, intrusul ii arunca senzual, miscandu-si pelvisul intr-un fel vulgar, si ii transmise lui Roland o bezea din varful buzelor.
***
Paco isi privi prada cu un zambet triumfator. Il cautase si il gasise. Era chiar acolo, in carne si oase, frumos, de neatins, plutind ca un vis deasupra tuturor. Activand Casca, Mucho Muchacho se trezi la viata.
Isi ridica mana dreapta spre Ingerul de Gheata, invitandu-l in lumea lui.
- Pe tine o sa te fut de o sa-ti mearga fulgii, ii promise, arantandu-si dintii albi perfecti, contrastand cu pielea lui inchisa.
Da, toti maricones puteau sa saliveze cat vroiau ei dupa pula enorma a lui Mucho Muchacho. Nu exista decat o singura gaoaza, dulce si stramta, facuta sa ii ridice pe amanti la ceruri. Si gaoaza aia era a tipului blond, cu ochi azurii ca cerul de mai, ce il privea cu un amestec de fascinatie si dezgust. Mucho Muchacho si Ingerul de Gheata era facuti unul pentru altul. Restul lumii putea sa-l pupe in cur.
Doua huidume, de doi metri jumate fiecare, se grabira sa il apuce pe Mucho Muchacho de brate, ca sa il opreasca. Dracii astia doi se puneau intre el si iubitul lui?
Paco zambi sardonic. Urland ca un razboinic aztec, se repezi catre cel din stanga, complet la intamplare, si reusi sa il pocneasca atat de tare in muian, ca huiduma se dezechilibra. Celalalt il prinse din spate, si Paco ii aplica o scurta direct in ficat.
- Opriti-va, o voce joasa, sexy, comanda, si cei doi handralai se oprira ca prin farmec.
Paco simti mandria lui Mucho Muchacho crescand in el, dandu-i o erectie aproape dureroasa. Era firesc ca Ingerul lui sa nu lasa pe nimeni sa stea intre ei. Isi mangaie pula sculata prin blugi, atrangand atentia Ingerului catre organul lui umflat. Da, papi avea sa ii cunoasca puterea in seara asta magica.
In limbajul universal al trupului, blondinul ii facu semn sa vina mai aproape. Mucho Muchacho avea sa futa in seara asta.
***
Roland nu putea sa isi explice nici macar lui ce il apucase. Zdrentarosul ala avea pe dracul in el. Urlase in gura mare ca vrea sa il futa pe Roland, si se luase la harta cu cei doi bodyguarzi de parca ar fi fost convins ca putea sa ii bata.
Era o schimbare. O schimbare revigoranta, care ii facuse lui Roland parul maciuca si in acelasi timp il umpluse de o energie ciudata, care i se cuibarise instant in vintre. Si nu, nu era de la praf, pentru ca nu prizase nimic toata ziua. Era din cauza lui, a golanului care indraznise sa sara cordonul visiniu si sa ii vorbeasca lui Roland de parca ar fi fost egali.
Egali? Nu chiar. Indracitul ala colorat se credea superior. Credea ca are sange in el sa il domine pe Roland, supermodelul care futea gagii pe banda in fiecare seara. Avea sa fie delicios sa il futa pe golan in gura lui senzuala si sa il faca sa inghita tot.
Gagiul nu era urat deloc. Desigur, nu avea nimic care sa il faca fotomodel sau orice similar, dar avea un sex appeal de speriat. Slabut, cu haine peticite de piele neagra si jeans stranse pe corp, ar fi putut trece drept o paiata la circ. Doar ca pe el veneau bine. Ii conturau corpul facut numai din fibra, datorat mai mult ca sigur malnutritiei decat altceva, si ii scoteau in evidenta masculinitatea, intr-un mod pe care Roland nu il vazuse niciodata.
Blugii stramti abia ii tineau sexul umflat inauntru. Tipul avea o erectie de zile mari. Probabil era si drogat. Roland ar fi trebuit sa ii lase pe bodyguarzi sa ii rupa oasele. Doar ca ceva il oprea. De cand astepta el sa se intample ceva in viata lui anosta, previzibila? Ce avea de riscat? Intr-o lume in care toate bolile cu transmitere sexuala erau eradicate, putea sa futa si o gaura de canal si nu avea cum sa se imbolnaveasca.
Privindu-l pe golan cum se indreapta spre el cu incredere, Roland zambi. In sfarsit, avea sa se distreze. Uitant complet de club, facu un mic semn catre unul dintre bodyguarzi, iar limuzina lui aparu ca la un simplu semnal.
***
O, gagiul era absolute perfect, Paco ranji, simtindu-se de un milion de dolari, instalat pe bancheta din spate a limuzinei Printului Orasului, fata in fata cu iubitul lui din vis. Soferul n-avea decat sa se holbeze si sa saliveze din partea lui, dar Ingerul era modest, se pare, pentru ca ecranul de intimitate dintre ei si cel din fata se ridica automat.
- Deci, poti repeta ce ai spus acolo, afara? Ingerul il privi cu interes nedisimulat.
Paco zambi cuceritor. Ingerul vroia clar sa simta pula lui Mucho Muchacho in gaozul lui fierbinte cat mai repede.
- O sa te fut, papi, Paco se apleca in fata, ranjind, de o sa-ti mearga fulgii!
Ingerul izbucni in ras, lasandu-si capul pe spate si expunandu-si gatul perfect. Paco isi linse buzele in anticipatie. Poate ca vorbea el prostii, si intai avea sa il linga pe Print din cap pana in picioare, ca pe o acadea, si doar apoi sa i-o traga tandru.
Diamantul roz din urechea stanga a Printului luci. Paco il privi fascinat.
- Nu prea cred, scumpule, Ingerul blond sopti bland. Haide, stim amandoi ca esti aici ca sa mi-o sugi. Cine stie, poate daca faci o treaba buna, o sa iti si dau ceva, sa ai pe drum, cat faci cale intoarsa spre vagauna din care ai venit.
- Te crezi dat dracului, papi? Paca intreba, excitat de joc. Eu sunt aici sa mi-o iei tu la cioc, frumosule!
Ingerul ii zambi si clipi dulce. Paco il insfaca brusc de ceafa si isi lipi buzele de ale blondinului. Un sunet mic de surprisa fu singurul raspuns, iar Printul ii permise lui Paco sa ii bage limba in gura si sa il sarute frantuzeste.
***
Golanul nu mirosea rau deloc, Roland gandi, in timp ce limba tipului i se juca in gura, explorand-o, gustand-o din plin. Se astepta ca zdrentarosul asta de portorican sa puta ca mahalalele din care venea, dar, din contra, mirosea bine, a mascul, fara parfumuri care sa ii mascheze parfumul natural, si asta facea mintea lui Roland sa inceapa a se roti in cercuri.
Si saruta bine, plin de dorinta, fara sa fie calculat, fara sa incerce sa impresioneze, doar pentru ca chiar il dorea pe Roland, era innebunit de el, si era decis sa lupte pentru el.
Era clar, o lua razna, dar era prea bine ca sa dea inapoi acum. Isi impleti degetele lungi, printre suvitele de par negru ca noaptea, simtind fire metalice alunecand pe suprafata scalpului tipului, de parca ar fi fost vii.
- Ce-i cacatul asta? Roland intrerupse sarutul.
Auzise despre cum golanii de pe strada isi ardeau creierii cu ceva numit bobina, dar niciodata nu vazuse cu ochii lui asa ceva.
- Asta-i arma mea secreta, papi. E ce-mi da mie puteri, Paco susura in urechea lui, aducandu-l din nou aproape, si muscandu-l de lobul urechii stangi, lingandu-i cercelul cu diamant.
- De-aia ai sarit ca un tampit la bodyguarzi? Roland intreba, incercand cu greutate sa se concentreze, cu limba aia jucausa incercand sa ii sape in ureche, de parca ar fi vrut sa ii ajunga in creier si sa il linga pe cortex.
- Nimeni, niciodata, nu va sta intre pula mea si gaozul tau stramt, Paco continua asaltul, strecurandu-si mainile pe sub camasa de satin alb a lui Roland si ciupindu-l usor de sfarcuri.
In fine, era treaba individului daca vroia sa isi arda si ultimii neuroni, Roland gandi ca prin ceata. Era ceva straniu de excitant sa se lase pe mana caftangiului asta drogat si sa il permita sa ii faca ce nimeni nu mai indraznise sa ii faca de pe vremea cand avea doar 16 ani, si inca nu stia cum sa ii domine pe toti papagalii care incercau sa ii intre in pantaloni.
Vorbele murdare ale individului ii penetrau auzul, ajungandu-i pana in sex. Dintr-o data, se simti cuprins de o pofta dementa sa faca tot ce ii cerea ciudatul asta sexy ca diavolul.
***
Da, da, Ingerul nu avea cum sa ii reziste lui Mucho Muchacho si pulii lui magice. Cand gagiul se lasa sa ii alunece languros intre craci, si incepu sa se lupte furios cu fermoarul pantalonilor lui Paco, stiu ca a invins.
- Usor, pofticiosule, ca pot s-o tin sculata pentru tine toata noaptea, Paco sopti afectuos si il ajuta pe tip sa ii scoata membrul pulsand din blugi.
Trebuia sa recunoasca faptul ca nu isi amintea ca pula lui sa fie atat de mare. Toti cei pe care ii futuse la viata lui puteau spune cu mana pe inima ca Paco Monaco avea o scula adevarata si stia ce sa faca cu ea. Dar acum, avea o erectie gigantica, mai mare decat orice vazuse vreodata pe real sau cand zburase.
- Hai, papi, ia-o in gurita, gusta din nectarul lui Mucho Muchacho, vorbi el, tragandu-si de pula, si adunand lichid in ochiul magic.
Ingerul de Gheata nu avea nevoie de alte invitatii. Hulpav, se repezi asupra pulii sculate, si incepu sa o linga precum un apucat. Doamne, ce gura fantastica! Paco gandi, lasandu-se usor sa alunece pe bancheta de piele alba. Tipul se pricepea sa lustruiasca pulanul si o facea cu mare arta. Il lingea pe Paco, de la coaie, pana in varf, insistand pe sub ciupearca, exact acolo unde Paco stia ca odata atins, puteai vedea stelele la tine in palma.
Gentil, isi lasa o mana pe crestetul tipului, ghidandu-l usor. Ochii albastri, clari si ademenitori, se ridicara sa il priveasca. Paco ii facu cu ochiul.
- Ia-mi-o pana in gat, frumosule, il provoca, si Ingerul continua sa il priveasca, in timp ce buzele moi i se mulara pe madular si incepu sa coboare, milimetru cu milimetru.
O sa reuseasca? Paco se intreba, pierdut in marea de albastru si in senzatia de a avea pula inghitita de nehalitul asta de lux care parea sa aiba un gatlej de aur. Cand tipul se opri, gadilindu-l cu respiratia calda direct in parul pubian, Paco ofta cu satisfactie.
- Cu ce te ocupi, papi? Faci deepthroat in filme porno?
Blondinul nu-i raspunse. Normal, doar avea gura plina, Paco rase, iar ochi albastri il sagetara cu spini de gheata.
- Gata cu joaca, ii spuse Paco Ingerului. Treci cu curul in sus, o sa-ti dau futaiul vietii tale.
Pula ii aluneca din gura fermecata si tipul se indrepta doar pentru a se rasuci si a-si lasa usor pantalonii in vine.
Ce buci fenomenale, Paco gandi si il prinse pe gagiu de curul lui rotund si tare. Se apleca si dadu o limba de control in gaozul roz si stramt care i se prezenta ca o ofranda.
- Ce dulce esti, vorbi el gafaind si lingand ca un bezmetic. As sta toata noaptea sa iti dau limbi in cur.
- Treci odata la treaba, vocea aristocratica a Ingerului ceru, usor tremurand. Vezi ca ai lubrifiant in cutia de sub scaunul tau.
- N-o sa folosim prostii de-alea. In seara asta o facem golaneste, papi, Paco se posta in spatele tipului si il trase cu gaozul pe pula lui tare ca fierul.
Gagiul icni scurt, mai mult surprins decat altceva, si incerca sa se retraga. Dar Paco il i...



    Login